banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:23 Danas je 29 Jun 2026, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Напокон смо дефинисали, а до сада нисмо довољно експлоатисали Мухамеда Ибрахимбеговића када је у питању довођење и продаја играча. Испоставља се да је он три мјесеца предлагао стручном штабу да се доведе Горан Закарић из Градишке, али је против тога био тадашњи тренер Зоран Марић. Својевремено, Ибрахимбеговић, када је био у Борцу, тражио је од управе да се доведе Сенијад Ибричић из Санског Моста, а тадашња управа није прихватила његов приједлог. Сплитски Хајдук га је продао у Локомотиву за 5,5 милиона евра. Да не говорим да је његова заслуга долазак једног од најбољих играча у Борац Бранислава Крунића.

crko da Bog da pederu jedan nizijski

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
FS RS PROTIV UKIDANJA
PREDSJEDNIŠTVA!

Ponedjeljak, 28.02.11. 20:02.
Skupština Fudbalskog saveza Republike Srpske neće na svom zasjedanju u subotu podržati ukidanje Predsjedništva N/FS BiH, saznajemo iz izvora veoma bliskih vrhu ovog entitetskog saveza.

Naš izvor tvrdi da su svih sedam regija, koje čine FS RS, a čija su sjedišta u Prijedoru, Banjaluci, Gradišci, Doboju, Bijeljini, Istočnom Sarajevu i Trebinju u pismenoj izjavi odbili bilo kakve razgovore koji vode ka ukidanju Predsjedništva.

"I sami klubovi iz Republike Srpske, koji igraju u Premijer ligi pismenim putem su se izjasnili protiv ukidanja Predsjedništva. Sve ovo jasno ukazuje da će Skupštine FS RS u subotu odbiti izmjene koje predviđaju ukidanje statuta", kaže naš izvor iz FS RS.

U Banjaluci ističu da na taj način slijede jednoglasnu odluku Izvršnog odbora FS BiH, koji je prošle godine pod predsjedavanjem Sulejmana Čolakovića odbio prijedlog da se ukine Predsjedništvo, a sve to je kasnije potvrdila i Skupština FS BiH i to većinom glasova.

sa zelenog foruma!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
судећи по чађином аватару, симпатизер има мали пимпек :D :D :D

мало је смјешно како копања вели да је у клубу све чисто на почетку текста а онда послије се изнесе још 4-5 проблема..
не миришем тог човјека никако и волио бих да се макне од клуба.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
sto se tice utakmice u sirokom mislim da je sve receno.
nisam znao da imamo saljivdziju u ekipi,tu mislim na damjanovica,do suza me nasmijao kada je pokusao da avdukicu vrati loptu glavom pa je poslao u korner.kad tad nisam umro,necu nikada.

i dalje tvrdim da je nase najvece pojacanje (90% ljudi ce sloziti sa mnom) ovog prelaznog roka asmir avdukic! ljudi moji,takvu smirenost i sigurnost nemaju neki golmani lige petice!

vec ste identifikovali problem na bekovskim pozicijama,kada se stupar vrati bar ce donekle taj problem biti rijesen a mislim da ce zara i dalje biti prvi izbor vlade za lijevu stranu pogotovo za gostovanja jer benovic voli da luta previse i igra bez obaveze (koliko god to smijesno zvucalo).

ova izjava kopanje je po meni standardna,klasicna medijska promicija borca sto je naravno pozitivno.jedino sto mi je zapalo za oko citajuci i sto mi se svidjelo je to sto su tuzili vojvodinu i sto ce im se blokirati racun ako ne plate!zasto to spominjem-jer je konacno doslo vrijeme da i mi nekoga mozemo da tuzimo i da nekome blokiramo racun jer nama neko duguje pare.

i to za vojvodinu........ne vidim po cemu su nam bratski klub.......cime smo mi to povezani,kako smo mi to jedni druge zaduzili???????mnogi brkaju ili poistovjecuju bratstvo navijaca borca i vojvodine sa klupskim........po meni to nije isto i ne mora biti sada obavezno ako su dvije navijacke grupe zbratimljene da moraju i klubovi biti.
da me se pogresno ne protumaci i da me se ne krene napadati,da objasnim,da ja ne govorim nista protiv dobrih odnosa izmedju nasih navijaca i vojvodinine,to mi je super,jer traje jos iz vremena jugoslavije,ali opet kazem,to ne treba da se povezuje sa klubovima.
carsijske price tipa da ce buturovic pomoci borcu,da ce uci u klub blablabla.......ako cemo tom logikom,onda je milan mandaric dobar covjek jer se isto tako pricalo kako ce on pomoci klubu i onda treba da se zbratimimo sa klubom cij je on trenutni vlasnik.

i da se zna na kraju,nisam ni za neke specijalne odnose ni sa beogradskim klubovima,oni su jos gori,kao komarci su,samo gledaju da iz tebe izvuku sta mogu za rad licnih interesa.....

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odlican intervju,svaka cast,bas sam uzivao citajuci.

Ne znam za vas,ali meni je ovo zapalo za oko:

Citiraj:
* ГЛAС: Управи, а и Вама лично много су помогли вјерни навијачи, "вултуреси"?

КОПAЊA: Било је лутања више из нашег непознавања односа у фудбалу, између менаџера и играча, преласка играча и њихове продаје. Нисмо довољно знали. Искрено, највише сам научио од једне групације "вултуреса". Кад сам ушао у Борац они су ми помогли да сазнам шта се заправо дешава. Ти односу у фудбалу су сива зона сваког друштва, па и у Републици Српској, БиХ и требало је то исправити и уредити чисте односе. Играо сам фудбал 20 година, али тада није било тако. Били су чистији односи. Сада једноставно не можеш жив остати од разноразних менаџера и понуда. Имам утисак да је кроз клуб у протеклих 18 година прошла армија оних који су гледали да однесу, а не да донесу Борцу.

* ГЛAС: То је невјероватно, али истинито?

КОПAЊA: Почев од детерџента за прање дресова па до хиљада марака које су на овај или онај начин ношене из Борца заиста изгледа невјероватно. "Вултуреси" су ме увели у проблем и видио сам да не лажу и да је све што су говорили тако и то ми је помогло да повлачим потезе у оквиру управе који су довели до овог стања какво је данас у клубу. Дакле, потпуно финансијски стабилно, чисто и са јасним плановима за будућност.

Imamo i veci uticaj nego sto mislimo...

Sljedeca stvar:

Citiraj:
* ГЛAС: Мухамед Ибрахимбеговић има одличне фудбалске процјене које у прошлости и нису баш наилазиле на плодно тло?

КОПAЊA: Напокон смо дефинисали, а до сада нисмо довољно експлоатисали Мухамеда Ибрахимбеговића када је у питању довођење и продаја играча. Испоставља се да је он три мјесеца предлагао стручном штабу да се доведе Горан Закарић из Градишке, али је против тога био тадашњи тренер Зоран Марић. Својевремено, Ибрахимбеговић, када је био у Борцу, тражио је од управе да се доведе Сенијад Ибричић из Санског Моста, а тадашња управа није прихватила његов приједлог. Сплитски Хајдук га је продао у Локомотиву за 5,5 милиона евра. Да не говорим да је његова заслуга долазак једног од најбољих играча у Борац Бранислава Крунића.

Sunce li ti je*em izdegenerisano!!!!!!!!

I za kraj:

Citiraj:
* ГЛAС: Чини се да се и директор Радмило Шиповац добро снашао у директорској улози, успио је да створи заокрет у клупској организацији?

КОПAЊA: Знао сам на њега галамити јер ме је звао сваки други дан и говорио: Објесићу се, скочићу у Врбас, само стижу проблеми. Кад ме је једном назвао рекао сам му: Скачи већ једном или се вјешај, немој само делегирати проблеме, већ их рјешавај. Шта очекујеш, да ти их ми рјешавамо. Од тада ме ријетко зове и видим да је моја галама уродила плодом, у ходу рјешава све проблеме.

Hehehehehehehe... :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Текст је добар за промоцију Борца по читавој РС, али неке ми ствари мало дјелују ушминкано превише. Рече Копања да није мед и млијеко, али кад неко прочита овај текст могао би да помисли да су ствари скоро па савршене, мада мени се чини да није баш тако.

такође спомиње како се тачно зна у управи ко шта ради. како онда нико не ради ништа око маркетинга? :-?
па ако они не могу стићи могли су додати још једног члана у УО.

па јбт да неког од нас форумаша ставе у УО и да само спроведе у дјела идеје са овог форума, имали бисмо преспреман маркетинг за мизерно малене паре

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Branislav Krunić, Borac Banja Luka
"Mi smo najozbiljniji kandidat za titulu"
Borac je pametnom i mudrom igrom došao do kompletnog plijena na Pecari. Da napomenemo jesenji prvak slavio je rezultatom 2-1. To je donijelo dosta optimizma navijačima banjalučkog tima pred nastavak prvenstva. Lider je nedvojbeno pozitivno iznenadio mnoge.
Razgovarao: Edin Isanović

Krunić je zimsko pojačanje BorcaJedan od najboljih igrača na terenu bio je Branislav Krunić, a za svoj trud dobio je veliki aplauz pristalica Borca. Inače, on je svoj kvalitet pokazao u zahtjevnoj ruskoj ligi. Priča o utakmici sa Širokim Brijegom ima svoje detalje koji se mogu dugo analizirati. No, puno je važnije pronaći generalne uzroke dobre igre cijele ekipe.

Krunić je za Sarajevo-x.com govorio o svom novom klubu, nastavku sezone, šansama za osvajanje naslova, formi i mogućem povratku u reprezentaciju.

Sve podredili uspjehu u Širokom Brijegu

S obzirom na posljednje događaje logično se nameće prvo pitanje - Šta je razlog dobre partije na Pecari?

Prije svega moram istaći da je Borac izuzetno kvalitetan sastav. Ja sam se priključio timu posljednjih petnaest dana priprema. Odmah mi je 'upalo u oko' da se radi ozbiljno i kvalitetno. Trener Vlado Jagodić je odlično vodio ekipu. Otkriću vam još nešto. Naime, tokom priprema spremali smo se samo za utakmicu sa Širokim Brijegom. Kako u Turskoj tako i u prijateljskom dvoboju sa Crvenom zvezdom. Sve nam je to dalo za povod razmišljanje kako smo jaki i da se ne trebamo nikoga bojati. Dobro je analiziran suparnik, sve njegove mane i vrline. Mislim da smo odigrali pametno, ispoštovali sve zamisli prvog šefa struke i na kraju zasluženo došli do tri boda.

Preseljenje u grad na Vrbas odradili ste u potpunoj tišini. Kako je došlo do transfera u Borac?

Kada sam se vratio iz Rusije desetak dana sam trenirao sa Leotarom. U jednom trenutku definitivno je isključena mogućnost odlaska u inostranstvo i razmišljao sam da ostanem u Trebinju. Međutim, ljudi iz Borca su me kontaktirali i dogovorili smo se brzo. Svidjela mi se ambicioznost i ozbiljnost čelnih ljudi koji žele stvoriti jak tim. Ne razmišljaju samo da, recimo, u ovoj sezoni dođu do titule. Pravi se ekipa koja će godinama biti u vrhu bh. nogometa i koja će konstantno izlaziti u Evropu. To je presudilo.

Uspjeh stoji na kraju puta

Spomenuli ste titulu. Mogu li aktuelni osvajači Kupa BiH na kraju dotaći vrh u prvenstvu?

Svakako. Borac je realno, u ovom trenutku, najbliži osvajanju naslova. Ipak, svaki dvoboj moramo igrati punim gasom. Drugačije neće moći, jer će svaka ekipa, posebno u Banja Luku, doći sa odbrambenim gardom. U takvim okolnostima moraćemo što prije postići gol.

Koga vidite kao najozbiljnijeg konkurenta?

Sagledavajući dosadašnji učinak to je Željezničar. Oni su najozbiljniji pratilac. No, stvari se mogu promijeniti već naredno kolo. Puno bodova je u igri i ako želimo ostati na aktuelnom mjestu trebamo nastaviti nizati pobjedu za pobjedom. To je jedini recept. Ne trebamo se previše baviti drugim ekipama. Uspjeh stoji na kraju puta i očekuje nas još mnogo posla.

U ekipi više nema Trivunovića i Puzigaće igrača koji su sa dosta uspjeha zaustavljali protivničke napade. Možete li Vi, zajedno sa saigračima, zamijeniti pomenuti dvojac u toj ulozi?

Apsolutno! Imam dosta samopouzdanja, iskustva i motiva. Moram biti igrač koji će pružati prevagu na terenu. Osnovno je da sam se brzo adaptirao. Jasno je da smo slabiji odlaskom ovih igrača, ali svi koji su sada tu trebaju preuzeti odgovornost.

Poznato je da ste Vi igrali za reprezentaciju BiH. Imate li ambicija da se ponovo vratite u svlačionicu "zmajeva“?

Da mi je neko prije mjesec dana rekao da ću igrati u Borcu, rekao bih da je lud (smijeh). U životu se nikada ne zna šta vas čeka sutra. Moje je da se trudim, da igram do krajnjih granica svojih mogućnosti, a ako to bude dovoljno kvalitetno za poziv selektora rado ću se odazvati.

PS:Ako administracija smatra da nije dozvoljeno postavljati slobodno neka obrise!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ovo oko predsjedništva nije igra, ljudi UEFA nam je izašla u susret i prolongirala kaznu a mi se nismo ni počešali oko toga.

Pa jel vi vidite šta se radi, 7-8 mjeseci smo imali na raspolaganju a i ovi naši iz saveza (mislim na FSRS, na one tamo ne možemo uticati) nisu se sastali 3-4 puta i gospoda dva dana prije isteka roka zakazala sastanak od kojeg zavisi sudbina i našeg Borca. Mi se od toga sastanka ne možemo ničemu pozitivnom nadati a ja sam i prije par mjeseci skretao pažnju da su ljudi u savezu totalno neozbiljni. Zašto prije 2 mjeseca nisu sastančili dan i noć i riješili to? Zašto nas dovode pred svršen čin, zašto nisu češće pozivali ljude iz UEFA da im pojasnimo našu poziciju i da nas razumiju bolje...

Ne smijemo reći ne prihvatamo zahtjev UEFA jer ćemo dobiti odluku koja će nas skupo koštati, mora se tražiti rješenje što prije. Meni bi bilo žao ne samo Borca nego i poštenih ljudi iz FBiH koji vole fudbal i koji ne bi mogli gledati svoju reprezentaciju ni klubove...

Dakle lično mislim da mora FSRS imati mogućnost nekog veta npr. ako pare od UEFA se raspoređuju neravnomjerno FBiH i RS i da nam ne mogu ukinuti Kup i ligu RS i da možemo igrati prijateljske utakmice kao RS sl. a sve ostalo se možemo dogovoriti i nije problem, ukopaju li Borac ukopali su fudbal RS i nek budu sigurni da ni oni neće ostati u foteljama u kojima su ako ugase našu svetinju. O FSFBiH neću da govorim oni su gori 1000 puta ali me apsolutno ne zanimaju

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Извините што спамујем,ако може неко да ми се јави у инбокс ко се добро разумије у рачунаре,да га питам нешто!

И ја би нешто реко овом зеленом,али доста сам их спушто,сад навалите ви мало,да не буде Нова Варош једини сељак на форуму :lol: !

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sad sam malo čitao unazad nisam se odavno javljao vidim neki već govore titula je osvojena... Polako ljudi, mada logično je da ako smo najteže gostovanje prošli da bi i ostala trebali razvaliti ali znamo kakva je ovo liga sa najboljima je čak i lakše igrati na strani, vidjećete kad dođu na red oni sa dna tabele biće to još mnogo mnogo borbe.

Dalje nemam većih zamjerki na Vladinu postavku ekipe, neki se žale, da je u pojedinim trenucima previše defanzivna i da u tim trenucima moramo prizivati sreću upomoć i da nas neće moći vječno služiti... Ali oni koji ga kritikuju moraju biti načisto šta oni ustvari žele. Ko nakon poraza ekipe pamti 10 stopostotnih prilika 5 stativa i ostalo, nadam se da me razumijete. Mi smo se opredjelili za rezultat i niko nas apsolutno nije ni nadigrao ni deklasirao, odlično postavlja igru analizira protivnike a greške su plod neuigranosti sve će to za koje kolo leći na svoje a pokazali smo i to da svakom možemo dati gol i samo guraj Vlado svoju strategiju. Je.o lepršavu igru ako ćemo se sa svakog gostovanja vraćati pognute glave.

A tek komentari štrumfova su "vrh" kao računaju da Borac mora negdje kiksati i oni će nas pobjediti na Grbavici... Eeee moji štrumfovi naravno da će Borac negdje i prosuti poneki bod pa možda i kući, fudbal zato i jeste interesantan ali "bojim se" da će ti ih i vi prosuti mnogostruko više, šta očigledno ne uzimate u svoje kalkulacije ali vaša stvar.

I za kraj da pohvalim Maletića koji je pokazao ono što je Vlado najavio kad ga je uzeo u ekipu da će Banjalučka publika vidjeti majstorije velikog igrača kakve odavno nije i zaista trpa momak u najvažnijim utakmicama: Željezničaru, Zvezdi, Širokom... A i njegova izjava na Belu da je Banjalučanin i da ga samo Borac zanima i još mnoštvo stvari, podsjeća me na riječi nekog od vas kao da je Maletić među forumašima :lol: Sjajno, svaka čast Maletiću. Žarić me razočarao. Jeb.. mu su.ce pa u pionirima se uču da se centaršut ne izbija punom, ako promašiš to je odmah stopostotna prilika za njih

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 09:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 16. kolo: Široki Brijeg - Borac
Škripari ili Lešinari – ko je pobjednik derbija na tribinama?

http://source.ba/clanak/723497445589/sp ... tribinama-

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam,sto se tice te suspenzije,mislim da je to samo zastrasivanje,mislim sad neki rokovi da se daju,malo mi je to previse kurcevito,a stvari nisu bas tako jednostavne,da bi se izmjenile na brzinu.Iskreno,ako gledamo nas klub,Borac uopste nema takoreci "svoje" ljude u savezu,a boga mi,ni FSRS nesto posebno ne pomaze.Pojma nemam,covjek stvarno nije pametan u ovakvim situacijama,ista se stvar desava kao i u ovoj nakaradnoj drzavi,samo je ta posast presla iz politike i na sport,doduse uvijek je bila u sportu,samo sto se pritajila.Svaki dan u novinama isti tekstovi,iste price,iste bajke,ista obecanja,ja sam jos mlad,a pocinje me nervirati,mogu misliti kako se osjecaju ljudi koji to gledaju vec nekoliko desetina godina.Dodik vuce jednu stranu konopca,one balije iz federacije drugu,a Hrvati pojma nemaju ko su,sta su,gdje ce,sta ce,oni se negdje na sredini nalaze,al blizi su kao nama Srbima,kao sad smo dobri.Ma joj cirkus,cirkus.Ista stvar i u savezu,ovi hoce da ukino troclano predsjednistvo,a ovi nasi nece ni da cuju.Slijepa ulica,i gdje je sad tu rjesenje?!Ako nijedna strana nece da odstupi od svoga stava,pa makar ni truncicu,napretka nema.Ne kazem ja da mi moramo popustiti,ali nece ni oni,i ispastace narod,ispastace klubovi,ispastacemo mi navijaci,kojima politika nije uopste bitna.I kad onda vidi FIFA,UEFA ili ko vec,da se patimo,i da smo toliko maloumni na nivou drzave,a kamoli sporta,rece brate ovima nema spasa,eno ih odvoji od svijeta,Evrope,pa nek igraju neku kupus ligu,nek rade sta hoce vidis da nisu dobri.Ponekad pomislim da ce jednog dana,svi odustati od nas.

Sta ja znam,ja sam osoba koja se vodi politikom "pametniji popusta",i cesto to primjenjujem.Mozda to i ne valja,ali drugari moji,stedi zivce,kosu,zdravlje ma sve.Ali opet ne znam koji djavo uopste zele ukidanje troclanog Predsjednistva,kad je funkcionisalo sve ove godine,samo bezveze pometnju prave,opet ponavljam,ako se nasi politicari ne mogu dogovoriti o stvarima na nivo drzave,koja je realno prioritet,kako onda ocekuju da se neki mesetari i sibicari koji sjede na svojim masnim guzicama u foteljama,i lade muda,dogovore?

Sto se mene tice,mene iskreno boli jedna stvar i za FSBIH,i za federacijskim fudbalskim savezom,i za ovim nasim FSRS,ma puca mi ona stvar majke mi moje mile!Nek bude 10 predsjednika,i nek se svi karaju u dupe na sjednicama,i ne rade nista pametno,nek se nastavi ova lakrdija,meni je samo bitno da moj Borac ne ispasta!Krivo mi je braco,krivo mi je sto idemo naprijed,sto smo prvi put u zivotu na dobrom pravcu,svi slozni,predsjednik,uprava,igraci,trener,simpatizeri,navijaci,ma i one cistacice na Gradskom su uz nas,svi disemo kao jedno,i zajedno ostvarujemo dugo sanjani cilj,a to je EVROPSKI BORAC!Pogledajte rezultate zadnjih nekoliko godina,Borac je konacno postao standardni ucesnik Evrope,i prioriteti kluba i cilj,ostaju uvijek isti,vrh tabele svake sezone,i tacka!Ima problema,ali i s tim se uhvatilo u kostac,i polako,bice to sve dobro,vrijeme ce donijeti stabilnost i bolju organizaciju.Pa evo sad ce nam do septembra ako Bog da napraviti i stadion... I onda dodju neki smrdljivci,koji se u sport razumiju kao Mara u krivi kurac,i sve to upropaste.

Nadam se da je ovaj post bio napisan bez razloga,i da ce sve na kraju ispasti okej,da nas nece suspendovati.Ne bi bilo fer.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Iskreno, j.be se meni hoce li biti predsjednistvo ili ce biti predsjednik i 2 potpredsjednika.
Ako cemo posteno, ovi "nasi" u Savezu ne brane nikakve nacionalne interese, vec je tu borba oko para i tu se lome koplja!
Dakle, svijet se vrti oko para i ako se "nasi" budu borili da imamo bilo kakav mehanizam blokade, tj. da mozemo odjebati one secijase ukoliko nam nesto ne odgovara, ja bih ih podrzao u potpunosti, pa i po cijenu izbacivanja.
E sad, problem je tome sto ni FSRS ne predstavljaju posteni ljudi, pa me, pravo da vam kazem, zabole k.rac sta ce biti! Nase je da pobjedjujemo a oko ostalih stvari ne vrijedi se sekirati.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
тако је то кад се политика мјеша у спорт.
господи на власти поручујем да је било много паметније да су ЧУВАЛИ ВИТАЛНИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС када су нам укинули ГРБ и ХИМНУ него сад кад је у питању је*ени фудбал!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Odlican intervju,onaj Fiser kako god izgledao kao spadalo ocigledno se razumije u fudbal. Mislim da je dobro da imamo u upravljackim strukturama ljude koji su igrali u Borcu jbg vecini takvih je stalo do Borca a ne kao nekim mesetarima do procenata.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac na čelu sa Vladom Jagodićem može do prve titule, iako su ostali bez trojice ključnih igrača.
Svi u Republici Srpskoj, posebno u Banjaluci veruju da će Borac osvojiti titulu bosanske lige, posle prve pobede nad Širokim od 2:1.

Oni sada imaju prednost od 5 bodova na iza najbližeg pratioca.

Trener te ekipe, Vlado Jagodić, smatra da će njegov klub najvećeg rivala imati u Željezničaru, koji je takođe slavio u prvom kolu nastavka sezone.

''Ova pobeda na stdionu Peskara nam mnogo znači. Držaćemo prednost i mislim da će biti tesna borba Borca i Željezničara, ali ovog puta se nadam da ćemo mi pvi proći kroz cilj. Drugi deo sezone je tek počeo'', ponadao se Jagodić dizanju trofeja.

Borac do sada nikad nije osvojio titulu, ali drže svojevrstan rekord, jer su jedini klub iz BiH, koji je uzeo kup u dve države.

Naime, 1989. godine su u finalu pobedili Crvenu Zvezdu sa 1:0, da bi bosanski kup osvojili prošle godine, kada su u dva meča slavili protiv najvećeg rivala, Željezničara.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Iskreno, j.be se meni hoce li biti predsjednistvo ili ce biti predsjednik i 2 potpredsjednika.
Ako cemo posteno, ovi "nasi" u Savezu ne brane nikakve nacionalne interese, vec je tu borba oko para i tu se lome koplja!
Dakle, svijet se vrti oko para i ako se "nasi" budu borili da imamo bilo kakav mehanizam blokade, tj. da mozemo odjebati one secijase ukoliko nam nesto ne odgovara, ja bih ih podrzao u potpunosti, pa i po cijenu izbacivanja.
E sad, problem je tome sto ni FSRS ne predstavljaju posteni ljudi, pa me, pravo da vam kazem, zabole k.rac sta ce biti! Nase je da pobjedjujemo a oko ostalih stvari ne vrijedi se sekirati.

To je poenta svega.Najvise me nervira sto sad kao znas,ovi "nasi",odnosno FSRS,kao brane ti oni nase nacionalne i vitalne interese,mislim smijesno.Boli me kitober koliko ce biti predsjednika,i potpredsjednika,i ko ce biti tu na tim funkcijama,nasem Borcu je uvijek isto,samo svojim trudom i radom sve postizemo,a usput preskacemo stupice koje nam postavljaju dusmani.

Samo da nas ne suspenduju!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
subzero81 je napisao:
Borac na čelu sa Vladom Jagodićem može do prve titule, iako su ostali bez trojice ključnih igrača.
Svi u Republici Srpskoj, posebno u Banjaluci veruju da će Borac osvojiti titulu bosanske lige, posle prve pobede nad Širokim od 2:1.

Oni sada imaju prednost od 5 bodova na iza najbližeg pratioca.

Trener te ekipe, Vlado Jagodić, smatra da će njegov klub najvećeg rivala imati u Željezničaru, koji je takođe slavio u prvom kolu nastavka sezone.

''Ova pobeda na stdionu Peskara nam mnogo znači. Držaćemo prednost i mislim da će biti tesna borba Borca i Željezničara, ali ovog puta se nadam da ćemo mi pvi proći kroz cilj. Drugi deo sezone je tek počeo'', ponadao se Jagodić dizanju trofeja.

Borac do sada nikad nije osvojio titulu, ali drže svojevrstan rekord, jer su jedini klub iz BiH, koji je uzeo kup u dve države.

Naime, 1989. godine su u finalu pobedili Crvenu Zvezdu sa 1:0, da bi bosanski kup osvojili prošle godine, kada su u dva meča slavili protiv najvećeg rivala, Željezničara.

stadion "PESKARA",osvojili kup 1989 :roll: ...odakle je dotični žurnalist? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spotrske.net

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ok,na nesu krenuli sa najavom za subotu,nemogu dočekati...

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]