Krajisnik iz Luke je napisao:
Mislim da je problem oko statuta mnogo ozbiljniji nego sto se misli. MPomalo me nervira ova balavurija na forumu, lopovi ovi lopovi oni, nas Borac mora, Liga sampiona, itd, itd, ..... Licvno bih potpisao da nebudemo nikada prvaci BiH a da to znaci raspad Bosne, jednom, konacno i zauvijek! Siguran sam da bi pola forumaša da je u pitanju Leotar podržalo stav FSRS, iako to nije njihov stvav, već petko kao poštar Mile svako malo ide na brifing kod Kopanje, a ovaj to prenosi Dodiku. Ako ste malo bolje citali intervju sa KOpanjom, prisjaetitie se njegov stava po tom pitanju, iako mislim da to i nije njegov stav, već Laktaškog vožda. Rušiti Bosnu po svaku cijenu, pa i kroz fudbal. Praktično mi ne bi izgubili ništa sa jednim predsjednikom, a li teoretski za Teheran bio bi to još jedan plus ka unitarnoj državi i na tome bi vjeropvatno dobili još koji bonus od svih. S druge strane sankcije ne doživljam kao neko veiko zlo, jer mi smo pod njima već punih 20 godina, izuzev onog ljetošnjeg duela s Lozanom. Ako je to cijena da moj sin sutra ima pasoš Srbije, ili još bolje RS, prihvatam je rado i bez dvoumljenja. Fudbal je i onako samo najvažnija sporedna stvar na svijetu........
mnogo je ljepse bilo čitati tvoje postove vezano za pripreme,transfere itd nego ovaj,s kojim se po prvi put necu s tobom složiti.ovog trenutka je najbitnije da borac dobro prođe,ode u kvalifikacije za lš,dobije dobre pare i ostale ofene koji bi ga sljedovali.ukidanjem predsjenistva nista ne gubimo,i onako nam ni zasta nas predstavnik nije ni sluzio osim sto je primao dobru platu i batine od federalaca.ako i ne prihvte opet ce uefa dati tarabu ovoj trojici i postaviti jednog (a opet bi snosili sankcije za ovu godinu)tako da je to jos gore nego da se sami dogovore.kako god da okrenes nas borac je zrtva u tom svemu.a sto se mene tice volio bih da se bosna sutra raspadne,da imamo pasos rs ,pripajanje srbiji ni pod razno,ali na zalost od toga nema nista,iako bih ponavljam to mnogo,mnogo volio.sto prije to shvatimo bolje za nas.