E ovako da i ja iznesem svoje utiske!
Zadovoljan sam sa igrom tj. sa onim pasovima Krunića! Svaka čast odlično. Maletić je bio i ostao ikona Borca i pod obavezno kapitenska traka. Ljudina! Boka nije igrao na svojoj poziciji ali se borio kao lav. Isto tako i Stakić koji je činimi se krajem utakmice i prešao na desnog beka. Medo malo izgubljen ali trči uklizuje radi svoj posao i proradiće sigurno. Drag mi je. BENOVIĆ je zaslužio da njegovo prezime napišem velikim slovima, danas je grizao svaki sekund ukazane prilike iskoristio i Zarića poslao u penziju. Svaka čast, čak sam pomislio da je bolji od Puzija ali neću da sudim po ovoj jednoj utakmici. Uglavnom znam kome će Vlado dati lijevu stranu. Leo kao i uvijek dobar! Avduka nije imao posla ali njega ću uvijek pohvaliti pa i danas. Ulijeva mi sigurnost kad je na golu. Nikolić trči bori se siguran sam da će proraditi, one makazice da su ušle bio bi go sezone (mislim da je on bio). STAJIĆ je drugi igrač koji zaslužuje da mu se prezime piše velikim slovima čovjek je mašina svaka mu čast. Grahovac je imao par dobrih pasova.
Vidaković, momak je brz ali ne može ništa uraditi za 7 minuta koliko dobija od Vlade zato njega obavezno u Mostaru staviti u početnu postavu umjesto Veljovića.
E sad Veljović- Rješili smo se Stančeskog i donijeli mir u svlačionicu ne treba nam neki pozajmljeni igrač koji će sad taj mir narušiti. Trenerova je zadnja ako je rekao Stevo a ja sam čuo da jeste jer bi to našem najboljem strelcu vratilo samopouzdanje koliko toliko a ovaj uzima loptu i umjesto da je zakuca on se vuče kao baba do lopte i normalno maši. Svađu sa zapadom neću da komentarišem pošto su i ov njega prozivali. E to je sad posebna priča. Šta sam se danas naslušao na zapadu pa to je strašno! Svakog našeg igrača njih par proziva, Guzijan- Nikolić, Međed itd. Umjesto da podržavaju svakog igrača odvale se smijati. Čuju to igrači. Ružno je. Još na tribini se nađe pametnica koja će Maletića gađati grudvom, ma da sam bio na istoku ruku bi mu iščupao.
Muzika prije tekme odlična. To je mislim Čađin CD na poluvremenu opet očaj.
Sve u svemu ja zadovoljan, vraća se Mikić, Stupar, sa starterom Vidakovićem ja sam optimista za Velež. Nadam se bodu, mada ni tri nisu daleka.
P.S.
Šaine kad ćemo "ono" realizovati?