banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 00:11 Danas je 28 Jun 2026, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 686, 687, 688, 689, 690, 691, 692 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ajd da i ja šarnem koju o ovom što smo uradili do sada... Ekipa je nesumnjivo jaka, možda jedna od najjačih poslije rata u cijeloj bih, a Borčeva sasvim sigurno...
Počelo je u Antaliji, sa nekim rezultatima koje smo očekivali, a prvi put smo imali priliku da Borca gledamo direktno sa priprema u Antaliji, već tamo se vidjelo da ćemo nastaviti kao u prvom dijelu sezone, dakle čvrsto i jako, pojačano nazad i sa visokim postotkom realizacija ofanzivnih akcija...

Za mene je sezona počela u Beogradu, tamo smo sve vidjeli na djelu, tu je sve počelo, pokazali smo veliki kvalitet, pamet, dozu fudbalske drskosti, ali i još nešto, pokazali smo da volimo da igramo fudbal na kvalitetnom terenu, na komotnom (velikom) igralištu... Ostalo sve znate...

Široki, dan ranije naš prvi pratilac došao na minus 2, veliki pritisak na momcima, ali odgovorili su zadatku, znalački postavljen sistem igre, možda nakon današnjeg rezultata neko misli da je Široki loš, međutim igrači Širokog su danas uradili ono što su naši momci uradili u prvom kolu, dakle OTJERALI TRENERA...

Drina, utakmica ponovo na lošem i teškom terenu, pobjeda već upisana, vrlo teška za igranje, ali smo odigrali korektno, čak na momente lijepo, možda ne u nekom visokom ritmu, ali sasvim korektno i dovoljno za tri boda, prvi put smo prešli u formaciju sa jednim zadnjim veznim, vrlo rizično, ali Vlado zna šta radi... Pokušao je, ponovo sa tim sistemom, nakon što nam se to obilo od glavu u utakmici sa Veležom, kada je bilo 1-1...

Zadnja u nizu je ova u Vrapčićima, jedno od dva najteža gostovanja u ligi ovog proljeća, drugo je Tuzla... Odigrali smo rutinski, rekao bih na bod, po njega došli i uzeli ga, ljepote nije bilo, ali smo ih dobro pritisnuli u zadnjih 10 minuta, na njihovom bunjišto, to je teško sa kim god da igraš, a pogotovo sa ekipom koja se bori za opstanak i koju gura jedna politička elita iz pederacije, poseban osvrt na suđenje, odlično je bilo i mi rijetko kada imamo ovakvo suđenje kada igramo kod kuće, a pogotovo na strani...

Igrali smo mi prije četri godine odlično u Vrapčićima, odigrali ljepoticu polusezone, zabili tri gola, ali znate šta je najgore, primili smo četri i otišli kući popišani, tapšali nas po ramenima, dobri ste, super igrate, a mi u drugu ligu na kraju sezone, znači neka hvala...

Čelik, sve ste već rekli, ali eto da ja kažem da mislim da se ponovo u Banjaluci vraćamo u sistem sa dva zadnja vezna, osigurana sredina, a u napadu će neko da proradi... Mislim da ćemo konačno pored tri boda biti zadovoljni i samom igrom...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ali vrijeme nam nije na ruku ali nikako :cry: http://www.weather2umbrella.com/ba/vrem ... 28272/6/1h

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Čađo je napisao:
Ali vrijeme nam nije na ruku ali nikako :cry: http://www.weather2umbrella.com/ba/vrem ... 28272/6/1h

Ма биће добро вријеме болан најбоље да они могу погодити шта ће бити за 7 дана.... :lol: :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pošto su RBA, vlakanje i Krajišnik iz Luke napisali dosta toga s' čim se slažem, ja ću dodati još samo par stvari.
Kako čujem biće dosta promjena u samom UO. Često smo piskarali o odlukama ovog UO. Mišljenja sam da je, kako god to kome zvučalo, ovaj UO napravio puno dobrih stvari, a sigurno bilo je i kardinalnih gluposti, Nemanja Bilbija. Moglo se uraditi još puno stvari, novi sponzori, marketing, organizacija u samom klubu ali uz stalno podmetanje klipova u točkove, dobro se i ovo uradilo.
Složili smo se da imamo najjaču ekipu u BiH, da je ovo po imenima najjači tim Borca u zadnjih x godina. Igrali smo evropsku utakmicu na Gradskom stadionu nakon mnogo godina. Renoviran je dio stadiona, a po obećanjima uskoro će radovi na sjevernoj i južnoj tribini, mada ako bude suspenzije, ko zna?! Prvi smo na tabeli, imamo 5 bodova viška. Sjetimo se kraja prošlog prvenstva, priprema u niziji :angry4: prvog kola sa ŠB. Da nam je neko tada ponudio +5 u ovom dijelu sezone, smatrali bi ga budalom.
Loše igramo, kažu mnogi. Ne slažem se, iako i ja mislim da može puno bolje. Imamo igru kojom dolazimo do bodova i to je ono najbitnije. Znam, puno je ljepše gledati lepršavu igru i dobre rezultate, ali to nije baš uvijek lako. Neću nas porediti sa Interom iz prošle sezone, ali mnogi su rekli da su prošle sezone igrali jako ružno, anti fudbal. I šta bi?! Osvojiše skoro sve što se osvojiti moglo.
Siguran sam da će već od utakmice sa Čelikom igra izgledati mnogo bolje, mada ja bih bio zadovoljan i da ponovo odigramo loše a da mi upišemo 3 boda. Koliko znam, atmosfera među igračima odavno nije bila ovako dobra. Mislim da se to posebno vidi na terenu u situacijama kad nam i ne ide baš sve od noge. Želja za dobrim rezultatom i zalaganje su za svaku pohvalu. A ne tako davno desilo se skidanje dresova u Prnjavoru. :roll:

Ako u subotu padne kiša, snijeg ili šta već, mislim da momci zaslužuju maksimalnu podršku.

P.S Bilo bi lijepo kada bi nam Krajišnik iz Luke malo detaljnije napisao o ovim promjenama u UO. Ipak to nisu stvari iz svlačionice. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја не могу описати колико сам срећан што је Борац први!
Али,сложићу се са већином да је игра јако лоша,никакви алби не помажу,једноставно у Бања Луци се морају стварати прилике пред голом гостију,не кажем да је лако,али имамо тим који може играти и јачу лигу од ове равноправно!
Нисам био у Мостару,али колико могу прочитати сјела одбрана Авдукићу у крило,не знам шта је са Владом,што не нареди пресинг одма на одбрану њихову,тако би морали испуцавати лопту,и не бих се могли повезати домаћини или гости Борца!
Вјероватно и ја пуно паметујем,али ја то тако гледам,тим је суепр добар,само излетити на пресинг,иукрашће се 3-4 лопте на 20 метара и ето прилике!
Слабо играмо ова 3 кола,мора се то поправити,очекујем побједу СИГУРНУ,против Челика,а не да 1-0 воде па да морам стрјепити до краја утакмице!
Слободу из Тузле смо добили у првих 20 минута на јесен,не знам што се тако нешто не би могло поновити против Челика,2 рана гола и ћао довиђења Зеничани!
У ширком смо имали доста среће,контра и полуконтра и 2 гола смо дали,више среће него памети,зар не?
Дај спреми их Владо да у суботу покидају,да побједимо 3-0 и пормашимо 10 добрих прилика :wink: !па онда на пузу,па у Срспко САрајево по 3 бода,и тад већ можда овјеру титуле 8) !

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
kod kuće i na strani je napisao:

P.S Bilo bi lijepo kada bi nam Krajišnik iz Luke malo detaljnije napisao o ovim promjenama u UO. Ipak to nisu stvari iz svlačionice. :D

Тј ако било ко нешто зна о промјенама у УО нека напише овдје или нека ми пошаље на пп ако није за јавност био бих му захвалан ! ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
nebojsa nk je napisao:
Zeli bih prvo da pozdravim sve LESINARE i ostale navijace Borca - od navijaca SUTJESKE iz niksica. Evo vec neko vrijeme pratim ovaj vas forum zahvaljujuci prelasku naseg bivseg kapitena Meda u u fc Borac. Gledao sam sve utakmice borca preko tv-a u ovoj sezoni i onu prijateljsku sa Zvezdom a u mostaru sam gledao live.Vidim da nijeste zadovoljni sa Medom? Mozda sam ja malo pristrasan ali mislim da strasno grijesite i da jos uvjek nijeste svjesni kakav je igrac U mostaru nije on promasio sa dva metra nego igrac sa brojem 20 mislim da se zove Mikic a Medo mu je centrirao i mislim da je bilo mnogo teze promasiti nego dati gol!dao je par lopti za gol Veljovicu ali covjek treba da smrsa 5-10 kg jer nemoze da dise a ne da igra-vidi se da ima kvaliteta ali ima viska kg,Inace loptu za gol mu je dao i protiv Drine kad se ovaj perverzirao sa lobom i udario precku,da je dao Medu da puca penal DRUGACIJE BI SVE BILO. Vidim sve vase simpatije je pobrao Krunic - iskusan nema sta ,bori se ali covjek mnogo gnjavi loptu usporava igru a i mnogo ih izgubi,al se to vama svidja - ok.Medo trci kao navidan od 16 do 16 igra prvom loptom (savremeni fudbalu) i ostaje neprimjetan ! Nego bih vas zamolio posto sve utakmice imate snimljene da polako sve pregledate pa da vidite - pogledajte utakmicu na Marakani gdje je teren normalan i obratite paznju A sad dosta sam bio advokat :)Medjedovica - da prokomentarisen neke igrace koje sa primjetio: Avdukic - mozda najbolji golman na Balkanu ,svaka cast igrac sa brojem 5 neznam mu ime -stoper - odlican igrac sve lopte kupi u svoje sesnaest Maletic dobar ofanzivni bek ali se protiv veleza nije vidio (mada su na njega i meda igrali flastere) Grahovac trci dobro ali uvjek dug pas - brzoplet Mikic - brzi od lopte Benovic solidan al mi se cini da je tremaros Stakic - Pujol - borben dobar Trener Jagodic:rjecit(jos nijesam slusao pametnijeg trenera),mislim da je i strucan ali malo je cini mi se preplasen - SAMPIONI ne igraju na strani defanzivni fudbal sa jednim spicom jer nije bitno igraju li kuci ili na strani(pogotovu sa ekipama sa dna tabele) I na kraju LESINARI - cista 5 - svaka cast tako se voli klub!

Pozdrav, dobrodošao, vidim da pratiš utakmice jer dosta si toga pohvatao... Ovo što si rekao za Jagodića i ja tako razmišljam obožavam trenera koji je rječit. Znaš kako, liga sve do skora bila apsolutno domaćinska, vi ste to imali u SCG početkom milenijuma i onda pokušava Vlado ići na sigurno u gostima a imamo i poprilično težak raspored ni ja nisam prezadovoljan igrom u gostima a ovdje protiv Drine je bilo solidno. Vjerujem kako bude odmicao šampionat da ćemo igrati sve bolje i otvorenije sa još više samopuzdanja i kiksne li željezničar još neku onda ćemo biti mnogo rasterećeniji i doćiće do izražaja i taj pas... jer mora prvak biti prvak gdje god se pojavi. Medo se trudi, trči, ja sam lično mnogo od njega očekivao, vjerujem da će pokazati da je pravo pojačanje, treba mu neka asistencija, gol, dobro odigrana utakmica kao Benović neki dan pa da se i on malo okuraži i pokaže sve što zna.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
borcev_navijac je napisao:
Nazalost, moram se sloziti sa d.a!

Samo su nas vile pronosale da ne izgubimo ovu utakmicu, a da budemo potpuno iskreni imali smo potpuno ali potpuno normalne ulove za igru, cak ni teren nije bio los.

O avudkicu se nma sta vise reci, fenomenalan golman.

Nije samo petric imao nekoliko kriticnih intervenvcija, nego je i coric bio jako zbunjen i lose odigrao utakmicu. Izgleda da coric samo u paru sa drugim jakim stoperom igra dobro a kad je on nosilac zadnje linije vrlo nesigruno to djeluje.

Medjedovic se nije vidio.
Jako los fudbal u kojem je velz ipak bio agresivniji i na tu agresiju stvorio nekoliko prilika.

Borac je djelovao prilicno pogubljen na terenu, nikakva ideja, nisu mogli dva pas da svezu, akcija misaona imenica.

Dugo nisam gledao losiji borac.

Ono sto je dobro to je da i kad odigramo ovako reci cu slobodno katastrofalno lose uzmemo bod odnsno ne izgubimo.

Moram da priznam da je u ovoj utakmici, odovic nadmudrio vladu i potpuno neutralisao ono u cemu je borac najaci sad, a to je sredina terena.
Da je bila iole jaca ekipa od veleza primili bi makar dva gola.
Strane nismo probili nijednom ili mozda jednom od strane benovica, forsiranje maletica i u situaciji kad je ocito flasteriran, pokazuje da se oslanjamo samo na jednu alterntivu u napadu.

Vanjski sut skoro da i nemamo a ne oze to od ozbiljnih ekipa, mislim da se mora poraditi na tom vanjskom sutu.

Ako nastavimo ovako bice vrlo tesko pobjediti celik. Na strani cemo mi i dalje uzimati bod ili sva tri na blok i kontru, ali kad trebamo da napadnemo , nema ideje tu mozemo imati problem na utakmicama protiv celika i olimpika koji su ozbiljne ekipe.

о томе и трубим - реално немамо идеје.
чекамо да један вансеријски играч направи потез и рјеши утакмицу. и када га удвоје и даље играмо на њега иако су на њему увијек 3 играча.
о слабостима треба расправљати, јер оно што је добро се подразумјева, а лоше треба исправљати.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Krajisnik iz Luke je napisao:
Ono sto je mozda i naveci problem jeste ono unutar kluba. Strukture nemogu na adekvatan nacin pratiti rezultate na terenu i tu nastaju problemi, kojih je mnogo visse ne go sto se nama prikazuje. Bojim se kap neprelije casu, a da krcag ne bude nas Borac. Na sljednecoj sjednici Upravnog odbora docice do odredejenih promjena, koje ce izneanditi sve koji vole ovaj klub. Otici ce sliom prilika neki koji to nisu zasluzili i koji su barem ovde po forumu dobijali pozitivne ocjene, ali dobro....

не да не прате резултате на терену, него каскају и то добро.
али опет помаци су урађени. а наравно да апетити расту, и да желимо да израстемо у озбиљан клуб у свим сегментима, да нам се не дешавају пропусти као да смо неки зонаши.

ако бих могао да погађам, кладим се да неће изаћи најчувенији шибицар од Вардара па до Триглава.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
vlakanje je napisao:
пред утакмицу у београду сам разговарао са људима који прате борац као и ја....тада је један од њих рекао да ће тек против челика борац показати право лице и да ће се након тога видјети на чему смо. ово до сада смо прошли,заиста успјешно.7 бодова из 3 утакмице,тешки терени,још се све у екипи није сложило како треба,али без разлога за бригу...
али,већ сад,од утакмице са челиком се очекује нешто више. не само побједа,већ и да игра буде на бољем,вишем нивоу. рећи ће неки,бодове пиши,остало бриши,слажем се са тим,али доћи ће вријеме када на градском будемо играли са екипама које су квалитетом далеко боље од дрине и вележа.и шта онда?ту ће се морати пружити и одиграти далеко боље,течније,паметније. зато мислим да је челик прави испит за ову екипу.све текме до сада су имале оно АЛИ,ИЛИ и сл. прошло је довољно времена,терен ће бити спреман,неће бити хладно,ноћни термин,стадион солидно попуњен......све је спремно да ова екипа борца покаже шта може и за шта је спремна.
у београду је била прича.звезда мора да узме,добро смо играли,правили измјене....слажем се!
пред и након широког је ишла прича,јаки су,незгодни,бод би био доста....и узели смо 3,немам замјерку!
дрина,тежак терен,противник се бори за опстанак,прва текма у бл након дуго времена....узели смо 3 бода,мени доста!
вележ...најављивано масакрирање,туча,доста репова из прошлости,вележ у налету,бори се за опстанак.....наша игра,онако....није сјајно,али узели смо бод.....у реду.......

против челика не смије бити нити један разлог,оправдан,неоправдан,не смије бити унапријед спремљен никакав алиби у случају губитка иједног бода или лоше игре.....
најједноставније речено,против челика све мора да штима,без премца,скоро па савршено!побједа,која не мора бити убједљива гледајући резултат,али ситуација на терену мора да буде управо таква:убједљива на страни борца!!! вјерујем у ову екипу и људе који ту екипу предводе.
нисам нескроман,већ само хоћу да видим можемо ли.сад је право вријеме да се направи и тај искорак у погледу саме игре. далеко било да ће мој оптимизам и подршка нестати ако не одиграју како желим,али ћу бар имати наа вријеме сконтати шта ме чека у наставку сезоне.

To je ta prica,upravo sam to i ja napisao.Nema sta,idemo polako pokazati da smo kaznena ekspedicija kao sto tvrdimo.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 10:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 10:35 
Majstor
Majstor

Ко има воље,љубави и пара 8) требало би одштанцати плакате или наљепнице до четвртка..поздрав

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
Da Željo ima +5 ili +8 prvenstvo bi bilo završeno. Borac ima +5 ili +8, ne bitno, i prvenstvo nije završeno jer Željo se bori za titulu. Vidim nekima ovdje to nije jasno, zašto je to tako i kako se to moglo desiti prošle godine. Samo zato se javljam, pa evo o čemu se radi:
Treba još mnogo vremena da prođe da bi Borac neko uzimao za ozbiljno pa i u ovoj ligi. Morate shvatiti da Borac ima taj drugoligaški mentalitet, građen decenijama i to je tako i ne može se to lahko prevazići. Titula ne titula, kup, dupla, ne bitno, morate vi još pure jesti da bi vas iko, a pogotovo mi Željovci uzimali zaozbiljno. Tu mislim prije svega kao klub, a o navijačima da ne govorim to niko pametan i ne upoređuje.
Kad Željo negdje dođe da igra to je savim druga priča i među stanovništvom (kao potencijalnom publikom), a isto tako i među domaćim igraćima (napale se dodatno na Želju) za razliku od Borca na koga se niko ne pali. Apsurd je što u takvoj situaciji Borcu (ovom trenutnom Borcu koji je kao nešto jak) nerijetko lakše i doći do bodova nego nama. Zašto ovo sve pišem? Zato što vi ne možete da shvatite da mi i na -5 ili -8 još uvijek računamo da možemo do titule jer mi smo Željo. Da je obrnuto vi bi davno digli ruke jer vi ste Borac, drugoligaš, a mi opet Željo (nema veze što nas nije bilo par sezona). J.e.big.a to je tako i tako je vazda bilo. Željo je Željo, Borac je samo Borac, borite se, šta ćete drugo. I ćorava koka nabode zrno pa i drugoligaš Kup (maršala ili bez maršala ne bitno)
Ko ne razumije o čemu se radi, primjer iz bivše lige: Mi smo 84-85 imali najbolju ekipu i sigurno zaslužili jednu titulu, ali jeb.iga nismo imali sreće (ne sportske sreće) već činjenicu da se te godine za titulu moralo boriti sa Zvezdom, a to Željo nije mogao. Titula se mogla uzeti (za manje klubove), ali samo pod uslovom da Zvezda nije direkni konkurent. Pitari su uzeli titulu 85 zato što su se borili sa Hajdukom, da je Zvezda bila u pitanju ispušili bi k'o i mi godinu ranije.
Eto to je otprilike to, More je ovakvih primjera u svakoj ligi svijeta jer svugdje postoje veliki i mali klubovi, a Željo je najveći bh. klub (po svemu) bilo vama to drago ili ne i vi dobro znate da je to tako. Mi smo u stanju uzeti svih narednih 12 tekmi, drugi nisu. Kako, s kojim igraćima, koliko, šta, nemam pojma, ali Željo je to.
Ne želim polemiku i ne pišem ovdje, ali vidim da se većinom sve vrti oko istih stvari pa rek'o da malo pojasnim

ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ !

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јесте, Жељо је највећи БХ-федерални клуб а Борац је највећи клуб РС и ми немамо ништа апсолутно против тог. :D
а даће Бог да се ми поново такмичимо са Звездом па да виде ситне душе како "друголигаш" побјеђује.
каман Борац! :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:08 
Majstor
Majstor

менек je napisao:
Slika

грешка на слици, није добра година написана... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
најсмјешнији пост откад је спортспорт.ба направљен :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:09 
Majstor
Majstor

borac_sampion je napisao:
најсмјешнији пост откад је спортспорт.ба направљен :lol: :lol:

слажем се 8)
чуј друголигашки менталитет :P

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
I nas Maletic pozvan u reprezentaciju danas, uz Avduku. Nikada vise Banjalucana u reprezrentaciji, Vranjes, Mravac, Muslimovic.....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

даће Бог да их буде још више у нашој репрезентацији једног дана.
наравно мислим на репрезентацију Републике Српске која ће играти у званичним такмичењима Уефа и ФиФа.
за сада немам ништа против ни да играју за Зимбабве, ако ће од тога имати корист Борац.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 13:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Jel moguće da Fk Borac podijeli svaku domaću utakmicu jednoj osnovnoj školi karte,jel zna neko nekog iz uprave da mu to predloži.

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 686, 687, 688, 689, 690, 691, 692 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]