banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 14:55 Danas je 28 Jun 2026, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2011, 19:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Идеалан сценарио: БиХ на полувремену губи 0-4.
Голман добија црвени, улази Авдука , скида пенал, а Малета забија гол за 1-4 :D
И судија свира крај. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Stajić "častio" Gacko
Autor: Slobodan Babić
ponedjeljak, 14 mart 2011 10:15
Fudbaleri Modriča Maksime na proljećnoj premijeri Prve lige Republike Srpske pobijedili su Mladost, 3:0, ali će po svoj prilici ostati bez bodova. Kako smo saznali, Modričani su suspendovani od strane Fudbalskog saveza BiH zato što do 18. februara nisu isplatili novčani dug od osam hiljada maraka prema nekadašnjem igraču Dušku Stajiću i zbog toga nisu mogli da igraju prvenstveni duel sa Gačanima.

- Disciplinska komisija FSBiH donijela je odluku da Modriča Maksima do 18. februara mora da izmiri dug prema fudbaleru Dušku Stajiću. Ukoliko to ne uradi, slijedi im automatska suspenzija, koja prestaje da važi ako klub isplati dug ili ima potpisan sporazum sa igračem po pitanju isplate - objasnio je Goran Ćejić, stručni saradnik u Fudbalskom savezu Republike Srpske.

Na naše pitanje šta se može desti ako FK Modriča Maksima nije isplatila dug ili ukoliko nema potpisan sporazum sa fudbalerom, naš sagovornik je odgovorio:

- Ukoliko nemaju ništa od toga, a protivnički tim uputi žalbu komesaru za takmičenje, onda Modričani gube bodove i uslijediće im disciplinska mjera od FS Republike Srpske.

Predsjednik prvoligaša iz Modriče, Zdravko Jovanović, ističe da nema papir o suspenziji.

- Imamo samo obavješetenje da moramo izmiriti novčani dug prema Dušku Stajiću, ali nismo dobili nikakav papir o suspenziji - kategoričan je Jovanović.

Duško Stajić, nekadašnji fudbaler Modriča Maksime, sada uzdanica banjolučkog Borca, tvrdi da nema ništa potpisano s rukovodstvom kluba iz Modriče.

- Nudio sam im ranije dogovor, koji oni nisu prihvatili. Zvali su me uoči njihovog subotnjeg meča s ekipom Mladosti da bih pristao na potpisani sporazum i da će me poslije toga isplatiti, što nisam pristao - izjavio je Duško Stajić.

Rončević: Žalićemo se
Mišo Rončević, sekretar Fudbalskog kluba Mladost, izjavio je da će se žaliti zbog utakmice s Modriča Maksimom.

- U toku današnjeg dana želimo još jednom da se uvjerimo u vjerodostojnost suspenzije Modriča Maksime. Bude li sve to tačno, proslijedićemo žalbu komesaru za takmičenje i očekujemo da ćemo dobiti bodove za zelenim stolom - rekao je prvi operativac prvoligaša iz Gacka.

Stajic "siluje" i kada ne igra. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nadam se da nas vrijeme neće spriječiti da napunimo Gradski stadion u subotu. U razgovoru sa pojedinim igračima danas, ponovo sam se uvjerio da je broj ljudi na tribinama nevjerovatno važan tim momcima. To im je potvrda da ono što rade ljudi cijene, poštuju a neki od nas i vole. Pozitivno sam iznenađen razmišljanjima pojedinih fudbalera, koji su takođe svjesni da igra nije na zavidnom nivou, ali i oni se nadaju da će igra biti sve bolja i bolja.
Poruka ovim navijačima BH reprezentacije. Nema potrebe da nam vi objašnjavate bilo šta na ovom forumu. Ako niste shvatili, BiH nije nešto što nas posebno zanima, osim, biću iskren, kad od nje imamo direktnu korist, materijalne ilii neke druge vrste. Možda licemjerno, ali potpuni iskreno. Bez uvijanja. Gorane brate, puk'o film a? :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Tema je : F.K. Borac Banjaluka, nikakve reprezentacije i slične budalaštine...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:37 
Veteran
Veteran

Vidim da su tzv. bošnjaci shvatili kako su ipak njihove demokrate i poštenjačine krive za ovu frku sa UEFA-om i FIFA-om. Jbg, evo ja vam kažem, niste vi krivi, Srbi su opet us*ali.
Savjet ovim indijancima. Bolje odustanite sami prije nego budete banovani na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Takvi smo mi Srbi...Uvijek pravimo neku za*ebanciju. Hvala na razumijevanju.
:D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:38 
Bič božji
Bič božji

Dakle, vraćamo se Borcu, nadamo se da će vrijeme da posluži... Kada će najava da padne...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:40 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dakle, vraćamo se Borcu, nadamo se da će vrijeme da posluži... Kada će najava da padne...

Nadamo se, najava najdalje do srijede!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 20:42 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:

Nadamo se, najava najdalje do srijede!

Čuj srijede, ma noćas, nema spavanja dok se to sve ne odradi...

Inače za ovog Nikšićanina da mu poželim dobrodošlicu i da kažem da je Meda, kako ga on nazva zaista sasvim korektan lik, opuštencija živa...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Ma nesto razmisljam, znam da je kriza, ali nikao se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da nam je stadion poluprazan ako gledam optimisticki, ili gotovo prazan ako sam pesimista. Nesto mi malo nadoslo inspiracije, a da radim u marketnigu FK Borac ovako bi izgledala moja najava za subotu. Volio bi da jos neko doda ako ima inspiracije, pa da im to poturimo, neka se vrti.....

Poštovani Borčevci i Borčevke, subotnje poslijepodne iskoristitie da provedete na najljepšem mjestu u gradu na Vrbasu, banjalučkom hramu fudbala !!!!!
Majke, djevojke, žene, sestre, bake, tetke i sve druge pripadnice ljepšeg pola, Borac vas časti besplatnim ulazom. Osnovci , srednjoškolci, a sa njima i penzioneri, izdvojite po jednu marku i eto i vas na stadionu. Svi ostali po dvije i tri, a popiće i pivu za jednu KM još. I to nije sve, sačuvaj kartu ti, pa skijaj na Jahoriniiiii.

Subota 18 časova
Svi na stadion!
staro i mlado
Bolesno i zdravo....
Navijati ne stidi se
Neka i drugi vide.
Mazno i snažno
Malo i popij
Čelik da gori !!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Krajisnik iz Luke je napisao:
Ma nesto razmisljam, znam da je kriza, ali nikao se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da nam je stadion poluprazan ako gledam optimisticki, ili gotovo prazan ako sam pesimista. Nesto mi malo nadoslo inspiracije, a da radim u marketnigu FK Borac ovako bi izgledala moja najava za subotu. Volio bi da jos neko doda ako ima inspiracije, pa da im to poturimo, neka se vrti.....

Poštovani Borčevci i Borčevke, subotnje poslijepodne iskoristitie da provedete na najljepšem mjestu u gradu na Vrbasu, banjalučkom hramu fudbala !!!!!
Majke, djevojke, žene, sestre, bake, tetke i sve druge pripadnice ljepšeg pola, Borac vas časti besplatnim ulazom. Osnovci , srednjoškolci, a sa njima i penzioneri, izdvojite po jednu marku i eto i vas na stadionu. Svi ostali po dvije i tri, a popiće i pivu za jednu KM još. I to nije sve, sačuvaj kartu ti, pa skijaj na Jahoriniiiii.

Subota 18 časova
Svi na stadion!
staro i mlado
Bolesno i zdravo....
Navijati ne stidi se
Neka i drugi vide.
Mazno i snažno
Malo i popij
Čelik da gori !!!!!

Ostavi se pisanja stihova, nije to za tebe :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Tema je : F.K. Borac Banjaluka, nikakve reprezentacije i slične budalaštine...

Управо!
Смањите псовање и вријеђање.
Вилсон, на теми о Борцу се не пише о Премијер лиги БиХ или суспензији од УЕФА или о политици. Људима је стало да ова тема буде квалитетна, поштуј то и не упадај са офтопиком.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Krajisnik iz Luke je napisao:

Subota 18 časova
Svi na stadion!
staro i mlado
Bolesno i zdravo....
Navijati ne stidi se
Neka i drugi vide.
Mazno i snažno
Malo i popij
Čelik da gori !!!!!

Хахаха што зезаш људе каква црна Јахорина :lol: :D
ево како бих ја то одрадио:

Поштовани Бањалучани, проведите своје суботње послеподне на најљепши могући начин.Посјетите Градски стадион у термину од 18.00 и присуствујте чарима нашег фудбалског клуба. Пред нашим великаном је још једна препрека за титулу шампиона БиХ а то је екипа Челика из Зенице. Дођите и помозите да савладамо и ту препреку и да заједно помогнемо Борцу да оствари своје снове.
БУДИ БАЊАЛУЧАНИН НАВИЈАЈ ЗА БОРАЦ!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
јоооој да само хоће неко поставити са ртрса што буде урадио би најаву за пола сата :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 22:17 
Veteran
Veteran

менек je napisao:
јоооој да само хоће неко поставити са ртрса што буде урадио би најаву за пола сата :angry4: :angry4:

Šta bude na RTRS-u vezano za najavu? Ako si mislio na audio verziju, tu najavu ne radi RTRS.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 22:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
kod kuće i na strani je napisao:
менек je napisao:

Šta bude na RTRS-u vezano za najavu? Ako si mislio na audio verziju, tu najavu ne radi RTRS.

Јој ма хтио сам рећи Нес...јел Нес?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 22:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2011, 22:34
Поздрав људи, ево и ја се регистрова овде, чисто да се покушам да допринесем клубу. Као што вам име моје каже из Лакташа сам али сам редован на Градском стадиону не пропуштам ниједну утакмицу. Надам се да ћу успјети да вам помогнем. За почетак бих вас замолио ако није проблем да ми даднете неке претпоставке за наљепнице, да их иштампам и полијепим по Лакташима чисто да у њихову крв мало увучем Борац. Унапред хвала :):)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Dobrodosao na forum :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Lesinari Laktasi je napisao:
Поздрав људи, ево и ја се регистрова овде, чисто да се покушам да допринесем клубу. Као што вам име моје каже из Лакташа сам али сам редован на Градском стадиону не пропуштам ниједну утакмицу. Надам се да ћу успјети да вам помогнем. За почетак бих вас замолио ако није проблем да ми даднете неке претпоставке за наљепнице, да их иштампам и полијепим по Лакташима чисто да у њихову крв мало увучем Борац. Унапред хвала :):)

Ооо добродошао добродошао лијепо је знати да имамо подршку и у Лакташима и да и доле има људи који живе за Борац ;)
Честитам на редовности само тако настави :)
А што се тиче наљепница мсм да је најбоље да сачекаш момка који се зове горан2909 он ће ти помоћи у томе јер нам је он овдје што се тиче тога "тата" :D
Буди добар и дигни мало те Лакташе на ноге :lol: :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
почиње на бхт емисија посвећена премијер лигиг бих,па коме се гледа нек гледа :P

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 23:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Lesinari Laktasi je napisao:

Кад будеш долазио у град, јави ми на форуму, оставићу ти ја у некој кафани у граду неких 20-30 наљепница, па покупи...
Доста за почетак...

Мада битније би било да који плакат(најава за утакмицу) окачиш на пар ударних мјеста, да се народ информише. Имаш на некој од претходних страница одрађено то... Није скупо. 10 фенинга комад...

И да, добродошао. :wink:

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]