djole BFC je napisao:
Vi kao da ste uz OBN rasli, kao da su vas Batko i onaj sto vodi vox populi odgajali pa tako razmisljate.
Vidim da ih ti ne pratis uopste.
Evo, ovi nasi "postenjaci" blokiraju donosenje Statuta i mi dobijamo sta?
Dobijamo k.rac za usi! Nece niko od ovih "nasih" iz FSRS sjediti u tom novom Savezu koji ce biti pod protektoratom, vec sjediti zlocinci poput Pusine i slicne bagre. Eventualno ce staviti "Srbina" Barbareza da bi to sve imalo multivitaminski karakter i jos je
Barba "covjek iz fudbala".
Mada, u neku ruku, ove nase lopovske bagre mi nije zao ni najmanje!
Naravno, Borac ce pasti na niske grane na kojima bio do zadnje 2-3 godine, a ostaje i pitanje kakav uticaj bismo imali u tom novom Savezu? Nikakav, ako uopste budemo i igrali ligu. Ima one sarajevske balije da nas j.bu u zdrav mozak!
Bas me zanima koliko bi vas "zagrizenih" islo na utakmice ciji je krajnji cilj titula u "nasem sokaku". Vjerovatno bi neki, pogotovo mladji, "shvatili da su odrasli" i da Borac vise nije "IN".
Sa druge strane, meni nije jasno sta mi tu gubimo? Ako ostaje element blokade kojim mozemo da sj.bemo koncepciju svakog moguceg baliluka, STA MI TU GUBIMO? Kakva je situacija u savezima ostalih sportova? Da li i tu postoji predsjednistvo ili smo skinuli gace?
Dakle, gospodo, da li smo princpijelni ili smo "malo" princpijelni?
Da li su "nasi" politicari principijelni ili su "malo" principijelni?
Kada malo razmislite o ova 2 pitanja odgovor ce vam se sam ukazati.