kod kuće i na strani je napisao:
Mislim da se previše frke diglo oko ove suspenzije. Koliko čujem

, neće Velikan previše ispaštati! Pozdrav.
Dobro bi bilo da je ovo sigurno. 'Bem ti lebac, poceo sam sanjati suspenziju...
Suspenzija N/FS BiH, ali ne i reprezentacije i klubova!?Razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu
Reprezentacija BiH mogla bi biti pošteđena sankcija? Da li su FIFA i UEFA omekšale stavove?
Piše: SportCentar 07.03.2011 u 08:13 sati.
Ukoliko skupštinski delegati na sjedici koja je zakazana za 29. mart ne usvoje predložene izmjene i dopune Statuta N/FS BiH iz FIFA i UEFA su najavili automatsku suspenziju našeg Saveza.
Prvobitno je najavljeno da će sankcije snositi i reprezentacija, koja bi automatski bila suspendovana iz kvalifikacija za EP, te klubovi koji ne bi mogli igrati evropska takmičenja. Međutim, prema pisanju Sana, moguće je sankcija budu pošteđeni repreentacija i klubovi.
„U UEFA-i i FIFA-i razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu. Prema toj opciji, njima bi se zabranilo kandidovanje, a u Komitet za normalizaciju ušli bi kooperativni članovi iz sva tri naroda, koji bi radili na formiranju novog Saveza. U tom slučaju klubovi mogli igrati na međunarodnoj sceni, a reprezentacija također, a Komitet za normalizaciju bi dobio poticajna sredstava koja bi dijelili klubovi u prelaznom periodu. Navodno i u FSRS i u federalnom dijelu ima dosta zagovornika ovakvih sankcija“, piše San.
Ja bih, kao neku vrstu kompromisa sa Uefom, ponudio i suspenziju reprezentacije.