Borac u srcu je napisao:
Ovako apsolutno sam nezadovoljan atmosferom pred ovaj meč.
Da krenem ispočetka Veljović, jeste šmeker, i zbog ovakvih stvari i pičarenja vjerovatno je i zapeo u karijejri a Borac mu može mnogo pomoći ali i on mora shvatiti gdje je došao i mora golovima pomoći i on Borcu i ovo ne da će pokušati da se ne ponovi nego ne smije da se ponovi inače je sa Borcem završio, niko ne smije da iskače i da igra za sebe. Nije ovo BASK ili Bežanija pa da igraš za sebe kako bi se što bolje prodao, ne može bato.
Drugo, pred utakmicu u Širokom svi su pričali samo o pobjedi i tako treba jer imamo tim koji može i ja želim da to bude i sada i ne zanimju me ovi bliski upravi što se javljaju i pričaju nebuloze.
Ponesite kameru, povedite novinare pa snimajte sve neregularnosti i ako hvataju igrače i ostale stvari što nabrajate i ako je stvarno neregularno prikažite to nek svi vide, nakon meča ako treba pisati i žalbu ali ovako ko pičke neke da pričate i kao bićemo zadovljni sa bodom mi koji imamo evropski tim, dobre individualnce, koji smo 1, na tabeli da se tresemo od nekog davljenika to ne dolazi u obzir i što se mene tiče želim da uprava ako je mogla pred Koševo, Travnik, Široki jasno i glasno poručiti da se ide na pobjedu ne vidim razlog šta je sad. Toliko o tome čekam da vidim rezultat pa ću nastaviti u ovom ritmu. Dajte snimite utakmicu i pokažite nam ako su bolji bili na terenu ja ću im prvi čestitati, ali izvlakuše tipa navijači hvataju igrače dok nam oni trpaju golove me ne zanimaju, pretpostavljam ni ostale forumaše koji nisu bliski upravi. Jesmo mi to već istakeli bijelu zastavu? Zašto?
Ha ha hahahahahahahah, ovo na bliski UPRAVI MISLIO SI VJEROVATNO NA MENE. Pa neznas kakvu cast imas da preko foruma razgovras glavom i bradom sa Kopanjom. Budes li jos jednom nesto tako napisao, sutra izlazis u Glasu , a bogami i u Nezavisnim, hehehehehehehe
Ti ocigledno jos nisi bio u Vrapcicima, a da znas tamo vec godinama ne idu gostujuci navijaci zbog neuslovnosti, osim kada se igra Mostarski derbi. Pitaj nekog lesinara kada je bio tamo.
Hehehehehehe i nemoj da mi sutra izadjes u cituljama, hehehehehe