banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 03:58 Danas je 29 Jun 2026, 03:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma dobro,ne kazem ja da treba biti pesimista,ali realno gledajuci,zeznuto je prognozirati rezultat u ovoj utakmici.Moze biti svasta,i to bukvalno.Velez se bori za opstanak,a znamo kako takvi klubovi igraju,to se igra u kost,cvrsto,drsko,nema tu zajebancije,bodovi kod kuce se moraju uzimati ukoliko se misli opstati.Citam isto po forumima,dosta su se ljudi nalozili,neka se atmosfera stvorila u Mostaru nakon dvije vezane pobjede,i logicno da ce dati sve od sebe da skinu skalp lideru.Znaci imacemo i brojnu publiku protiv sebe.

Ne znam za vas ali ja nisam dovoljno hrabar da prognoziram sigurnu pobjedu.Bolji jesmo,kvalitetniji jesmo,imamo bolje pojedince,ali sto neko rece,lakse je puno bilo igrati u Sirokom,jedan od razloga je i taj TV prenos,dosta pomaze.Mi samo ne trebamo podcjenjivati protivnike,a boga mi ni traziti neki alibi u naprijed.Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu,naravno da prizeljkujem pobjedu,ali iskreno ne bi me toliko razocaralo ni nerjeseno.Ovo nam je mozda jedno od tezih gostovanja u sezoni ukupnoj.

S druge strane,takodje se nadam da bi mozda Travnik mogao iznenaditi one seljobere,ne igra im onaj Popovic,ima jos dosta igraca koji nece nastupiti.Sta ja znam,dosta je scenarija,mi ne trebamo nesto posebno pratiti druge,cisto ono,krajickom oka.

Bilo bi dobro kad bi sto vise ljudi otislo u Mostar,jer momcima puno znaci kada vide poznata lica na tribinama,to je sigurno.Treba im podrska,da iznesu ovaj teski teret,pa da se zajedno radujemo.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Borac u srcu je napisao:
Ovako apsolutno sam nezadovoljan atmosferom pred ovaj meč.
Da krenem ispočetka Veljović, jeste šmeker, i zbog ovakvih stvari i pičarenja vjerovatno je i zapeo u karijejri a Borac mu može mnogo pomoći ali i on mora shvatiti gdje je došao i mora golovima pomoći i on Borcu i ovo ne da će pokušati da se ne ponovi nego ne smije da se ponovi inače je sa Borcem završio, niko ne smije da iskače i da igra za sebe. Nije ovo BASK ili Bežanija pa da igraš za sebe kako bi se što bolje prodao, ne može bato.

Drugo, pred utakmicu u Širokom svi su pričali samo o pobjedi i tako treba jer imamo tim koji može i ja želim da to bude i sada i ne zanimju me ovi bliski upravi što se javljaju i pričaju nebuloze.
Ponesite kameru, povedite novinare pa snimajte sve neregularnosti i ako hvataju igrače i ostale stvari što nabrajate i ako je stvarno neregularno prikažite to nek svi vide, nakon meča ako treba pisati i žalbu ali ovako ko pičke neke da pričate i kao bićemo zadovljni sa bodom mi koji imamo evropski tim, dobre individualnce, koji smo 1, na tabeli da se tresemo od nekog davljenika to ne dolazi u obzir i što se mene tiče želim da uprava ako je mogla pred Koševo, Travnik, Široki jasno i glasno poručiti da se ide na pobjedu ne vidim razlog šta je sad. Toliko o tome čekam da vidim rezultat pa ću nastaviti u ovom ritmu. Dajte snimite utakmicu i pokažite nam ako su bolji bili na terenu ja ću im prvi čestitati, ali izvlakuše tipa navijači hvataju igrače dok nam oni trpaju golove me ne zanimaju, pretpostavljam ni ostale forumaše koji nisu bliski upravi. Jesmo mi to već istakeli bijelu zastavu? Zašto?

Ha ha hahahahahahahah, ovo na bliski UPRAVI MISLIO SI VJEROVATNO NA MENE. Pa neznas kakvu cast imas da preko foruma razgovras glavom i bradom sa Kopanjom. Budes li jos jednom nesto tako napisao, sutra izlazis u Glasu , a bogami i u Nezavisnim, hehehehehehehe
Ti ocigledno jos nisi bio u Vrapcicima, a da znas tamo vec godinama ne idu gostujuci navijaci zbog neuslovnosti, osim kada se igra Mostarski derbi. Pitaj nekog lesinara kada je bio tamo.
Hehehehehehe i nemoj da mi sutra izadjes u cituljama, hehehehehe

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Ko kaze da ne idu pa islo se prosle godine a ice se i ove vidis da nisi upucen u sve :p

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nisu ovo sedamdesete već 2011. gospodo draga uzmite jednog pa ako treba i dva kamermana snimajte cijeli tok meča i ponašanje publike pa ako pobjede na način na koji opisujete onda imamo mogućnost da ih razapnemo u svim medijima i potkrepiti snimcima, tužimo, pa čak i izvršimo pritisak i preduprijedimo neke neregularnosti time što ćemo već sutra najaviti da se vrši snimanje i da nećemo dozvoliti nikakvu krađu... To se tako radi a ne da nam Šipovac izađe sljedeći dan na konferenciju za novinare i mlati praznu slamu - kako su mu pričali da je bilo neregularnosti, da nije bio penal, da je publika bila nekorektna...
Lešinari su bili, sjećam se onog njihovog video klipa kad kiša pljušti a oni navijaju u Mostaru, i zašto si se sam našao prozvanim ne znam vjerovatno i jesi jedan od njih, ali poruka je da svaki navijač Borca očekuje pobjedu protiv davljenika kako god se zvao i nećemo da slušamo nikakvu alibi priču od ubačenika iz uprve ovdje.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
максел je napisao:

Bilo je i vrijeme =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
nas bi Borac mogao uzeti i Barselonu, a da ne uzme Velez! sad ce proraditi i efikasnost 0:2 rezultat!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Citiraj:
"Сматрам да је Бањалука,у ствари,Србија и зато се у овом граду не осећам као странац.Борац за мене није иностранство."

Раде Вељовић
фудбалер Борца

8)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Juce su momci odradili trening na stadionu omladinca. Stupar je radio odvojeno od ostalih igraca.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 11:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Судије
Citiraj:
Velež vs. Borac, sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.
asistirati će mu Zlatan Bećirović (Mramor) te Stevo Perić (Bijeljina),
a četvrti sudija je Vladimir Dominković(Orašje)
.

Ево и неких постова навијача Вележа...

Citiraj:
U Mostaru euforija kao da igramo ligu sampiona Vise ce raje biti sad protiv Borca nego sto je bilo protiv svinja. Svakako je to i puno veci derbi!

Citiraj:
siguran sam da ce stadion u subotu biti krcat.....
a jos sam sigurniji u pobjedu veleza.
sad sam bio na kafi sa par igraca momci kazu-RAZVALIt cemo ih!
igrace srcem bas kao i prve dvije utakmice a kad igras onako i gines za crveni dres pobjeda se mora ostvarit
ovakve momke koji vjeruju u sebe jos nisam vidio .
uvijek do sad je bilo ne znam vidicemo al sad kazu RAZVALICEMO IH

:D Храбре се Мостарци....
Али ја ипак мислим да им се тресу гузови, па само прикривају страх... 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Steta sto nema prenosa iz Mostara vec se prenosi smrdljivi Siroki sa Seljinom filijalom

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 11:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Ja se nadam da ce se u Mostaru igrati fudbal, i ako se bude igrao fudbal, a ne vodio rat svim sredstvima, mi cemo se sigurno vratiti u najmnaju ruku neporazeni.

Ali, poucen ranijim iskustvima, kako to izgleda kad se velez bori za opstanak, cisto sumnjam da ce to biti fudbal.

E sad, bez obzira na to, i ako se bude vodio rat, nasi momci su dovoljno jaki i iskusni da i na tu prljavstinu na terenu znaju odgovoriti jednakom mjerom, ako do tog dodje. Ne bi bilo dobro da bude s.ranja po svlacionicama i sluzbenim prostorijama.

S druge strane, Odovic ima jednako velik motiv da pobjedi Vladu kao sto Velez ima motiv da pobjedi Borca, jer je vlado kao sportski direktor smijenio Odovica, tako da je tu sve do bola naostreno.

Momci se maksimalno moraju spremiti za taj strasni pritisak i izrzati ga muski, jer jos niko nikog nije ubio na fudbalskim utakmicama kako god strasno izlgedalo kad se psuje pljuje i tome slicno.

Treba I Velez da zna da je i na proslom gostovanju u bl sve bilo korektno i domacinski i trbea toda uzvrati, jer valja nekad dolaziti u Banjaluku ponovo.

Prosle godine moram da prioznam, nije bilo ovih s.ranja, i izgubili smo na terenu u onom vaterpolu ali smo izgubili posteno.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne treba unaprijed praviti odstupnicu, vec izaci i boriti se . Ako Velez pobjedi sportski svaka im cast...
Inace pored Stupara imamo problem i sa Stakicem izgleda da ce i on preskociti Mostar

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
tatamata je napisao:
Citiraj:
"Сматрам да је Бањалука,у ствари,Србија и зато се у овом граду не осећам као странац.Борац за мене није иностранство."

Раде Вељовић
фудбалер Борца

8)

јебем ли га.. опростио сам му промашен пенал :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Brigate BL je napisao:
Ne treba unaprijed praviti odstupnicu, vec izaci i boriti se . Ako Velez pobjedi sportski svaka im cast...
Inace pored Stupara imamo problem i sa Stakicem izgleda da ce i on preskociti Mostar

to sam i ja, samo malo opsirnije napisao, s tim da sam ja ubjedjen da mi ne mozemo tamo izgubiti samo pod uslovom da imamo normalne uslove za igru.

Ali cak i u prljavoj igri, imamo iskusne igrace koji se i s tim mogu nositi.

Nasim igracima je ova utakmica jednako vazna kao velezu za opstanak, jer u slucaju pobjede, fakticki je sampiopnska titula ovjerena napravili bi objektivno nedostiznu prednost i sto je jos vaznije slomili moral zeljeznicaru da uopste pokusava da nas stize i podvaljuje

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Не знам зашто, али ја вјерујем у позитиван резултат!! Да ће бити тешко, хоће, али ипак смо ми ове сезоне оборили многе рекорде и то на гостовањима гдје никад бода нисмо узели.
Ако буде коректно суђење, ја не сумњам да ћемо макар бод узети, а и ако буде грубости, па брате нису ни ови наши неке тамо теткице?! Поготово у неколико претходних утакмица са сељом било је доста грубости и мислим да знају шта треба радити ако буде месница на терену...
Мало ме брине неиграње неких играча. За Ступара сам мислио да се опоравио, ево сад проблеми и са Стакићем, а Бока уколико се не варам, ради суспензију због жутих картона.

Али опет без обзира на све имамо веома јаку екипу!
јбт гледам сад ону утакмицу против Лозане на Градском и тим који је тада играо... па то се не може поредити колико смо сада јачи (играчки и тренерски). муминовић кретен примишмо гол због њега :x да ли је он уопште нашао игдје ангажман да игра?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Muminovic nije nasao angazman te ce narednih 6 mjeseci napraviti pauzu u karijeri :confused2: . inaci radi se o igracu koji je dosao i otisao iz borca sa hronicnom povredom,bas su nam ga uvalili ali smo na vrijeme prepoznali problem i rijesili ga se. Mislim da bi nam sad dobro doslo malo Schlagerovog optimizma na ovom forumu tako da ako ovo cita... :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja vjerujem u pozitivan rezultat

Inace pauzu cemo iskoristiti da odigramo prijateljsku sa Olimpijom sto me je odmah podsjetilo na mec prije rata kad su zmajceki u nekom momentu krenuli na Gradskom navijati za Borac

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
valjda nije ozbiljno to sa Stakicem, momak je zaista dobar mene je pozitino iznenadio uz to vrlo je mlad, za njega mozemo dobiti fine pare! odlican potez dovodjenjem Stakica, odlican!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]