serb1an je napisao:
ljudi mi nemamo nikakve komplekse prema drugima, bili smo u Sarajevu...i gdje god smo imali prilike Gradacac,Trebinje,Travnik,Siroki...A u Banja Luku idemo zato sto nam je najbliza i zato sto se najlakse organizovati a ne zbog nekih kompleksa. Sto se tice pustanja utakmica i kao i tzv "placanja" nas klub je u teskoj finansijskoj situaciji niti imamo para da placamo niti imamo mogucnosti da kupujemo utakmice,igramo posteno protiv svakog a to sto se nekom ne svidja BOLI NAS KURAC. Mi smo ponosni sto imamo igrace koji bez velikih plata igraju dobro kako kuci tako i u gostima i svaka im cast na tome. A nasu snagu cete posebno osjetiti pogotovi vi kad dodjete u PD. Dzaba pare od Vlade i od grada,neko igra i navija srcem a ne za pare kao vi. ABPD 1995
Cuj ovog.A kladim se da dok Rudar nije povezao ove pobjede,i dospio na 4. poziciju,vjerovatno ni tebe nije bilo na stadionu.Sta kazes u BL se najlakse organizovati?Pa sto se ne moze organizovati u Tuzlu,Mostar,Sarajevo,sta fali da se tu organizujete?Svi navijaci po zakonu imaju omogucen pristup gostujucim utakmicama svog kluba,dobiju svoj sektor,i slobodno dodjete.Kazes nemate komplekse?Pa jebo te patak,vama je gostovanje u BL ekskurzija,da malo guzica vidi puta,odmakne iz Prijedora,da vidi metropolu.

Salu na stranu,stvarno ste do bola nalozeni na nas,kako drugacije objasniti da vas na ostalim gostovanjima ima 15,a jedino u BL 300?!?!Sad ti reci tesko se organizovati,nije bratac,nemoj te price prodavati,vec nemate vi ni 50 ljudi koji zele ici u Sarajevo,Mostar,Zenicu...Al zato u BL idu,i zene i djeca,i staro i mlado.50 po 20 km i eto ti busa za gostovanje.Ovaj zadnji dio tvog posta mi je posebno simpatican,haha,sto ti neko napisa,cim Rudar krene dole na tabeli,srozace se i ta srcana publika.

Ma nek ste vi Srbi,pravi ste supci,kompleksasi.
borcev_navijac je napisao:
Nazalost, moram se sloziti sa d.a!
Samo su nas vile pronosale da ne izgubimo ovu utakmicu, a da budemo potpuno iskreni imali smo potpuno ali potpuno normalne ulove za igru, cak ni teren nije bio los.
O avudkicu se nma sta vise reci, fenomenalan golman.
Nije samo petric imao nekoliko kriticnih intervenvcija, nego je i coric bio jako zbunjen i lose odigrao utakmicu. Izgleda da coric samo u paru sa drugim jakim stoperom igra dobro a kad je on nosilac zadnje linije vrlo nesigruno to djeluje.
Medjedovic se nije vidio.
Jako los fudbal u kojem je velz ipak bio agresivniji i na tu agresiju stvorio nekoliko prilika.
VEljovic je poptuno bezopasan, i ne znam zasto ga vlado forsira pored nikolica koji bolje odradjuje taj napad narocito je brzi na kontri bolje se otvara i u kontri lakse dolazi u priliku.
Borac je djelovao prilicno pogubljen na terenu, nikakva ideja, nisu mogli dva pas da svezu, akcija misaona imenica.
Cesto napucavanje lopte i glavanje, panika u zadnjoj liniji.Protok lopte nije postojao uopste.
Krunic i Maltic su bili potpuno izblokirani i bezopasni. Grahovac se trduio ali nista konkretno.
Dugo nisam gledao losiji borac.
Ono sto je dobro to je da i kad odigramo ovako reci cu slobodno katastrofalno lose uzmemo bod odnsno ne izgubimo.
Moram da priznam da je u ovoj utakmici, odovic nadmudrio vladu i potpuno neutralisao ono u cemu je borac najaci sad, a to je sredina terena.
Da je bila iole jaca ekipa od veleza primili bi makar dva gola.
Strane nismo probili nijednom ili mozda jednom od strane benovica, forsiranje maletica i u situaciji kad je ocito flasteriran, pokazuje da se oslanjamo samo na jednu alterntivu u napadu.
Vanjski sut skoro da i nemamo a ne oze to od ozbiljnih ekipa, mislim da se mora poraditi na tom vanjskom sutu.
U svakom slucaju bod pisi a igru brisi.
Ako nastavimo ovako bice vrlo tesko pobjediti celik. Na strani cemo mi i dalje nuzimati bod ili sva tri na blok i kontru, ali kad trebamo da napadnemo , nema ideje tu mozemo imati problem na utakmcimaa protiv celika i olimpika koji su ozbiljne ekipe.
Ma igra katastrofa,sjecam se kakva je to pometnja bila jednom prilikom kada nismo mogli ocistiti sesnaesterac,koja je to patnja majko...Po mom misljenju malo Vlado treba promjeniti tim,Stajic od pocetka jer smo vidjeli da covjek moze rjesiti utakmicu,a i mislim da nije posteno da Mikic od 36 godina ima prednost pred momkom u punoj snazi.Isto tako zapocinjati sa Nikolicem koji je u Sirokom odigrao korektno i dobijao veliki broj vazdusnih duela sa njihovim igracima,dok Veljovic neka bude dzoker.
Ne znam sta se s Medom desava,onaj pas protiv Zvezde bio je sve sto smo vidjeli za sad od njega,ajd valjda ce biti bolje.