|
Uf,sta reci,cudna neka utakmica danas,cudna uopsteno atmosfera nekako,sve napeto bilo,ili se samo meni cini.
Po mom misljenju najbolji danas na terenu su bili gospoda Benovic i Darko Maletic!Znaci momci kapa dole,na Maletica smo vec i navikli,ali me Vukasin opasno iznenadio,i dokazao da je prava masina na toj lijevoj strani,bravo momak,svaka ti cast!Zaric na klupu,cement.Pohvale idu citavoj ekipi,Avdukic nije imao uopste posla,Stakic solidno odradio svoj dio,Leo je bio bog za visoke lopte,zakucavao je protivnicke igrace u zemlju,Boka lav je pokazao da moze igrati sta mu se god kaze,jbt kakvo taj momak ima srce,kako se bori,tuce,udara,ma Boka lav!Krunic smiren,pravi centralni vezni,prenosi loptu sa lakocom,posebno u drugom poluvremenu je dobro odigrao,Stajke standardno...Nikolic nista posebno,ali je imao par dobrih poteza.
Moram posebno da napisem o Veljovicu.Momak zaista dobro igra,to niko ne moze,niti zeli osporiti.Odlican je napadac,lako dolazi u prilike,jak je,vidjeli smo i kako je petom uposlio cini mi se Medjedovica,znaci klasan igrac.Ali mora poraditi na svom ponasanju,jer me pomalo podsjeca na Vukelju,a svi znamo kako je on zavrsio.Nadam se da ce Vlado reagovati.Digo mi je zivac onim sutiranjem penala,tako je to nonsalantno izveo,tacno se kurcio.
Sto se igre tice,razbili smo Drinu,samo eto nismo imali srece da ubjedljivije pobjedimo.Moram priznati da me Drina iznenadila,i odigrala supet,cak je imala onu jednu stopostotnu priliku.Zasluzuju da opstano.Pohvale i za njihove navijace,sto su nam se pridruzili u pjesmi.
E sad poseban pozdrav onim degenericima sa istoka,koji su ograniceni kao balkon,i kojima se treba bukvalno nacrtati da shvate da ne trebaju gadjati sudiju,jer tako samo stete Borcu!!!Cak se i Leo isfurao,i rekao daj nemojte srati...Maletic moli,rukama dolazi,nemojte.I sto je najgore nisu bacali Lesinari grudve,vec neki tamo sa strane.Zato je jedan dobio ledenicu u glavu,pa se malo smirio.
I jos jedna stvar,jako,jako bitna!Maletic je bog,kakav momak odnos ima sa navijacima,i koliko voli Borac,koliko cjeni dres i grb koji nosi.Nakon postignutog gola,trci prema istoku,i ljubi grb,mi svi u transu,ja ga gledam toliko su mi emocije proradile da je to strasno.Svaka ti cast ljudino!
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|