Evo polako se blizi utakmica,jos dve neprospavane noci,i prva utakmica na Gradskom!Ujedno i debi novajlija na domacem terenu.
Koliko sam "upratio",teren ce biti solidan,i ne bi nam trebao predstavljati problem,imamo jedan od boljih travnjaka u ovoj ligi.Sto se tice Drine,vec sam pisao da je to jak kolektiv,i iako su pretrpjeli ogromne promjene u igrackom kadru,zaista su dobra ekipa,koja uopste ne zasluzuje ispadanje,bar po mom misljenju.Zelim im da pobjede sve utakmice kod kuce,do kraja,i da obezbjede jos jednu sezonu u najvisem rangu takmicenja.Ono sto je dobra stvar je da su oni svoju misiju,glavnu misiju ispunili,juce.Dakle pobijedili su glavnog konkurenta u borbi za opstanak,i sada idu nama na noge,potpuno rastereceni,vjerujem da ce igrati mozda cak i mrvicu otvorenije,jer realno nemaju sta da izgube.Imaju vrsnog eksperta na klupi,to im je veliki plus.Medjutim i pored ovih pohvala,mislim da nasa pobjeda uopste,ne bi trebala da dodje u pitanje,pa cak cu se usuditi reci da bi mogli malo ubjedljivije trijumfovati,nekih eto 3:0 mozda,bar se ja nadam tako.Uglavnom 3 boda su nasa.
Taktika se mora promjeniti,ali kao sto vec znamo,Vlado ima posebne formacije i taktike za gostovanja,a posebne za domace utakmice.Prema tome,nadam se igri sa jednim defanzivnim veznim i sa 2 napadaca!Mozda cak odmoriti Boku,i pokusati sa veznim redom Krunic,Maletic,Stajic,Medjedovic.
Znaci ovako bi to,po mojoj zelji,trebalo izgledati:
.......................................Avdukic.........................................
.....Stupar(Dujakovic)....Stakic........Leo...............Benovic...........
.........................................Krunic.........................................
...Maletic.............................................................Stajke........
........................................Medjedovic....................................
...................................................Vidakovic............................
..........................Nikolic..........................................................
Namjerno sam stavio Vidakovica u napad,jer mislim da je momak svojim igrama zasluzio da zapocne mec,neka Veljovica jos na klupi,sve po zaslugama.Uostalom,Vidakovic je brz,okretan,i plus ljevak,i u napadackoj formaciji sigurno da bi nam vise mogao pomoci.
Aj Velikan!