banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 23:40 Danas je 29 Jun 2026, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Каква важна побједа!
Од слиједећег кола ако Бог да +8 у односу на наше пратиоце :D

ШАМПИОНИ!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Bravo momci bravo dr Vlado sve cestitke za tri boda, mozda najteze gostovanje ove polusezone.
:thumbright: :salute:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Доктор Владо има рецепт за све :salute: :dontknow:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
E sad nam seljo samo u ledja moze gledati citavu polusezonu :bootyshake:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ХВАЛА ДРАГОМ БОГУ што смо побједили!
Игра,ТЕШКИ ОЧАЈ,Жарић и Дамјановић бекови,најглупљи фудбалери у цјелом тимо,боље да је Дујаковић игро,бар ен би овако испадо а и бољи је фудбалер од Дамјановића !
Међедовић лош,Крунић и Малетић држе везни ред,централни бекови добри,АСмир ко и увијек!
Не разумијем што нико не напада одбрану широког,па изађу на 40 метара од гола одбрамбени им,можемо контру било кад ударити!
Буде ли се овако играло на неким другим госотвањима,пућемо ко ништа!
Нек нам ово будемо наук за следеће утакмице !

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Najjaci je Vladin smekerski kez pred davanje izjave nakon utakmice. :lol:

Po meni, igrali smo poziciono vrlo dobro dok Maleta nije zabio nakon slaloma. Onda smo "sjeli" pred svoj sesnaesterac i tako mrljavili dok nismo popili gol. Sasvim zasluzeno izjednacise! Iskreno, pomislio sam da cemo izgubiti.

E sad ono sto meni govori da smo ekipa sa velikim potencijalom jeste da smo nakon 1-1 ipak krenuli nesto ofanzivnije i odmah je to dalo rezultat. Dakle, dame i gospodo, imam osjecaj da ga mi mozemo zavaljati KAD GOD HOCEMO!
Zadnjih 5-6 minuta smo takodje pokazali da smo i sa fizickom spremom na ti.
Igraci utakmice su Maleta i Avduka.

A sad one negativne stvari. Postoje dvije negativnosti, odnosno 2 negativca u ovoj prici, a to su katastrofalni bekovi. Cijelu utakmicu nam je bila promaja po Dzoovoj strani, a Zara je u velikoj mjeri kriv za gol. Traku odmah dati Boki a Dzoa zakucati na klupu! Stupare, ljubim te u k.rac, samo se sto prije oporavi!

I za kraj, ostaje veliki zal sto smo propustili Zakarica, no batica je to vec spomenuo pa necu da sirim pricu.

Cestitke Vladi i momcima.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Нова Варош je napisao:
ХВАЛА ДРАГОМ БОГУ што смо побједили!
Игра,ТЕШКИ ОЧАЈ,Жарић и Дамјановић бекови,најглупљи фудбалери у цјелом тимо,боље да је Дујаковић игро,бар ен би овако испадо а и бољи је фудбалер од Дамјановића !
Међедовић лош,Крунић и Малетић држе везни ред,централни бекови добри,АСмир ко и увијек!
Не разумијем што нико не напада одбрану широког,па изађу на 40 метара од гола одбрамбени им,можемо контру било кад ударити!
Буде ли се овако играло на неким другим госотвањима,пућемо ко ништа!
Нек нам ово будемо наук за следеће утакмице !

Ma daj kakav Dujaković? Dujaković je ispadao kao iz voza na marakani... :confused2: Vidilo se koliko nam je Stupar hvalio danas :) A žara, on je tek majmun :angry4: UBIĆU DžOA!!! :angry4: Malo je zahladilo na -5 :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Сад сам баш након неког времена отишао да читам шта пишу ови на спорт спорт ба,и наравно продана утакмица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D !

Каакви комплексаши јебо те живот !

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Pobijedi se u zube ne gleda, iako bi i ja kao obicni navijac imao sto sta prigovoriti na igru nasih bekova, ako ih tako uopste mozemo i nazvati. Dzoov pokusaj vracanja lopte Avduki glavomk, po meni zavrsice u top 10 najsmijesnijih momenata Premijer lige. Kao sto je i DR Vlado rekao, zadovoljan sam pobjedom, ali igrom ne. Dijelim njegovo misljenje i nikako da prestanem zaliti za Zakaricem. Momak od nepunih 20 godina sam nas je razvalio. Nismo bili ozbiljni kad aje to trebalo zavrsiti, i jos jedna stvar koja nije slucajna kada je u pitanju on. Zakaric je HRVAT cistokrvni, i to je ona spona koja je prevagnula u njegovom transferu, iako nevolim brojati krvna zrnca, vec gledati dobar fudbal, a mali ga igra i te kako. Mogu samo zamisliti da je u crveno-plavom dresu, i kakve bi pare jednog dana uzeli za njega....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 17:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 17:51
Zadovoljan sam danasnjom utakmicom :wink:
Odigrali smo veoma kvalitetno u odbrani i onda iz dva suta dva gola.
Sljedece kolo dolazi nam Drina gdje se nadam da ne bih trebalo biti vecih problem.

Pozdrav iz hladnog Beca :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I da, Doktor je srusio jos jednu negativnu tradiciju. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Kazu da je u teheranu naglo zahladilo u roku od 90 min temperatura pala za -3 stepena :D :D :D

vidim svi vi nesto kukate na igru kao samo su bodovi bitni i slicno. Ljudi sta je vama. Igrali smo u gostima protiv jedne od dvije najbolje ekipe u bih( zna se koja je druga, seljo nije sigurno), i pobjedili. Dole nikad nismo pobjedili i vi kao nesot nezadovoljni. Daleko od toga da nije bilo propusta u igri, ali kao sto dr.Vlado rece ova ekipa ce da igra sve bolje i bolje. Opet je dr.Vlado postavio dobru taktiku, nema ekipe u bih koja napadackom igrmo moze dole uzeti bod\ove sirokom. Mi smo odigrali takticki dobro, cekali svoju priliku i docekali je. Da bekovi nisu glumili vjetrenjace bilo bi to jos bolje.

Avdukic - Standardno, ali nije ni imao nesto specijalno posla

Dzo - katastrofa je blaga rijec

Stakic - nije los, treba mu vremena da se uigra sa Leom, mada po rjecima momaka iz Prijedora ocekivao sam da je puno bolji u skok igri, ali nisma to nesto zapazio, vise je lopti Leo pokupio glavom od njega.

Leo - TATA

Zara - prvo poluvrijeme i pomozi Boze, drugo nula, direktni krivac za gol, a bilo je i izlijetanja, mada trudi se on ali nema on taj kvalitet.

Maletic - Svaka cast, golcina dobra igra, uradio je sve sto je trebao.

Medjedovic - totalno pogubljen u utakmici, ali ajde i njemu treba da se uigra.

Krunic - Gazda na sredini. Svaki napad je isao preko njega

Boka - ja ga nesto specijalno nisam ni zapazio :)

Mikic - godine ga stizu, ali on se ne da

Nikolic - Zrtva taktike, bio je dosta odsjecen od ostatka ekipe, ali trudio se ....

Veljovic - Jak ko bik, jos kad se malo navikne na ove sudije i ofsajd zamke bice to ekstra pojacanje

Stajic - standarda, Vladin dzoker sa klupe

Grahovac - pa dao je gol, mada mislim da i loptu nije zahvatio kako je htio, ali otisla je u gol :D

Sve u svemu momci svaka cast.

edit - vidim neko je napisao kako mu je zao za zakarica, dobar je igracina ima da bude, ali kako ljubi sahovnicu i trci skriparima i bolje sto nije dosao u borac takav nam i ne treba

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sto neki kukaju i pri ovakvom rezultatu samo pokazuje koliko nam je poraslo samopouzdanje (i nama i igracima). Do prije 2 godine zeljeli smo samo da nas ne ponize na ovakvim gostovanjima.
Vise nema nazad! :D

Poslednji put menjao Simpatizer dana 27 Feb 2011, 18:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Vultures Wien je napisao:
Zadovoljan sam danasnjom utakmicom :wink:
Odigrali smo veoma kvalitetno u odbrani i onda iz dva suta dva gola.
Sljedece kolo dolazi nam Drina gdje se nadam da ne bih trebalo biti vecih problem.

Pozdrav iz hladnog Beca :wink:

Svaka čast momcima. Nisam čitao sve postove ali očekujem Šlagera da se javi i prokomentariše Grahovca :lol:

Odlično! Drina pa velež eto šanse da im zauvijek umaknemo! Taktički fenomenalna utakmica, za oko jako teška. Benovića pod hitno umjesto Žarića. Iste kiksove je i danas pravio kao i na marakani a i vidjelo se da široki ide na tu stranu ispadao je često ali sreća pokrivali su ga ostali tako da njegove greške nisu bile upečatljivije.

Dobrodošlica vultures! Sve nas je više i to sa svih strana!
Pozdrav iz hladne Banja Luke. Kod nas -5 :lol:

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Krajisnik iz Luke je napisao:
Zakaric je HRVAT cistokrvni, i to je ona spona koja je prevagnula u njegovom transferu, iako nevolim brojati krvna zrnca, vec gledati dobar fudbal, a mali ga igra i te kako. Mogu samo zamisliti da je u crveno-plavom dresu, i kakve bi pare jednog dana uzeli za njega....

Нетачно!

Горан је Галицијан (дакле, то је онај термин који ми овдје користимо за Украјинце дошљаке) из Ћелиновца, села у градишком Поткозарју. Писао сам већ о њему, јер ми је пунац његов дугогодишњи тренер у кадетима и јунирима Козаре. Нити је Хрват нити је католик. Сјајан дечко, вриједан, штета што није завршио у Борцу. Отишао је у Широки за неких 25 000 КМ (плус удио од будућих трансфера) и за припреме које је Козара одрадила сад у Широком.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 17:51
Zli Mrkvic hvala na dobrodoslici :wink:
Sljedeci vikend javili su jos hladnije -8 :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ištuk: Borac je zaslužio trijumf; Jagodić: Više od tri boda
Gosti su zaslužili trijumf jer su znali šta hoće, tvrdi Ivo Ištuk, strateg Širokobriježana, dok njegov kolega sa suprotne strane smatra da je trijumf vrijedniji od tri boda
Vlado Jagodić Treneri različito raspoloženi
Piše: SportCentar
27.02.2011 u 17:32 sati.

Fudbaleri Borca opet su pobjegli Željezničaru na pet bodova prednosti. Pobjedom u derbiju nad Širokim (2:1), Banjalučani su ostali usamljeni na liderskoj poziciji. Dva gola bila su plod izrađenih akcija, a posebno je lijepa bila druga koju su kreirali rezervisti, a mrežu Bandovića pogodio je Grahovac.

«Gosti su zaslužili trijumf jer su znali šta hoće. Njihov je kvalitet da iz pravih prilika postižu golove. Mi smo se dosta mučili, imali smo inicijativu, ali nismo bili konkretni. U jeku naših napada sjevnula je kontra i poraz je bio neminovan. Borcu čestitam na zasluženoj pobjedi», kazao je Ivo Ištuk, trener Širokobriježana.

Vlado Jagodić, strateg Borca, bio je sretan i zadovoljan, a napravio je sjajan potez sa izmjenama budući da su igrači s klupe unijeli preokret.

«Pobjeda na Pecari je vrijednija od tri boda jer je svaki početak možda i najvažniji. Uhvatili smo pravi ritam odmah na startu i nastavili tamo gdje smo stali na kraju prošle godine. Na Pecaru smo stigli da trijumfujemo i to nam je pošlo za rukom», naglasio je Jagodić.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 18:21
Bravo MALETA,znao sam da ce biti sve bolji i bolji...Krunic odlican igrac

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Vultures Wien je napisao:
Zli Mrkvic hvala na dobrodoslici :wink:
Sljedeci vikend javili su jos hladnije -8 :lol: :lol:

:wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I ja moram da pohvalim Krunica, te Zakarica.
Krunic je vrlo siguran na sredini. Moze zadrzati loptu. Mogao je to i Sranceski, ali on jadan nije znao sta bi sa njom. A Zakaric je stvarno kvalitetan igrac. Odlicno je igrao danas.

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]