banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:02 Danas je 30 Jun 2026, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2011, 12:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=3194828&la=21

Ovo je prognoza za Mostar 7-dnevna,a tako je nešto vrijeme i u Širokom,komšiluk su 8)

Nema ti drugar veze prognoza za Mostar,naravno da se dole moze igrati i za Bozic,gledaj prognozu za Sarajevo,Tuzlu,Zenicu....
Nije kod nas kao u Engleskoj da se odgode samo one utakmice koje se ne mogu odigrati zbog loseg terena,ovde se odgodi citavo kolo....A mozda je tako i bolje,jer da mi odigramo sad u nedjelju sa Sirokim,Zeljeznicar bi preko svojih veza odgadjao tri mjeseca ako treba utakmicu sa Olimpikom,sve dok mu ne bi dosao idealan momenat da je odigra....

e druze Schlager, moram te razocarati. Kolo se definitivno igra i to je dobro. Nikome ne odgovara odgoda, jer su iole ozbiljnije ekipe tempirale formu bas za ovaj vikend, a nedaj boze odgoda otjerala bi nas ponovo u neki ciklus mini priprema, isto kao i Zelju, sarajevo, Jos uz sve u Sirokom cemo imati idealne uslove. U toku je delegiranje sudija, vidjecemo ko ce nam dijeliti (ne)pravdu na Pecari. I po danasnjem delegiranju vidjecemo gdje smo ya citavo proljece. Nasa zelja je Jakupovic iz Bihaca, a sarajevska klika odlucila je .........

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
A sad malo o nasoj ekipi nakon ove utakmice protiv CZ.

Za razliku od vecine, meni je krivo, i to pravo mi je krivo i kivan sam na ovaj rezultat .
Mnogi ce reci prijateljska utakmica , nije bitan rezultat i tako to. Medjutim, po meni, dugorocno je u ovoj utakmici jako bitan bio rezultat i razbijanje fame oko neke strasne razlike u klasi izmedju beogradskih klubova i borca.

Koliko god dobro odigrali tu utakmicu, ipak na kraju ostaje rezulat, i vecina ce reci, nije to do dobre igre borca nego slabe igre zvezde, ali eto zvezda i kad je slaba pobjedjuje, jer to je kao odlika velikih ekipa da i kad igraju slabo opet pobjedjuju.

Ovdje je zvezda bila gotova, panika je vec bila prisutna , i da smo odigrali citavu utakmicu sa nekih 12 do 13 igraca kao prvenstvenu, siguran sam ne da ne bi igubili nego da bi smo uvalili jos jedan gol.

ali eto bilo pa proslo, propustena je dobra prilika. Pokazalo se da ne zaostajemo i da ravnopravno mozemo da se nosimo sa svim ekipama u regionu jer imamo odlicnu ekipu koja zna da igra i kod kuce ali bogami zna da igra i u gostima na rezultat.

Neko ce reci igrali bunker, pa naravno, generalka je a odbrana nam je pretprpila najvise izmjena i treba najvise uigravanja, zato vjerovatno vlado i jeste posvetio tu utakmicu testiranju i uigravanju odbrane kako bi u duelu sa kvalitenim protivnikom mogao da vidi gdje jos skripi i na cemu jos mora da se radi, a istovremeno to je nacin igre u premiejr ligi u gostima. Pa tako smo igrali u gostima cijelu mproslu polusezonu i smo jednu izgubili , jednu odigrali nerjeseno i ostaleih 5 dobili. Bas s takvom igrom.

nqKon univerzitatee i sa crvene zvezde, moj zakljucak je da smo kvalitetnija ekipa nego sto smo bili makar za 20 %. U odbrani nismo puno izgubili ( cak po meni vise se osjeti odlazak puzigace nego trivunovica) dok smo zaista jako jako puno dobili u veznom redu koji je prejak.
Dobili smo osovinu po sredini veznog reda, krunic-medjedovic. Krunic kao zadnjio vezni a po potrebi i prednji vezni play, je miran iskustan igrac, koji uvijek zna sta ce s loptom, zna da je sacuva i prenese i ekipa na njega moze da se osloni, dok s durge strane medjedovic je pokazao kako ubitacan zadnji pas, a to i jedno i drugo je ono sto nam je protekle sezone ndostajalo.

Napadaci, njih smo sad puni pocev od nikolicas veljovica a bogami i vidakovica, malo je ekipa koje imaju ijednog u kalsi te trojice u ovoj ligi.

Maletic igra odlicno po tom desnom krilu dok na lijevom imamo zasita ofanzivne i mikica i stajica s tim da stajic moze da ira i po desnoj strani , kad je potreba da se maletic pocviuce na desnog beka umjesto stupa ( ako je ovaj povrijedjen- po meni vlado je to trebao da uradi u utakmici sa zvezdok, dapovuce maletica na desnog beka a ubaci stajicva na desno krilo jer ocito je ulaskom dujakovica umjesto stupara igra borca u odbrani postakla jako porozna, i oba smo gola dobili zbog gresaka na toj strani i stalnih proboja po toj strani).

U svakom slucaju, kvalitet za osvajanje prvenstva nesumnjivo imamo, pitanje je da li ce on u narednom periodu doci do izrazaja.

Ne trbe ni reci koliko nam je znacajna sad utakmica u sirokom, sa njom mozemo fakitcki da napravimo korak od 1000 milja prema tituli, ili pak da se vratima o za dva

nek nam je sa srecom !

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Срећо и Продановић стријелци у Прњавору
Slika

Фудбалери Борца послије дуела на "Маракани" гостовали су у комбинованом саставу у Прњавору, гдје су побиједили Љубић (1:2). Стријелци за Бањалучане били су Срећо и Продановић, док је за домаћина погодио Мирковић. Занимљиво је истаћи да је Милан Срећо само три минута послије поготка имао прилику да поентира и са бијеле тачке, послије прекршаја над Синишом Дујаковићем, међутим, његов ударац завршио је преко гола Црнатка. Тренер Владо Јагодић, који је у овом мечу користио услуге играча који су ушли са клупе у мечу са Црвеном звездом, те јуниоре, био је задовољан издањем свог тима.

- Најзадовољнији сам тим да се нико није повриједио јер смо играли по тешком терену, прекривеним снијегом. Имали смо прилику да пружимо шансу још неким играчима јер одабир за Широки Бријег још увијек није завршен. Користио сам и шест јуниора и то је оно што ћу практиковати и у току првенства, да све већу пажњу посветимо младим играчима да стичу неопходно искуство. Послије ове провјере знам којих је то 19 играча који ће кренути на пут у Широки Бријег. Домаћину хвала на гостопримству и коректној игри – поручио је Јагодић.

ЉУБИЋ – БОРАЦ 1:2 (0:0)

стријелци: 0:1 Срећо (51), 1:1 Мирковић (58), 1:2 Продановић (76), стадион: "Борик", гледалаца: 200, судија: Александар Његомировић (Прњавор).

ЉУБИЋ: Црнадак, В. Декет, Видовић, Љ. Пезер, Б. Жижак, Продановић, Џабић, Стојановић, Мирковић, Анчић, Сегић. Још су играли: Радуловић, А. Жижак, Васић, Винчић, Јованић, Н. Пезер, Лазић, Бунић, Квакић, Савић.

БОРАЦ: Марчетић, Кунић, Беновић, Петрић, Граховац, Рунић, Си. Дујаковић, Видаковић, Сакан, Дамјановић, Срећо. Још су играли: Кресовић, Ивић, Продановић, Симић, Субић, Шестић.

(Фокус)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 13:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Gorane, opet ja. Da ti postavim pitanje ili..... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 13:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Имаш пп :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:29 
Pripravnik
Pripravnik

RUSMIR MRKOVIĆ, DALIBOR DRAŠKOVIĆ, HRVOJE TURUDIĆ,
Trojka za Siroki Brijeg, nisam zadovoljan, pitar vec prvo kolo, ici ce da osteti obje ekipe, mi da izgubimo, a sirokog da unakazi za gostovanje
Trece kolo u Mostaru sudi nam Tomislav Čuić, pomoćnik Zlatan Bećirović,
biće tarapane, nadam se da smo igrački jaki da nedozvolimo rokenrol.
Naš pik Jakupović iz Bihaća odustao sam da sudi prva dva kola, navodno ima neki virus......

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:33 
Veteran
Veteran

Krajisnik iz Luke je napisao:
RUSMIR MRKOVIĆ, DALIBOR DRAŠKOVIĆ, HRVOJE TURUDIĆ,
Trojka za Siroki Brijeg, nisam zadovoljan, pitar vec prvo kolo, ici ce da osteti obje ekipe, mi da izgubimo, a sirokog da unakazi za gostovanje
Trece kolo u Mostaru sudi nam Tomislav Čuić, pomoćnik Zlatan Bećirović,
biće tarapane, nadam se da smo igrački jaki da nedozvolimo rokenrol.
Naš pik Jakupović iz Bihaća odustao sam da sudi prva dva kola, navodno ima neki virus......

Samo me zanima šta misliš pod pojmom naš pik? Koliko mene sjećanje služi, nema sudije iz 'ovog' dijela federacije koji bi se mogao nazvati našim pikom.

Citiraj:
Par minuta kasnije Adin Džafić je srušen u duelu sa Šehićem (Željezničar), no sudija Eldin Jakupović se nije oglasio, iako su domaći negodovali i tražili najstrožu kaznu.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 23 Feb 2011, 14:44, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bolje da ti odgovori na pp,ali vjerovatno misli na sudiju koji bi nam omogućio pošteno suđenje u gostima.

He,he.sjećate li se situacija prije par godina,dok je ova liga u pravom smislu riječi bila cirkus,kad se malo,malo u desetoj minuti povrijeđivao glavni sudija i njegovo mjesto do kraja zauzimao četvrti sudija,i to nema kluba koji to nije radio..."Naš" četvrti je bio neki prijedorčanin sa bošnjačkim imenom i prezimenom,zaboravio sam tačno kako se zvao :D

Bilo,ne ponovilo se,jer drugi su mnogo verziraniji u tim igrama bili od nas!

za nas je,što poštenije-to bolje,jer imamo daleko najbolji tim!

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Feb 2011, 14:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

sudija koji bi odsudio posteno, da nemislis da ce te povaliti s namjerom, jer u nekoliko utakmica koliko je sudio Borcu krajnje korektno odradio posao. Dovoljno je vidjeti da recimo siroki - borac vodi Mrkovic, a sljedece kolo kada siroki gostuje u Prijedoru, EMIR ALEČKOVIĆ, pogodi odakle je, iz sarajeva velikog grada, ono sto im da dnu pritv nas oduzeće im ispod Kozare, i tako ukrug....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:49 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Bolje da ti odgovori na pp,ali vjerovatno misli na sudiju koji bi nam omogućio pošteno suđenje u gostima.

Upitah, a i samom mi je zasmetalo što se ovakve stvari pišu i to još na javnom dijelu foruma.

Schlager je napisao:
He,he.sjećate li se situacija prije par godina,dok je ova liga u pravom smislu riječi bila cirkus,kad se malo,malo u desetoj minuti povrijeđivao glavni sudija i njegovo mjesto do kraja zauzimao četvrti sudija,i to nema kluba koji to nije radio..."Naš" četvrti je bio neki prijedorčanin sa bošnjačkim imenom i prezimenom,zaboravio sam tačno kako se zvao :D

Bilo,ne ponovilo se,jer drugi su mnogo verziraniji u tim igrama bili od nas!

Da to je bila igranka :D Sjećam se priče koja je kružila, postojao je precizno određen spisak povreda koje su se pisale u izvještaju nakon utakmica. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:54 
Veteran
Veteran

Krajisnik iz Luke je napisao:
sudija koji bi odsudio posteno, da nemislis da ce te povaliti s namjerom, jer u nekoliko utakmica koliko je sudio Borcu krajnje korektno odradio posao. Dovoljno je vidjeti da recimo siroki - borac vodi Mrkovic, a sljedece kolo kada siroki gostuje u Prijedoru, EMIR ALEČKOVIĆ, pogodi odakle je, iz sarajeva velikog grada, ono sto im da dnu pritv nas oduzeće im ispod Kozare, i tako ukrug....

Sve je ok, ali ja sam mišljenja da imamo ekipu koja može igrati čak i protiv sudija, ma koliko to suludo zvučalo. Teško je ako se urote protiv nas (već su se urotili) ali ponavljam, kvalitet je na našoj strani.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 14:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Inače sudije premijer lige su jako osjetljivi na Petra Kočića, ili bar na Jovana Dučića, naravno na što više njihovih sličica... 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika
by goran2909

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
skypostman je napisao:
Slika
by goran2909

bolje da si im opsovao majku,nego što si im stavio ovo FK! :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
skypostman je napisao:
http://img823.imageshack.us/img823/6536/sirokiborac.jpg
by goran2909

bolje da si im opsovao majku,nego što si im stavio ovo FK! :D :D

ал баш :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 16:32 
Veteran
Veteran

Naletih na jednu zanimljivu vijest iz ranijeg perioda. Istina do istine :D
Citiraj:
Srijeda, 30.06.10. 19:18.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Duško Stajić, u narednoj sezoni nosit će dres zeničkog Čelika.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Čelni ljudi zeničkog Čelika dogovorili su jednogodišnju saradnju sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Duškom Stajićem.

"Polako slažemo momčad za narednu sezonu koja će sasvim sigurno igrati veoma važnu ulogu u Premijer ligi. Dogovorili smo saradnju sa Stajićem i mislim da smo ovim potezom napravili sjajan posao", rekao je za SportSport.ba šef struke Čelika Abdulah Ibraković.

Stajić je u posljednjih pola godine nosio dres Ahlena, a u karijeri je nastupao za Rudar iz Ugljevika, Slovacko, Publikum, Radnik iz Bijeljine, Sarajevo i Modriču.

P.S Pogledati datum kada je vijest objavljena, da ne bude zablude :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Vidim i Leotar nas kopira i oni sa CZV igraju samo oni humanitarnu videcemo sad Delije :D :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
to si sigurno cuo kao uvodnu vijest na atv sportu

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
subzero81 je napisao:
to si sigurno cuo kao uvodnu vijest na atv sportu

http://sportsport.ba/bh_fudbal/leotar-i ... siji/52351

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma znam ima vijest svuda, a bila je udaran vijes na atv vijestima Zvezda gostuje u trebinju. ali otom potom necu opet da pocinjem prepucavanje

umjesto da su potencirali da se utakmica igra u ime onog djecaka ognjena sto ima leukemiju.... ma bitno je da zvezda dolazi....

samo zanima me kakva ce to utakmica biti, kad leotar ima dan ranije utakmicu u prventsvu,,,,

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]