banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
borac_sampion je napisao:
@borcev_navijac Ima li istine u onome sto pise onaj pabizo na ss.ba da Borac pokusava nesto oko Z.Curguza?

ja za tako nesto cujem prvi put u zivotu.
Borac trenutno ima trenera i nije u potrazi za novim, koliko ja znam
a sad opet mozda neko zna bolje od mene

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne brinite za trenera
Maric ako i ode dolazi Vlado i to je jedina opcija nije Curguz ni blizu

Kod petre se primjeti da nije igrao u kontituintetu, ima on svojih kikseva ali kad bi vezan tri ili cetiri utakmice mislim da bi bilo ok

meni samo nije jasno da Maric nahvali malog Dujkovica i onda ga ne vodi u evropu a stavi petrovica koji nije prosao pripreme.
sto se tice trke Raspudic i stanceski su tu a ocekujem da i Sakan daj svoj doprinos u krljanju :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ko gura ovog malog Petrovica? Momak je staklen za prvoligaski fudbal, ne vraca se u odbranu. Jednostavno izgubljen u prostoru.

A sto se tice Curguza - kada bi TO doslo na mjesto trenera ne bih vise krocio na stadion. :D

@borcev_navijac

Da li nam je taj moguci napadac poznat i kako ti ocjenjujes njegov kvalitet?
Mozes ga i uporediti sa nekim spicem iz ove ili okolnih liga pa da nagadjam u sebi. :D

Da nije Stajke? 8)
Odgovor moze na pp.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Petrovic ima jakog starog,znam cime se bavi....mali bi mogao sasvim lijepo zivjeti i bez fudbala,kad bi se zaposlio u njegovoj firmi,i mislim da je ovo guranje na silu da igra za Borac,samo kontraproduktivno za decka koji je dobar momak. Bolje bi bilo da uziva u milionima,i da svaku noc mijenja ove curice,a ako vec voli fudbal neka ga igra negdje u BSK-u isl,za svoj ceif...u nizem rangu bi sigurno bio medju boljim igracima i niko mu ne bi prigovarao da ga tata gura ,a mali nije bez talenta,samo brate,nije za Borac,pogotovo ovako jak Borac.

Veoma slicna je prica i sa Dzoom,koji je bas dobar i vaspitan momak,ali pitanje je koliko moze pomoci na ovako visokom nivou kakav ganjamo,OK dok smo bili na klackalici za opstanak,bio je standardan i dobro se uklapao na tom nivou,ali mislim da za evropski Borac on nije, i sva guranja su kontraproduktivna,pogotovo prema njemu,samo gubi vrijeme,treba otici u neki slabiji klub i igrati standardno,Rudar P,naprimjer.

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Jul 2010, 19:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Simpatizer je napisao:
Ko gura ovog malog Petrovica? Momak je staklen za prvoligaski fudbal, ne vraca se u odbranu. Jednostavno izgubljen u prostoru.

A sto se tice Curguza - kada bi TO doslo na mjesto trenera ne bih vise krocio na stadion. :D

@borcev_navijac

Da li nam je taj moguci napadac poznat i kako ti ocjenjujes njegov kvalitet?
Mozes ga i uporediti sa nekim spicem iz ove ili okolnih liga pa da nagadjam u sebi. :D

Da nije Stajke? 8)
Odgovor moze na pp.

morate znati da na klupi uvijek moras imati tri igraca do 21 godinu, to je obavez zato uvijek morate imati makar 4 do pet registrovanih do 21. to je obaveza.

Mada mislim da ce petrovic vjerovatno na posudbu tako sam cuoa dujkovic ce da ostane sa ekipom borca. Ne znam kako je maric mogao prijaviti petrovica kad je decko operisan i nije u treningu naprotiv oporavlja se

a napadac vam je poznat :) mada mislim da ce on biti rezervni napadac, al ko zan, nikad ne znas kako ce se neko nametnuti na teninzima

ne znam s kim bi ga uporedio, mozda sa vukeljom jer je i on igrac koji moze da igra i ofanzivnog veznog

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
[color=#FF0040][color=#FF0040]E da se malo prisjetimo kako je to nekad Borac prolazio s bratskim klubom, pardon boranijom iz Novog Sada.
PS Ovo pisem za ove koji 0 -0 smatraju kapitalnim uspjehom. A ja mislim da nije, jer smo mi uvijek bili bolji, veći, jači. Jer se zovemo Borac!

Bio je to kraj 1987. godine. Završavao sam prvo polugodište sedog razreda, koji su tada nazivali najozbiljnijom stepenicom u školovanju. Kažu oni stariji ako si tu dobar, sve ostalo je lako. I tako je bilo i kod mene. Sa prvim brigama i lošim ocjenama iz fizike i hemije, dočekah revanš utakmicu 1/4finala Kupa maršala Tita. Meni neide u školi, a mom Borcu na zelenom terenu. Druga liga Zapad igra se po posljednji put, od sljedećeg proljeća startuje Jedinstvena liga ,a u nju ide prvih 8 sa zapada i istoka. Borac posreće, tu negdje između 11-13 mjesta. Jedino malo nade i vjere dade taj Kup i eliminacija Osijeka i Spartraka na penale. I u tim mečevima bio je to melem na dušu. Mi mali drugoligaši istina na penale uz preko 10.000 duša uz pomoć Tonče oderašmo tzv veliane,ali daleko je pehar. Otrežnjenje stiže već u prvom meču u Novom Sadu, Bilo je 0-3, a moglo je i 0:5,6,7. Eta tako so dobro igrali. bio prenos na državnoj televiziji. Revanš srijeda, datum nije ni bitan, ujutru se obaavezno kupuje TEMPO. Uh kako su to dobre novine bile, a još kadan se pojavi neki mali pasos iz Banjaluke, srce puno. Otvaram srednje strane, a na njima FK Velež, jesenji prvak Jugosalvije. Gledam Tucea, Kajtaza, braću Jurić, Petranovića, Međedovića, Barbareza i mislim se u sebi. O bože .... oćeš li dočekati da jednom i tvoj Borac izađe na posteru u tempu. da Juga vidi Sulju, Lipeta, Maria, Lupeta, Durguta, Božu, Karu, Tončija, Bikija, Ćelu, Nenada. Kao da sam bio neki prorok, pa dočekah tu svoju želju nekih pola godina kasnije ito ne samo u Tempu. Bijaše crveno -plava četa i u SPRINTU, TIMU, EHU, ASU.....
Snijeg padao tri dana, te srijede stade, ali napolju srce puca. Otac strastveni navijač Borca još od vremena Hune, Paše Bećirbašića imade čir na želudcu. Povraća krv, ali hoće na utakmicu. Stric nešto razboritiji reče: sjedi kod kuće p oovom kijametu, nevažna utakmica, idemo u nedjelju gledati Bačku, ta je važnija. Ja ću malog povesti i onako nemamo nikakvih šansi.
Pola sata pred utakmicu dolazeći na stadion krenusmo na Istok. Na tribinama sve ukupno možda 1.000-1200 ljdi. danas pišu o toj utakmici 3,4,5.000 ali brate lažu. Kada smo iz tunela tribine počeli izlaziti, neožeš naprijed. Snijeg na tribinama 1,5 metar. Vidimo mi okolo naraod razgrće, pa tako i ja i stric, tek toliko da naprvimo malo mjesta za stat. Utakmica počinje u 18 časova, a napolju minus srce puca. Tad po prvi put u životu vidjeh crvenu loptu i crvenim krpama označene stative i prečke da se razaznaju u snijegu. Utakmica počinje vidi se da Borac želi, ali po teškom terenu teško išlo. Treba priznati Vojvodina je tada imala ekstra tim. Na golu Skakić, danas trener Leotara, Miloš Šestić, Šapurić, Mijucić, koji je nekoliko mjeseci ranije okitio se svjetskim zlatom u Čileu, današnji trener Zoran Marić , strašan centrsfor Vorkapić, Beganović, Mijić, a sa klupe ih vodio Ivica Brzić. Dan ranije u Glasu taj isti Brzić izjavio kada su ga pitali šta misli o revanšu: Volim doći u Banjaluku, ovdje u Hotelu Bosna imate zaista odlične frizere. I bome ga ošišaše Krajišnici za sve vremena !!!
Utakmica sve više dobija na dinamici, ali nema gola. Centaršutevi Mataje i Malbašića stalnio idu po zemlji, kao da je ona crvena lopta preteška. I onda se igrao 23. minut, po menui ključni trenutak meča: Mario Mataja u jednom trenutku kada je lopta otišla u aut do Istoka namjerno kopačkom gazi loptu i probija je. A mi siromašan klub, nemamo druge, igraj daljes bijelom. ja sa tom bijelom loptom nisam vidio ni jedan gol. Samo radost igrača. Ostalo je sve istorija. Šest komada smo utrpali Zoranu Mariću i društvu, a mogli smo još. Sav promrzao idem kući. Radost se mješa sa tugom, kako mi je tata, jer ostao je povraćajući krv. Ulazim, a on već čuo rezultat, zdrav kao čini mi se nikada u životu. I kad kažu da ljubav prema nečemu, a u ovom slučaju Borcu nemože izliječiti....
Te noći spavao sam kao mali buda, jer čuvali su me anđeli u crveno -plavoj boji. Sanjao sam, sanjao, i nisam se budio sve do finala 11. maja, pa Evrope i Metalista, Proletera,....
Nadam se da nisam smarao prave navijače Borca, jer ovo je priča tada 13-godišnjeg dječaka koji tada, a ni sada nikada neće reći da je Vojvodina, Crvena zvezda, Real, ili Mančester bolji od njegovog Borca. jer kada čvrsto vjeruješ onda se te želje i ostvare.
PS AKO JE PREBACIVANJE SLIKE USPJELO: NAGRADNO PITANJE ZA SVE BORČEVCE I PONEKOG ZALUTALOG ZVEZDAŠA, KO JE NA SLICI:Svi odgovori se važe osim jednog: Dušan Savić, nije on.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sto zalutalog zvezdasa :) nije ti uspjelo prebacivanje slike
na toj utakmici sam bio he he imao samo deset godina he he

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nova informacija s njihovog sajta - prva utakmica igra se 15. jula od 19:30 na stadionu Olimpika u Lozani a revanš na Gradskom stadionu u Banjaluci 22. jula od 20:45 :angel:

Ulaznice za meč u Lozani između 15 i 30 švajcaraca a prave razliku u cijeni za: muškarce, žene, studente... Nema šta demokratija na nivou

Planiran i jedan čarter let u Banjaluku 21. a povratak 23., cijena oko 1300 švajcaraca

Eto malo interesantnih informacija.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 08 Jul 2010, 19:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
ko je na slici

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Krajisnik,bio sam i ja na toj utakmici,i do dana danasnjeg mi je to najdraza utakmica na Gradskom,i ne vjerujem da ce se to ikad promjeniti....Ja sam na ss.ba opisivao tu utakmicu i napisao da je na pocetku bilo oko 1500 ljudi,da smo se smrzavali i pili rakiju,ali na kraju je bilo bar 3000-4000 jer je Radio Banjaluka vrsio prenos i kako je Borac davao golove stadion se punio....sve si vjerno opisao,jedini netacan podatak je da je utakmicu iz NS prenosila drzavna tv,jer sam ja toliko bio zaludjen Borcem tih godina da to sigurno ne bih propustio,znam da sam slusao prenos na radiju,isto kao i sledecu iz Pristine.
Prvi put su nam tu generaciju prenosili na drzavnoj tv sa Gradskog,protiv Pristine.

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Jul 2010, 19:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

:wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Schlager je napisao:
Petrovic ima jakog starog,znam cime se bavi....mali bi mogao sasvim lijepo zivjeti i bez fudbala,kad bi se zaposlio u njegovoj firmi,i mislim da je ovo guranje na silu da igra za Borac,samo kontraproduktivno za decka koji je dobar momak. Bolje bi bilo da uziva u milionima,i da svaku noc mijenja ove curice,a ako vec voli fudbal neka ga igra negdje u BSK-u isl,za svoj ceif...u nizem rangu bi sigurno bio medju boljim igracima i niko mu ne bi prigovarao da ga tata gura ,a mali nije bez talenta,samo brate,nije za Borac,pogotovo ovako jak Borac.

Veoma slicna je prica i sa Dzoom,koji je bas dobar i vaspitan momak,ali pitanje je koliko moze pomoci na ovako visokom nivou kakav ganjamo,OK dok smo bili na klackalici za opstanak,bio je standardan i dobro se uklapao na tom nivou,ali mislim da za evropski Borac on nije, i sva guranja su kontraproduktivna,pogotovo prema njemu,samo gubi vrijeme,treba otici u neki slabiji klub i igrati standardno,Rudar P,naprimjer.

ma sve je to ok,al mozda mali hoce slavu i popularnost...da se pise o njemu,da se slika sa klincima...a to je malo teze u bsku-u...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa postavi sliku ja nista ne vidim

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Koji je to napadac sto bi mogao zamjeniti Kajkuta?Ako moze na PP. :) I da,je l zna iko kakve su sanse da se Borac prenosi na BHT,protiv Lozane?Vidim Siroki prenose.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da se nadovezem na ovo sto smo pisali o igranju za prvi tim zbog protekcije,evo jedan poucan clanak,kako prolaze banjalucki fudbaleri koji nemaju nikoga da ih gura.

http://www.fokus.ba/nov/index.php?optio ... Itemid=188

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Majkari sve najbolje u Rusiji ali toga nazalost ima u svim klubovima pa nije ni Borac nikakav izuzetak

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

[url][url=http://www.footballuser.com/4266/FK_Borac_Banja_Luka]Slika[/url][/url]

Vjerujem da vam se nece svidjeti ovaj moj sastav sa Grahovcem u timu,ali cucemo se za godinu dana,kad mali bude nas najskuplji igrac,ili ako ne bude dobijao priliku ode kao Majkic negdje gdje ce ga cijeniti.

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Jul 2010, 20:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Jooooj druze kakav grahovac jos je on "zelen"

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Voša nije bauk
Autor: Dragiša Adžić
četvrtak, 08 jul 2010 20:01
Tri puta po 30 minuta u prijateljskom meču između Vojvodine i Borca bilo je dovoljno da se vidi da trener Banjolučana, Zoran Marić, na raspolaganju ima respektabilan tim. Iako je meč završen bez golova, uz konstataciju da su Novosađani imali više prilika, ali i činjenicu da je Borac preko Vukelje pogodio prečku, jasan su pokazatelj da će Borac u sezoni ispred nas igrati značajnu ulogu u Premijer ligi.

- Možda smo i previše respektovali Vojvodinu, ali mi možemo više i bolje. Uigravamo ekipu za Lozanu i vjerujem da ćemo biti pravi do prvog duela - istakao je Stojan Malbašić, pomoćni trener Borca.

Predviđena utakmica s Novim Sadom je otkazana, pa će Banjolučani danas igrati između sebe, a za subotu je planiran povratak u Banju Luku.

Još uvijek je neizvjestan dolazak Miroslava Stevanovića, koji je protiv svog dojučerašnjeg kluba pružio zapaženu partiju, pa se sada sve pita trener lala, Zoran Milinković.

VOJVODINA - BORAC 0:0

Stadion: SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, gledalaca: 300, sudija: Miodrag Gogić (Novi Sad).

Vojvodina: Brkić, Vulićević, Trajković, Milović, Pavlović, Ađuru, Tumbasević, Medojević, Ilić, Oumaru, Jao. Još su igrali: Kesić, Smiljanić, Karan, Mojsov, Nestorović, Mitošević, Merebašvili, Đurovski, Bilbija, Katai, Mudrinski, Drinić, Zogović, M. Novaković, Mitošević, S. Novaković, Stevanović, Drovandi, Kaseiro, Dijas. Trener: Zoran Milinković.

Borac: Avdukić, Stupar, Trivunović, Petrić, Benović, Raspudić, Sakan, Stančeski, Muminović, Mikić, Vukelja. Još su igrali: Marčetić, Stojnić, Ćorić, Damjanović, Žarić, Grahovac, Jandrić, Dujaković, Srećo, Nikolić. Trener: Zoran Marić.

Trebala nam je jos ova pripremna, ali sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 21:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Krajisnik,bio sam i ja na toj utakmici,i do dana danasnjeg mi je to najdraza utakmica na Gradskom,i ne vjerujem da ce se to ikad promjeniti....Ja sam na ss.ba opisivao tu utakmicu i napisao da je na pocetku bilo oko 1500 ljudi,da smo se smrzavali i pili rakiju,ali na kraju je bilo bar 3000-4000 jer je Radio Banjaluka vrsio prenos i kako je Borac davao golove stadion se punio....sve si vjerno opisao,jedini netacan podatak je da je utakmicu iz NS prenosila drzavna tv,jer sam ja toliko bio zaludjen Borcem tih godina da to sigurno ne bih propustio,znam da sam slusao prenos na radiju,isto kao i sledecu iz Pristine.
Prvi put su nam tu generaciju prenosili na drzavnoj tv sa Gradskog,protiv Pristine.

Utakmica iz Novog Sada je isla direktno na drzavnoj televiziji mislim da je igrana oko 13 sati... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]