banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 12:38 Danas je 29 Jun 2026, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2011, 00:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ајој људи добро је.. јбо вас савез и један и други,није наша ствар шта се имамо који к*** мијешати нећемо ништа постићи ово је тема за НАШ БОРАЦ, не заборавите!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 00:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Колико коштају карте?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 02:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Rikas je napisao:
Колико коштају карте?

3 за исток, и ту да будеш :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 08:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 19:50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zo_hk0UcwbY[/youtube]

Odnosi se ma fudbalsku igru a ne na fudbalske fotelje :fadein:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 08:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Након 112 дана тј 2688 сати или 161,280 минута, односно 9,676,800 секунди 8) , коначно фудбал долази на Градски. :hello1: :hello1: :hello1:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 09:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Након 112 дана тј 2688 сати или 161,280 минута, односно 9,676,800 секунди 8) , коначно фудбал долази на Градски. :hello1: :hello1: :hello1:

Ti si za računovodstvo :D :D , znači napravio si završni račun...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 09:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма јок брате, само сам сналажљив. :D

http://www.timeanddate.com/date/duration.html

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Dosao sam jutros kuci u 7 pjan sam ko dud sad jos jednu dernem da se popravim,i IGRAJ BORCE! 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Данас сам мислио да уопште нећу присуствовати утакмици, али избјегао сам све обавезе, тако да идем на утакмицу :D

АЈ БОРАЦ! Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Simpatizer je napisao:
Jos je zanimljivo i to da su danas Suput i Fiser bili u posjeti FSRS i dali im podrsku. Ko ce ga znati kakve su tu igrice iza kulisa...

Ali pustimo to sad, vratimo se utakmici:

Darko Vojvodić, trener Drine, u gradu na Vrbasu neće imati na raspolaganju nekoliko igrača. Iako desetkovani iz tabora Zvorničana najavljuju da na megdan jesenjem šampionu dolaze bez bijele zastave.

"Imamo određenih problema. Čak četvorica kvalitetnih fudbalera neće moći da igraju. Zbog povreda će pauzirati Dušan Sredojević i Nikola Prebiračević, dok kaznu zbog kartona odrađuju Nenad Zečević i Dalibor Krezović. Neće biti lako, ali mi se nikoga ne bojimo i mislim da možemo parirati domaćinima. Borac je kvalitetna ekipa. Zaslužuje maksimalan respekt, no i mi imamo snage i kvaliteta", kazao je Vojvodić.

Ovi igraju bez pola ekipe i ocekujem, uz ozbiljan pristup, pobjedu od 2 ili 3-0, dakle, bez vecih trzavica.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Коначно је дошао и тај дан који сви чекамо 4 мјесеца... Наш великан игра... Искрено не очекујем неку велику посјету прво због времена а друго због преноса тако да ћемо на стадиону бити само ми највјернији да момци на нашим крилима савладају још једну препреку до титуле... Зато АЈ БОРАЦ !! ФКБ1926

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2011, 10:58
Aj,aj pa se s Borcem zajebaj ! (Što rekoše Monteniggersi davno.) :D :bounce: Pridružujem vam se iz Njemačke.Na balkaniYUmu će bit prijenos.19 bodova više pa se možemo zajebavat. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
skypostman je napisao:

Другар ово морам да украдем 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
јан_де je napisao:
Rikas je napisao:
Колико коштају карте?

3 за исток, и ту да будеш :D

Значи запад ће бити 5 :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HErcqlP1SAw[/youtube]

NAPOKON! :)

Gledao sam u Bgdu, al' graCki je graCki. Ako smo Sirokom u gostima dali 2 komada, ovde ocekujem minimum isto toliko.

ps.
ako bude snijega na istoku, bice ludnica za linijskog :) I naravno, 'takmicenje' ko ce ubaciti u onu kantu sa vodom na liniji :)

Aj' Borac Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
БAЊAЛУКA - Фудбалски клуб Борац подржаће и поштоваће ставове Фудбалског савеза Републике Српске када је у питању проблематика у вези са Статутом ФС БиХ и укидање трочланог Предсједништва.

Ово је закључак састанка одржаног у петак између делегација Борца и ФС Републике Српске. Предсједник ФСРС Миле Ковачевић с најближим сарадницима упознао је делегацију Борца са стањем у заједничком савезу и обавијестио их да ће UEFA и FIFA 1. априла, највјероватније, увести санкције ФС БиХ. Најпопуларнији клуб из Српске и лидера Премијер лиге БиХ представљали су предсједник Срђан Шупут, члан Управног одбора Ранко Травар и координатор за спортска питања Мухамед Ибрахимбеговић Фишер.
- Састанак је одржан на нашу иницијативу. Жељели смо да се упознамо са стварним стањем у вези са најављеним санкцијама. Предсједник Ковачевић нас је исцрпно информисао о евентуалним посљедицама. Фудбалски клуб Борац даће максималну подршку ставовима Извршног одбора и Скупштине ФСРС и сматрамо да заједнички савез треба да буде уређен као и држава, са трочланим Предсједништвом - истакао је први човјек “црвено-плавих” Срђан Шупут.
Он је додао да је Борац свјестан ситуације у којој се налази ФС БиХ пред истек ултиматума постављеног од UEFA и FIFA, а који истиче 31. марта.
- Упознати смо са могућим санкцијама, али се надамо да ће се ипак наћи рјешење да уколико обезбиједимо пласман на табели изађемо у Европу. У супротном највише ће испаштати публика, а била би велика штета и за клуб. Тражићемо заједно са ФСРС рјешење - казао је Шупут.
Миле Ковачевић, предсједник ФСРС, је кратко истакао:
- Борац је наш водећи клуб и имали смо одређену обавезу да челнике лидера Премијер лиге упознамо са стварним стањем. Иза нас је разговор у којем смо ставили све чињенице на сто и драго ми је што су ставови Борца и ФСРС идентични.
Родољуб Петковић, генерални секретар ФСРС, такође је истакао да је добро упознати јавност и клубове са оним што слиједи послије 31. марта.
- Борац је клуб дуге и свијетле традиције с којим желимо да успоставимо још чвршће и боље односе, јер је то у обостраном интересу. Чињенично стање је презентовано, пред нама је период велике борбе, али се сви надамо да ћемо заједнички из свега овога изаћи још јачи - рекао је Петковић.
Нови корак

Предсједник Борца Срђан Шупут је послије састанка истакао и ово:
- Слободно могу да кажем да је ово нови корак у односима Фудбалског клуба Борац и Фудбалског савеза Републике Српске који ћемо унапређивати и јачати.
Ранко Травар

Ранко Травар је члан Управног одбора ФК Борац, али и представник клуба у Извршном одбору Фудбалског савеза Републике Српске.
- Успоставили смо коректну сарадњу са матичном кућом фудбала, а као представник и једних и других изузетно ми је драго што су Савез и Борац на истој страни, јер је у том случају и успјех загарантован - рекао је Травар.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 12:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh, ajmo lagano prema našoj areni, igramo li dans možda kod kuće, ili ćemo opet morati pred LCD 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:
UEFA uvodi protektorat u BiH?

Evropska fudbalska federacija preti da ce u Bosni i Hercegovini uvesti protektorat! UEFA je poručila čelnicima Fudbalskog saveza BiH da će, ukoliko FS BiH 29. marta ne usvoji novi statut, koji podrazumeva jednog predsednika saveza, rukovođenje fudbalom u zemlji preuzeti njihov specijalni Komitet za normalizaciju. Dosad je Fudbalskim savezom BiH rukovodilo Predsednistvo, a UEFA zahteva da ubuduce to radi samo jedna osoba, odnosno predsednik.

Press

vidimo se na stadionu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 13:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2010, 20:54
http://sportal.rs/news.php?id=46399 Koliko u ovome ima istine??

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 16:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
То је већ прије пар дана објављено. Нису платили за Билбију, сад ће на суд...

Елем, што се тиче текме... Смрз`о сам се поприлично и имам осјећај да су ми ножни прсти к`о у Игманском маршу... :D
Добро смо кренули. Да је она пречка ушла, мислим да бисмо добили 2-0 или 3-0...
Овако та пречка, па ноншалантно изведен пенал Вељовића, и почело се компликовати...

Срећа па Малета убоде оно, иначе би опет просули бодове на Градском...
Крунић јако добар. Малета - тата игрице. Класа за све у овој лиги...
Бока капитен- браво за борбеност...
Остали се утопили у сивило, мање више....
Браво за момке из Зворника кад су прихватили пјесму о Косову...

П.С. "Браво" за грудвање... :roll: Сад ћемо попити једну лијепу казну. Срећа па нису прекинули текму. :evil3:

Vrh

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]