|
Sta je za reci,sutra nam je jedno od,sigurno tvrdim,najtezih gostovanja ove ukupne sezone,a niko nista ne pise,nista...
Ajde evo da ja probijem led.S obzirom na informacije koje dobijamo iz medija,a i ovako preko foruma,sasvim je sigurno da nam nece igrati Stupar i Stakic zbog povreda,i Boka zbog zutih kartona.Ne znam za vas ali ovo nam je ogroman hendikep,ogroman.Ta desna strana ce nam biti suplja kao sito,a iskreno,ne znam bas kako ce Petric nadoknaditi Stakica,na stranu fizicka sprema,ali mi se nije nesto bas pokazao u akciji.Za Bokinu zamjenu se dobro ne brinem bas toliko,posto na toj poziciji imamo dosta igraca,iako mora se priznati da bi nam dobro dosla Bokina drskost,borbenost i snaga,na gostovanju.Ali tog desnog beka stvarno nisam pametan koga staviti.Ja bi mozda Cinu da stavi,ali ipak mislim da Dzo i dalje ima kredite kod Vlade,pa da ce on zapoceti.
Sve u svemu ocekuje nas jako teska utakmica,fale nam prvotimici,Velez ide na pobjedu,zaletjece se oni na nas,tu nam je prilika da im pljusnemo jednu kontru,i damo gol.Olaksavajuca okolnost je i ta,sto ce vrijeme biti idealno,preko 20 stepeni kazu,sad ne znam kakav ce teren biti,nadam se da ce i on biti solidan.Nema tu puno kalkulacije,ukoliko pobjedimo,prvenstvo je skoro pa gotovo.Ukoliko izgubimo,malo se mjenjaju stvari,remeti se taj pobjednicki ritam,i onda moze da bude svasta.Nerjeseno mi se nekako cini najrealniji ishod kada sagledamo sve faktore,to odgovara i Velezu i nama.
Nista idemo mi na pobjedu,pa sta bude.Ja cu biti u Mostaru sutra,pa se nadam da cu vam dati izvjestaj po povratku.Ovako bi onda trebalo izgledati MOJIH prvih 11,mada vjerujem da ce Vlado staviti Dzoa na beka,i Grahovca sa Krunicem kao zadnje vezne:
.........................Avdukic...........................
.....Dujakovic.....Petric.....Leo.......Benovic......
...............Sakan..........Krunic......................
....Maletic...................................Mikic........
............................Medjedovic....................
.............Veljovic........................................
Razlog sto mislim da ce staviti Sakana je,sto se Grahovac nekako pokazao kao super dzoker igrac sa klupe,nekako ako vidimo da ne ide ovako,ubacimo njega i otvaraju se neke nove mogucnosti,donese svjezinu igri tima.Dvoumim se i za Stajketa,sta ja znam,zasluzio je po meni da zapocne,ali....
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|