banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 12:38 Danas je 29 Jun 2026, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 671, 672, 673, 674, 675, 676, 677 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2011, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
BOSS66 je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R5TXC7m0EWI[/youtube]

@Sajine koristi obican AVI Splitter,ako ga nemas mogu ga uplodovati negdje.

када су љетос долазили сви они играчи,један од њих ми ј ебио фаворит...и дебело сам се зајеб'о :)
овај пут типујем на вељовића и нећу да фулам 100%!!!
....и овај снимак ми је баш "лег'о" у том смислу....биће раде екстра!!!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 22:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
vlakanje je napisao:
BOSS66 je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R5TXC7m0EWI[/youtube]

@Sajine koristi obican AVI Splitter,ako ga nemas mogu ga uplodovati negdje.

када су љетос долазили сви они играчи,један од њих ми ј ебио фаворит...и дебело сам се зајеб'о :)
овај пут типујем на вељовића и нећу да фулам 100%!!!
....и овај снимак ми је баш "лег'о" у том смислу....биће раде екстра!!!!!

Misliš da će da bude kao onaj beskičmenjak ili da će biti dobar :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
од овог очекујем све нај....док с' друге стране,тешко ће се поновити неко као фочак !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Rade je igrač koji će, ili biti par excellence, ili ga biti neće :) Jednostavno, igrač koji ne zna za prosjek. Moje mišljenje je da je velika šteta što je kod nas na pozajmici.
Vidim da su pojedini simpatizeri i navijači nezadovoljni igrom. Jedan od cijenjenijih forumaša i veliki Borčevac :cat: , juče na tribini izreče jednu sjajnu analizu naše igre,parafraziram: Ovakvom igrom se osvajaju titule. Nema umiranja u ljepoti, igra se tvrdo, jako i na rezultat.
Mislim da se previše frke diglo oko ove suspenzije. Koliko čujem :wink: , neće Velikan previše ispaštati! Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
kod kuće i na strani je napisao:
Mislim da se previše frke diglo oko ove suspenzije. Koliko čujem :wink: , neće Velikan previše ispaštati! Pozdrav.

Dobro bi bilo da je ovo sigurno. 'Bem ti lebac, poceo sam sanjati suspenziju...

Suspenzija N/FS BiH, ali ne i reprezentacije i klubova!?
Razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu
Reprezentacija BiH mogla bi biti pošteđena sankcija? Da li su FIFA i UEFA omekšale stavove?
Piše: SportCentar 07.03.2011 u 08:13 sati.

Ukoliko skupštinski delegati na sjedici koja je zakazana za 29. mart ne usvoje predložene izmjene i dopune Statuta N/FS BiH iz FIFA i UEFA su najavili automatsku suspenziju našeg Saveza.

Prvobitno je najavljeno da će sankcije snositi i reprezentacija, koja bi automatski bila suspendovana iz kvalifikacija za EP, te klubovi koji ne bi mogli igrati evropska takmičenja. Međutim, prema pisanju Sana, moguće je sankcija budu pošteđeni repreentacija i klubovi.

„U UEFA-i i FIFA-i razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu. Prema toj opciji, njima bi se zabranilo kandidovanje, a u Komitet za normalizaciju ušli bi kooperativni članovi iz sva tri naroda, koji bi radili na formiranju novog Saveza. U tom slučaju klubovi mogli igrati na međunarodnoj sceni, a reprezentacija također, a Komitet za normalizaciju bi dobio poticajna sredstava koja bi dijelili klubovi u prelaznom periodu. Navodno i u FSRS i u federalnom dijelu ima dosta zagovornika ovakvih sankcija“, piše San.

Ja bih, kao neku vrstu kompromisa sa Uefom, ponudio i suspenziju reprezentacije. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 09:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Malo kasnim sa ovim postom ali nazalost nisam bio u mogućnosti da ga napisem prije! ipak nakon nekih postova nisam mogao da ga ne napisem, tj da ne iznesem svoje misljenje...
Ne znam stvarno kako se neki pojednici usudjuju pisati da su lesinari na pocetku pacali grudve a da je to nastavila raditi ,,obična,, publika jer nije tako bilo!!!
Uglavnom su bacali klinci i iz publike ali su nastavili i mladji lesinari koji su stajali pri rubu, uprkos tome sto je i momak na gramofon rekao par puta da ne bacaju. Naravno da je i sudija glumio kad ga je pogodila grudva ali na kraju krajeva ima i pravo. Prvo pocelu su bez ikakvog razloga, ajde da su poceli kad je mahao za onaj sumnjivi ofsajd...drugo momak je stvarno trpio koliko je mogao. Jbt treba covjek da sudi utakmicu i da se koncetrise dok mu pored njega prolecu desetine grudvi. Ja sam zbog ove situacije bio krajnje zabrinut jer sam naslutio do kakve tu opasnosti moze da dodje na svu srecu nije!
U par navrata sam smirivao pojedince oko sebe i govorio im da prestanu. Upravo zbog cudne atmosfere kojoj je doprinjelo i to famozno grudvanje imam osjecaj da sam propustio pola utakmice! Okrenem se oko sebe i ne mogu da vjerujem, zasto neki ljudi uopste dolaze na utakmicu, bilo je tu i ljudi za koje mislim da u toku 90 minuta nisu ni jednog sekunda pogledali na teren, ovi gadjaju sudiju ovi nesto sjede i pricaju, pa ovamo dvojica nesto sa nekim curicama...??? A sto se tice muzike, aj ok Srbija i sve to ali valjda se mogu naci neke druge pjesme zar mi treba da u poluvremenu slusam ,,zemlja zvezde, partizana???
U polemiku oko saveza ne zelim da ulazim niti zelim da citam takve postove, niti sam vidovnjak niti smatram da imam utjecaj sa kojim mogu nesto promjeniti u vezi toga. Bice sta bude.
Sto se utakmice tice vazna pobjeda, rezultat je mogao biti i bolji ali ok. Sad ce proljece i bolja atmosfera pa i bar jedna utakmica na Gradskom u kojoj ce zavrsiti 3 ili vise komada u protivničkoj mreži!
Aj BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Simpatizer je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:

Dobro bi bilo da je ovo sigurno. 'Bem ti lebac, poceo sam sanjati suspenziju...

Suspenzija N/FS BiH, ali ne i reprezentacije i klubova!?
Razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu
Reprezentacija BiH mogla bi biti pošteđena sankcija? Da li su FIFA i UEFA omekšale stavove?
Piše: SportCentar 07.03.2011 u 08:13 sati.

Ukoliko skupštinski delegati na sjedici koja je zakazana za 29. mart ne usvoje predložene izmjene i dopune Statuta N/FS BiH iz FIFA i UEFA su najavili automatsku suspenziju našeg Saveza.

Prvobitno je najavljeno da će sankcije snositi i reprezentacija, koja bi automatski bila suspendovana iz kvalifikacija za EP, te klubovi koji ne bi mogli igrati evropska takmičenja. Međutim, prema pisanju Sana, moguće je sankcija budu pošteđeni repreentacija i klubovi.

„U UEFA-i i FIFA-i razmatra se mogućnost sankcija kočničarima, kompromitovanim kadrovima u našoj fudbalskoj vladi, u skupštinama entitetskim i krovnom Savezu. Prema toj opciji, njima bi se zabranilo kandidovanje, a u Komitet za normalizaciju ušli bi kooperativni članovi iz sva tri naroda, koji bi radili na formiranju novog Saveza. U tom slučaju klubovi mogli igrati na međunarodnoj sceni, a reprezentacija također, a Komitet za normalizaciju bi dobio poticajna sredstava koja bi dijelili klubovi u prelaznom periodu. Navodno i u FSRS i u federalnom dijelu ima dosta zagovornika ovakvih sankcija“, piše San.

Ja bih, kao neku vrstu kompromisa sa Uefom, ponudio i suspenziju reprezentacije. :D

Hehehehe,odlicno. :D

Ajd moram ti priznati da si me malo oraspolozio ovim postom,izgleda da ipak nije sve bas crno-bijelo,mozda se pronadje neki sivi kompromis.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:38 
Bič božji
Bič božji

Da da, to kao znak dobre volje da se suspenduje reprezentacija, hahahaha, upravo tako, pristajemo na obostrane žrtve...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
99% se braca foteljasi smjenjju. Njihove funkcije ce preuzeti ljudi iz klubova nase lige, a kako stvari stoje najvjerovatnije prvi presjednk ce biti opravo jedan istaknuti clan nasega Borca :D

Kada smo kod reprezentacije Avdukic i Meletic su na spisku Susica :D Maletic je cak blizu prvih 11 :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
"Ja bih, kao neku vrstu kompromisa sa Uefom, ponudio i suspenziju reprezentacije. :D"

хахахаха, свака част...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
stize BORAC je napisao:
Uglavnom su bacali klinci i iz publike ali su nastavili i mladji lesinari koji su stajali pri rubu, uprkos tome sto je i momak na gramofon rekao par puta da ne bacaju. Naravno da je i sudija glumio kad ga je pogodila grudva ali na kraju krajeva ima i pravo. Prvo pocelu su bez ikakvog razloga, ajde da su poceli kad je mahao za onaj sumnjivi ofsajd...drugo momak je stvarno trpio koliko je mogao. Jbt treba covjek da sudi utakmicu i da se koncetrise dok mu pored njega prolecu desetine grudvi. Ja sam zbog ove situacije bio krajnje zabrinut jer sam naslutio do kakve tu opasnosti moze da dodje na svu srecu nije!

то је грешка организатора меча (читај управе клуба)?!
требало је очистити трибину од снијега, да се не би дешавале овакве ствари. исто се десило на инђија-партизан, судија је 3 пута прекидао меч због гађања помоћног.

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Da da, to kao znak dobre volje da se suspenduje reprezentacija, hahahaha, upravo tako, pristajemo na obostrane žrtve...

па то дефинитивно да буде један од компромиса!
услов од ког нећемо одустати :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 13:00 
Bič božji
Bič božji

Pa mislim, moramo se žrtvovati, a eto neka to bude reprezentacija... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
има ли ко од Борчеваца овде да се бави музиком?
мислим да би био ред да се сниме неке нове пјесмице о Борцу.. :D

клубови из окружења имају масу својих пјесама и издају читаве албуме.. по том питању јако заостајемо..
хајде се мало ангажујемо око тог и нађемо неки бенд да нам одсвира то :D

нешто овако нпр:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ni9u4OU0HZo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TfNPLKjX3sY[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika
надам се да је тачно вријеме одигравања, ако није шаљите пп да поправим

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@Александар
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zmn7wep8kM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то ми реци брате! :D
постоји ли студијска верзија ове пјесме?
може ли се доћи до ових момака да се ово сними квалитетно и да се направи још нека ствар?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Александре у потпуности се слажем! Јако ме нервира то што имамо укупно 2 пјесме снимљене што се тиче Борца и Лешинара, буквално двије! А заиста имамо јако пуно материјала и пјесма које се дају обрадити. Штета!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Молим вас јел може неко да постави линк за скидање документарног филма "Борац и Бањалука једна прича" ако постоји наравно..молим вас хитно ми је

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Mucila me ova misao o suspenziji mjesecima, o tome kako ce zbog bolida u toru zvanom FS RS ljubitelji fudbala u BIH biti uskraceni za ono sto najvise vole...

Medjutim, kad malo bolje pogledam i vidim kolicinu zlobe 'sunarodnjaka' prema BIH, njenoj reprezentaciji, i sl. - sada ZELIM da do suspenzije DODJE (ako bod da) samo da Borac BL, koji ce biti prvak BIH, iduce godine nastupa...u kolektivnim supcima ovih 'ljubitelja sporta' ovdje umjesto u Europi.

Mislim da UEFA i FIFA trebaju kazniti KOCNICARE cijelog procesa, a to je FS RS tj. kazniti sve klubove iz RS-a...jer da se ostali pitaju do ovoga nikad ne bi ni doslo. Jedino tako bi pravda bila zadovoljena.

Zivjeli.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:27 
Bič božji
Bič božji

NFL fanatik je napisao:
Mucila me ova misao o suspenziji mjesecima, o tome kako ce zbog bolida u toru zvanom FS RS ljubitelji fudbala u BIH biti uskraceni za ono sto najvise vole...

Medjutim, kad malo bolje pogledam i vidim kolicinu zlobe 'sunarodnjaka' prema BIH, njenoj reprezentaciji, i sl. - sada ZELIM da do suspenzije DODJE (ako bod da) samo da Borac BL, koji ce biti prvak BIH, iduce godine nastupa...u kolektivnim supcima ovih 'ljubitelja sporta' ovdje umjesto u Europi.

Mislim da UEFA i FIFA trebaju kazniti KOCNICARE cijelog procesa, a to je FS RS tj. kazniti sve klubove iz RS-a...jer da se ostali pitaju do ovoga nikad ne bi ni doslo. Jedino tako bi pravda bila zadovoljena.

Zivjeli.

Pošto si već prijavljen, eto ja se nadam da će tebe administarcija da pusti niz vodu, pa da se tamo nađeš sa sebi sličnima :lol: :lol:

Vrh

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 671, 672, 673, 674, 675, 676, 677 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]