|
Koliko se ja sjecam Boka je u svom prvom igranju za Borac,prije odlaska u Iran,cak nekoliko puta igrao beka,i to sasvim solidno...Ne znam,mislim da je Boka tip igraca koji bukvalno moze igrati na sve jednoj poziciji,sta mu se kaze,on ce to igrati,i odigrati najbolje sto zna.Sto se Dujakovica tice,ne znam stvarno sta da kazem za njega,na prvi mah mi se ucinilo da je momak stvarno talenat,ali izgleda da on odigra dobro jedino protiv slabijih ekipa TOSK Tesanj,BSK,i slicno,cim je malo jaci protivnik,on je automatski jedan od slabijih na terenu.Nadam se da grijesim,i da cemo u njemu imati odlicnog beka za buducnost.Mlad je jos,ima vremena za napredak,a i ovakav zelen je opet milion puta bolji od Dzoa,kojeg treba momentalno odstraniti iz Borca.Ne znam uopste koji djavo trazi u klubu,kad nije materijal ni za klupe.
Znaci Boka nek proba na beku,bas me interesuje kako ce se pokazati,a ukoliko odigra lose,prva opcija je naravno Stupar,a druga Dujakovic,nek se cesce baca u vatru da nas demantuje,i pokaze da je kalibar kakav nam treba.
Sto se prenosa tice,sigurno je da ce utjecati na posjetu,tu nema nikakve dileme.Medjutim oni kojima je Borac prioritet,naravno da nece propustiti prvu domacu utakmicu,nakon pauze koja je meni se cini trajala ne 4 mjeseca,vec 4 godine!Tako da,ko god bude u subotu s nama na stadionu,zna se da je pravi Borcevac!Sigurno je da nocas necu spavati kako treba,a sutra cim ustanem lagano negdje na pivce sa ekipom,osmijeh na lice,sal oko vrata,i pravac istocna tribina.Nema boljeg osjecaja.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|