Borac u srcu je napisao:
Posljednju utakmicu nisam gledao ali sam iz dosta izvora sabrao utiske a zagovaram tezu da ne treba prenositi sve što se čuje od ljudi iz kluba i da na svaku utakmicu treba ići na pobjedu što je i Vlado zagovarao. A što se tiče pp rekli bi ljudi ko zna šta je pisao i prijetio a bio je samo jedan pp na fonu ovog što pričam rekao sam da je naivno govoriti da treba svaka info u etar i da to nema nikakave veze. Ne prijetim nikom, ali prošle sedmice većina daje ocjene za svakog igrača pozitivne onda dosta suzdržana prognoza pred Mostar pa nerješenrezultat koji su mnogi predviđali i onda napadi na tim nema sistema, nema igre... Tražiš kod mene nedoslednost a šta je onda to promjena mišljenja u 7 dana za 180 stepeni ja sam barem očekivao pobjedu i priznao da nisam najsrećniji lošom igrom i nerješenim.
Ne znam šta je za tebe kvalitetan post, sjediti u upravi osluškivati šta se oko tebe dešava i prenositi ovamo da svi čitaju
Ti mora da si neki gadan komplesas, jer zatebe ko gofd napise neku pozitivnu krituku, ali sda neki prijedlog koji nije p otvom ukusu jeste opurtinista, ili u najmanju ruku clan Upravnog odbora. Niko valjda nema pravo raspravl;jati o Borcu, osim tebe, niko ne smije iznijeti svoje misljenje da igra nije onakva kakva smo ocekivali, odnosno prema ekipi koju imamo. Druze, vidio ti nisi navijaca. Kladio bi se u oba svoja sina, da boi ja vise imao napisati recimo iz neke dvije utakmice Borca, nego ti pricati za svoje navijacke karijere, ali to je tvoj problem, shvatices jednog dana....
A sada malo ozbilinije teme.Nisam zadovoljan i pored 7 bodova na kontu ovog proljeca, i mislim da ce nam se ovih plus dva istopiti mnogo prije grbavice (nisam pogrijesio, jer racum pretposljednje kolo siguran poraz u Teheranu, sve da odemo i sa reprezentacijom Brazila). Kada vidim kako se odvija ovo proljece u 270 minuta, mislim da nismo napravili nista posebno. Savladali smo Siroki, koji je sve tri utakmice izgubio, a protiv nas je pruyio najbolju partiju i realno bio najbliyi povoljnom ishodu. Drina takodje, evo sad siguran putnik u nizi rang, namucila nas i to dobro, i da su imali 7 dana do utakmice u BL, a ne tri zbog onih odgoda, pitanje kako bi se sve zavrsilo. Jedini bd koji ima pravu vrijednost jeste ovaj iz vrapcica, ali po igri i to po informacijama ljudi koji su kompetentni, nepise nam se nista dobro. Ono sto je mozda i naveci problem jeste ono unutar kluba. Strukture nemogu na adekvatan nacin pratiti rezultate na terenu i tu nastaju problemi, kojih je mnogo visse ne go sto se nama prikazuje. Bojim se kap neprelije casu, a da krcag ne bude nas Borac. Na sljednecoj sjednici Upravnog odbora docice do odredejenih promjena, koje ce izneanditi sve koji vole ovaj klub. Otici ce sliom prilika neki koji to nisu zasluzili i koji su barem ovde po forumu dobijali pozitivne ocjene, ali dobro. I pore dtoga sto me zivot naucio da mozda budem i preoprezan, i dalje vjereujem u crvenu - plavu boju. Apetiti ponekad rastu i nerelano samo za jednu noc. Sjecam se proslog ljeta kad asam sebe tjesio, boze daj mi jos jednom evropu, i cinimi se da je Gospod to i ispunio. medjunarodna scena nemoze nam pobjeci nikako, a ya titulu imamo kvalitet ali jos ga nismo pokazali, iako su rezultati fantasticni. Kljuc prvenstva po meni sljedece dvije utakmice na Gradskom, Celik i sarajevo, sa tih 6 bodova blizu smo, KLS, ali otom potom,
Pozdrav za sve one kojima je crveno-plava boja ne na zidu, vec u srcu.........