banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 08:56 Danas je 29 Jun 2026, 08:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 669, 670, 671, 672, 673, 674, 675 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2011, 10:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Па кад постоје Лешинари Дервента - http://www.facebook.com/pages/Lesinari- ... 8856511100, зашто не би били и Лешинари Добој? :wink: :D

Шалу на страну, ај` престаните са препуцавањем.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ti Lesinari Derventa navijaju za RK Derventu gotovo nemaju nikakve veze sa nama ali znam da nekad dolaze na tekme njih po 10 kad god imaju uslova kazu da su vecinom maloljetni tako da se mora puno placati za bus do Banja luke ali planiraju u buducnosti da ih vise dolazi :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma čovjek je rekao da je mrkvić iz Doboja.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moram kopirati:

Citiraj:
To su preostale utakmice do kraja prvenstva i ovaj bod po meni je jako veliki! Dosta je jos bodova ostalo u opticaju i ne vidim ja Borac kao glavnog pretendenta za titulu, jer po prikazanoj igri dnas to ne zasluzuju. Veca opasnost po menije Fk Sarajevo i Siroki Brijeg koji jos uvijek nije uhvatio pravuformu a kada uhvate svi znamo koliko pobjeda znaju nanizati. Po meni su dva naredna kola jako bitna, jer mi imamo blok domacinistvo koje moramo pretvoriti u 6 bodova a Borac ima tesko gostovanje kod Veleza i docekuju Celik koji je po meni bar 5 puta jaci od Drine. Vidjet cemo, ali bodova sa strane cemo morati donijeti, da li ce to biti Trebinje, Banovici, Zvornik ili gradski derby koji je uvijek nepredvidiv to ostaje da se vidi. Po onome sto sam ja cuo, Zeljo je danas dobro odigrao, jako dobro za uslove koji su vladali na terenu.

Aplauz! :lol: :lol: :lol:

Ima jos:

Citiraj:
Znam sta sam napisao i iza toga stojim! Ona igra danas protiv Drine sto se mogla vidjeti je ravna nuli. Natezanje klasicno i jedva, na jedvite jade go za 1-0! Ne kazem da je Drina losa, ali ako vec ides na titulu i ako po medijima izjavljujes kako si najjaci ovo ono onda to pokazi na zelenom terenu. Velez tesko da mogu dobiti jer ih u vrapcicima ceka nevidjeno grotlo i jako dobra igra Veleza, a onda im dolazi Celik koji ima ako ne najjacu onda jednu od jacih kontri u ligu a na tome smo se uvijerili ne samo mi na Grbavici nego i mnoge druge ekipe u ligi, a i jaci su nego jesenas. Sarajevo i Olimpic sigurno mogu napraviti dosta toga u Banjaluci jer ni ono sto je na Grbavici Olimpic pokazao nije njihov maximum, a Sarajevo tradicionalno igra dobro u Banjaluci. Vidjet cemo. Nije ovdje nista gotovo, a prvak ce biti odlucen mozda kolo ili dva prije kraja. Zivi bili pa vidjeli

U Vrapicicima nas ceka "nevidjeno grotlo"! :D

Popravi mi dan lik,ismijao sam se kao budala.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja ih citam redovno. :)
Sto na temi o BiH klubovima, sto o Liverpoolu...
Posteno se ismijem, brat-bratu. Ima tamo i stvarno normalne raje, ali ne mogu doci do izrazaja od ovih komandosa.

Ne vidim kako Siroki ista moze napraviti...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Кад нек онапише такву глупост, то само можеш завалити се у столицу и смијати се. Са таквима сваки вид конверзациеј и расправе је губљење неколико минута живота узалуд

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
tatamata je napisao:
Ima jos:

Citiraj:
Velez tesko da mogu dobiti jer ih u vrapcicima ceka nevidjeno grotlo i jako dobra igra Veleza,

U Vrapicicima nas ceka "nevidjeno grotlo"! :D

Velez najlosija domaca ekipa u ligi sa skorom
4 0 4 12 : 14
a Borac najbolja gostujuca sa skorom
6 1 1 10 : 4

Stvarno ne vidim kako cemo ih tuci dole. Nemamo sanse. Najbolje je sluzbenim rezultatom registrovati tekmu i ustediti nesto para od puta, te odmoriti igrace za kontre Celika.
Kao da im kontre izvode Bale i Lenon. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:27 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Darko Maletić igrač odluke

U okviru 17. Kola Premijer lige Bosne i Hercegovine banjalučki Borac je jučer pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 savladao Drinu, a junak trenutnog lidera ponovo je bio Darko Maletić

Fudbaleri Borca su teško stigli do pobjede protiv Drine od 1:0. Dugo su Banjalučani lomili otpor gostiju iz Zvornika i kada se među navijače Borca polako počela uvlačiti nervoza potencijalni reprezentativac naše zemlje Darko Maletić postigao je gol gvrijedan tri boda.

„Znali smo da neće biti lako, jer je teren bio loš, a i Drina se predstavila u dobrom izdanju. Ipak, bili smo bolji na terenu i na kraju smo zasluženo pobjedili. Što je još važnije povećali smo bodovnu prednost u odnosu na Željezničar. Ipak, do kraja šampionata ima još dosta, pa ukoliko želimo do titule moraćemo da nastavimo u istom ritmu „ rekao je Maletić.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/imamo-pr ... tovo/52933

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:43 
Veteran
Veteran

Предобро... Престрашно...
Нови дрес се мора имати... 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja se izvinjavam,ali moram jos jedan citat,evo jedem kokice i citam,umirem,umirem :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Ma nije ti ovo realno sekunde, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje! Ubjedjen si da ce Borac slaviti u Vrapcicima ? Jesi li svjestan cinjenice da je Velez pobjedio Zrinjski sto im je diglo moral, i da su pobjedili Buducnost u gostima sto ih je dodatno podgrijalo, a samim tim tribine su protiv zrinjskog bile popunjene tako da Borac u Vrapcicima sigurno ne ceka prazan stadion nego krcat.
Celik je ekipa koja je u jesenjem dijelu imala najjacu kontru, i s obzirom da su nas namucili na grbavici i da je kojim slucajem rezultat bio drugaciji nebi bilo ne zasluzeno a u ovo proljece ulaze sa pojacanim sastavom u svim linijama, tako da ce Borac tesko do bodova doci na svom terenu ponove li igru kao danas protiv Drine.
Slobodu nece Manchester ovog proljeca dobti na Tusnju, a i to im je gostovanje.
Slaviju ce dobiti sigurno u Lukavici
Zrinjskog kojem gori pod nogama takodje niko nece dobiti pod bijelim brijegom.
U Prijedoru ce vjerovatno minimalno do x-a doci
Protiv Sarajeva im takodje ne dajem prevelike sanse, jer je Sarajevo daleko uigranija i bolja momcad od njih.
Olimpic protiv nas na Grbavici nije pokazao zube, ali vjeruj da imaju dobru ekipu. Decko koji je igrao po desnoj strani naseg Stanica je pravio budalom, tako da ni tu domacu utakmicu nemoj sa sigurnoscu pripisivati njima.
Koliko ti god bio relalan, po meni razlika od 10 bodova nebi bila nedostizna. Dosta ekipa je u opasnoj zoni, a i sam si svjestan da je boda sa strane nemoguce donijeti na proljece. Zivi bili pa vidjeli... Nemam ja nista protiv Borca, ali se drasticn osjeti ne igranje Trivunovica. Otislo im je dosta igraca, a ovi novi sto su dosli ne pokazuju kvalitet koji moze donijeti prevagu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju

Aaaaaahahahahahahaahhaahahahaha..... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Није ово дрес усликан, него направљено од ничега :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
јан_де je napisao:
Предобро... Престрашно...
Нови дрес се мора имати... 8)

must have! :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:49 
Veteran
Veteran

Нема везе, српска тробојка је иста и на дресу... Плус плава подлога...
Тако да, дрес се мора имати! :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Simpatizer je napisao:
Mozda se malo pretjeruje sa pljuckanjem po Veljovicu. Jeste, ispao je saban na ovoj utakmici i nadam se da se to nece ponoviti, vjerujem da ce Vlado tu njegovu "energiju" pravilno kanalisati. Jedno je sigurno, Rade vise nece izvoditi udarce sa penaltika. :D

послије Широког нисам хтјео да поменем његово загријавање у максерицама и шабанисање, јер сам био задовољан као и сви са 3 бода!
оно јуче отимање лопте и онакво извођење пенала су показали какав је то дрипац и циркусант и тврдим да имамо новог Вукељу.
још више су ме изнервирали остали који су дозволили да се овај тако понаша, да му нико не каже ништа.
игра катасторофа, ни једним сегментом нисам задовољан, могуће је да су у својим главама као и сви ми уписали 3 бода, лагану побједу, па како је вријеме одмицало постајали нервознији, али ово јуче је танко.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa ja se ne bih slozio da je bilo tanko, nedostajao je raniji gol da se to prelomi.
Ideja postoji u igri i to je bilo vidljivo.
Rade je ispao ljakse ali je pokazao kako se ulazi u sanse, imao je cetiri prilike i vidi se da mu nedostaje utakmica i mirnoce u realizaciji jer u poslednje dvije godine se nije naigrao ... Luda glava sta ces :)
Velez se opasno digao ja ih ne bih podcijenio

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
класични циркусант!
препуцава се са пола људи са запада, добацује "сачекајте ме послије утакмице". дрипац и сељобер којег или смирити или га тјерати у три пичке материне!
против Дрине сам очекивао више, на страну симпатије и све, али стварно су лоша екипа.
написао сам да је вјероватно побједа била уписана, односно да су били нервозни, али да опет није било тренутка инспирације Малетића не знам како би га дали. послије је мало лакше ишло. али танкосава права, бар ја нисам видио ту идеју коју си ти видио, и то ми је засметало.

Вележ? хм, најгоре је у овој лиги играти са дављеницима.
Зрињски ме изненађује, и ако у 2.полувремену не забију Челику могли би и они мало на одмор у 2. лигу.

Сарајево?! хм, могло би свашта да се издешава, као и прошле године.
кандидати Широки и Борац, а онда Жељо исплива.

али ако се наставе овакве (макар само резултатске) игре, мислим да немамо разлога за забринутост!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Razlika u vidjenjima.
da je Veljovic pogodio kod precke ili u finisu prvog drugacija bi igra bila, ali dobro
Drina uvijek igra ovako na kontru imali su i oni kod 0:0 one dvije sanse

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma sta je vama,igra uopste nije bila katastrofa,cak,naprotiv bila je veoma dobra!Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu,ali ja sam uzivao gledajuci nase momke kako fino,smireno igraju,bez obzira na hlvadnocu,uzasan teren,na mnostvo grudvi koje su bacali pojedinci...Drzali smo kontrolu od pocetka i stvarali prilike,igrali od noge do noge,bekovi su odlicno saradjivali s krilima,ubacivali se i jedni i drugi,Benovic,Maletic,Stajic...Na pocetku zamalo da Stakic uvali golcinu glavom,Veljovic pogadja precku,penal za nas,a i da nije bio penal 100% bi bio gol,onda super golcina Maletica,pokusaj Medjedovica koji je prohujao pored stative,sut Maletica sa strane,pogodjena precka,zamalo da opet gol da...Da ne govorim da je Drina slabo prelazila centar,mislim da je posjed lopte bio 90% za Borac. :D

Salu na stranu,odigrali smo jako dobru utakmicu,ne zaboravite da je Drina dosla rastereceno,bez ikakvih posebnih ambicija,a i pritisaka,tako da uopste nije bilo lako protiv njih.Imaju super ekipu,i odlicnog trenera.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево ја малоприје скинуо утакмицу, па ћу вечерас да ју погледам :)

можда ћу на сат два морати да угасим комп, али чим га упалим наставићу да сидујем

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 669, 670, 671, 672, 673, 674, 675 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]