banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 02:48 Danas je 29 Jun 2026, 02:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2011, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8539_n.jpg

:D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 11:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
tatamata je napisao:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/154674_1750207161414_1425904396_31989776_928539_n.jpg

:D

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 12:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Написао сам тамо на форуму борац-спорт, па ћу и овдје...
Ово је порука момка који ради на преносу утакмице...

fkvelezlive je napisao:
sto se tice cijene gledanja nije napamet formirana , nego uzimajuci u obzir i cijene usluga telecoma i limit korisnika radi opterecenja servera.Kazem opet mi sliku pustamo jako kvalitetnu, cak troduplo u odnosu na ono sto radi partizan i 5-6 puta u odnosu na neki standardni streaming na raznim stranicama.Postoji grafika , komentator i sl. Razlicite cijene se ne mogu formirati za BiH, jer se ne moze sprijeciti slanje sifri odavde vani....plus sto je domacim paypalov sistem online placanja spansko selo :D

A za 15 KM , moze se i ovdje uvijek utaliti 3-4 pa gledati zajedno, ili gazda kafica pustiti stream u prepunoj kafani i zaraditi 20-orostruko....

Шта мислите да се скупимо негдје у кафани, да уплатимо овај пренос(сви дамо по 1-2 КМ) и екстра?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
јан_де je napisao:
Написао сам тамо на форуму борац-спорт, па ћу и овдје...
Ово је порука момка који ради на преносу утакмице...

fkvelezlive je napisao:
sto se tice cijene gledanja nije napamet formirana , nego uzimajuci u obzir i cijene usluga telecoma i limit korisnika radi opterecenja servera.Kazem opet mi sliku pustamo jako kvalitetnu, cak troduplo u odnosu na ono sto radi partizan i 5-6 puta u odnosu na neki standardni streaming na raznim stranicama.Postoji grafika , komentator i sl. Razlicite cijene se ne mogu formirati za BiH, jer se ne moze sprijeciti slanje sifri odavde vani....plus sto je domacim paypalov sistem online placanja spansko selo :D

A za 15 KM , moze se i ovdje uvijek utaliti 3-4 pa gledati zajedno, ili gazda kafica pustiti stream u prepunoj kafani i zaraditi 20-orostruko....

Шта мислите да се скупимо негдје у кафани, да уплатимо овај пренос(сви дамо по 1-2 КМ) и екстра?

Слажем се са јан_де !То би добро било !

Ах почелу су копирати на спорт спорт ба,постове одавде,идемо само јако по титулу!Слаоб их комплекси дрмају !

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 13:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da ne razbijate glavu oko sastava :D

.........................Avdukic......................

Raspudic.....Petric.......Coric..........Benovic

.......Grahovac.................Krunic

Maletic............................................Mikic

........................Medjedovic..................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Veljovic...........................

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zar Boka nije suspendovan??? :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
И ја сам мислио да је Бока суспендован због картона :-?

колико сам ја сконтао у Мостару неће играти Лав, Валдерама и Маикон :D

надам се да гријешим хехе

П.С. ово да се заједно гледа утакмица није лоша идеја уопште

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
jutros idem na posao pored Borcevog,kad kod kornera prolazi Boka sa torbom,znaci da ide!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Možda bolje ne pisati 2-3 dana pred utakmicu, nego pisati na ovaj način, pa sve karte ste iznijeli na sunce. Igraće ova postava, ovdje smo mnogo tanki, ovom je slabija strana to, bojimo se u Mostaru toga, ako se oni budu ponašali tako i tako taško ćemo do pobjede ... Momci koji pišu to vjerovatno se znaju lično pa vjerovatno često i viđaju pa jer problem da na kafi razmijenite info. kojima raspolažete i nek to ostane tamo u kafiću.
Mislim da pojedinci možda u najboljoj namjeri ali ipak pretjeruju s tim, ja mislim da se ni na jednom forumu drugih ekipa ne može naći ovako nešto.
Opustite se ljudi, ne radite skauting za pare za neki tim, pišite uopštenije i opuštenije.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
а одакле они знају да их ми можда не завлачимо и дајемо намјерно погрешне информације :lol:
све се издоговарамо преко пм и онда овдје сви заједно бацамо коску федералцима

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
d.a. je napisao:
а одакле они знају да их ми можда не завлачимо и дајемо намјерно погрешне информације :lol:
све се издоговарамо преко пм и онда овдје сви заједно бацамо коску федералцима

Buhahahahahah, buhahahhaaa :lol: :lol: :lol:

Spoiler:
KARANJE JE NAUKA

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma daj ljudi sta vam je,o cemu pricamo,pa ovo su sve javne tajne,plasirane su u medije davnih dana,zar vi stvarno mislite da postoje neka iznenadjenja za protivnicke trenere,u ovom slucaju za Odovica?Pa jesmo amateri,al nismo toliki.

Ne znam koliko je vas bilo sa nama,takoreci "starom" ekipom,dok smo pisali redovno i aktivno na sportsportba,diskusije su bile puno sazdrzajnije od ovih sad,najvise zahvaljujuci Schlageru,RBA,Simpatizeru,borcevom_navijacu,itd,ciji su postovi bili uzivancija za citanje.I svako je visio na nasoj temi,stalno,sve jedan protivnicki simpatizer,tako da nema tu nekih velikih tajni.Bar sto se tice stvari kao sto je taktika,formacija,ko igra,gdje smo slabi,a gdje jaki,to i dijete zna.Normalno,naravno da postoje stvari koje nisu za javno,ali zna se koje su to stvari.

Samo opusteno,nismo pandorina kutija.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mi smo jaki kako god da okreneš, naša klupa je jača od pola sastava iz premijer lige, tako da nema nerviranja...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mi smo jaki kako god da okreneš, naša klupa je jača od pola sastava iz premijer lige, tako da nema nerviranja...

Ne odgovaras na pp sunce li ti. :angry4: :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:57 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Ne odgovaras na pp sunce li ti. :angry4: :D

Hahahahaha, evo sada ću... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
tatamata je napisao:
Ma daj ljudi sta vam je,o cemu pricamo,pa ovo su sve javne tajne,plasirane su u medije davnih dana,zar vi stvarno mislite da postoje neka iznenadjenja za protivnicke trenere,u ovom slucaju za Odovica?Pa jesmo amateri,al nismo toliki.

Ne znam koliko je vas bilo sa nama,takoreci "starom" ekipom,dok smo pisali redovno i aktivno na sportsportba,diskusije su bile puno sazdrzajnije od ovih sad,najvise zahvaljujuci Schlageru,RBA,Simpatizeru,borcevom_navijacu,itd,ciji su postovi bili uzivancija za citanje.I svako je visio na nasoj temi,stalno,sve jedan protivnicki simpatizer,tako da nema tu nekih velikih tajni.Bar sto se tice stvari kao sto je taktika,formacija,ko igra,gdje smo slabi,a gdje jaki,to i dijete zna.Normalno,naravno da postoje stvari koje nisu za javno,ali zna se koje su to stvari.

Samo opusteno,nismo pandorina kutija.

Ne bih se složio. Ljudi pričaju sa Jagodićem ili igaračima i trče odmah da to postave na internet, time samo otežavate Borcu a dajete mogućnost i najvećim sirovinama od trenera da imaju sve info. na tacni. Ja samo kaže da ćete teško nešto slično naći bilo gdje, neki smatraju da je to čak i pozitivno ja ne smatram. Možda neki vide i ličnu satisfakciju u tome što su ekskluzivci ali ne vidim kakva je to satisfakcija ne predstavljaš se imenom i prezimenom a svako ko te zna pošalješ mu info. na mail ili odeš na piće, izaćeš ispred zgrade i ispričaš se s njim. Drugo su info. kad je neko prvi put saznao da igramo sa Zvezdom ili tako nešto, a drugo su ove neke osjetljive stvari.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:02 
Bič božji
Bič božji

Pa šta je to neko od tih "povjerljivih 8) " informacija okačio na javni dio foruma, ja nisam našao ni jedan takav post, obavjest o igračima koji su supendovani zbog kartona je iz saveza, tu nema tajni, nadalje, ekipa danas radi trening negdje u hercegovini, svako koga nešto interesuje može da ode i pogleda šta se radi...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Ne bih se složio. Ljudi pričaju sa Jagodićem ili igaračima i trče odmah da to postave na internet, time samo otežavate Borcu a dajete mogućnost i najvećim sirovinama od trenera da imaju sve info. na tacni. Ja samo kaže da ćete teško nešto slično naći bilo gdje, neki smatraju da je to čak i pozitivno ja ne smatram. Možda neki vide i ličnu satisfakciju u tome što su ekskluzivci ali ne vidim kakva je to satisfakcija ne predstavljaš se imenom i prezimenom a svako ko te zna pošalješ mu info. na mail ili odeš na piće, izaćeš ispred zgrade i ispričaš se s njim. Drugo su info. kad je neko prvi put saznao da igramo sa Zvezdom ili tako nešto, a drugo su ove neke osjetljive stvari.

Dobro ajd necemo vise uopste pisati na forumu,neka vrhunac rasprave bude je li Stevo pojebo Branku.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:04 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Dobro ajd necemo vise uopste pisati na forumu,neka vrhunac rasprave bude je li Stevo pojebo Branku.

Nije, treba da rodi ili je rodila, tako da ništa od toga :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Covjek je upravu iznose se svakakve informacije a ne znamo koje sve prijavljen na forumu :roll:

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]