banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 00:49 Danas je 30 Jun 2026, 00:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Feb 2011, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... kluba.html

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 22:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2010, 20:54
http://sportal.rs/news_category.php?category=77

Odlican clanak..:D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
RBA и ја смо полемисали око ове тужбе одмах након "случаја" Петко, и већ тада се знало да ово слиједи!
сада да ли су износи тачно такви нисам сигуран, а могао би се наћи записник са оснивања СФП Борац, гдје је бране јанковић износио шта је све дао Борцу, милионе и милионе и сличне небулозе.
само се надам да ово неће утицати на наш пут ка европи, а ни ка бољем Борцу!

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
елем мислим да уопште нећемо играти тако дефанзивно као на маракани!
много зависи од ове прве утакмице. и расположење међу играчима, а и међу нама (навијачима, симпатизерима, публиком), све је то повезано!
када би остварили добар резултат то би била одлична најава да се публика врати на градски, али на томе треба истрајати и дуготрајан је процес!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 08:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Stupar nije u autobusu za ŠB, a mogućih prvih 11 je Avdukić, Damjanović :angry4: , Stakić, Ćorić, Žarić :angry4: , Raspudić, Krunić, Maletić, Mikić, Međedović, Nikolić.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
U svakom slucaju bih Dzoa stavio prije Dujakovica. Ovaj mali je bio pogubljen na Marakani i stvarno bi bilo rizicno da igra u ovako vaznoj utakmici. Ako bi ga opet izvozali bilo bi stete i po nas i po momka direktno. Bojim se da bi se izgubio totalno.

Druga stvar je sto smo mi ostali na Dzou kao alternativi, ali eto, bar je igrao vise prvoligaskih meceva. J.bat ga, znali smo i ranije da ce nam bekovi biti najtanje pozicije.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
U svakom slucaju bih Dzoa stavio prije Dujakovica. Ovaj mali je bio pogubljen na Marakani i stvarno bi bilo rizicno da igra u ovako vaznoj utakmici. Ako bi ga opet izvozali bilo bi stete i po nas i po momka direktno. Bojim se da bi se izgubio totalno.

Druga stvar je sto smo mi ostali na Dzou kao alternativi, ali eto, bar je igrao vise prvoligaskih meceva. J.bat ga, znali smo i ranije da ce nam bekovi biti najtanje pozicije.

Ali ima Maletića koji može da igra beka a Stajić ispred, kakav crni Damjanović nema ga nigdje na pripremama i sad kao treba početi ovu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze i tako, ali onda gubis jednog igraca koji bi sa klupe usao i unio neke promjene ukoliko ne bismo imali povoljan rezultat.
Doduse, ako Nikolic pocne Veljovic i Vidakovic mogu biti ti igraci, samo sto su oni spicevi a mi vise veznjaka nemamo. Uz duzno postovanje Schlageru :), Graha jos nema taj kvalitet, kao ni Sakan da bi nam donijeli neki kvalitet u ofanzivi. Stajic dobro djeluje iz drugog plana pa bih prije da ga vidim zadnjih 20-30 minuta kao nekog dzokera.

Zlo je svakako. Ili ce nam biti promaja na desnom beku u slucaju Dzoa, ili cemo izgubiti na prodornosti ukoliko Maleta bude na beku.

A mozda ne bi bilo lose da Veljovic pocne na boku, na mjestu gdje ti predlazes Stajica.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 09:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Џо је био један од бољих играча кад смо узели куп на Грбавици...
За њега ми није толико криво, колико за Жару... Он ми баш није за прву поставу, ал` никако.

Но добро, оставићемо др Влади да то посложи...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Aj Borac !!!
Slika Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 12:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 16. kolo: Široki Brijeg - Borac
BANDOVIĆ: DAĆEMO SVE OD SEBE DA POBIJEDIMO BORAC

http://source.ba/clanak/844034645278/sp ... mo%20Borac

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wVftoDzTO8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 12:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Posebno obratiti paznju od 8.40 :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У Тузли снијег до кољена, ба :)

http://depo.ba/sport/tusanj-nije-ocisce ... ominkovica
...
Konačnu odluku o odigravanju utakmice donijeće sudija Vladimir Dominković. On može prolongirati susret za 24 sata.
...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 13:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ja bih naznačio važnost sutrašnje utakmice u Širokom.
Osim ovog gostovanja imamo Prijedor i S.Sarajevo gdje se možemo nadati bodovima.
Od velike je važnosti da sutra ne izgubimo,jer Željo ima dosta bolji raspored i ne smijemo dopustiti da predposlednje kolo odlučujemo o tituli na Grabavici.
I da naprijed Olimpik danas.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nemojte se ničemu nadati od Olimpika,to je kec ko kuća...
Inače,znam da vam se neće svidjeti mij post,ali ako zaigra ovaj tim koga je Čađo najavio,to mi se ne sviđa nikako! To mi liči na još jednu bunkerčinu,kao na Marakani. Ja se još nisam uspio prilagoditi ovim novim izrazima,"zona" ili "dobro stajanje na terenu",za mene je to još uvijek teški bunker! Ne može me niko ubjediti da moramo igrati sa jednim špicom,a da nema mjesta ni za Stajića ni za Vidakovića ni za Veljovića!Pa šta bi drugi dali da imaju takva tri napadača,Željezničar nema nijednog takvog!! Volio bih da igramo svoju igru,pa šta bude nek bude,ako treba nek bude 3-3,3-2,2-4,a ovako ćemo imati dva-tri pokušaja za cijelu utakmicu,i drhtaćemo gledajući dominaciju Širokog i čekajući kad će kiksnuti Džo ili Žara....Sjećam se Berlusconijeve izjave kako se nijednom treneru ne miješa u sastav,ni u taktiku,ali jedina stvar koju zahtjeva je da AC Milan igra sa dva špica,bez obzira na teren,takmičenje ili ime protivnika!Da sam ja Predsjednik Borca,potpuno istu stvar bih zahtijevao,bar u Premijer Ligi BiH gdje imamo najbolji tim,a ako ćemo čuvati guzove nek to bude u Evropi!
Ograđujem se i još jednom ponavljam da pišem čisto laički i kao navijač koji želi da njegov klub igra za gol više,a Vlado sigurno bolje od mene zna šta radi i zašto radi,ali morao sam ovo napisati namjerno prije utakmice jer ne volim generale poslije bitke. Zato danas olakšam dušu,napišem šta mislim a kad počne utakmica zaboravim na te taktičke stvari i svu energiju usmjeravam na navijanje za naše momke!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 14:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad u 15h će početi emisija na Nes radiju gdje bi u eteru trebao biti i Vlado Jagodić pa predlažem da poslušamo.

http://www.nesradio.com/zabava.php?vijest=19857&rub=3

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vlado se javio direktno sa stadiona u Vrapcicima, vec se skautira Velez. 8)

Prica je bila uopstena, s tim da je doktor rekao da bi bio zadovoljan da sutra bude 10-9 za nas. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da,ponovio je moje riječi iz prethodnog posta :D :D
Ali,vidjećemo sutra i ubuduće koliko će biti istine u najavi tih ofanzivnih igara za gol više,za kojima čeznem još od prošlog njrgovog mandata....Sve ovo nakon toga je bilo "pretvrdo" za moj ukus.

Dobar interview,čestitke za Radio Nes i voditelja.

Poslednji put menjao Schlager dana 26 Feb 2011, 15:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro je, Celik izjednacio protiv Sarajeva.

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]