banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:44 Danas je 29 Jun 2026, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
kod kuće i na strani je napisao:
Kad je sastav u pitanju, sad će nama Vlado... :D ovaj mislim Čađo napisati :D :wink:

.......................................Avdukic.........................................

.....Raspudić.............Stakic...........Leo...............Benovic...........

.........................................Krunic.........................................

...Maletic.............................................................Stajke........

........................................Medjedovic....................................

...................................................Veljović............................

..........................Nikolic..........................................................
UŽIVAJTE 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Čađo je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Kad je sastav u pitanju, sad će nama Vlado... :D ovaj mislim Čađo napisati :D :wink:

.......................................Avdukic.........................................

.....Raspudić.............Stakic...........Leo...............Benovic...........

.........................................Krunic.........................................

...Maletic.............................................................Stajke........

........................................Medjedovic....................................

...................................................Veljović............................

..........................Nikolic..........................................................
UŽIVAJTE 8)

Hvala. Ali, možda se Milanče i pojavi u sastavu, ili ti šefe, ovaj...mislim Čađo razmišljaš drugačije? :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dobar tim,nadam se da ce u drugom pol i Grahovac dobiti priliku,zasluzio je barem zbog gola.

Inace,vidim pise se o Fiseru.
Fiser je za vrijeme igracke karijere bio poznat po tome sto je,bez obzira koliko protivnicki start bio grub,uvijek uspijevao da podigne glavu i zapamti broj igraca koji ga je faulirao (jos u glavi imam taj njegov karakteristicni pogled u pravcu protivnickog igraca :D ),a kasnije je taj do kraja utakmice bivao totalno prebijen i sav modar napustao teren :D :D .
Nije tad bio balet kao sada,niti je bilo kao sad sa ovim kartonima,tad je morao covjek u invalidskim kolicima napustiti teren da bi ovaj sto ga je faulirao dobio crveni!

btw,koliko znam ob ima secer i ne smije piti alkohol!

Poslednji put menjao Schlager dana 03 Mar 2011, 21:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Фишер није алкос, чак мислим да има проблема са шећером, па не смије пити...

Што се тиче састава, ко год да изађе, биће секса :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znači Boka će definitivno da zaigra na mjestu desnog beka, hoće li Milanče dobiti tih magičnih deset minuta da dobije zasluženi aplauz...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Znači Boka će definitivno da zaigra na mjestu desnog beka, hoće li Milanče dobiti tih magičnih deset minuta da dobije zasluženi aplauz...

Ma Maicon je kao puška napet :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Бока на десној страни, то је нешто ново. Не сумњам да ће се лав и ту снаћи. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Fiser vec odavno necuga, radi secera i jos nekih stvari. Inace Fiser je bio cak i prvi strijelac one Jugoslovenske lige, sto nije nikako mala stvar. Jedno je vrijeme je igrao u Fenerbacheu, onda se se vratio kuci. Ja sam odrastao u njegovom kaficu kod nas ovdje na Mejdanu, puno anegdota ima u vezi toga , ali je sigurno je dobar covjek, zivi za Borac, i uradio je dosta toga dobroga.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A znas li kako je dobio nadimak Fiser?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:
A znas li kako je dobio nadimak Fiser?

Naravno, po cuvenome sahisti Fiseru :D On mu je kaze bio idol.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nešto sam pregledao na youtube i naletih na jedan zanimljiv klip. Obratite pažnju na izjavu golmana Slavije.

http://www.youtube.com/watch?v=yZ8fZFmU ... re=related

Nakon ovakvog starta sudija Novo Panić nije dosudio ni žuti karton. Kako se nama sudi?!

EDIT: Znam da su mnogi vidjeli ovaj klip i ranije ali čisto da se podsjetimo na suđenje :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 22:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сјећам се ја добро овог старта, а још више ме је запањила изјава голмана. Какав индијанац...
"но шта би му ја богуми, сам пао сам се убио" :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Banjalucki_Behar je napisao:
Fiser vec odavno necuga, radi secera i jos nekih stvari. Inace Fiser je bio cak i prvi strijelac one Jugoslovenske lige, sto nije nikako mala stvar. Jedno je vrijeme je igrao u Fenerbacheu, onda se se vratio kuci. Ja sam odrastao u njegovom kaficu kod nas ovdje na Mejdanu, puno anegdota ima u vezi toga , ali je sigurno je dobar covjek, zivi za Borac, i uradio je dosta toga dobroga.

je li i tebi oprostio uvaljivanje na poker aparatu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
prognoza za sutra je oblacno i 5 stepeni , dobra utakmica, puno golova :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 10:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
nesto razmisljam i 2 stvari su mi u glavi

1.boka koliko god ga voljeli i gotivili ne moze igrati desnog beka.vlado je i ranije pokusavao s njim na toj poziciji pa nije najbolje bilo (prijateljska utakmica ili tako nesto).bolje onog klinca da stavi jer ne ocekujem da ce nas drina sabiti na nasem stadionu pa stoga mali nece imati puino posla.

2.vidite i sami da je vrijeme malo vece smece,i da ce biti prenos, sto znaci da sutra ne treba ocekivati veliku posjetu,mozda 1500-2000 ljudi i to je to.svaka cast drini,ali to nije ekipa koja bi privukla veci broj ljudi na utakmicu.
sve gore navedeno su razlozi da se pusti besplatan ulaz na utakmicu,jer treba ispostovati ljude koji na minusu dolaze da gledaju utakmicu,koja ce budimo realni biti jako loseg kvaliteta,i zavrsice 1-0 ili 2 -0 isada na sve to treba im naplatiti ulaz.....
ne mislim da ce brojka ljudi rapidno porasti sa dzabnim ulazom,vec bi to uradio da se pokaze da se cijene ljudi za koje ne postoje prepreke da dodju gledati borca.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
poslije 4 mjeseca cekanja, pa da padaju cuskije ja moram na stadion da gledam Borca. Jebes tv prenos to nikako ne moze da se poredi

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
subzero81 je napisao:
poslije 4 mjeseca cekanja, pa da padaju cuskije ja moram na stadion da gledam Borca. Jebes tv prenos to nikako ne moze da se poredi

+1

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Koliko se ja sjecam Boka je u svom prvom igranju za Borac,prije odlaska u Iran,cak nekoliko puta igrao beka,i to sasvim solidno...Ne znam,mislim da je Boka tip igraca koji bukvalno moze igrati na sve jednoj poziciji,sta mu se kaze,on ce to igrati,i odigrati najbolje sto zna.Sto se Dujakovica tice,ne znam stvarno sta da kazem za njega,na prvi mah mi se ucinilo da je momak stvarno talenat,ali izgleda da on odigra dobro jedino protiv slabijih ekipa TOSK Tesanj,BSK,i slicno,cim je malo jaci protivnik,on je automatski jedan od slabijih na terenu.Nadam se da grijesim,i da cemo u njemu imati odlicnog beka za buducnost.Mlad je jos,ima vremena za napredak,a i ovakav zelen je opet milion puta bolji od Dzoa,kojeg treba momentalno odstraniti iz Borca.Ne znam uopste koji djavo trazi u klubu,kad nije materijal ni za klupe.

Znaci Boka nek proba na beku,bas me interesuje kako ce se pokazati,a ukoliko odigra lose,prva opcija je naravno Stupar,a druga Dujakovic,nek se cesce baca u vatru da nas demantuje,i pokaze da je kalibar kakav nam treba.

Sto se prenosa tice,sigurno je da ce utjecati na posjetu,tu nema nikakve dileme.Medjutim oni kojima je Borac prioritet,naravno da nece propustiti prvu domacu utakmicu,nakon pauze koja je meni se cini trajala ne 4 mjeseca,vec 4 godine!Tako da,ko god bude u subotu s nama na stadionu,zna se da je pravi Borcevac!Sigurno je da nocas necu spavati kako treba,a sutra cim ustanem lagano negdje na pivce sa ekipom,osmijeh na lice,sal oko vrata,i pravac istocna tribina.Nema boljeg osjecaja.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Sigurno je da nocas necu spavati kako treba,a sutra cim ustanem lagano negdje na pivce sa ekipom,osmijeh na lice,sal oko vrata,i pravac istocna tribina.Nema boljeg osjecaja.

Daj mi pivo, rano mi je za kafu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Čađo je napisao:
Daj mi pivo, rano mi je za kafu :lol: :lol: :lol:

Mlad sam jebiga,sta cu,moze pivo u sred noci. :D A i gdje na utakmicu da odem,a da se malo ne podudarim. :lol:

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]