banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 02:14 Danas je 29 Jun 2026, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Дајте , па овдје људи пишу кога би жељели видјети на терену...
А и отприлике нам се зна већ прва постава, уз пар измјена на свакој текми...

Јадан њихов тренер ако је спао да тактику прави на основу оног што чита на форумима... :roll:

Оно што се мени не свиђа је што превише износимо свој прљави веш, па се федералци наслађују. Само то!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ja sutra najviše očekujem od MEDE i naravno Melete,samo jedna dobra lopta od Mede prema napadačima i to je to.
Dosta nam je i bod pošto je ovo jedno od najtežih gostovanja do kraja sezone.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja mislim da je ovo u najmanju ruku smijeno! vec vise od pola godine pisemo ovdje, plus na ss.ba i odjednom pojedini postaju, blago receno izdanici?! mislim, koji je sad problem??? do sad nije smetalo, pobjedjujemo, pobjedjivali smo i sad je informacija sastava toliko bitna u pm! dajte ljudi opustite se molim vas, pisite ako vam se pise, ako ne zelite da pisete niko vas ne tjera, pustite ljude da pisu i gotova stvar! ja volim da procitam svaku informaciju i nijedna do sad, odkad pratim forum, se nije nikom obila o glavu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Evo još ću samo ovo reći i više neću s nikim da se sučeljavam oko ovog. Ako imate potrebu, nastavite po starom ali jeste možda vidjeli nekad informacije od strane Lešinara o koreografijama, o brojnosti na gostovanjima, i tako neke stavri NE. Čisto poziv da se ide na utakmice i onako čisto neke bezvezne stvari, toliko o tome

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Pa nijedan klub sa nekim vecim ambicijama nema ovako ljude koji pisu pa jos malo ce biti pisano kad Veljovic ide pisati,koju je jebo Sakan,gdje zivi Sipovac pa dajte ljudi nesto mora i ostati u tajnosti i izmedju nas :wink:

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj majko u sta se pretvara ovaj forum...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Evo još ću samo ovo reći i više neću s nikim da se sučeljavam oko ovog. Ako imate potrebu, nastavite po starom ali jeste možda vidjeli nekad informacije od strane Lešinara o koreografijama, o brojnosti na gostovanjima, i tako neke stavri NE. Čisto poziv da se ide na utakmice i onako čisto neke bezvezne stvari, toliko o tome

to je skroz druga stvar i to nema veze sa sastavom i taktikom, a pored toga ovdje pise dosta lesinara, tih istih koji ne pisu na svom forumu! neka me neko ispravi ako grijesim....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pišite puca mi ku..c, kako da ljudima ne mogu ništa objasniti to je nevjerovatno. Možda bi bili još 30% uspješniji da nema nekih stvari u javnosti, nisi se zamislio oko toga, što je najžalije te stvari iznose vjerovatno nekad i dobre kolege, koji jedan drugome drži kao leđa ovdje i podržavaju se, a cijeli dan su zajedno i onda uđu u kuću i ajmo se preko foruma dopisivati a sve preko leđa Borca. a jbt ne shvatam nikako, pa piši normalno ali neku ekskluzivu iz svlačionice na pp i zdravo. Sve moraš crtati

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovaj forum vjerovatno prati i CIA...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Дај неко нек цитира пост гдје је нешто што не треба изјављено?Нигдје нисам примјетио ништа што би могли ови из педерације употребити!
Опустите се мало!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 16:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
ајој шминке кад би се организовао тај пренос утакмице 8)

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajmo malo da se opustimo. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Bxl2wL73h4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 17:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Јутрос у бусу сам сједио крај два окорјела кладионичара, причали су о свему, па су се дотакли и утакмице вележ - Борац. Један од њих тврди да је то стопостотни кец јер је утакмица намјештена, као он је добио информацију. Каже да се све то ради јер људи у савезу не могу допустити да испадне један ''великан'' као што је вележ!
Момци кидајте сутра да овај падне на јебеној кладионици! АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 17:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ljudi ima li iko info igra li bsk sutra i gdje .jesu li suspendovani.a sto se tice ovih prica samo lupate ko lude mare

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
БСК игра са Дрином ХЕ у Буџаку чини ми се.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E kad već spomenu budžak iliti lazarevo. Taj dole stadion je jedan od boljih mada nisam bio odavno i ne znam šta bi sa Omladincem muče se u drugoj ili trećoj ligi RS. Volio bih da s njima uđe Borac u neku saradnju jer su bili uzoran banjalučki klub. BSK OK, ali oni imaju i teren solidan i tribine i naselje je ogromno, znam da je prije mnogo omladine treniralo tamo a onda kao i svugdje par mešetara uđu u klub i sve unište. Čak su i imali neke projekte oko stadiona i svašta nešto, provozaću se jedan dan da vidim šta se dešava dole, baš me zanima.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Borac u srcu je napisao:
E kad već spomenu budžak iliti lazarevo. Taj dole stadion je jedan od boljih mada nisam bio odavno i ne znam šta bi sa Omladincem muče se u drugoj ili trećoj ligi RS. Volio bih da s njima uđe Borac u neku saradnju jer su bili uzoran banjalučki klub. BSK OK, ali oni imaju i teren solidan i tribine i naselje je ogromno, znam da je prije mnogo omladine treniralo tamo a onda kao i svugdje par mešetara uđu u klub i sve unište. Čak su i imali neke projekte oko stadiona i svašta nešto, provozaću se jedan dan da vidim šta se dešava dole, baš me zanima.

Ево да не идеш, имаш овдје све документовано :)
http://www.facebook.com/pages/FK-Omladi ... 8333200516

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: za navijače... nije dobro što su u nekoj područnoj ligi ali teren je fantastičan, ne znam jeli ovo do aparata ali dobro izgleda. Navijači idu i na gostovanja, ma sve OK ali nekad su igrali četvrtfinale kupa BiH i ja sam ih išao dole gledati prepun stadion... Izgleda da i uprava razmišlja o saradnji s njima, mislim da bi bio pravi potez, a vidim po onoj tabeli idu i u viši rang vjerovatno, što je takođe u tom nekom smislu dobro. Nisu oni za područne lige

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Kad smo vec kod ovih manjih banjaluckih klubova interesuje me kad je promocija filma o Rekreativu i otvaranje kuce slavnih ?
Ovaj klub zasluzuje vecu paznju jer je vec postao veoma poznat ne samo kod nas vec i u regionu a skoro je otvoren fan klub u Novom Sadu .

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 18:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Evropski Borac je napisao:
Kad smo vec kod ovih manjih banjaluckih klubova interesuje me kad je promocija filma o Rekreativu i otvaranje kuce slavnih ?
Ovaj klub zasluzuje vecu paznju jer je vec postao veoma poznat ne samo kod nas vec i u regionu a skoro je otvoren fan klub u Novom Sadu .

veceras u 8,dom omladine!!!

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]