banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 12:38 Danas je 29 Jun 2026, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2011, 19:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Vi kao da ste uz OBN rasli, kao da su vas Batko i onaj sto vodi vox populi odgajali pa tako razmisljate.
Odakle vam pravo da interese Republike Srpske i Srpskog naroda podredjujete interesima jednog kluba. Da je prvi Leotar ili Slavija druga bi prica bila...
Kad se pise lose o klubu ucutkujete ljude, kao u fazonu da se ne iznosi prljav ves, da ne cuju oni u sarajevu, ovo sto sad pisete je porazno, .ebem ti ligu sampiona, ne moramo nikad ni da je igramo, ako treba da biram izmedju svog kluba i onog za sta se borimo svi u RS!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
Ovo je jedna od onih situacija koje čovjeka ostave bez teksta i kad nemaš ništa pametno napisati.Ako podržiš ovakvu odluku iz uvjerenja da podržavaš neki uzvišeni cilj u budućnosti,znaš da će ovaj naš meteorski uspon biti zaustavljen,da nema ništa ni od Evrope,ni od gradnje stadiona,ni od trening centra,ni od stvaranja evropskog kluba za duži period!

Ako napišeš šta ima veze jedan Predsjednik,rotiraće se,biće jednom Srbin jednom ovaj,jednom onaj,u svim ostalim sportovima je tako,i ne samo to,već se igraju čak i regionalne lige,onda ispadaš nedovoljan patriota i nacionalno neosvješten,a uz to ispada da još i omladinu skrećeš na krivi put svojim komentarima!

Zato ću vidjeti da se uzdržavam od bilo kakvog pisanja u sledećih 20-tak dana dok se to ne rasplete na bilo koju stranu,a kao završni komentar ću napisati da mi Borčevci kao da smo se na Boga kamenjem bacali! Prvi put gaziš sve i kod kuće i na strani,poigravaš se sa protivnicima,napreduješ i kao klub i kao tim iz dana u dan,i onda se opet pojavi usrana politika i posere ti se u usta!

Čujemo se oko 1.aprila!

Pozdrav svima!!!

Шта сад, треба да ћутимо и не радимо ништа јер су неки виши интереси у питању. Ма зајеби, тај савез никад није био на нашој страни, као што рече смијали су се кад смо испадали а вјерујем да им није било тешко ни сад донјети ову одлуку, да не кажем да су неки можда и једва дочекали прилику да нас врате уназад.
Ја сам мишљења да Борчев излазак у Европу сваке године(а на том смо путу, градимо један здрав колектив) може много више допринјети ширењу неке позитивне приче о Републици Српској, него што ће тај предсједник икада.
Ко буде ћутао сад боље да се не јавља посље кад будемо играли са Гомионицом, Жупа Милком или неким другим "великанима" на некој ливади, кад на стадиону који се не изгради не буде више од 300 душа.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
djole BFC je napisao:
Vi kao da ste uz OBN rasli, kao da su vas Batko i onaj sto vodi vox populi odgajali pa tako razmisljate.
Odakle vam pravo da interese Republike Srpske i Srpskog naroda podredjujete interesima jednog kluba. Da je prvi Leotar ili Slavija druga bi prica bila...
Kad se pise lose o klubu ucutkujete ljude, kao u fazonu da se ne iznosi prljav ves, da ne cuju oni u sarajevu, ovo sto sad pisete je porazno, .ebem ti ligu sampiona, ne moramo nikad ni da je igramo, ako treba da biram izmedju svog kluba i onog za sta se borimo svi u RS!!!

Не разумијем шта хоћеш да кажеш?

Како год нареди УЕФА тако ће бити,неће ови фотељаши своје дебеле гузице из фотеље хтјети исчапркати,договориће се они већ ко ће бити предсједник и како ће то функциоснисати!
Нису ни они луди плату од 2000 марака давати,тамо некој легенди фудбала на овим просторима :angel4:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нек ми неко шибне на приватну поруку колики је буџет клуба нашег,пошто то није за јавност :wink: !

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ovo je stranica 666, pazite sta pisete!!! Djavo se krije negdje na ovoj stranici!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Остало је мање од 24 часа до утакмице на коју смо чекали 4 преедугачка мјесеца!
Надам се да ће нас угријати Борчеви шалови 8) и који занимљив голић као и сама чињеница да наши миљеници играју,
шта рећи сем сутра СВИ НА СТАДИОН!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
djole BFC je napisao:

Vidim da ih ti ne pratis uopste. :angry3:

Evo, ovi nasi "postenjaci" blokiraju donosenje Statuta i mi dobijamo sta?
Dobijamo k.rac za usi! Nece niko od ovih "nasih" iz FSRS sjediti u tom novom Savezu koji ce biti pod protektoratom, vec sjediti zlocinci poput Pusine i slicne bagre. Eventualno ce staviti "Srbina" Barbareza da bi to sve imalo multivitaminski karakter i jos je Barba "covjek iz fudbala".
Mada, u neku ruku, ove nase lopovske bagre mi nije zao ni najmanje!
Naravno, Borac ce pasti na niske grane na kojima bio do zadnje 2-3 godine, a ostaje i pitanje kakav uticaj bismo imali u tom novom Savezu? Nikakav, ako uopste budemo i igrali ligu. Ima one sarajevske balije da nas j.bu u zdrav mozak!
Bas me zanima koliko bi vas "zagrizenih" islo na utakmice ciji je krajnji cilj titula u "nasem sokaku". Vjerovatno bi neki, pogotovo mladji, "shvatili da su odrasli" i da Borac vise nije "IN".

Sa druge strane, meni nije jasno sta mi tu gubimo? Ako ostaje element blokade kojim mozemo da sj.bemo koncepciju svakog moguceg baliluka, STA MI TU GUBIMO? Kakva je situacija u savezima ostalih sportova? Da li i tu postoji predsjednistvo ili smo skinuli gace?

Dakle, gospodo, da li smo princpijelni ili smo "malo" princpijelni?
Da li su "nasi" politicari principijelni ili su "malo" principijelni?
Kada malo razmislite o ova 2 pitanja odgovor ce vam se sam ukazati.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Pa upravo ta prica politicari su svi lopovi, medjusobno se druze, a kad izadju u javnost samo se trude da dignu nacionalne tenzije. Sad sa druge strane postoje obicni gradjani (raja), koji se vole, zele zajednicki zivot, vise posla itd....
Znamo mi svi da to nije istina, ali istina da je jadan narod izabrao drugom clana predsjednistva se kategoricno odbija kod sarajevskih politicara pod krinkom brojanja krvnih zrnaca biraca... Ovo sto se ovde pise ide u prilog citavoj nazovi gradjanskoj koncepciji tzv drzave bih, a sta se krije pod tim znamo svi...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pošto vidim da i mi sami nismo načisto šta dobijamo, a šta gubimo, evo ja ću sada da napišem jednu od priča iz koje može mnogo toga da se zaključi, naravno ko hoće da razmišlja...

Negdje tamo odmah poslije rata 96 ili 97 godine, dok su u klubu još bili Grahovac, pokojni Crnadak, te načelnik opštine Đorđe Umićević, a mir u R.S. I u bih održavao IFOR, a u Ramićima je imao svoju ogromnu bazu, pokrenuta je i priča oko toga da Borac treba da zaigra u novom fudbalskom takmičenju i da izađe iz prve lige R.S. a da će IFOR obezbjediti sredstva u visini od 5 miliona funti za rekonstrukciju stadiona u Banjaluci i sređivanje kompletne infrastrukture, to je trebalo da bude jedan od projekata pomirenja na ovim prostorima, dalje priču možete da nastavite i sami, ljudi koji su vodili klub su tražili savjet političara i ljudi koji vode savez na čelu sa vječitim Sekretarom gospodinom Rodoljubom, odgovor je bio negatavina i obećanje da će Borac u Evropu direktno iz saveza čije su kancelarije usput budi rečeno na tom istom Gradskom Stadionu... Nasatavak je još gori, nakon tri ili četri godine savez je pristao na tzv "ujedinjenje" uz "pomoć" Olimpijskog komiteta i gle čuda, nama nije renoviran stadion, a pristali smo na sve stvari koje su nam nuđene i koju godinu ranije, ali pod puno povoljnijim uslovima, zaključak izvucite sami...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dakle, oba putica su od zla oca od gore matere.

Ono sto mene u svoj ovoj prici muci je to da li cemo nas stav gurati do kraja ili samo dok necija guzica ne dodje u procjep. A znamo kako nasi foteljasi reaguju kada su u takvoj situaciji.
To je ono zbog cega ne mogu dati apsolutnu podrsku nijednom od dva putica...Jos kad bi se mene bilo sta pitalo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 21:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Dakle, oba putica su od zla oca od gore matere.

Ono sto mene u svoj ovoj prici muci je to da li cemo nas stav gurati do kraja ili samo dok necija guzica ne dodje u procjep. A znamo kako nasi foteljasi reaguju kada su u takvoj situaciji.
To je ono zbog cega ne mogu dati apsolutnu podrsku nijednom od dva putica...Jos kad bi se mene bilo sta pitalo... :lol:

Upravo tako, ako je ovo početak raspada bih ja sam asolutno za, ali ako je ovo nešto zbog čega ćemo izgubiti 700 000 km, a nakon dve ili tri godine imati jednog predsjednika, e pa onda nisam za, to je poenta i te priče malo ranije, dakle mogli smo igrati Premijer Ligu odmah i dobiti sređen stadion, a ovako smo je igrali nekoliko godina kasnije za džabe... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 21:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pošto vidim da i mi sami nismo načisto šta dobijamo, a šta gubimo, evo ja ću sada da napišem jednu od priča iz koje može mnogo toga da se zaključi, naravno ko hoće da razmišlja...

Negdje tamo odmah poslije rata 96 ili 97 godine, dok su u klubu još bili Grahovac, pokojni Crnadak, te načelnik opštine Đorđe Umićević, a mir u R.S. I u bih održavao IFOR, a u Ramićima je imao svoju ogromnu bazu, pokrenuta je i priča oko toga da Borac treba da zaigra u novom fudbalskom takmičenju i da izađe iz prve lige R.S. a da će IFOR obezbjediti sredstva u visini od 5 miliona funti za rekonstrukciju stadiona u Banjaluci i sređivanje kompletne infrastrukture, to je trebalo da bude jedan od projekata pomirenja na ovim prostorima, dalje priču možete da nastavite i sami, ljudi koji su vodili klub su tražili savjet političara i ljudi koji vode savez na čelu sa vječitim Sekretarom gospodinom Rodoljubom, odgovor je bio negatavina i obećanje da će Borac u Evropu direktno iz saveza čije su kancelarije usput budi rečeno na tom istom Gradskom Stadionu... Nasatavak je još gori, nakon tri ili četri godine savez je pristao na tzv "ujedinjenje" uz "pomoć" Olimpijskog komiteta i gle čuda, nama nije renoviran stadion, a pristali smo na sve stvari koje su nam nuđene i koju godinu ranije, ali pod puno povoljnijim uslovima, zaključak izvucite sami...

Ovo što si napisao treba dati ofarbanom vječitom sekreteru, da se podsjeti na jednu u nizu svojih laži i prevara. Nemam ja nikakav strah oko svega ovoga. Mislim da će se na kraju ipak 'dogovoriti' jer teško će, fudbalski Čedo Volaš ili još bolje fudbalski Tito, Rodoljub Petković svoju stolicu i poluge vlasti prepustiti bilo kome.

Ono što meni smeta iz ove priče je to što su i ovaj put razni manipulatori i ini, tobože stali na branik nacionalnih interesa srpskog naroda i Republike Srpske. Sjetimo se 2005 i 2007. godine kada su isti ovi borci za 'našu' stvar dva, tri dana pričali kako će podnijeti kolektivne ostavke jer je Borac na prevaru 'ispao' iz Premijer lige BiH. Mislim da su oni i te kako bili dio te mašinerije koja je 'kumovala' našem klubu tih godina. Evo ja iste te ljude i dan danas vidim u foteljama i u FSRS i u FSBiH. Ja ću biti presretan kada nas više ne budu branili Petkovići, Ilići, Čeke i drugi.

Naš je Borac nama sve na svijetu!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
све ове фотељаше

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gpeJQx-JncA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 21:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Запад сутра нема спавања..
доста политике, Борац игра поново у БЛ након 4 мјесеца..

АЈ БОРАЦ

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 22:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
IMa jedna stvar koju svi zaboravljate
u Kosarkaskom , rukometnom i odbojkaskom savezu postoje predsjednici oni su na celu Izvrsnih odbora i ujedno su i predsjednici. Ne vidim nesto da se klubovi zale jer sve zavisi od ingerencija tog predsjednika.

Politicari poturaju tu tezu, ali sjetite se prije deset godina su ljudi htjeti da tuku Fekija i Palju jer igraju za BIH , a politicari su za to vrijeme u sarajevu stvarali jacu BiH . Jedan predsjednik ne znaci nista od ukidanja nadleznosti RS, ali uz uslov da nasi fudbalski radnici nesto rade u savezu a ne samo da sjede i cekaju ponudjena rjesenja pa onda se prave veliki SRbi i odbijaju sve sto im se ponudi...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
IMa jedna stvar koju svi zaboravljate
u Kosarkaskom , rukometnom i odbojkaskom savezu postoje predsjednici oni su na celu Izvrsnih odbora i ujedno su i predsjednici. Ne vidim nesto da se klubovi zale jer sve zavisi od ingerencija tog predsjednika.

Politicari poturaju tu tezu, ali sjetite se prije deset godina su ljudi htjeti da tuku Fekija i Palju jer igraju za BIH , a politicari su za to vrijeme u sarajevu stvarali jacu BiH . Jedan predsjednik ne znaci nista od ukidanja nadleznosti RS, ali uz uslov da nasi fudbalski radnici nesto rade u savezu a ne samo da sjede i cekaju ponudjena rjesenja pa onda se prave veliki SRbi i odbijaju sve sto im se ponudi...

J.bem mu misa Brigate, pa to smo na neki nacin @RBA, @kod kuce i na strani, @skypostman, @Nova Varos i ja, barem na ovoj zadnjoj stranici pomenuli u svojim postovima. Ne citas pazljivo. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Jedan predsjednik ne znaci nista od ukidanja nadleznosti RS
e to neki nece da shvate,niko ne dira u rs,ligu rs,kup rs,fsrs...i sad je takvima kont da ako je neko za ukidanje predsjednistva,taj radi protiv rs.takvi rezoni su van svake pameti.mi možemo reci uefi,ok,ne prihvaćamo vase uslove,oni nam se zahvale na dosadasnjem clanstvu,budemo jedini mislim uz pakistan koji nemamo pravo učešća u međunarodnim takmičenjima,čeki i petku i dalje ostaje plata 3-4000 km, ali zato imamo zastitu u institucijama bih fudbala.mi smo najbolje na svojoj koži osjetili kako nas nasi predstavnici"brane" u fsbih.nemojte nas vise braniti...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos je zanimljivo i to da su danas Suput i Fiser bili u posjeti FSRS i dali im podrsku. Ko ce ga znati kakve su tu igrice iza kulisa...

Ali pustimo to sad, vratimo se utakmici:

Darko Vojvodić, trener Drine, u gradu na Vrbasu neće imati na raspolaganju nekoliko igrača. Iako desetkovani iz tabora Zvorničana najavljuju da na megdan jesenjem šampionu dolaze bez bijele zastave.

"Imamo određenih problema. Čak četvorica kvalitetnih fudbalera neće moći da igraju. Zbog povreda će pauzirati Dušan Sredojević i Nikola Prebiračević, dok kaznu zbog kartona odrađuju Nenad Zečević i Dalibor Krezović. Neće biti lako, ali mi se nikoga ne bojimo i mislim da možemo parirati domaćinima. Borac je kvalitetna ekipa. Zaslužuje maksimalan respekt, no i mi imamo snage i kvaliteta", kazao je Vojvodić.

Ovi igraju bez pola ekipe i ocekujem, uz ozbiljan pristup, pobjedu od 2 ili 3-0, dakle, bez vecih trzavica.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ljudi kako god da okrenes imam osjecaj da smo ga najebali

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Пуно се разглаба,као што сам рекао,само ћу то поновити,ако уефа нареди да мора бити један предјседник БИЋЕ,договриће се гузоње,ако треба сваке ће се године ротирати,таман могу довољно покрасти за тих годину дана :confused3: !

Ајмо сутра побједити,остати на +5,ако Бог да + 8 свима,и довиђења пријатно сарајевски клубови!

На оном спорт спорт ба.наши прозивају дебелог осима и државу, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,наравно банове попасоше 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: ,а кажу да им је мука кад читају овај форум наш :lol: :lol: :lol: :D !

Лаже Осим да не једе свињетину :lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]