NFL fanatik je napisao:
Mucila me ova misao o suspenziji mjesecima, o tome kako ce zbog bolida u toru zvanom FS RS ljubitelji fudbala u BIH biti uskraceni za ono sto najvise vole...
С обзиром да те мучило мјесецима могао си те мјесеце искористити да се добро информишеш о теми. Као што не знаш, а ево сад ћу ти ја рећи приједлог је одбачен и на скупштини Ф/НС-БиХ гдје су против гласали и ови из друга два тора како их ти називаш.
Sta je bio zakljucak zadnje skupstine FS RS (danasnje, mislim)?
NFL fanatik je napisao:
Medjutim, kad malo bolje pogledam i vidim kolicinu zlobe 'sunarodnjaka' prema BIH, njenoj reprezentaciji, i sl. - sada ZELIM da do suspenzije DODJE (ako bod da) samo da Borac BL, koji ce biti prvak BIH, iduce godine nastupa...u kolektivnim supcima ovih 'ljubitelja sporta' ovdje umjesto u Europi.
Хвала на жељама, али на твоју жалост ФИФА ту "злобу" не сматра валидном за одлучивање о суспензији.
Pa ne znam ja ko je ovdje zloban. Kazem - nemam nista protiv Borca, igraca, a POGOTOVO ne trenera...samo mi neki zlobni pojedinci ovdje povukose zivac.
NFL fanatik je napisao:
Mislim da UEFA i FIFA trebaju kazniti KOCNICARE cijelog procesa, a to je FS RS tj. kazniti sve klubove iz RS-a...jer da se ostali pitaju do ovoga nikad ne bi ni doslo. Jedino tako bi pravda bila zadovoljena.
Zivjeli.
Мислим...мислим...мислим...мислим... ајде ти мисли још...
А ја вјерујем да ти се неће свидјети крајњи резултат свега овога, и замолио бих те да престанеш са политизирањем теме ФК Борац.
Ja se nadam da odgovorni ljudi na ovom forumu ne zauzimaju strane, a sto se tice politiziranja teme...ma ja sam to samo direktno uradio, a oni na koje imam primjedbu su to samo napravili indirektno. Ista razlika