banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:02 Danas je 30 Jun 2026, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
престао сам да гледам атв вијести због таквих потенцирања и политике спортског уредника.
и треба да их криитикујемо док не промјене политику!

дакле игра се коло, па да видимо шта очекујемо од утакмице на Пецари?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma kakvo kolo!
Je li vi vjerujete meni ili FS BIH? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Schlager je napisao:
Ma kakvo kolo!
Je li vi vjerujete meni ili FS BIH? :D

Kao, bivšem ja se nadam, članu fudbalske mafije... ja ti vjerujem :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 23:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
d.a. je napisao:
престао сам да гледам атв вијести због таквих потенцирања и политике спортског уредника.
и треба да их криитикујемо док не промјене политику!

дакле игра се коло, па да видимо шта очекујемо од утакмице на Пецари?

+1

Готивио сам оног малог водитеља са пискавим гласићем док није префорао са својим свршавањима на Звезду...
Сад заобилазим ту телевизију због њега и правим им анти-рекламу гдје год могу...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... CA2C360D89

Ево цијела утакмица коначно постављена Звезда- БОРАЦ

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://jdownloader.org/download/index

skinete ovaj programcic i pomocu njega skidate sa youtube. isto kao i sa torrenta, odnosno ne morate biti nakaceni non stop nego kad se online download se nastavlja

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
borcev_navijac je napisao:
Posteno!

Mada moram da priznam da je za mene kao covjeka koji zivi u gradu Banjaluci ovo na neki nacin porazavajuce, jer tesko da mogu da zamislim ijednog beogradjanina a znam ih gomilu, kojeg boli uvo ili za zvezdu ili za partizan zavisno od toga za koji od ta dva kluba navija.

Ne znam bas nijednog covjeka iz beograda koji navija za klub koji nije iz beograda.

Mislim da covjek treba da ima i patriotizam ali i neki lokalpatriotizam, naravno u razumnoj mjeri, ali opet to je samo moje misljenje.

Zivio ti meni.

P.S
Zasto kad govorim o Borcu govorim o lokal patriotizmu, zato sto je Borac jedan od znacajnih simbola grada Banjaluke.

Суштина разлике је у овом што сам болдирао. Ја сам локалпатриота. Али рецимо да ти пробам то математички објаснити... теби важи "Бања Лука = Борац", а мени важи "Бања Лука >> Борац".

Кад си споменуо Београд, размишљај рецимо овако... ОФК Београд је клуб са пуно већом традицијом од Звезде и Партизана. За разлику од Звезде и Партизана, никад није био близак властима. На крају крајева, има име тог града у свом називу. Дакле, по тој логици има пуно више права да буде "београдски" клуб од рецимо Звезде.

И сад замисли играју ОФК и Звезда, излазе играчи ОФК-а на терен и Цигани звижде њима. Мислиш да неки Циган Београђанин тиме звижди свом граду?

Или играју Партизан и Земун и Гробари звижде играчима Земуна који излазе на терен? Да ли неки Гробар који је из Земуна тиме звижди свом граду?

Живио!

П.С. И да... све похвале за утакмицу у недјељу! Ово данас личи баш на тим који зна да игра. Само још обезбједите паре за људе! 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
треба се пазити прекида, јер ту ће Широки тражити своју шансу.

само да сјевне једна контра

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bolji ti pazi kako ce zvezda da obezbjedi pare. Koliko se ja sjecam u bliskoj buducnosti ste ganjali igrace po aerodromu da vam ne pobjegnu. a koliko znam bilo je i gladnih. Tako da ti brini o tome brigu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mali offtopic,ali moram. :D Citam danas u Glasu,Ljubisa Vukelja ipak nije clan Leotara,iako je saradnja dogovorena,nije se pojavio na treningu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
БAЊAЛУКA - Иако је посљедњих дана падао снијег и температуре у БиХ се спустиле испод нуле, то неће пореметити старт почетка прољећног дијела Премијер лиге. Према раније утврђеном плану други дио шампионата БиХ у фудбалу почеће у суботу, 26. фебруара.

- Истина, снијег је пао, али нема разлога да помјерамо старт шампионата. Обавили смо консултације на нивоу Комитета за такмичење ФС БиХ и донијели једногласну одлуку у вези са стартом првенства. Дакле, ред вожње остаје непромијењен, прољеће почиње у суботу утакмицама 16. кола - истакао је Љупко Марјановић, члан Комитета за такмичење ФС БиХ из реда ФС Републике Српске.
У уторак је засједао и Извршни одбор заједничког савеза у Сарајеву и ниједном ријечју није се расправљало о могућем одгађању сусрета 16. кола, прије свега, јер су сви премијерлигаши темпирали форму за 26. и 27. фебруар.
- Пратимо ситуацију на терену и за сада нема никаквих основа да се пролонгира старт првенства. У Сарајеву је пало тек пет центиметара снијега, у Травнику га готово и нема. Три утакмице се играју у Херцеговини... Стога, мислим да нема разлога за одгађање. За сада није стигао ниједан захтјев из клубова за одгађање утакмице - рекли су у секретаријату за такмичење ФС БиХ.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
subzero81 je napisao:
bolji ti pazi kako ce zvezda da obezbjedi pare. Koliko se ja sjecam u bliskoj buducnosti ste ganjali igrace po aerodromu da vam ne pobjegnu. a koliko znam bilo je i gladnih. Tako da ti brini o tome brigu.

Можете ви да размишљате иоле нормално? Да кад неко нешто каже, да то није из зле намјере?
Све што си написао у овом посту је тачно. Нисам провоцирао, већ човјеку који је био у управи пожелио да у Борцу нађу паре, да ријеше проблеме са тужбама, да нађу озбиљне спонзоре за Борац. Рецимо, да обезбједе да НИРС буде спонзор. Опустите се мало.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 10:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
shoole je napisao:
subzero81 je napisao:

Можете ви да размишљате иоле нормално? Да кад неко нешто каже, да то није из зле намјере?
Све што си написао у овом посту је тачно. Нисам провоцирао, већ човјеку који је био у управи пожелио да у Борцу нађу паре, да ријеше проблеме са тужбама, да нађу озбиљне спонзоре за Борац. Рецимо, да обезбједе да НИРС буде спонзор. Опустите се мало.

Ne, samo ti možeš tako nešto. Zašto se ti brineš kako da Borac zatvara finansije kad kažeš da si "navijač" zvezde 8) A vidim da na temi o zvezdi ponekad i ekavicu pišeš :D nema šta pravi si momak :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Bio nam clan uprave u utorak gost na ATV-u,nisam gledao je li bilo pitanja o Borcu? Kod onog iritantnog sto je dosao sa prnjavorske tv

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 11:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
shoole je napisao:
subzero81 je napisao:

:lol: :lol: :lol: Niste u pravu ni jedan ni drugi :P

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

userof5800 je napisao:
shoole je napisao:
subzero81 je napisao:

:lol: :lol: :lol: Niste u pravu ni jedan ni drugi :P

:D :D :D

Brate neispavan sam dobro sam i ovo napisao.

:D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
goran2909 je napisao:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=840A70CA2C360D89

Ево цијела утакмица коначно постављена Звезда- БОРАЦ

свака част ;)

хвала пуно

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
http://img24.imageshack.us/i/dsc01491bp.jpg/#

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 13:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Одбрана адут Борца у трци за трон

Одбрана бањалучког Борца је у осам припремних утакмица примила свега пет голова, што показује да ће и у наставку сезоне "црвено-плави" бити велики проблем противничким нападачима. У тих осам мечева урачунат је и посљедњи сусрет са Љубићем (1:2), на којем су играли фудбалери из јуниорског погона и они који неће почети меч 16. кола Премијер лиге против Широког Бријега.

Бањалучани су протекле недјеље добро намучили нападаче београдске Црвене звезде, која је тек у посљедњих пола сата игре, када је већ било извршено неколико измјена, успјела да постигне два поготка и дође до тријумфа. Тренер Владо Јагодић тврди да још није познато ко ће заиграти у првој прољећној утакмици у задњој линији. Сигурно је да ће на десном боку бити Милан Ступар, за мјесто лијевог бочног конкуришу Драшко Жарић и Вукашин Беновић, а вјероватнија опција је Жарић. За двије штоперске позиције постоје три кандидата. То су Леонид Ћорић, који је у првом дијелу био стандардан, те Бојан Петрић и новајлија Драгослав Стакић.

Леонид Ћорић очекује да Борац, који је у првом дијелу примио свега осам голова, понови сличан резултат и тако стигне до титуле.

- Чињеница је да смо имали најбољу одбрану у првом дијелу сезоне. Заслуга за то не припада само нама, штоперима, и голману, већ цијелој екипи јер су сви извршавали своје задатке. Надам се да нешто слично можемо да поновимо и у наставку првенства, а ако бисмо и у наредних 15 утакмица примали мање од гола по мечу, сигурно бисмо се домогли првог мјеста. Иако смо бивши капитен Вуле Тривуновић и ја одиграли све мечеве у првом дијелу шампионата, сигуран сам да се његов одлазак неће превише осјетити. Одлично се слажем са Петрићем и Стакићем, а још није сигурно ко ће од нас започети утакмицу. Без обзира на то ко ће бити стартер, очекујем да побјеђујемо и сачувамо прво мјесто на табели – оптимиста је Ћорић.

Петрић је у неколико наврата у првом дијелу првенства улазио у игру код вођства Борца, а сваки пут су Бањалучани успијевали да сачувају повољан резултат.

- На тренинзима сви дају свој максимум, а на тренеру је да одлучи ко ће играти. Титула нам је циљ, а сигурно је да ће бити пауза због картона, па вјерујем да ћемо сви имати шансу да заиграмо. Битно је да се измјене у тиму не осјете, а ја лично вјерујем да ћемо се ми радовати уколико одлука о титулу биде падала на терену. По традицији, у другом дијелу првенства много је теже освајати бодове, али како буде нама, тако ће бити и другим конкурентима за титулу. Можда нећемо успјети да поновимо резултат из јесење полусезоне, када смо примили само осам голова, али ћемо дати све од себе да се на сваком мечу противничка мрежа затресе више пута од наше – тврди Петрић.

Голмани у доброј форми

Мјесто рекордера Премијер лиге БиХ по несавладивости Асмира Авдукића на голу је готово зацементирано, а он је и у припремном периоду бранио одлично. Миран сан стручном штабу доноси и искусни Синиша Марчетић, који се посебно истакао одличним интервенцијама у дуелу са московском Локомотивом, те у неколико минута против Црвене звезде на београдској "Маракани".

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]