banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 12:37 Danas je 28 Jun 2026, 12:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
kod kuće i na strani je napisao:
Eh, kad se sjetim kakav je ovo forum bio. Mada, proći će i ove dječije bolesti pa ćemo ponovo moći pročitati ponešto suvislo i zanimljivo. Ne znam jeste li primjetili, ali dosta nas je ili odustalo od pisanja ili vrlo rijetko pišemo!?

@batica. Nemoj da se nerviraš oko nebitnih stvari. Samo opušteno :D

Управо . . .

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa dobro nikakav problem ako ja nešto napišem samo ignorišete i niko ne komentariše i to je to a vi uživajte u svojim kvalitetnim postovima i razvijajte tu idilu.
Ali neću odustati od pisanje jer mora da se na forumu čuje i glas običnog navijača pa koliko god pogrešan bio sa stanovišta ogromne većine forumaša, dakle koji nema veze u upravi ili nedaj Bože koji je član uprave.
Morate se malo učiti da poštujete i mišljenje koje odudara od većinskog.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Pa dobro nikakav problem ako ja nešto napišem samo ignorišete i niko ne komentariše i to je to a vi uživajte u svojim kvalitetnim postovima i razvijajte tu idilu.
Ali neću odustati od pisanje jer mora da se na forumu čuje i glas običnog navijača pa koliko god pogrešan bio sa stanovišta ogromne većine forumaša, dakle koji nema veze u upravi ili nedaj Bože koji je član uprave.
Morate se malo učiti da poštujete i mišljenje koje odudara od većinskog.

Па и ја сам исто обични навијач, дакле немам никакве везе са УО, идем на утакмице, ИСТОК ми је друга кућа.. Зато се трудим да моји постови не буду некакве будалаштине и управо због тога сам добио колики толики респект.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kod kuće i na strani je napisao:
Eh, kad se sjetim kakav je ovo forum bio. Mada, proći će i ove dječije bolesti pa ćemo ponovo moći pročitati ponešto suvislo i zanimljivo. Ne znam jeste li primjetili, ali dosta nas je ili odustalo od pisanja ili vrlo rijetko pišemo!?

@batica. Nemoj da se nerviraš oko nebitnih stvari. Samo opušteno :D

bitno je da smo se mi jednog konurenta za titulu rijesili, a to je Siroki koji upravo gubi na svom od Olimpka na svom terenu...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Tema posta: Re: poruka od ABPD
PostPoslato: 13 Mar 2011, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
serb1an je napisao:
ljudi mi nemamo nikakve komplekse prema drugima, bili smo u Sarajevu...i gdje god smo imali prilike Gradacac,Trebinje,Travnik,Siroki...A u Banja Luku idemo zato sto nam je najbliza i zato sto se najlakse organizovati a ne zbog nekih kompleksa. Sto se tice pustanja utakmica i kao i tzv "placanja" nas klub je u teskoj finansijskoj situaciji niti imamo para da placamo niti imamo mogucnosti da kupujemo utakmice,igramo posteno protiv svakog a to sto se nekom ne svidja BOLI NAS KURAC. Mi smo ponosni sto imamo igrace koji bez velikih plata igraju dobro kako kuci tako i u gostima i svaka im cast na tome. A nasu snagu cete posebno osjetiti pogotovi vi kad dodjete u PD. Dzaba pare od Vlade i od grada,neko igra i navija srcem a ne za pare kao vi. ABPD 1995

што јес' јес' таман их онда ми покупимо без динара :D

ајд одпјетлај лагано тамо одакле си дошао.....

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StzvhywoF50[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

максел je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StzvhywoF50[/youtube]

Зар није пауза следеће седмице ? Кад репрезентације играју ?

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

утакмица је од 18:00 у суботу,репрезентативна пауза је након челика.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Celik mora rutinski pasti.Dakle bez nekog navlacenja,nekih penala,nekog mrljavljenja,moja zelja je rutinska pobjeda od 2:0,da vise potvrdimo da smo zasluzeno na toj liderskoj poziciji,jer zasad je ovo jako tanko,i mora i moze puno bolje,s obzirom na kvalitet igraca koji sacinjavaju nas tim.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Subota 18:00 Svi na Stadion igra VELIKAN

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Да ли је 18:00, 100% провјерен термин?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Гоца молим те постави слику у већој резолуцији правим најаву, још да неко хоће поставити оно са ртрса било би одлично..

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
Да ли је 18:00, 100% провјерен термин?

јесте.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ево овако све, ако термин не буде добар "vlakanje" је крив :P
Slika
Slika Slika

Велика резолуција:
у боји
Kod:
http://img143.imageshack.us/img143/2135/plakat1l.jpg

црно бијело
Kod:
http://img145.imageshack.us/img145/2640/plakat2crnobijelo.jpg

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 19:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
ja i drug idemo odma sutra stampati i poljepiti grad..
dajte svoj doprinos :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 19:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
tatamata je napisao:
Celik mora rutinski pasti.Dakle bez nekog navlacenja,nekih penala,nekog mrljavljenja,moja zelja je rutinska pobjeda od 2:0,da vise potvrdimo da smo zasluzeno na toj liderskoj poziciji,jer zasad je ovo jako tanko,i mora i moze puno bolje,s obzirom na kvalitet igraca koji sacinjavaju nas tim.

Све се слажем ,али не иде ништа без подршке... Капа до пода Лешинарима, о тим момцима нећу трошити ријечи. Већ сам неколико пута рекао да су сјајни, па нема потребе да их поново хвалим...

Али иако нас 1 000 симпатизера је увијек ту, није то довољно...
Мора стадион бити пун да онај хук понесе играче... Морамо ми радити на маркетингу, испирати мозак људима око себе, јер очигледно да у управи слабо раде на том...

Дакле, ове седмице дајте да се ангажујемо сви максимално. Лијепићемо плакате, даћемо и школарцима да их полијепе по школама, ставите и на своје профил слике овај Горанов плакат, обавјестите оне који не знају...
Људе око себе ћемо анимирати јер стадион мора бити бар солидно испуњен!
То су ситнице, а много значе...

Сјетите се само оне атмосфере против Зрињског... ако је тад могло бити преко 10 000 људи, па може и сад макар 4-5 000...

Ај` у здравље :)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 19:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Mar 2011, 18:33
Zeli bih prvo da pozdravim sve LESINARE i ostale navijace Borca - od navijaca SUTJESKE iz niksica. Evo vec neko vrijeme pratim ovaj vas forum zahvaljujuci prelasku naseg bivseg kapitena Meda u u fc Borac. Gledao sam sve utakmice borca preko tv-a u ovoj sezoni i onu prijateljsku sa Zvezdom a u mostaru sam gledao live.Vidim da nijeste zadovoljni sa Medom? Mozda sam ja malo pristrasan ali mislim da strasno grijesite i da jos uvjek nijeste svjesni kakav je igrac U mostaru nije on promasio sa dva metra nego igrac sa brojem 20 mislim da se zove Mikic a Medo mu je centrirao i mislim da je bilo mnogo teze promasiti nego dati gol!dao je par lopti za gol Veljovicu ali covjek treba da smrsa 5-10 kg jer nemoze da dise a ne da igra-vidi se da ima kvaliteta ali ima viska kg,Inace loptu za gol mu je dao i protiv Drine kad se ovaj perverzirao sa lobom i udario precku,da je dao Medu da puca penal DRUGACIJE BI SVE BILO. Vidim sve vase simpatije je pobrao Krunic - iskusan nema sta ,bori se ali covjek mnogo gnjavi loptu usporava igru a i mnogo ih izgubi,al se to vama svidja - ok.Medo trci kao navidan od 16 do 16 igra prvom loptom (savremeni fudbalu) i ostaje neprimjetan ! Nego bih vas zamolio posto sve utakmice imate snimljene da polako sve pregledate pa da vidite - pogledajte utakmicu na Marakani gdje je teren normalan i obratite paznju A sad dosta sam bio advokat :)Medjedovica - da prokomentarisen neke igrace koje sa primjetio: Avdukic - mozda najbolji golman na Balkanu ,svaka cast igrac sa brojem 5 neznam mu ime -stoper - odlican igrac sve lopte kupi u svoje sesnaest Maletic dobar ofanzivni bek ali se protiv veleza nije vidio (mada su na njega i meda igrali flastere) Grahovac trci dobro ali uvjek dug pas - brzoplet Mikic - brzi od lopte Benovic solidan al mi se cini da je tremaros Stakic - Pujol - borben dobar Trener Jagodic:rjecit(jos nijesam slusao pametnijeg trenera),mislim da je i strucan ali malo je cini mi se preplasen - SAMPIONI ne igraju na strani defanzivni fudbal sa jednim spicom jer nije bitno igraju li kuci ili na strani(pogotovu sa ekipama sa dna tabele) I na kraju LESINARI - cista 5 - svaka cast tako se voli klub!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Borac u srcu je napisao:
Posljednju utakmicu nisam gledao ali sam iz dosta izvora sabrao utiske a zagovaram tezu da ne treba prenositi sve što se čuje od ljudi iz kluba i da na svaku utakmicu treba ići na pobjedu što je i Vlado zagovarao. A što se tiče pp rekli bi ljudi ko zna šta je pisao i prijetio a bio je samo jedan pp na fonu ovog što pričam rekao sam da je naivno govoriti da treba svaka info u etar i da to nema nikakave veze. Ne prijetim nikom, ali prošle sedmice većina daje ocjene za svakog igrača pozitivne onda dosta suzdržana prognoza pred Mostar pa nerješenrezultat koji su mnogi predviđali i onda napadi na tim nema sistema, nema igre... Tražiš kod mene nedoslednost a šta je onda to promjena mišljenja u 7 dana za 180 stepeni ja sam barem očekivao pobjedu i priznao da nisam najsrećniji lošom igrom i nerješenim.
Ne znam šta je za tebe kvalitetan post, sjediti u upravi osluškivati šta se oko tebe dešava i prenositi ovamo da svi čitaju

Ti mora da si neki gadan komplesas, jer zatebe ko gofd napise neku pozitivnu krituku, ali sda neki prijedlog koji nije p otvom ukusu jeste opurtinista, ili u najmanju ruku clan Upravnog odbora. Niko valjda nema pravo raspravl;jati o Borcu, osim tebe, niko ne smije iznijeti svoje misljenje da igra nije onakva kakva smo ocekivali, odnosno prema ekipi koju imamo. Druze, vidio ti nisi navijaca. Kladio bi se u oba svoja sina, da boi ja vise imao napisati recimo iz neke dvije utakmice Borca, nego ti pricati za svoje navijacke karijere, ali to je tvoj problem, shvatices jednog dana....
A sada malo ozbilinije teme.Nisam zadovoljan i pored 7 bodova na kontu ovog proljeca, i mislim da ce nam se ovih plus dva istopiti mnogo prije grbavice (nisam pogrijesio, jer racum pretposljednje kolo siguran poraz u Teheranu, sve da odemo i sa reprezentacijom Brazila). Kada vidim kako se odvija ovo proljece u 270 minuta, mislim da nismo napravili nista posebno. Savladali smo Siroki, koji je sve tri utakmice izgubio, a protiv nas je pruyio najbolju partiju i realno bio najbliyi povoljnom ishodu. Drina takodje, evo sad siguran putnik u nizi rang, namucila nas i to dobro, i da su imali 7 dana do utakmice u BL, a ne tri zbog onih odgoda, pitanje kako bi se sve zavrsilo. Jedini bd koji ima pravu vrijednost jeste ovaj iz vrapcica, ali po igri i to po informacijama ljudi koji su kompetentni, nepise nam se nista dobro. Ono sto je mozda i naveci problem jeste ono unutar kluba. Strukture nemogu na adekvatan nacin pratiti rezultate na terenu i tu nastaju problemi, kojih je mnogo visse ne go sto se nama prikazuje. Bojim se kap neprelije casu, a da krcag ne bude nas Borac. Na sljednecoj sjednici Upravnog odbora docice do odredejenih promjena, koje ce izneanditi sve koji vole ovaj klub. Otici ce sliom prilika neki koji to nisu zasluzili i koji su barem ovde po forumu dobijali pozitivne ocjene, ali dobro. I pore dtoga sto me zivot naucio da mozda budem i preoprezan, i dalje vjereujem u crvenu - plavu boju. Apetiti ponekad rastu i nerelano samo za jednu noc. Sjecam se proslog ljeta kad asam sebe tjesio, boze daj mi jos jednom evropu, i cinimi se da je Gospod to i ispunio. medjunarodna scena nemoze nam pobjeci nikako, a ya titulu imamo kvalitet ali jos ga nismo pokazali, iako su rezultati fantasticni. Kljuc prvenstva po meni sljedece dvije utakmice na Gradskom, Celik i sarajevo, sa tih 6 bodova blizu smo, KLS, ali otom potom,
Pozdrav za sve one kojima je crveno-plava boja ne na zidu, vec u srcu.........

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

пред утакмицу у београду сам разговарао са људима који прате борац као и ја....тада је један од њих рекао да ће тек против челика борац показати право лице и да ће се након тога видјети на чему смо. ово до сада смо прошли,заиста успјешно.7 бодова из 3 утакмице,тешки терени,још се све у екипи није сложило како треба,али без разлога за бригу...
али,већ сад,од утакмице са челиком се очекује нешто више. не само побједа,већ и да игра буде на бољем,вишем нивоу. рећи ће неки,бодове пиши,остало бриши,слажем се са тим,али доћи ће вријеме када на градском будемо играли са екипама које су квалитетом далеко боље од дрине и вележа.и шта онда?ту ће се морати пружити и одиграти далеко боље,течније,паметније. зато мислим да је челик прави испит за ову екипу.све текме до сада су имале оно АЛИ,ИЛИ и сл. прошло је довољно времена,терен ће бити спреман,неће бити хладно,ноћни термин,стадион солидно попуњен......све је спремно да ова екипа борца покаже шта може и за шта је спремна.
у београду је била прича.звезда мора да узме,добро смо играли,правили измјене....слажем се!
пред и након широког је ишла прича,јаки су,незгодни,бод би био доста....и узели смо 3,немам замјерку!
дрина,тежак терен,противник се бори за опстанак,прва текма у бл након дуго времена....узели смо 3 бода,мени доста!
вележ...најављивано масакрирање,туча,доста репова из прошлости,вележ у налету,бори се за опстанак.....наша игра,онако....није сјајно,али узели смо бод.....у реду.......

против челика не смије бити нити један разлог,оправдан,неоправдан,не смије бити унапријед спремљен никакав алиби у случају губитка иједног бода или лоше игре.....
најједноставније речено,против челика све мора да штима,без премца,скоро па савршено!побједа,која не мора бити убједљива гледајући резултат,али ситуација на терену мора да буде управо таква:убједљива на страни борца!!! вјерујем у ову екипу и људе који ту екипу предводе.
нисам нескроман,већ само хоћу да видим можемо ли.сад је право вријеме да се направи и тај искорак у погледу саме игре. далеко било да ће мој оптимизам и подршка нестати ако не одиграју како желим,али ћу бар имати наа вријеме сконтати шта ме чека у наставку сезоне.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
aj borac...

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]