banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 22:41 Danas je 29 Jun 2026, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
ma necu se vracati na Zakarica, ali odlicno znam ko je i sta je, kakav galcijan, dje to iscupa. Znam i selo, i ona dva pored njih, simice i micije, a igrom slucaja znam mu i mamu, jako lijepu gospodju, i utoliko mi je zalije sto je otisao u SB. I Kozara nece dobiti nista od iduceg transfera, jer je dogovorila dva ciklusa priprema kod njih, jedan je vec ispucala,
PS Zaista mi nije vazno, je li galcijan, rom, turcin, ili SRBIN, ali neslazem se ni sa Subzerom, koji rece kako ljubi sahovnicu i ide prema skriparima. Isto tako Avduka se raduje sa Lesinarima, nema potrebe da licimo na one iz Teherana, njima je stalo do multikultoralnosti, a sviraju po svojim notama. Ja licno necu imati nista protiv ni da bude svih 11 sve zajedno sa klupom druge nacije i vjere, ali da igraju fudbal, onako kako ja to zelim. Prosipati SRPSTVO, iako sam i JA srbin u klubu u kojem su tri najbolja igraca u istoriji Tomislav Knez, Abid Kovacevic i Husnija Fazlic, je smijesno. Istorija nije samo ovih 15-20 godina, vec punih 85.....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Krajisnik iz Luke je napisao:
ma necu se vracati na Zakarica, ali odlicno znam ko je i sta je, kakav galcijan, dje to iscupa. Znam i selo, i ona dva pored njih, simice i micije, a igrom slucaja znam mu i mamu, jako lijepu gospodju, i utoliko mi je zalije sto je otisao u SB. I Kozara nece dobiti nista od iduceg transfera, jer je dogovorila dva ciklusa priprema kod njih, jedan je vec ispucala,
PS Zaista mi nije vazno, je li galcijan, rom, turcin, ili SRBIN, ali neslazem se ni sa Subzerom, koji rece kako ljubi sahovnicu i ide prema skriparima. Isto tako Avduka se raduje sa Lesinarima, nema potrebe da licimo na one iz Teherana, njima je stalo do multikultoralnosti, a sviraju po svojim notama. Ja licno necu imati nista protiv ni da bude svih 11 sve zajedno sa klupom druge nacije i vjere, ali da igraju fudbal, onako kako ja to zelim. Prosipati SRPSTVO, iako sam i JA srbin u klubu u kojem su tri najbolja igraca u istoriji Tomislav Knez, Abid Kovacevic i Husnija Fazlic, je smijesno. Istorija nije samo ovih 15-20 godina, vec punih 85.....

Odlično! Potpis.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze daleko od toga da je meni stalo do toga da samo srbi igraju u borcu. ako malo procitas prosle postove vidjeces da sam napisao da sto se meni tice ni jedan ne mora da bude srbin a ja cu i dalje navijati za Borac, samo mi je smetalo jer sam mislio da je decko srbin i ljubi sahovnicu. Mislis da bi Markic dok je igrao za nas ikad poljubio kokardu.....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Малета - мајстор свог заната...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Krajisnik iz Luke je napisao:

Да не одемо превише у офтопик, јер тема је Борац и нова три бода... Вјеровао или не, Горан је Галицијан (има их доста у Ћелиновцу), а поготово се не сматра Хрватом (не знам откуд ти та прича?). То ти је сиротиња гола, стари му живи од резања дрва. Њему је било успјети у фудбалу или ићи у шуму радити. А видио си га, лијевак, добро игра и десном, брз, добар центаршут, он као клињо изводи све корнере и слободне ударце за Широки.

Али добро, Граховац је преломио. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
ma nemislim uopste da je ljubio sahovnicu, vec dres, grb dresa, sad sto se na njemu nalaze kockice koje ja i ti nemirisimo to je druga stvar, ali ponvljam vec Avduka takodje ljubi dres, a zajedno i sa njim grb Borca, koji ima boje vec kakve ima. Za Markica nigdje nisam cuo da je nesto lose rekao o Borcu i banjaluci, cak sta vise cinii mi se da je skoro u nekom intervju sve naj naj porucio bivsim saigracima, iako bar gledano sada sa ove distance nema nikakve potrebe. On mi se sviidjao kao igrac, a li ne zato sto je HRVAT, vec sto je bio onako po mom ukusu, nije se bojao lopte, podsjetio mi na Milu Sijakovica, oni stariji forumasi znaju ko je on, taj gdje uklizao ni danas trava ne raste.
Ali, dosta je o politici Pricajmo o fudbalu. Dolazi nam Drina. Siguran sam da ce nam biti teze nego na Pecari. sada cemo mi napasti. Medjutim vjerujem u suvi kvalitet, da cemo to probiti na vrijeme, i onda lagano za 2-0 polovinom drugog poluvremena. Nesto razmisljam o posjeti. Neznam sta jos ova ekipa treba uraditi pa da na stadion dodje tih famoznih 7.100 gledalaca, koliko ima tih jebenih stolica. Nisam optimista ni sada, da cemo imati vise od 3-4.000 hiljade, ako bude i toliko.
Stupar nam je prijeko potreban, a sada vidimo da smo s Puzijem najvise izgubili. Volio bi da vidim tog Benovica, da mu se dadne jos jedna sansa, jer nekako Dzo kod svih trenera, pa i Vlade iako mi to nije drago priznati dobija preveliki broj prilika, a nije ih zasluzio, niti igrom, niti borbenoscu....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Малетић чиста 10, играч утакмице!
Крунић још мало да се уклопи и биће то топ играч, зна стати на лопту, зна промјешати одбрану пасом!
Лео, хм, не би се сложио са неким горе да је тата. његова грешка нас је могла стајати бодова, а то не смије да му се дешава! неки играчи су ми већ причали "да као да је изгубио сигурност са одласком Вулета".
Жара -10, крив код гола, несигуран.
Дамјановић - 20, оно што је и како је он одиграо може и 90% нас на овом форуму, толико о томе!

мислим да је Николић зрео за клупу.
Стајић одличан пас за побједу!
Граховац - надам се да ће га овај гол погурати, и да ће му Владо већ против Дрине дати већу минутажу, а да ће овај то оправдати.

мислим да је и ова утакмица доказала да ова екипа треба да напада, и да играње бункера није природно овој екипи.
битна су ова 3 бода, а игра дефинитивно да се заборави.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta reci,jos ne mogu vjerovati da smo uspjeli!

Da dam i ja svoj doprinos analiziranju pobjede,jako teske,i jako bitne pobjede!

Avdukic-Mislim da su rijeci suvisne,usudjujem se reci najbolji igrac Borca.Znajuci da njega imaju iza ledja,ostalim igracima je veliko psihicko olaksanje.Ni na jedan trenutak se nisam zabrinuo,da neko cuva gol sa takvom sigurnoscu,i da sa takvom lakocom hvata sve lopte,visoke,niske,po zemlji,ma jednostavno kralj!Steta sto ide na ljeto...Ovakvog golmana nije dugo bilo u ovoj kvazidrzavi.Duboki naklon.

Damjanovic-Ocajno,ocajno,ocajno,ocajno,ocajno,ocajno...Pocupao sam svu kosu gledajuci ga kako se pati sa svakim segmentom igre,supalj je kao sito.Nije igrac za Borac.Otarasiti ga se obavezno.

Zaric-Ne znam sta da kazem...Malo mi je bezveze da on bude kapiten,jer je evidentno da nema neki autoritet,nije jednostavno vodja ekipe,a da ne govorim o tome da bi u najboljem slucaju utakmice trebao zapocinjati sa klupe,ako i to.Direktni je krivac za gol,a mogli smo jos jedan primiti kada ga je lopta preletjela.

Stakic-Solidan je bio,trudi se,grize,imao je problema dosta sa njihovim napadacima,ali nema mu se sta konkretno zamjeriti,odradio je korektan posao u odbrani,

Leo-Odlican!

Boka-Borben,standardno,dobio je nekoliko duela,imao je previse defanzivnu ulogu da bi bio vise primjecen,ali je isto fino odradio svoj dio posla.

Krunic-On je igracina,tu nema dileme,covjek je tata,ali imao je nekoliko pogresnih pasova,i bas mi je zivce pokidao,kasnije se iskupio,smiren,lagano prenosi loptu,organizuje napad,djeluje u odbrani,imao je onaj jedan dalekometni sut.Super Kruna,al mozes ti to i bolje,samo naprijed!

Maletic-Ma ovaj covjek je zvijer,sto napisa jedan sandzaklija "Joj Maletica,profura kao Roben". :mrgreen: Upravo tako,klasa za nasu ligu,tehnika odlicna,onog Silica je izlevatio,trebao ga je nabiti sakom kad mu se nesto kurcio. :mrgreen: Salu na stranu,samo nek drzi ovaj nivo forme,jer daje golove kao da je rasan napadac,vezni.Trpa ih tako smireno i nonsalantno,divota za gledati.Jedna bitna stvar u vezi njega,i poruka upravi:POCNITE SA PREGOVORIMA OKO PRODUZENJA UGOVORA!!!

Mikic-Tehnicar boli glava,brz je kao metak,Messi je covjek,obozavam ga gledati kako igra.Steta sto mu je 35 godina...

Medjedovic-Nije se vidio na terenu,ali oprosticemo mu,nova je sredina,a dokazao je svoj kvalitet onom turbo asistencijom na Marakani.Medo samo grizi.

Nikolic-Ne znam jeste li primjetili koliko je Nikolic dobio vazdusnih duela,i koliko je lopti dao glavom naprijed,samo sto nikog nije bilo.Taj segment igre mu se bas popravio,i za to ima od mene veliki plus,steta sto nije dao jos gol,ali lijepo je odigrao,zadovoljan sam.

Izmjene:

Veljovic-Hehehehe,ulazi on,ja gledam sunce ti covjek je vo!Realno nista konkretno nije napravio,ali ako ste primjetili njegov zadatak i nije bio da se nesto posebno istice,igrao je predaleko od gola,a Vlado mu je vjerovatno rekao,svjestan njegove snage,da cuva loptu,a vidjeli smo kako se gradi.Odbijaju se od njega kao u fliperu.

Stajic-Ma Staja je legenda,majstorska asistencija kroz none,par dobrih prodora,sto neko rece,pravi dzoker sa klupe,mislim da bi morao u prvih 11,a Mikic na klupu,cisto zbog godina.

Grahovac-Iskren da budem,kad je usao,pao mi je mrak na oci,pogotovo jer je odmah po ulasku napravio veliku gresku u dodavanju,i cini mi se Silic je mogao da nam utrpa gol.Ali onda se iskupio pobjednickim golom,i zbog toga mu necu nista zamjeriti,iako je i taj gol malo traljavo ugurao.Ali konju se u zube ne gleda. :mrgreen: Nadam se da ce mu ovo podici samopouzdanje i da ce nastaviti odlucivati utakmice.

Jos jedan dodatak,to moram,Zakaric!Ono je strasno sta momak radi.Ma sikuciju je napravio.Steta,steta ogromna sto nam nije dosao.Ajd sto igra kao lud,vec sto ce ga utopiti za strasne pare.

To je to,vidjeli ste svi,to je ta gostujuca taktika,nadam se da cemo kod kuce igrati puno ofanzivnije,sa dva napadaca.Hvala igracima,hvala Vladi!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
http://thepiratebay.org/torrent/6206730 ako nebude zainteresovani brisem torrent,a ako bude onda svi oni sto skinu zamolio bi da ostanete na seedu da nebude kao prosli put:(

Poslednji put menjao BOSS66 dana 27 Feb 2011, 19:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
Samo pričam priču koju ste vi pričali prošle sezone, predvođeni Šlagerom koji je nastavio sa tim pričama i urbanim legendama pričajući nebuloze kako je Olimpik izašao bez 5 igrača.

Problem je što ste vi ubijeđeni u ono što ste pričali prošle godine a ja se šalim sa vama. Po meni, to sma već napisao, Borac ima dobru ekipu. Ako uzme titulu biće zasluženo.

To govori da sam bolji i pošteniji od vas(Šlagera) koji kada gubite pričate da protivnik kupuje a kada vodite onda je sve pošteno 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
prva je utakmica, nema veze sto su igrali malo slabije ... bitna su 3 boda, jos nije gotovo :)
BORAC SAMPION !

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 17:51
Cudan je zivot nas u bijelom svijetu :wink:
Cesto u snovima dolazi slika Banjluke,stare raje,Stadion i ambijenata vezanih za njega.
Ovde je veoma tesko ujutro odes radis a vracas se navece i imas samo vremena da se istusiras i odma u krevet.
Jedina dan koji mozes posvetiti sebi je Nedelja i nesto malo Subote.
Nema vise starih provoda,odlazaka na utakmice ,spustanja Vrbasom itd.. Sada samo Banjaluke se prisjetis Subotom kada igra svetinja nas Borac tada sjednes pored Tv okupi se dobra ekipa,pice,meza i dobra sala :D
Doce valjda dani kada cu ponovo stati na Istok kao i jos dosta koji zive u ovo prokletom gradu i bodriti nas klub ako Bog da u jednom od velikih takmicenja !!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma bice prilike i za vas iz dijaspore, tamo negdje na jesen u LIGI SAMPIONA

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
ма лагано све побједе до краја, све је екстра, осим Џоа и Жаре, добри сте момци, али немојте нас зезати више...Малета мора бити КАПИТЕН, не разумијем како Жара и Бока могу имати предност у односу на њега? Ступар кад се врати и Беновић кад заигра у првој то је то, мада би можда још боље било да умјесто Боке заигра још један шпиц, код куће обавезно то! Хвала Вам за данашњу побједу.

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Cestitke Borcu na pobjedi.Sa teskog gostovanja sva 3 boda na konto.Pratio sam rezultat.Relativno rano vodjstvo preko Maletica bilo je presudno.Uspjeli su ovi izjednaciti ali i primiti jos jedan.Pobjeda je bitnija tim vise sto je prva u nastavku prvenstva i na gostovanju.
Borcu zelim titulu i sretno!
Na ove seher-majmune sto ga vole blajvat,ne obracajte plaho paznju mada ih treba uklanjati momentalno kao fekalije ali neka moderatori rade svoj posao.
Njih tamo muci sve sto ima veze sa nama,opsjednutost svim i svacim i gdje ne bi trebalo ali eto,to su oni...

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 20:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da na ponavljam kao papagaj,ali mislim da je sada i Vladi i svima jasno da MORAMO igrati sa dva spica! Preuzeli smo ih tek zadnjih 20-minuta kad smo naprijed igrali sa dvojicom (Veljovic i Stajic),a sve dotad smo igrali bunker i stalno je gol visio u vazduhu. Ta igra sa dva spica nije samo zbog nase opasnosti prema naprijed,vec automatski ta dvojica vezu za sebe bar cetvoricu igraca protivnika koji samim tim ne smije krenuti sa mnogo igraca naprijed. A sve dok smo igrali sa jednim spicom (Stevom,koji je vise bio u nasem sesnaestercu nego njihovom),domacin je srljao kao mutav sa 7-8 igraca u napad.

Ne zelim vise da vidim nas tim u ovoj ligi bez dva spica!

I na kraju,jedna velika cestitka za sve koji su igrali danas,a pogotovo za Vladu koji je kod 1-1 napao Sirokog i ubacio drugog spica.Bravo momci!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 20:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 18:21
БањалукаСРБ je napisao:
ма лагано све побједе до краја, све је екстра, осим Џоа и Жаре, добри сте момци, али немојте нас зезати више...Малета мора бити КАПИТЕН, не разумијем како Жара и Бока могу имати предност у односу на њега? Ступар кад се врати и Беновић кад заигра у првој то је то, мада би можда још боље било да умјесто Боке заигра још један шпиц, код куће обавезно то! Хвала Вам за данашњу побједу.

Slazem se,Maleta treba biti kapiten,iskustvo,autoritet,dijete Borca...zasluzio je vise nego ostali,mislim da nema smisla da se drze nekog redoljeda koji je ranije postojao

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 21:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... ecaru.html

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]