banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 03:57 Danas je 28 Jun 2026, 03:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fighter je napisao:
Jel moguće da Fk Borac podijeli svaku domaću utakmicu jednoj osnovnoj školi karte,jel zna neko nekog iz uprave da mu to predloži.

Pa eto predložio si, doćiće do njih a da li će biti išta od toga???

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
на овом форуму је написано већ безброј одличних идеја за маркетинг.
уколико у Борац дође неко ко стварно жели да поради на маркетингу, довољно је да прочита овау тему од почетка до краја и пронаћи ће толико супер идеја и добровољаца који су спремни да помогну у реализицији...
неке фирме и клубови плаћају огромне паре маркетиншким агенцијама да им одраде неку одличну рекламну кампању, а ето Борац ни то не треба да ради,јер овдје има више него довољно идеја за квалитетан маркетинг. само је потребно мало воље, ентузијазма и жеље да се нешто одради(у управи клуба)
новчана улагања минимална, а корист огромна

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Krajisnik iz Luke je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Posljednju utakmicu nisam gledao ali sam iz dosta izvora sabrao utiske a zagovaram tezu da ne treba prenositi sve što se čuje od ljudi iz kluba i da na svaku utakmicu treba ići na pobjedu što je i Vlado zagovarao. A što se tiče pp rekli bi ljudi ko zna šta je pisao i prijetio a bio je samo jedan pp na fonu ovog što pričam rekao sam da je naivno govoriti da treba svaka info u etar i da to nema nikakave veze. Ne prijetim nikom, ali prošle sedmice većina daje ocjene za svakog igrača pozitivne onda dosta suzdržana prognoza pred Mostar pa nerješenrezultat koji su mnogi predviđali i onda napadi na tim nema sistema, nema igre... Tražiš kod mene nedoslednost a šta je onda to promjena mišljenja u 7 dana za 180 stepeni ja sam barem očekivao pobjedu i priznao da nisam najsrećniji lošom igrom i nerješenim.
Ne znam šta je za tebe kvalitetan post, sjediti u upravi osluškivati šta se oko tebe dešava i prenositi ovamo da svi čitaju

Ti mora da si neki gadan komplesas, jer zatebe ko gofd napise neku pozitivnu krituku, ali sda neki prijedlog koji nije p otvom ukusu jeste opurtinista, ili u najmanju ruku clan Upravnog odbora. Niko valjda nema pravo raspravl;jati o Borcu, osim tebe, niko ne smije iznijeti svoje misljenje da igra nije onakva kakva smo ocekivali, odnosno prema ekipi koju imamo. Druze, vidio ti nisi navijaca. Kladio bi se u oba svoja sina, da boi ja vise imao napisati recimo iz neke dvije utakmice Borca, nego ti pricati za svoje navijacke karijere, ali to je tvoj problem, shvatices jednog dana....
A sada malo ozbilinije teme.Nisam zadovoljan i pored 7 bodova na kontu ovog proljeca, i mislim da ce nam se ovih plus dva istopiti mnogo prije grbavice (nisam pogrijesio, jer racum pretposljednje kolo siguran poraz u Teheranu, sve da odemo i sa reprezentacijom Brazila). Kada vidim kako se odvija ovo proljece u 270 minuta, mislim da nismo napravili nista posebno. Savladali smo Siroki, koji je sve tri utakmice izgubio, a protiv nas je pruyio najbolju partiju i realno bio najbliyi povoljnom ishodu. Drina takodje, evo sad siguran putnik u nizi rang, namucila nas i to dobro, i da su imali 7 dana do utakmice u BL, a ne tri zbog onih odgoda, pitanje kako bi se sve zavrsilo. Jedini bd koji ima pravu vrijednost jeste ovaj iz vrapcica, ali po igri i to po informacijama ljudi koji su kompetentni, nepise nam se nista dobro. Ono sto je mozda i naveci problem jeste ono unutar kluba. Strukture nemogu na adekvatan nacin pratiti rezultate na terenu i tu nastaju problemi, kojih je mnogo visse ne go sto se nama prikazuje. Bojim se kap neprelije casu, a da krcag ne bude nas Borac. Na sljednecoj sjednici Upravnog odbora docice do odredejenih promjena, koje ce izneanditi sve koji vole ovaj klub. Otici ce sliom prilika neki koji to nisu zasluzili i koji su barem ovde po forumu dobijali pozitivne ocjene, ali dobro. I pore dtoga sto me zivot naucio da mozda budem i preoprezan, i dalje vjereujem u crvenu - plavu boju. Apetiti ponekad rastu i nerelano samo za jednu noc. Sjecam se proslog ljeta kad asam sebe tjesio, boze daj mi jos jednom evropu, i cinimi se da je Gospod to i ispunio. medjunarodna scena nemoze nam pobjeci nikako, a ya titulu imamo kvalitet ali jos ga nismo pokazali, iako su rezultati fantasticni. Kljuc prvenstva po meni sljedece dvije utakmice na Gradskom, Celik i sarajevo, sa tih 6 bodova blizu smo, KLS, ali otom potom,
Pozdrav za sve one kojima je crveno-plava boja ne na zidu, vec u srcu.........

Ne bih se slozio s tvojom konstatacijom da u 270min proljetnog dijela nimo napravili nista posebno.

/ bodova iz tri utakmice od kojih su dvije gostujuce ( a plus k tome najgori moguci protivnici za gostovanje) je sve samo ne lose.
Naprtoiv mislim da smo rezuiltatski napravili veliku stvar. Jer plan zeljeznicara o stzizanju borca se upravo temeljio na ove nase prve dvije gostujuce utakmice, na kojima su u narpijed upisali nasa dva poraza.

Fakticki mi smo problem sa teskim gostovanjima rijesili sa 4 od mogucih 6 bodova, uz jednu domacu pobjedu.

OInosto ce nam po meni prestavljati veci problem u nastavku su teska domacinstva i to prvo ovo protiv celika, pa protiv sarajeva i na kraju protiv olimpika,ako tu uzmemo 9 bodova sasvim sigurno uzimamo titulu, ali to ce biti sve samo ne lako.

Sve ove tri ekipe su jako ozbiljne i od sve tri postoji mogucnost da izgubimo 2 ili sva tri boda kuci.

NArocito kad imamo u vidu nasu igru u situaciji kada igramo kod kuce i kada moramo igrati skorz otvoreno i na pobjedu.
Patimo se brate !

Treba imati na umu da ce svi u Banjaluku dolaziti nemajuci sta da izguber i da ce maksimalno gristi u namjeri da se dokazu u utakmicu sa NAJBOLJIM timom lige.

Znaci da skratim, kljuc naseg uzimanja prvesntva su sad domace utakmice koje se ne smiju shvatiti olako.

za gostovanja uopste ne brinem, tu cemo bod ili bodove i dalje uzimati, mada tri sve teze i teze, jer vise nijedna ekipa sem zeljeznicara nece ici na nas na pobjedu posto poto i svi ce igrati opreznije zadovoljni i sa nerjesenim sto ce nama tvarati manje prosttora da na kontru uzmemo sva tri boda.

Ono sto me zabrinjava je po meni prerano procitana igra borca, i sad je n vladi da pravi alternative, jer ako ti neko ide sa dva ili tri igraca na maletica automatski otvara prostor drugim igracima u napadu i vezi, i to treba koristiti .

Po meni, i krunic malo vise vuce loptu nego sto bi trebao i tu manje nego stanceski ali ipak usporava igru u sredini terena

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
U najmanju ruku mogli bi iz uprave odštampati plakate i naljepnice, pa u manjim količinama i olovke, podmetače, ulaznice... i pozvati simpatizere da ko želi volonterski da radi da može doći tad i tad i preuzeti određeni kontigent za svoj dio Grada...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Можда је игра Борца донекле, ајмо рећи прочитана, али није ни Владо луд. Ја сам убјеђен да ће он смислити одговарајуће алтернативе.

Па сјетимо се само оне утакмице са сељом, кад су нас убили од батина, јер су знали да нас игром не могу побједити, а наши играчи као да су били неспремни на такву игру. Али, Владо је тад научио важну лекцију, па им наши играчи нису остали дужни ни за један груб старт у наредним мечевима.

Такое ће бити и за наш напад. Ако се стално удваја Малета и Круна, ту онда има доста алтернатива и ја сам убјеђен да ће све бити у реду 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Moram ovo napisati jer je tako slikovito.

Gledao sam film Montevideo i ima jedna recenica koju izgovara selektor reprezentacije pripremajuci fudbalere za trening.

Kaze ovako, parafraziram :

" Jeste li primetili kako je fudbal jednostavna igra kad ga igraju majstori , sve ide jednostavno na prvu, sto su losiji igraci sve komplikovanije izgleda ta igra "

kakva je ovo samo istina o fudbalu !

Edit :
Moram da se osvrnem i na Avdukica i Maletica u reprezentaciji BiH.
Nevezano za to ko voli koju reprtezentaciju ili ne voli, klub koji ima dva reprezentativca u svom sastavu ( koji btw imaju dobru sansu da zaigraju od prve minute) , taman da je reprezentacija Zimbabvea, je veliki klub i ja sam na to kao navijac Borca ponosan, i zelim Avduki i Maleti da dobiju sansu i da je iskoriste na najbolji moguci nacin i time osvetljau obraz kako sebi tako i klubu u kojem igraju tj.nasem velikanu !

Nek vam je sa srecom momci!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ја желим да бих прими 8 комада ал да њих двојица буду најбољи на терену :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

goran2909 je napisao:
Ја желим да бих прими 8 комада ал да њих двојица буду најбољи на терену :)

pa tesko da golman koji primi 8 komada moze ispuniti ta ocekivanja ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Он да уђе пред крај, а већ да буде 8:0 :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ponavljam,ono sto sam rekao,a cini mi se da je i kolega @д.а. isto rekao,dakle moramo pokazati dominaciju kod kuce!Dobro,hajd,Vlado ove sezone u gostima igra na rezultat,dakle nema tu neke ljepote,igra se na sto bolji rezultat,i iako nije lijepo za oko,vidimo da djeluje,donijeli smo pregrst bodova sa strane,sto je fascinantno!Ali kuci moramo poceti igrati dominantno ljudi,ne smijemo onako se muciti i mrljaviti,vec pregaziti svakog protivnika kao brzi voz!Neki ce reci,pa jebemu ne treba ocekivati sad neke golijade,a ja pitam,pa zasto ne treba?!Pa sunce mu koliko je ekipa odigrala pripremnih,i evo sad 3 prvenstvene,a sa kakvim igrackim potencijalom raspolazeno,pa trebali bi se polako poceti vidjeti ti plodovi rada,hajde da konacno vidimo tu nasu kaznenu ekspediciju na djelu.Hajde da odigramo utakmicu,u kojoj nece biti nikakve sumnje u to ko je odigrao bolje,i ko je ustvari pretendent za titulu,dakle posjed na nasoj strani,dominacija,vise suteva,vise kornera,vise akcija,vise golova naravno!

Znaci Celik mora da padne,previse smo bodova prosuli kod kuce,sve je na nasoj strani,imamo fin niz,bez poraza,odradili smo jedno od najtezih gostovanja,nema vise snijega,vjerovatno se vracaju i Stakic i Stupar,nadam se,teren ce biti okej,publike nadam se isto solidan broj,sve predispozicije su tu...

Necu da se tu dizem u nebesa,ali ne smijemo se bojati Celika.Idemo 2:0,noga u guzicu i nazad u Smogoviju ih saljemo.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Uploa ... -19_03.gif

Ovako nesto bi bilo odlicno kad bi nasa uprava uradila !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
менек je napisao:
borac_sampion je napisao:
најсмјешнији пост откад је спортспорт.ба направљен :lol: :lol:

слажем се 8)
чуј друголигашки менталитет :P

Нема потребе да се цитирају коментари са другог форума, поготово не онакви. :wink:

Ево преглед, ко није гледао. Не види се баш најбоље, боље нема.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=38x9KltC5Hw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Boze kako ste brzo napredovali...
Sad jos ocekujemo da Borac igra kao Barsa , rastu nam ambicije i apetiti 8)
Iz tri utakmice i to dve na teskim gostovanjima ekipa je donijela SEDAM bodova. Ko nije zadovoljan :angry4:

Igra ce doci i ona nije procitana. Ima Vlado tu jos iznenadjenja i bice ih jos za to ljudi opusteno
ima tu jos rezervi upravo kod Krunica i Medjedovica.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
фала Богу да је за Борац добро што су нам 2 играча позвана за репрезентацију, а друга је ствар што нас опет ни најмање не занима та репрезентација, ал нек играју људи мало, један од њих ће чак и срцем ићи на окупљање 8)

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 16:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У оваквој банана лиги изњедрити два репрезентативца и то једне солидне фудбалске репрезентације, није мала ставр.

Не да није мала ствар, него је огромна...

Некад је то била мисаона именица, а сада реалност...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Zao mi je Vuleta jer sam siguran da bi i on bio tu sa Maletom i Avdukom ali staces.I sto neko rece imati dva reprezentativca u ovakvoj banana ligi je veliki uspjeh.Imali ko kakvih informacija jel makar standardan u ekipi?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zeljeznicar sad iam dvije vezane utakmice kod kuce tj jednu je vec imao i slijedeca je protiv Slobode i tu je za ocekivati da uzme zeljeznicar 3 boda. po meni, kada bi mi uzeli sada Celik slijedece kolo idemo u Slaviji u goste, a zeljeznicar ide Leotaru u goste...kad bi mi tu uzeli 3 boda a zeljeznicar izgubio (velikse su sanse za to) mislim da bi pitanje titlu bilo rijeseno. imali bi dovoljno bodova da cak, ne daj Boze i kiksamo negdje jer zeljeznicar ima gostocanje sarajevu i Celiku, a u goste im dolazimo MI i Siroki Brijeg, a od ove 4 utakmice bodove negdje moraju da prospu. zadnje kolo gostuju Rudaru i mislim da ce tu zeljeznicar uzeti 3 boda iako Rudar djeluje ekipa koja bi mogla da otkine zeljeznicaru koji bod.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 16:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
мислим да нема незадовољних,то је најбитније.нико не тражи да се игра као барса,али ме интересује како ће то да изгледа када нам дође екипа која хоће да се надиграва,када нам не препусте посјед лопте,када будемо морали играти у оба смјера,и бранити се,узети ллопту и осмислити напад. до сада смо правили притисак када је требало,дрина се није мрднула са своје половине,пртотив вележа и широког смо чекали контру....све је то у реду,али када се будемо требали надигравати,интересује ме јесмо ли спремни за то у овом моменту. претпостављам да има још резерви,зато и кажем да ће ова сад утакмица најбоље показати ту нашу свестраност и разноврсност у игри.
али исто тако,одмах сад потписујем да ми је резултат приоритет дугорочно,а игра у другом плану.
значи,само желим што прије да видим,МОЖЕМО ли надиграти неку озбиљнију екипу у 90 минута у утакмици без резерви,чекања на контру са једне стране,или пробијања бункера са друге стране.оно,отворено да се одигра са оббе стране,па шта буде.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
РЕзулати су добри за прољеће,то нико не оспорава,свака части и играчима и Влади па и управи!
Али за тим какав имамо,игрмао лош фудбал,по мом мишљењу,брже та лопта,више гурања у празан простор,центрашутеви,шутеви.....шутеви из даљине нам недостају,неко ко ће по лопти оплести јуначки!
Брза продуктивност лопте,ајмо Борче гази ђубрад 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 19:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Maletic je stari bh reprezentativac.
Avdukic je dobar golman i samo lud covjek ga moze gurnuti u vatru protiv Rumunije, bez i jednog reprezentativnog nastupa. Jedino da nas zadese neki veliki pehovi pa da on zaigra pored Hasagica i Sehica. Kada se vrati Begovic, ne vjerujem da ce uopste biti pozvan. Ko zna, mozda do tada izbaci Sehica iz kombinacija. Tako da je istina da Borac ima 2 reprezentativca, koji ce sjediti na klupi. I to je pozitivno.

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]