banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:44 Danas je 29 Jun 2026, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2011, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ево сад сам на брзину прелетио кроз утакмицу, и снимила је камера Вељовића кад се извињава. Набацићу вечерас на нет. Него нешто ме занима. Шта је Вељовић по вјероисповјести? Далеко од тога да ми је битно, него ме само занима, објаснићу касније због чега :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Šajin je napisao:
Ево сад сам на брзину прелетио кроз утакмицу, и снимила је камера Вељовића кад се извињава. Набацићу вечерас на нет. Него нешто ме занима. Шта је Вељовић по вјероисповјести? Далеко од тога да ми је битно, него ме само занима, објаснићу касније због чега :)

Po imenu bi se reklo,Srbenda,pravoslavac?Sto,da se nije krstio lopatom?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Šajin je napisao:

Po imenu bi se reklo,Srbenda,pravoslavac?Sto,da se nije krstio lopatom?

Па да, овдје сви нешто говорили да је он Србин, али колико сам ја опазио, прекрстио се онако како се католици крсте и на крају пољубио руку. Ја нисам видио православце да се тако крсте. Мислим мени је тотално небитно које је вјере или нације, само сам се мало збуунио јер су овдје биле неке другачије приче :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zli mrkvić je napisao:
skeva je napisao:
Vise volim BSK kao i ti :)

Uljepša mi dan! Svaka ti čast. Vidiš da to studiranje utiče na tebe, polako prvo BSK, pa Borac to ti dođe na isto. BSK ti je filter do Borca, važno da je gradski klub. Ja volim oba! Nisam znao da i u Doboju ima mrkvića. To je sjajno!

Ma napredjujem polako :wink: .... Jos koju godinu pa cu preci na Borac, a za jedno 20 godina prikupicu toliko urbanog staza da navijam za Rad ili OFK jer ipak Beograd je metropola, mada za mene je i BL metropola posto zivim u Doboju....
U svakom slucaju ljudi kao ti su mi idoli i nadam se da cu jednog dana dostici taj nivo urbanosti da budem kao ti :D ....
Zivio ti meni urbani cova-buraz-gola voda druuuuuze :wink: :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 18:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
skeva je napisao:
zli mrkvić je napisao:
skeva je napisao:
Vise volim BSK kao i ti :)

Uljepša mi dan! Svaka ti čast. Vidiš da to studiranje utiče na tebe, polako prvo BSK, pa Borac to ti dođe na isto. BSK ti je filter do Borca, važno da je gradski klub. Ja volim oba! Nisam znao da i u Doboju ima mrkvića. To je sjajno!

Ma napredjujem polako :wink: .... Jos koju godinu pa cu preci na Borac, a za jedno 20 godina prikupicu toliko urbanog staza da navijam za Rad ili OFK jer ipak Beograd je metropola, mada za mene je i BL metropola posto zivim u Doboju....
U svakom slucaju ljudi kao ti su mi idoli i nadam se da cu jednog dana dostici taj nivo urbanosti da budem kao ti :D ....
Zivio ti meni urbani cova-buraz-gola voda druuuuuze :wink: :wink: :wink: :wink:

Опрости, али овај пост је тотално идиотски...
Не знам шта си хтио да постигнеш, али си испао, у најмању руку, глуп...
Везе... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ајде добро је, немојте да вршим геноцид над коментарима. :D Више приче о Борцу, мање свађе...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ljudi sta se desava sa @Shlangerom,bas mi je dosadno bez njegovi komentara :wink: da se nije prehladio na zapadnoj tribini (samo da nije H1N1 virus nedaj Boze :roll: ),znam da nema grijanja jos na stolicama :D i imali ko informaciju kako stoje stvari sa kartonima u timu?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Шлагер је рекао да неће писати док не прође све ово са савезом.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 19:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da u Vrapčićima pauzira Boka, juče je dobio karton, ali vjerovatno se u ekipu vraća, Milanče... 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Шлагер је рекао да неће писати док не прође све ово са савезом.

Pa posto to sranje nece proci brzo (prije ce naci lijek za sve vrste bolesti od raka nego da se oni sta dogovore :wink: ) onda ce bas biti dosadno bez njegovi postova. :cry:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добра вијест је да се враћа наш Маикон :) штета што не игра Бока јер он нам некако више треба за гостовања, бар по мом мишљењу. Док код куће играмо са једним задњим везним(Крунић) и 2 шпица, у гостима најчешће играмо мало дефанзивније гдје је Бока неопходан,али кога нема без њега се мора. Видјећемо ко ће добити прилику умјесто капитена.

Него хтједох сад да поставим исјечак са Вељовићем, стварно се извинуо и то неколико пута, али нешто неће да ми учита утакмицу у едитору (Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10). тако да ништа од тога :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Добра вијест је да се враћа наш Маикон :) штета што не игра Бока јер он нам некако више треба за гостовања, бар по мом мишљењу. Док код куће играмо са једним задњим везним(Крунић) и 2 шпица, у гостима најчешће играмо мало дефанзивније гдје је Бока неопходан,али кога нема без њега се мора. Видјећемо ко ће добити прилику умјесто капитена.

Него хтједох сад да поставим исјечак са Вељовићем, стварно се извинуо и то неколико пута, али нешто неће да ми учита утакмицу у едитору (Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10). тако да ништа од тога :)

Граховац. Јел тако Шлагеру? :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Šajin je napisao:

Е сад ће морати да се јави :evil3: :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:

Koji format fajla i jeli hoces da isjeces neki dio ili?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Šajin je napisao:
skypostman je napisao:
Šajin je napisao:

Е сад ће морати да се јави :evil3: :D

necu se javiti jer ja imam svoje JA,i oni koji me poznaju znaju kad ja nesto kazem,to ce biti tako,ili nece biti tako :D :D

salim se malo,procitam ja sve redovno,ali stvarno nemam inspiracije da pisem dok se ova pizdarija ne zavrsi....naravno da cemo pisati i navijati i dalje sta god da se desi,ali bar cu znati o cemu pisem,o evropskom borcu ili o utakmicama u prnjavoru i crvenoj vesi
ajd kad ste me vec prozvali da svratim,da napisem i nesto korisno,a to je da sam danas cuo da sutra u onoj emisiji o premijer ligi na bht gostuje vlado jagodic,pa pogledajte obavezno.

pozdrav!

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Mar 2011, 20:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BOSS66 je napisao:
Šajin je napisao:

Koji format fajla i jeli hoces da isjeces neki dio ili?

ova utakmica protiv Drine što sam skinuo od tebe. Ubacim fajl u Vegas i jednostavno neče da očita, ne može play, ne može da se ubaci dole u onu traku da isječem... a htio sam samo da isječemjedan onaj dio kad je Veljović izlazio..
nemam pojma zašto ne može :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Ja ne pisem cesto na forumu ali ga redovno pratim i citam, necu da podcjenim ostale forumase ali od kada schlager ne pise kvalitet foruma je daleko losiji. Definitivno postovi schlagera nedostaju ovom forumu zato SCHLAGERU VRATI SE!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma pustite covjeka,jbg mozda je i u pravu donekle...Nekako mi suludo zvuci,mi svi ovdje zagrijani,pratimo svim srcem Borac,planiramo titulu,pare od titule,kvalifikacije LS,pare od toga,planiramo nova pojacanja,planiramo sjever i jug,planiramo sve,i onda nam dodje 29.mart i kazu dovidjenja...Zatvaraju nam se vrata.

Ja cu pratiti Borac "i da zadnja liga je,i rupa ispod nje",ali molim boga da nas ne suspenduju,jer ce sve otici u jednu stvar.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R5TXC7m0EWI[/youtube]

@Sajine koristi obican AVI Splitter,ako ga nemas mogu ga uplodovati negdje.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Ako delegati Skupštine Nogometnog saveza BiH 29. marta ne usvoje novi Statut, suspenzija klubova i reprezentacije automatski će stupiti na snagu, a FIFA i UEFA će potom formirati novi Savez.

Ovu poruku Svjetske i Evropske nogometne federacije prenio je Marsel Benc (Marcel Benz), direktor Sportsko-pravnog odjela UEFA-e, koji se prekjučer sastao sa predstavnicima premijerligaških klubova, čijim je reakcijama, kako je naglasio, prijatno iznenađen, a potom i jučer sa sportskim urednicima bh. medija.

Ni trunke sumnje

Benc u svom dužem obraćanju nije ostavio ni trunku sumnje da će NSBiH izbjeći suspenziju ukoliko se ne povinuje zahtjevima Svjetske i Evropske federacije i ne ukine tročlano Predsjedništvo.

Pojasnio je da, ako suspenzija nastupi, klubovi i reprezentacija neće moći igrati u međunarodnim takmičenjima, dok će NSBiH izgubiti sva prava koja ima kao član UEFA-e i FIFA-e, uključujući i nemalu finansijsku pomoć za razne projekte.

Potom je, uz napomenu da se ipak nada usvajanju novog Statuta, razradio i daljnje korake.

- Nakon suspenzije, FIFA na temelju nedavno usvojenog člana 7 svog Statuta ima pravo da razriješi izvršna tijela Nogometnog saveza BiH i, u dogovoru s UEFA-om, zamijeni ih na određeni period takozvanim komitetom za normalizaciju.

Članovi tog komiteta bili bi ljudi iz fudbala koji imaju bolju volju da sarađuju s UEFA-om i FIFA-om, a to, u svakom slučaju, ne bi bile osobe koje su danas involvirane u NSBiH.

Zadatak komiteta za normalizaciju bio bi da osigura poslovanje Saveza tokom suspenzije te da pripremi formiranje novog Saveza, koji bi, primjera radi, mogao biti konstituiran od predstavnika klubova - kazao je Benc.

Bez kompromisa

Dodao je da će i u ovom scenariju krajnji cilj biti isti - da Statut bude usklađen sa FIFA-inim i UEFA-inim, dakle da NSBiH ima jednog predsjednika. Naglasio je da u ovom slučaju neće biti kompromisnih rješenja ugrađenih u sadašnji nacrt, koji će 29. marta biti ponuđen na usvajanje.

- Stvar je, dakle, jasna, ako želi biti FIFA-in i UEFA-in član, NSBiH mora imati jednog predsjednika kao i sve ostale nacionalne asocijacije u svijetu - prenio je Benc.

Suspenzija automatski stupa na snagu 1. aprila

Benc je pročitao odluku Izvršnog odbora UEFA-e sa zasjedanja 3. oktobra prošle godine u Minsku:

- Od NSBiH zahtijeva se da izmijeni Statut najkasnije do 31. marta 2011. u skladu s verzijom koju su administrativci FIFA-e i UEFA-e predstavili u julu 2010. To naročito uključuje ukidanje rotirajućeg Predsjedništva NSBiH (tri člana).

Ako do zadatog roka ne ispuni ovu obavezu, NSBiH će automatski biti do daljnjeg suspendiran kao UEFA-in član - navedeno je, uz ostalo, u odluci najvišeg izvršnog organa Evropske fudbalske unije, za koju Benc kaže da je jednaka odluci istog FIFA-inog tijela.

Ko su kočničari

Dugo je trajao razgovor Benca i sportskih urednika i novinara bh. medija. Osim pitanja, iznošeni su i razni stavovi. Na naš upit da jasno kaže ko su kočničari usvajanja novog Statuta, odnosno na zahtjev da imenuje odgovorne osobe, institucije ili organe, Benc je kazao:

- Do sada nismo naišli na pozitivne reakcije članova Predsjedništva NSBiH, Izvršnog odbora NSBiH, odnosno delegata u prošlom sazivu Skupštine NSBiH, koji su novi Statut odbili usvojiti u julu prošle godine. Vidjet ćemo šta će biti odlučeno na sjednici Skupštine 29. marta.

Idealni i crni scenarij

Neusvajanje Statuta za sobom povlači suspenziju klubova i reprezentacije iz međunarodnih takmičenja. Koliko takvo stanje može trajati?

- U idealnom scenariju može se desiti da od aprila do juna budu ispunjeni uvjeti za ukidanje suspenzije, što, praktično, znači da ne bi trpjeli ni reprezentacija, koja s Rumunima igra 26. marta i 3. juna, a ni klubovi koji izbore nastup u evropskim kupovima za iduću sezonu. No, u stvarnom svijetu, to je malo vjerovatno - kazao je Benc.
04/03/2011

ima tu jos mnogo preklapanja kao evo ovaj idealni scenarij. morao sam kopirati ovaj tekst zbog ovog scenarija...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]