|
Sta reci,jos ne mogu vjerovati da smo uspjeli!
Da dam i ja svoj doprinos analiziranju pobjede,jako teske,i jako bitne pobjede!
Avdukic-Mislim da su rijeci suvisne,usudjujem se reci najbolji igrac Borca.Znajuci da njega imaju iza ledja,ostalim igracima je veliko psihicko olaksanje.Ni na jedan trenutak se nisam zabrinuo,da neko cuva gol sa takvom sigurnoscu,i da sa takvom lakocom hvata sve lopte,visoke,niske,po zemlji,ma jednostavno kralj!Steta sto ide na ljeto...Ovakvog golmana nije dugo bilo u ovoj kvazidrzavi.Duboki naklon.
Damjanovic-Ocajno,ocajno,ocajno,ocajno,ocajno,ocajno...Pocupao sam svu kosu gledajuci ga kako se pati sa svakim segmentom igre,supalj je kao sito.Nije igrac za Borac.Otarasiti ga se obavezno.
Zaric-Ne znam sta da kazem...Malo mi je bezveze da on bude kapiten,jer je evidentno da nema neki autoritet,nije jednostavno vodja ekipe,a da ne govorim o tome da bi u najboljem slucaju utakmice trebao zapocinjati sa klupe,ako i to.Direktni je krivac za gol,a mogli smo jos jedan primiti kada ga je lopta preletjela.
Stakic-Solidan je bio,trudi se,grize,imao je problema dosta sa njihovim napadacima,ali nema mu se sta konkretno zamjeriti,odradio je korektan posao u odbrani,
Leo-Odlican!
Boka-Borben,standardno,dobio je nekoliko duela,imao je previse defanzivnu ulogu da bi bio vise primjecen,ali je isto fino odradio svoj dio posla.
Krunic-On je igracina,tu nema dileme,covjek je tata,ali imao je nekoliko pogresnih pasova,i bas mi je zivce pokidao,kasnije se iskupio,smiren,lagano prenosi loptu,organizuje napad,djeluje u odbrani,imao je onaj jedan dalekometni sut.Super Kruna,al mozes ti to i bolje,samo naprijed!
Maletic-Ma ovaj covjek je zvijer,sto napisa jedan sandzaklija "Joj Maletica,profura kao Roben". :mrgreen: Upravo tako,klasa za nasu ligu,tehnika odlicna,onog Silica je izlevatio,trebao ga je nabiti sakom kad mu se nesto kurcio. :mrgreen: Salu na stranu,samo nek drzi ovaj nivo forme,jer daje golove kao da je rasan napadac,vezni.Trpa ih tako smireno i nonsalantno,divota za gledati.Jedna bitna stvar u vezi njega,i poruka upravi:POCNITE SA PREGOVORIMA OKO PRODUZENJA UGOVORA!!!
Mikic-Tehnicar boli glava,brz je kao metak,Messi je covjek,obozavam ga gledati kako igra.Steta sto mu je 35 godina...
Medjedovic-Nije se vidio na terenu,ali oprosticemo mu,nova je sredina,a dokazao je svoj kvalitet onom turbo asistencijom na Marakani.Medo samo grizi.
Nikolic-Ne znam jeste li primjetili koliko je Nikolic dobio vazdusnih duela,i koliko je lopti dao glavom naprijed,samo sto nikog nije bilo.Taj segment igre mu se bas popravio,i za to ima od mene veliki plus,steta sto nije dao jos gol,ali lijepo je odigrao,zadovoljan sam.
Izmjene:
Veljovic-Hehehehe,ulazi on,ja gledam sunce ti covjek je vo!Realno nista konkretno nije napravio,ali ako ste primjetili njegov zadatak i nije bio da se nesto posebno istice,igrao je predaleko od gola,a Vlado mu je vjerovatno rekao,svjestan njegove snage,da cuva loptu,a vidjeli smo kako se gradi.Odbijaju se od njega kao u fliperu.
Stajic-Ma Staja je legenda,majstorska asistencija kroz none,par dobrih prodora,sto neko rece,pravi dzoker sa klupe,mislim da bi morao u prvih 11,a Mikic na klupu,cisto zbog godina.
Grahovac-Iskren da budem,kad je usao,pao mi je mrak na oci,pogotovo jer je odmah po ulasku napravio veliku gresku u dodavanju,i cini mi se Silic je mogao da nam utrpa gol.Ali onda se iskupio pobjednickim golom,i zbog toga mu necu nista zamjeriti,iako je i taj gol malo traljavo ugurao.Ali konju se u zube ne gleda. :mrgreen: Nadam se da ce mu ovo podici samopouzdanje i da ce nastaviti odlucivati utakmice.
Jos jedan dodatak,to moram,Zakaric!Ono je strasno sta momak radi.Ma sikuciju je napravio.Steta,steta ogromna sto nam nije dosao.Ajd sto igra kao lud,vec sto ce ga utopiti za strasne pare.
To je to,vidjeli ste svi,to je ta gostujuca taktika,nadam se da cemo kod kuce igrati puno ofanzivnije,sa dva napadaca.Hvala igracima,hvala Vladi!
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|