Kazu da je u teheranu naglo zahladilo u roku od 90 min temperatura pala za -3 stepena

vidim svi vi nesto kukate na igru kao samo su bodovi bitni i slicno. Ljudi sta je vama. Igrali smo u gostima protiv jedne od dvije najbolje ekipe u bih( zna se koja je druga, seljo nije sigurno), i pobjedili. Dole nikad nismo pobjedili i vi kao nesot nezadovoljni. Daleko od toga da nije bilo propusta u igri, ali kao sto dr.Vlado rece ova ekipa ce da igra sve bolje i bolje. Opet je dr.Vlado postavio dobru taktiku, nema ekipe u bih koja napadackom igrmo moze dole uzeti bod\ove sirokom. Mi smo odigrali takticki dobro, cekali svoju priliku i docekali je. Da bekovi nisu glumili vjetrenjace bilo bi to jos bolje.
Avdukic - Standardno, ali nije ni imao nesto specijalno posla
Dzo - katastrofa je blaga rijec
Stakic - nije los, treba mu vremena da se uigra sa Leom, mada po rjecima momaka iz Prijedora ocekivao sam da je puno bolji u skok igri, ali nisma to nesto zapazio, vise je lopti Leo pokupio glavom od njega.
Leo - TATA
Zara - prvo poluvrijeme i pomozi Boze, drugo nula, direktni krivac za gol, a bilo je i izlijetanja, mada trudi se on ali nema on taj kvalitet.
Maletic - Svaka cast, golcina dobra igra, uradio je sve sto je trebao.
Medjedovic - totalno pogubljen u utakmici, ali ajde i njemu treba da se uigra.
Krunic - Gazda na sredini. Svaki napad je isao preko njega
Boka - ja ga nesto specijalno nisam ni zapazio

Mikic - godine ga stizu, ali on se ne da
Nikolic - Zrtva taktike, bio je dosta odsjecen od ostatka ekipe, ali trudio se ....
Veljovic - Jak ko bik, jos kad se malo navikne na ove sudije i ofsajd zamke bice to ekstra pojacanje
Stajic - standarda, Vladin dzoker sa klupe
Grahovac - pa dao je gol, mada mislim da i loptu nije zahvatio kako je htio, ali otisla je u gol

Sve u svemu momci svaka cast.
edit - vidim neko je napisao kako mu je zao za zakarica, dobar je igracina ima da bude, ali kako ljubi sahovnicu i trci skriparima i bolje sto nije dosao u borac takav nam i ne treba