banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 04:49 Danas je 29 Jun 2026, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2011, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Još u Antaliji kad smo bili na pripremama pričali smo o tom meču. Ja sam danas dao predlog dikrektoru kluba Darku Ljubojeviću da sa direktorom Olimpije Milenkom Aćimovićem dogovori gde će biti odigran meč. Ja bih lično volio da bude Ljubljana, ali i sa druge strane bila bi lepa prilika da publika u Banjaluci vidi slovenački tim - rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

звучи као Србин.. градоначелник Љубљане Србин.. шта ти Словенци глуме који к :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ја би искрено волио да се игра у БЛ,раван нам је противник а и мислим да би посјета била изузетно добра..
Шта ви мислите код куће или на страни?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Kod kuce bi bolje bilo al kako god uzimamo ih jer smo jaci a kad bi se igralo kod nas ne bih bilo preko 3 000 sigurno :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
менек je napisao:
Ја би искрено волио да се игра у БЛ,раван нам је противник а и мислим да би посјета била изузетно добра..
Шта ви мислите код куће или на страни?

Olimpija nam uopste nije ravan protivnik!
slovenacko prvenstvo je katastrofalnije nego premijer liga, a i u tomprvenstvu olimpija nema vodecu ulogu nego maribor cini mi se.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma kakva ljudi Olimpija,oni su male mace,Zvezdu smo zamalo opalili,sad trebamo preci na Partizan,ili Dinamo. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:17 
Majstor
Majstor

И то што кажете сад морам прећи на мало опасније екипице..
али било би добро кад би се играло у БЛ

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da da Dinamo na čelu sa onim apolitičnim sabahudinovićem ili kako se već zove nikad nisam znao niti me zanimalo ali bio bi to dobar rat na terenu

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vahid Halilhodzic,al nije ni bitno.Uglavnom da mi opalimo Veleza na onoj njihovoj poljani,pa cemo lako za dalje.Bas sam nestrpljiv pred utakmicu u Mostaru,imam neku tremu,kao da ja igram.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ако се неко неким случајем одлучи да се региструје тамо за ливе пренос нека нас обавезно извјештава о свему... Ко одлучи да се улогује нека ми јави на пп 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sad gledam Vošu kako se muči sa onim taračima iz JSL kao i Zvezda takođe, rekao bih da mi imamo jednu veliku prednost u odnosu na njih a to je da nemamo sistemsku grešku. Oni će proigrati tek kad formiraju potpuno nove timove jer je tu svega i svačega nabacano, dovode po 10 igrača u prelaznom roku po 5 crnaca, često mijenjaju trenera i to je primjer kako ne treba raditi. Mi možemo dovesti u prelaznom roku 2-3 pojačanja na mjestima na kojima škripi ili želimo da budemo još bolji ali oni ne mogu to, kod njih je greška u samom sistemu i džaba im višestruko veći budžet bolji smo i od jednih i od drugih i imamo stabilniju i prepoznatljiviju igru. Jedva čekam neku prijateljsku utakmicu sa Partizanom, da vidimo kako tu stojimo

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 23:53 
Majstor
Majstor

Borac u srcu je napisao:
Sad gledam Vošu kako se muči sa onim taračima iz JSL kao i Zvezda takođe, rekao bih da mi imamo jednu veliku prednost u odnosu na njih a to je da nemamo sistemsku grešku. Oni će proigrati tek kad formiraju potpuno nove timove jer je tu svega i svačega nabacano, dovode po 10 igrača u prelaznom roku po 5 crnaca, često mijenjaju trenera i to je primjer kako ne treba raditi. Mi možemo dovesti u prelaznom roku 2-3 pojačanja na mjestima na kojima škripi ili želimo da budemo još bolji ali oni ne mogu to, kod njih je greška u samom sistemu i džaba im višestruko veći budžet bolji smo i od jednih i od drugih i imamo stabilniju i prepoznatljiviju igru. Jedva čekam neku prijateljsku utakmicu sa Partizanom, da vidimo kako tu stojimo

Ја мислим да би нас партизан поштено одерао,јер је он колико толико испред клубова из Србије бар по квалитети игре..

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 00:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Партизан је испред свих клубова у регији... Још га Динамо ту колико-толико прати.
Илузорно је да сад размишљамо о тим неким евентуалним мечевима, а за викенд имамо изузетно битну текму...

Дајте да ми прво одеремо Вележ и узмемо титулу, а са Партизаном ,ко зна, можда ускоро у квалификацијама за ЛШ ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Срђан Граховац: Доносимо бодове са Врапчића
Datum: 10.03.2011 21:00
Autor: Милан Зубовић
БAЊAЛУКA - Фудбалери Борца одлично су започели други дио Премијер лиге БиХ забиљеживши двије побједе, над Широким бријегом и Дрином.

Пред "црвено-плавима" сада је нови изазов јер у 18. колу гостују Вележу, који је као и Бањалучани остварио двије побједе на старту прољећног дијела шампионата. Један од најбољих фудбалера Борца у посљедње двије утакмице био је Срђан Граховац. Он је против Широкобријежана постигао побједнички гол, док је против Зворничана био асистент Дарку Малетићу за минималну побједу изабраника Владе Јагодића.
- Не сумњам да ћемо освојити нова три бода, али знам да ће бити веома тешко играти на "Врапчићима" јер и домаћи фудбалери имају двије везане побједе на старту другог дијела шампионата. Максимално озбиљно морамо да започнемо меч јер ћемо само тако успјети да стигнемо до тријумфа. Не обећавам ништа прије утакмице, али ћу се потрудити да поновим гол или асистенцију - изјавио је Граховац.
Биће то окршај и два тренера, Владе Јагодића и Миломира Одовића, који се изузетно добро познају јер је Одовић својевремено водио бањалучки тим.
- Мислим да неће бити неких посебних тактичких изненађења у овом мечу јер се тренери одлично познају, али сматрам да имамо квалитетнију екипу, која ће то потврдити и на терену - додао је Граховац.
Руководство Борца договорило је да ће се пријатељска утакмица са љубљанском Олимпијом одиграти 27. марта. Међутим, још увијек није познато да ли ће се меч играти у Словенији или на Градском стадиону у Бањалуци, о чему ће се договорити спортски директори Миленко Aћимовић и Дарко Љубојевић.
Ступар

Проблеме са повредама у тиму Борца имају Милан Ступар и Драгослав Стакић чији је наступ у Мостару под знаком питања. Да ли ће Ступар путовати, требало је синоћ да одлучи тренер Јагодић, док би Стакића у првој постави замијенио Бојан Петрић.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta je za reci,sutra nam je jedno od,sigurno tvrdim,najtezih gostovanja ove ukupne sezone,a niko nista ne pise,nista...

Ajde evo da ja probijem led.S obzirom na informacije koje dobijamo iz medija,a i ovako preko foruma,sasvim je sigurno da nam nece igrati Stupar i Stakic zbog povreda,i Boka zbog zutih kartona.Ne znam za vas ali ovo nam je ogroman hendikep,ogroman.Ta desna strana ce nam biti suplja kao sito,a iskreno,ne znam bas kako ce Petric nadoknaditi Stakica,na stranu fizicka sprema,ali mi se nije nesto bas pokazao u akciji.Za Bokinu zamjenu se dobro ne brinem bas toliko,posto na toj poziciji imamo dosta igraca,iako mora se priznati da bi nam dobro dosla Bokina drskost,borbenost i snaga,na gostovanju.Ali tog desnog beka stvarno nisam pametan koga staviti.Ja bi mozda Cinu da stavi,ali ipak mislim da Dzo i dalje ima kredite kod Vlade,pa da ce on zapoceti.

Sve u svemu ocekuje nas jako teska utakmica,fale nam prvotimici,Velez ide na pobjedu,zaletjece se oni na nas,tu nam je prilika da im pljusnemo jednu kontru,i damo gol.Olaksavajuca okolnost je i ta,sto ce vrijeme biti idealno,preko 20 stepeni kazu,sad ne znam kakav ce teren biti,nadam se da ce i on biti solidan.Nema tu puno kalkulacije,ukoliko pobjedimo,prvenstvo je skoro pa gotovo.Ukoliko izgubimo,malo se mjenjaju stvari,remeti se taj pobjednicki ritam,i onda moze da bude svasta.Nerjeseno mi se nekako cini najrealniji ishod kada sagledamo sve faktore,to odgovara i Velezu i nama.

Nista idemo mi na pobjedu,pa sta bude.Ja cu biti u Mostaru sutra,pa se nadam da cu vam dati izvjestaj po povratku.Ovako bi onda trebalo izgledati MOJIH prvih 11,mada vjerujem da ce Vlado staviti Dzoa na beka,i Grahovca sa Krunicem kao zadnje vezne:

.........................Avdukic...........................

.....Dujakovic.....Petric.....Leo.......Benovic......

...............Sakan..........Krunic......................

....Maletic...................................Mikic........

............................Medjedovic....................

.............Veljovic........................................

Razlog sto mislim da ce staviti Sakana je,sto se Grahovac nekako pokazao kao super dzoker igrac sa klupe,nekako ako vidimo da ne ide ovako,ubacimo njega i otvaraju se neke nove mogucnosti,donese svjezinu igri tima.Dvoumim se i za Stajketa,sta ja znam,zasluzio je po meni da zapocne,ali....

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
.........................Avdukic...........................

.....Maletic.....Petric.....Leo.......Benovic......

...............Sakan..........Krunic......................

....Stajic...................................Mikic........

............................Medjedovic....................

.............Nikolic........................................

Ja bi to ovako volio. Maleta na desni bek iako je ubjedljivo nas najopasniji igrac. I dao bi Stevi sansu prije nego Radi, cisto onako disciplinski, da se zna ko je gazda. Mada mislim da je mala sansa da ovako pocnemo.

Vidim svi ste nesto pesimisti pred utakmicu. U najgorem slucaju opet smo na +4, sto uopste nije lose. Vracali smo se mi i sa puno tezih gostovanja sa bodovima(travnik, siroki) tako da se ja uopste ne brinem. Dr. Vlado ce naci pravo rjesenje i za vrapcice. Mislim da ce koristiti taktiku slicno onoj u sirokom i beogradu. Ustvari to je idealna taktika za gostujuci teren. Nije bunker a opet nema srljanja glavoom bez obzira. Velika je stvar sto nama odgovara i remi, a velezu i ne bas. To znaci da ako nasa odbrana bude na nivou do jedno 60-70 minutei ne primi gol, velez mora da se otvori, a onda nasa masina dolazi do izrazaja..

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ma pobjeda je sigurna!!!

Daj nek neko da info ako zna sigorno, kad je 19 kolo tj. kad igramo protiv Čelika jel 19 marta ili sta. Ja gdje god sam gledao pise razlicit termin...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
stize BORAC je napisao:
Ma pobjeda je sigurna!!!

Daj nek neko da info ako zna sigorno, kad je 19 kolo tj. kad igramo protiv Čelika jel 19 marta ili sta. Ja gdje god sam gledao pise razlicit termin...

Igramo 19-tog sa Celikom i onda nam sledi pauza od 15 dana gdje bi trebali u toj pauzi odigrati mec sa Olimpijom.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma uzimamo 0:2 i Drina slavi sa nama :lol:. a onda poslije par kola ima Drina da polomi noge zeljznicaru u Zvorniku i tako da izbori opstanak, a mi titulu :D to bi bio kao mali znak zahavlnosti za nasu pobjedu nad Velezom!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Hvala na odgovoru Evropski.
U slučaju danasnje pobjede, u koju naravno vjerujem ;) i u slučaju da vrijeme bude idealno kao sada mislim da bi se mogla očekivati izvanredna posjeta 19.marta i naravno jos jedna pobjeda!!!
Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 10:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
batica je napisao:
ma uzimamo 0:2 i Drina slavi sa nama :lol:. a onda poslije par kola ima Drina da polomi noge zeljznicaru u Zvorniku i tako da izbori opstanak, a mi titulu :D to bi bio kao mali znak zahavlnosti za nasu pobjedu nad Velezom!

Sviđa mi se kako razmišljaš... :D
I ja vjerujem u naše momke i pozitivan rezultat. Zna dr Vlado kako da postavi ekipu da bi izvukao povoljan rezultat.
Aj Borac

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]