banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:44 Danas je 29 Jun 2026, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
:)

1:0, bilo je tu prilika za jos koji gol sigurno, ne racunajuci promasen penal, i 2 precke.
Benovic definitivno umjesto Zare.
Maletic igrac utakmice, Grahovac opet bi dzoker sa klupe.
Uz sve to dodamo i remi Zeljeznicara, nije lose.

Jedna stvar, kod izvodjenja penala, mali sukod Nikolica i Veljovica, malo pokvari utisak. Mora se znati kod udara penal i kraj price. Vlado reaguj.

Sad na +7, titula izgleda dosta dosta blize.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Zvijezda - Željezničar 0:0
:D

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Danas Maleta i Benovic najbolji.
Stevo tanak, Veljovicu sam se sjetio familije zbog one nonsalancije kod penala, ali oprastam mu jer se vidjelo da se iskreno izvinio kad je izlazio. Dobra stvar je sto lako ulazi u sanse, danas ga nije htjelo, zabice vec u Vrapcicima.

Kasnije nesto detaljnije, uhvatila me neka groznica pa cu izgleda prelezati nedjelju. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
FT Buducnost 0 - 1 FK Velez Mostar
FT FK Sarajevo 4 - 2 Slavija Sarajevo
FT FK Zvijezda 0 - 0 Zeljeznicar
FT Rudar Prijedor 2 - 1 Siroki Brijeg
FT Travnik 2 - 0 Sloboda Tuzla

Dobar Željezničar :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јао Веље, па не може то тако господине Вељо, тек сте дошли и хоћете да је све по вашем. Владо одери му плату за оно, то се не смије дешавати.

Што се тиче осталих, за мене играч утакмице БЕНОВИЋ, БРАВО МОМЧИНО!!! Надам се да је дефитивно закуцао Жару за клупу. Малета наставља по старом, као што сам рекао биће још бољи из кола у коло. Бока се добро снашао на новој позицији, одрашивао дефанзиву, Крунић одличан, донио је доста смирености у наш везни ред. Стаја, такође одличан, он и Беновић се одлично надопуљавали, браво Стаја. Граха се опасно размахао, одмах се види да је доста слободнији и опуштенији у игри. Стево добро је одрадио посао, Вељовић се добро испромашивао, могао би мало смршати... :D Е сад Медо, човјека нема на терену, већ другу утакмицу, очигледно да ми нисмо навикли играти са тим истуреним везњаком и он се некако губи ту, добија веома мало лопти, стално је удвојен, ту се нешто мора мјењати приеј свега у тактичком плану.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја стварно не знам шта се дешава са Николићем,слаб тотално!Међедовић исто лош,зато је и замјењен,њему је мало оправдање што терен није баш за техничаре,видјећемо га у другим утакмицама!
Одбрана,хм,неколко пута су могли опасно запрјетити играчи Дрине,једну су прилику имали стопостотну!Беновић добар,оде доста у напад па се слабије враћа,али бољи од Жаре,Малетић и Крунић тате,Стакић одличан,бољи данас од Леа по мени!
Вељовић да нема треба га измислити,види се да није леват ,да је добар нападач,само ето нема среће!
И даље тврдим да треба с Видаковићем кренути једну утакмицу,бржи је и од Николића и Вељовића!
Граховац се поправља,и Сакан ме изнедадио солидном партијом!Видим почело се више шутати из даљине што прије није био случај :wink: !
У источни Мостар по 3 бода !

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ма нема ту приче зна се ко је шампион и ко ће рушити све редом!!
ОДлична игра свака част момци!
Свака част Жељи хахахах :Д

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Benovic je najbolji bio. Krunic odlican. Maleta rijesio. Veljovic nije bio los, ali onakvo izvodjenje penala je neozbiljno.

Ne kontam koji je ku.ac ovima sto su gadjali sudiju?!
Sudjenje je bilo i vise nego dobro. Odlicno su sudili... Sramota. Najbolje da sad zaradimo neku kaznu, zbog par individualaca.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Benovic odlican !!!

Vrh

Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Benovic odlican !!!

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Чуј срамота, то је чисто зајебација била, све снијег око тебе па гдје да не бациш коју

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaebancija jeste baciti koju grudvu, ali ako sudija 3 puta ide do delegata i 3 puta opominje navijace, valjda se moze prestati?! Ja sam kontao da ce prekinuti tekmu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
И ја ћу Беновића похвалити, кад се врати Ступар одбрана екстра, не знам шта би везни ред без Крунића.....Малета четврту утакмицу заредом доноси побједу (не рачунајући Леотар), опет ћу рећи да човјек МОРА БИТИ КАПИТЕН, Бока нема мјесто у првих 11, он је успорени снимак... Вељовић је испо мајмун стварно, Владо говори да Николић шута а он као узима лопту и наравно маши, а на полувремену се свађа с момком на трибинама, као послије утакмице те чекам 1 на 1....Боже сачувај, треба га казнити новчано, а иначе добро је одигро, штета за ону пречку...Добро, плус 7, мислим да нас више нико не може стићи, сад чекати ово као око УЕФЕ нешто и надати се неким багерима у априлу да коначно добијемо сјевер и југ...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"а на полувремену се свађа с момком на трибинама, као послије утакмице те чекам 1 на 1"
Ovo sam propustio. Ako je ovo stvarno bilo, onda je bas ispao majmun.
Ne mogu se sloziti da Boka nema mjesto u prvih 11. Pa i danas je igrao sasvim solidno, dobro je zaustavljao napade, a to nije bila njegova pozicijia. Njegovo mjesto je defanzivni vezni i tu je odlican.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и од мене мишљење... Значи прво ове прилике што смо испромашивали Владо скреши то мало Вељовићу... друго што се тиче саме игре задовољан сам приказаним али опет кажем средити ту реализацију... Треће и најбитније је да ми нисмо погодили судију грудва није одлетела из нашег копа већ је то неко из публике поред нас бацио... Што се тиче посјете задовољан сам с обзиром на темпаратуру а и на то да је пренос био... Толико од мене :wink: :wink:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
БањалукаСРБ je napisao:
Вељовић је испо мајмун стварно, Владо говори да Николић шута а он као узима лопту и наравно маши, а на полувремену се свађа с момком на трибинама, као послије утакмице те чекам 1 на 1....

Један професионалац себи то не смије дозволити...
Јадно и глупо...

Сматрам да је пенал требао пуцати Медо.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Slika

ај борац 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јагодица Бобица. :lol:

Стево пуца пенале, зна се. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Малета четврту утакмицу за редом постиже погодак. Извукао нас је и данас. На почетку смо промашили неке солидне прилике. Стакић показао да је добар и у офанзивном скоку. Оно око пенала се не смије поновити!!! Баш ми је некако криво било кад сам их видио да се свађају на терену.
Беновић пуно бољи од Жарића на тој позицији.

око грудвања је могла испасти фрка читава, био сам се препао да ће прекинути утакмицу, мада се и судија ухватио за главу ко да га је гелер погодио, а не грудва.
ај оно гађање судија на почетку, али касније нису требали, ништа нису постигли осим што ће Борац сад да добије казну

И да, Дрина је играла доста офанзивније него што сам очекивао. У првом полувремену су имал инеких солидних прилика, али у другом смо их притисли. и мени се допада да смо најзад почели шутати и из даљине само да играчи још мало подесе нишанске справе :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uf,sta reci,cudna neka utakmica danas,cudna uopsteno atmosfera nekako,sve napeto bilo,ili se samo meni cini.

Po mom misljenju najbolji danas na terenu su bili gospoda Benovic i Darko Maletic!Znaci momci kapa dole,na Maletica smo vec i navikli,ali me Vukasin opasno iznenadio,i dokazao da je prava masina na toj lijevoj strani,bravo momak,svaka ti cast!Zaric na klupu,cement.Pohvale idu citavoj ekipi,Avdukic nije imao uopste posla,Stakic solidno odradio svoj dio,Leo je bio bog za visoke lopte,zakucavao je protivnicke igrace u zemlju,Boka lav je pokazao da moze igrati sta mu se god kaze,jbt kakvo taj momak ima srce,kako se bori,tuce,udara,ma Boka lav!Krunic smiren,pravi centralni vezni,prenosi loptu sa lakocom,posebno u drugom poluvremenu je dobro odigrao,Stajke standardno...Nikolic nista posebno,ali je imao par dobrih poteza.

Moram posebno da napisem o Veljovicu.Momak zaista dobro igra,to niko ne moze,niti zeli osporiti.Odlican je napadac,lako dolazi u prilike,jak je,vidjeli smo i kako je petom uposlio cini mi se Medjedovica,znaci klasan igrac.Ali mora poraditi na svom ponasanju,jer me pomalo podsjeca na Vukelju,a svi znamo kako je on zavrsio.Nadam se da ce Vlado reagovati.Digo mi je zivac onim sutiranjem penala,tako je to nonsalantno izveo,tacno se kurcio.

Sto se igre tice,razbili smo Drinu,samo eto nismo imali srece da ubjedljivije pobjedimo.Moram priznati da me Drina iznenadila,i odigrala supet,cak je imala onu jednu stopostotnu priliku.Zasluzuju da opstano.Pohvale i za njihove navijace,sto su nam se pridruzili u pjesmi.

E sad poseban pozdrav onim degenericima sa istoka,koji su ograniceni kao balkon,i kojima se treba bukvalno nacrtati da shvate da ne trebaju gadjati sudiju,jer tako samo stete Borcu!!!Cak se i Leo isfurao,i rekao daj nemojte srati...Maletic moli,rukama dolazi,nemojte.I sto je najgore nisu bacali Lesinari grudve,vec neki tamo sa strane.Zato je jedan dobio ledenicu u glavu,pa se malo smirio.

I jos jedna stvar,jako,jako bitna!Maletic je bog,kakav momak odnos ima sa navijacima,i koliko voli Borac,koliko cjeni dres i grb koji nosi.Nakon postignutog gola,trci prema istoku,i ljubi grb,mi svi u transu,ja ga gledam toliko su mi emocije proradile da je to strasno.Svaka ti cast ljudino!

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]