banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 03:19 Danas je 30 Jun 2026, 03:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2011, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
mogu ja sve da razumijem, narocito starije navijace zvezde i partizana, stecene navike se tesko mijenjaju.
Na kraju krajeva u bivsoj drzavi lijepo je bilo navijati za nekio od ta dva kluba, nekako valjda ljudi vole da navijaju za pobjednike.
Mladji su mi dosta manje jasni.

Ono sto me intrigira, bez namjere da bilo koga osudjujem, je kakav je upopste osjecaj kad odes u beograd i navijas protiv kluba iz svog grada, grada u kojem i sa kojim zivis, u kojem radis, u kojem imas porodicu .

I onda stanes na tribinu i zvizdis klubu iz svog grada, ili se radujes igolovima protiv njega, ili ti je sasvim ok omalovazavanje kluba iz tvog grada sto je htjeli to priznati ili ne omalovazavanje i tvoga grada a onda posredno i tebe koji u njemu zivis.

ali eto, sta je tu je

ne bih zelio da se shvati kao provokacija, al bas me interesuje kako se covjek osjeca u toj situacijio, evo ovi momci sto su na forumu, koji su bili na utakmici,volio bih da mi porenesu svoje impresije kako ti izgleda, pomenu borac BANJALUKA , a ti navijas protiv tog

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 12:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Све смо то 1 000 прожвакали, и констатација је сљедећа: "Нико не одступа од свог става"...
И мени су неке ствари чудне.
Никад нећу схватити то звиждање, радовање головима против свог тима, извјештавање о Звезди , а не о Борцу на домаћој телевизији.
Али јбга, шта је ту је...

Предлажем да одустанемо од те дискусије, јер само закрвимо безвезе и одемо од теме.
Тема је ФК БОРАЦ и све везано за њега...

Е сад што рече татамата, за текму са Широким, и ја бих волио да од почетка кренемо мало слободније. Не да се залијећемо, него да покушамо наметнути свој ритам. Имамо екипу која може да доминира над било којим тимом у ПЛ БиХ.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 12:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Stavrno, u pogledu Širokog, biće teško, biće vjerovatno loš teren, pa će se zbog toga teže igrati, međutim ja mislim da Vlado neće napasti, ne zato što se boji, nego zato što napasti neće ni Široki, neće smjeti, jer su sigurno i oni imali skauta na Marakani, kao i još neki klubovi iz PL, jer i tamo kada se Zvezda otvorila fasovala je gol, držali su loptu i imali prividnu inicijativu, ali na 40 metara od gola, kada su primili gol, opametili su se i onda su i oni drugačije stali na teren, znači, neće biti ekipe koja će da nas napadne, mislim da će se više igrati na prekide, jer tako najlakše padaju golovi, to je ono na što moramo da obratimo pažnju, ali ja mislim da smo mi kadri da zabijemo bar jedan gol, e sada dal će odbrana da izdrži, pred nama je, uglavnom ja sam optimista...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
borcev_navijac je napisao:
mogu ja sve da razumijem, narocito starije navijace zvezde i partizana, stecene navike se tesko mijenjaju.
Na kraju krajeva u bivsoj drzavi lijepo je bilo navijati za nekio od ta dva kluba, nekako valjda ljudi vole da navijaju za pobjednike.
Mladji su mi dosta manje jasni.

Ono sto me intrigira, bez namjere da bilo koga osudjujem, je kakav je upopste osjecaj kad odes u beograd i navijas protiv kluba iz svog grada, grada u kojem i sa kojim zivis, u kojem radis, u kojem imas porodicu .

I onda stanes na tribinu i zvizdis klubu iz svog grada, ili se radujes igolovima protiv njega, ili ti je sasvim ok omalovazavanje kluba iz tvog grada sto je htjeli to priznati ili ne omalovazavanje i tvoga grada a onda posredno i tebe koji u njemu zivis.

ali eto, sta je tu je

ne bih zelio da se shvati kao provokacija, al bas me interesuje kako se covjek osjeca u toj situacijio, evo ovi momci sto su na forumu, koji su bili na utakmici,volio bih da mi porenesu svoje impresije kako ti izgleda, pomenu borac BANJALUKA , a ti navijas protiv tog

Eво да ти ја одговорим иако нисам био на утакмици у недјељу. Као неко ко је члан ФКЦЗ од 1989. године (а сам се учланио, није ме учланио рецимо отац који је бај д веј партизановац). Као неко ко је има чланску карту Делија број 267 из 1990 године (прије сам се ложио на то, као ја Делија, Звездин навијач, курац, палац... сад ме не занима да будем дио масе). И што је јако битно, као неко ко је поштује Борац БЛ и жели му добро, заиста.

Нисам мислио да пишем о томе, јер сте већ досадили и Богу и народу са тим "ја не разумијем...". Али ти си озбиљнији од ових клинаца.

Најједноставнији и најискренији одговор је... боли ме уво за Борцем! Схватите ви то како хоћете, љутите се, сматрајте ме комплексашем или чиме већ, не занима ме... али мене Борац не интересује и то је једини нормалан став за навијача неког клуба! Ево, БригатеБЛ има другачији став, он је често и на истоку, и ја то поштујем. Борцу желим добро, желим му три бода сад у Широком, желим му да освоји титулу ове године. Али он није мој тим и он није мој предмет интересовања!

Играју ФКЦЗ и Борац. Ја не навијам против Борца, навијам за свој клуб, за Звезду. И против Борца и против Милана и против Јединства из Уба. И то је једино навијачки и поштено. То звиждање на Маракани које спомињеш је глупо, слажем се. Да сам био на Маракани у недјељу, не бих звиждао Борцу. Али ме не би нешто трагично погодило. Не звижди се Бањалуци ни Србима са ове стране Дрине, звижди се противничком тиму. Опет свеједно, био то Милан или Борац или Јединство из Уба.

Ја сам заволио Звезду као дијете, плакао кад смо губили мечеве и није ме срамота то рећи. Није ме нико у то гурао, нико ми у породици није неки фудбалски фанатик, отац је као што рекох партизановац. Нисам ја схватао ни шта сам по националности ни одакле сам нити ми је Звезда била симбол неког српства. Заволио сам је због Шелета, рецимо. Због лудог Љуковчана и Елзнера, касније Пиксија.Заволио сам је кад сам први пут као клињо отишао на Маракану.
Какве везе има са том љубављу из ког сам града и да ли у том гради постоји локални фудбалски клуб?

Око аплаудирања Жутом... схватите, тај Жути је мој. Он је мени битнији од свих играча Борца заједно. Он је за мој клуб играо поштено и срцем, он је освојио највеће трофеје за Звезду. Само комплексаши могу рећи "Еј, он је Хрват" као да је то битно за ову причу. Он је за мене Звездина легенда. И тачка.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
u srbiji je odogdjeno prvo kolo. Eto prilike za decembarskog da se jos malo uigra :D :D :D :D.

sad kad i ovi nasi debili urade isto.....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Iako se danas u bh. medijima pojavila informacija da Milan Stupar zbog povrede zadobijene u prijateljskom susretu sa Crvenom zvezdom neće biti spreman za duel sa Širokim Brijegom, SportSport.ba saznaje da navijači Borca mogu odahnuti.

Generalka protiv Crvene zvezde je uspela, ali su ceh platila tri fudbalera Borca koji su zaradili, ispostavilo se lakše povrede. Milan Stupar ima problema sa listom desne noge, a Leonid Ćorić je povrijedio skočni zglob. Napadač Rade Veljović se požalio na bolove u zadnjoj loži.

"Povreda nije ozbiljna i vjerujem da ću biti u timu koji će igrati u nedjelju u Širokom Brijegu", rekao je Milan Stupar.

I Leonid Ćorić kaže da nije ozbiljnije povrijeđen.

"Borja mi je u jednom duelu pao na nogu i malo sam osetio bolove u skočnom zglubu. Srećom nije ništa ozbiljno i igrat ću u nedjelju u Širokom Brijegu", kaže Ćorić.

Nakon današnjih pregleda raspoložen je bio i napadač Rade Veljović.

"Bolovi u zadnjoj loži su prošli i nije bilo ništa ozbiljno, tako da ću biti na raspologanju treneru Jagodiću za Široki Brijeg", istakao je Veljović.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zasto je odgodjeno?

Najbolje da se odgodi i kod nas...ccc... I ovako poblentavih.
Tj, ako odgode sad Siroki, na gradskom je tekma tek za 20 dana... pu, pu, pu...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jebu ih padavine :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Apsolutno sam protiv svake osude ko za koga navija. Ima nas koji vole i navijaju iskljucivo za Borac a gotive Zvezdu i Partizan,ima nas koji ako nekog vole i navijaju odmah svi drugi prectrani,ima i ovih sto Shoole kaze zakljinjali se u JF a sad na istoku mrze Partizan iz dna duse. Zivi i pusti druge da zive,ja sam uvjeren da svi ali svi koji pisu na ovoj temi zele dobro Borcu. Od Brigatea pa do ostalih,normalnom dosta.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo ljudi samo par rijeci upravo pricam sa kolegom iz bgd koji je zagrizeni delija od malih nogu. Prenosim vam njegove rijeci

Citiraj:
sreca sto je borac dao gol pa se povukao inace bi osramotili zvezdu
tako se meni cinilo
i onda drugo nisam ni gledao

ove godine ja dolazim u bl na utakmice borca posto od zvezde nema nista

e od ovoga je meni srce puno

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
goran2909 je napisao:
ХАХАХА какав краљ све обриса

Postavi li snimak Gorane?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Јбг слаб ми уплоад па иде споро биће до сутра 100%

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
subzero81 je napisao:
evo ljudi samo par rijeci upravo pricam sa kolegom iz bgd koji je zagrizeni delija od malih nogu. Prenosim vam njegove rijeci

Citiraj:
sreca sto je borac dao gol pa se povukao inace bi osramotili zvezdu
tako se meni cinilo
i onda drugo nisam ni gledao

ove godine ja dolazim u bl na utakmice borca posto od zvezde nema nista

e od ovoga je meni srce puno

е то.. и ја сам добио сличне одговоре од неких Делија.. осим тог доласка у бл. :D

Борцу треба више оваквих утакмица.. да се покаже тамошњој публици..
људи немају појма шта се дешава у њиховој лиги а да прате БиХ..
Борац је овим наступом против Звезде изазвао симпатије и интересовање.. јесте, истина је да људи живе у времену прије рата што се тиче фудбала.. али не само у Србији него и ОВДЈЕ, у Бања Луци!
то је сурова реалност и можемо је промјенити једино добрим резултатима.. а нимало не сумњам да ће их бити!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja ljudi mislim da nema smisla sa ovim Zvezda-Partizan-Prosinceki-Borac-itd. pogotovo sto to sto je Prosinecki hrvat, jer moze i nam jednom na klupu sjesti recimo neko druge nacionalnosti (iako bi ja volio da dr Vlado bude jos duuugooo, duugooo).

...nego, ne javlja se Schlager?! jel stigao u komadu u BL?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

meni nacionalnost nikad nije predstavljala problem. meni je bitan Borac a imena koja igraju u Borcu, dok god daju sve od sebe za njega, nikad mi nece biti bitna

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:29 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
meni nacionalnost nikad nije predstavljala problem. meni je bitan Borac a imena koja igraju u Borcu, dok god daju sve od sebe za njega, nikad mi nece biti bitna

Svaki onaj koji nosi na srcu Borčev grb, a da pri tome za njega daje sve što zna i može, za mene je u redu, ali ipak treba biti i oprezan sa tim...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:33 
Bič božji
Bič božji

Pa dobro ljudi, šta je ovo, zna li iko odgovor, igramo li danas kod kuće ili IPAK u gosotima...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Potrudio sam se jutros da procitam sve postove koje nisam citao jos od nedjelje ujutro i vidim da je uglavnom sve receno,pogotovo od strane momaka koji su bili u Bg,ali ipak da napisem i ja svoje vidjenje. Bio sam utucen poslije utakmice,jer nikad nisam zadovoljan poslije poraza,ali su me kolege forumasi sa kojima sam gledao utakmicu,brzo vratile u normalu svojim pozitivnim dozivljajem svega vidjenog,a posebno kad su mi predocili cinjenicu da smo vodili i odlicno stajali na terenu dok nam nije izmijenjeno pola tima!Ipak,do zadnjeg sekunda sam se nadao da cemo bar izjednaciti,mada sam prije utakmice ocekivao pobjedu,uostalom i pisao sam ovde o tome.Nema veze,bice bolje.
Frenetican zvizduk Severa nasim igracima,mi je na neki nacin i sjeo,mnogo vise nego neka potcjenjivacka sutnja,ili jos gore aplauz,jer najgore sto se moze desiti jednom timu je da te neko omeksa prije utakmice. Nikad necu zaboraviti SP ove godine u JAR i nasu prvu utakmicu protiv Gane kad onaj iskusni lopov Apiah ide od jednog do drugog naseg igraca,smjeska se,ljubi sa Stankovicem i sve ostalo,zato sto je bio rezervni igrac na toj utakmici,a da je bio u prvih 11 ne bi ih pogledao!
Kapa do poda Lesinarima i Red Firm,a pogotovo kolegi RBA koji je na Zapadu bio sa Borcevim salom!!! Mozda bih se i ja "ohrabrio" i stavio borcev sal da se na Zapadu placao ulaz,ali ovako je i tamo bilo tonu budala,i ipak sam se odlucio za casual varijantu! Ne trebam ni pisati da je na,skoro punom, Zapadu brojcani odnos bio sigurno bar 30-1 u njihovu korist! Ipak,naravno da se nisam mogao suzdrzati kad smo dali gol i skocio sam dva metra u vis,kao i ostali nasi...
Vidim da se jako puno pise i o paralelama BG-BL,pa cu se malo vise zadrzati tu nego na ovim taktickim varijantama za koje nisam neki strucnjak....Beograd je metropola,i u svakom pogledu velegrad,za sve gradove ex-yu,Banjaluku,Zagreb,Sarajevo,nebitno.Pogotovo se to odnosi na velicinu,poslovne mogucnosti,kao i na mjesta gdje covjek moze kvalitetno provesti svoje vrijeme,a posebno impresivno djeluje bezbroj zgradurina raznoraznih institucija. Medjutim,u BG je sve komplikovano,od najobicnijih situacija da odes kupiti hljeb,pa do ne daj Boze situacije da mores otici autom na neki sastanak,pa se probijati kroz onu guzvu,traziti parking i sl....Najruzniji utisak ostavljaju jako oronule fasade po cijelom gradu i samom centru (osim mozda novih naselja u Jurija Gagarina na Novom Meogradu ili Bezaniji)....Kad se nakon toga proseta nasim centrom,i uporedi ta uredjenost,cistoca,ima se osjecaj kao da si u Cirihu,i tacno se po tim stvarima,i jos mnogima kao sto je psovanje u gradskom prevozu i sl,moze odmah primjetiti da smo mi ipak 400 kiloimetara zapadno od njih.Zato bismo,ipak trebali malo vise cijeniti ovo sto imamo,jer Banjaluka je grad po mjeri covjeka,i sve nam je na dohvat ruke!Trebamo voljeti svoj grad (cak i kad je nekad,nazovi guzva u saobracaju to je smijesno),razvijati ga,isto tako i nas klub koji iz mjeseca u mjesec zajedno rastu,a ne nametati neko lazno rivalstvo sa Beogradom kao gradom ili njegovim klubovima jer tako mozemo samo poceti da licimo na Zenicu ili Tuzlu koji mrze i maju kompleks Sarajeva,na Split koji je frustriran Zagrebom,Prijedor Banjalukom i slicno,a ja mislim da imamo takav grad da stvarno nemamo razloga za to...Pa cak i klub! Iako se po svemu vidi da smo bili u gostima daleko najvecem ex-yu klubu,mislim da ni po cemu nismo pokazali inferiornost,ni po manirima,ni po navijacima,a i na terenu smo bili potpuno ravnopravni.

Da,i necu vise pisati na forumu jer pisete da Graha nema pojma o fudbalu :D :D :D

BrigateBl,vracaj se momentalno!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:43 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Potrudio sam se jutros da procitam sve postove koje nisam citao jos od nedjelje ujutro i vidim da je uglavnom sve receno,pogotovo od strane momaka koji su bili u Bg,ali ipak da napisem i ja svoje vidjenje. Bio sam utucen poslije utakmice,jer nikad nisam zadovoljan poslije poraza,ali su me kolege forumasi sa kojima sam gledao utakmicu,brzo vratile u normalu svojim pozitivnim dozivljajem svega vidjenog,a posebno kad su mi predocili cinjenicu da smo vodili i odlicno stajali na terenu dok nam nije izmijenjeno pola tima!Ipak,do zadnjeg sekunda sam se nadao da cemo bar izjednaciti,mada sam prije utakmice ocekivao pobjedu,uostalom i pisao sam ovde o tome.Nema veze,bice bolje.
Frenetican zvizduk Severa nasim igracima,mi je na neki nacin i sjeo,mnogo vise nego neka potcjenjivacka sutnja,ili jos gore aplauz,jer najgore sto se moze desiti jednom timu je da te neko omeksa prije utakmice. Nikad necu zaboraviti SP ove godine u JAR i nasu prvu utakmicu protiv Gane kad onaj iskusni lopov Apiah ide od jednog do drugog naseg igraca,smjeska se,ljubi sa Stankovicem i sve ostalo,zato sto je bio rezervni igrac na toj utakmici,a da je bio u prvih 11 ne bi ih pogledao!
Kapa do poda Lesinarima i Red Firm,a pogotovo kolegi RBA koji je na Zapadu bio sa Borcevim salom!!! Mozda bih se i ja "ohrabrio" i stavio borcev sal da se na Zapadu placao ulaz,ali ovako je i tamo bilo tonu budala,i ipak sam se odlucio za casual varijantu! Ne trebam ni pisati da je na,skoro punom, Zapadu brojcani odnos bio sigurno bar 30-1 u njihovu korist! Ipak,naravno da se nisam mogao suzdrzati kad smo dali gol i skocio sam dva metra u vis,kao i ostali nasi...
Vidim da se jako puno pise i o paralelama BG-BL,pa cu se malo vise zadrzati tu nego na ovim taktickim varijantama za koje nisam neki strucnjak....Beograd je metropola,i u svakom pogledu velegrad,za sve gradove ex-yu,Banjaluku,Zagreb,Sarajevo,nebitno.Pogotovo se to odnosi na velicinu,poslovne mogucnosti,kao i na mjesta gdje covjek moze kvalitetno provesti svoje vrijeme,a posebno impresivno djeluje bezbroj zgradurina raznoraznih institucija. Medjutim,u BG je sve komplikovano,od najobicnijih situacija da odes kupiti hljeb,pa do ne daj Boze situacije da mores otici autom na neki sastanak,pa se probijati kroz onu guzvu,traziti parking i sl....Najruzniji utisak ostavljaju jako oronule fasade po cijelom gradu i samom centru (osim mozda novih naselja u Jurija Gagarina na Novom Meogradu ili Bezaniji)....Kad se nakon toga proseta nasim centrom,i uporedi ta uredjenost,cistoca,ima se osjecaj kao da si u Cirihu,i tacno se po tim stvarima,i jos mnogima kao sto je psovanje u gradskom prevozu i sl,moze odmah primjetiti da smo mi ipak 400 kiloimetara zapadno od njih.Zato bismo,ipak trebali malo vise cijeniti ovo sto imamo,jer Banjaluka je grad po mjeri covjeka,i sve nam je na dohvat ruke!Trebamo voljeti svoj grad (cak i kad je nekad,nazovi guzva u saobracaju to je smijesno),razvijati ga,isto tako i nas klub koji iz mjeseca u mjesec zajedno rastu,a ne nametati neko lazno rivalstvo sa Beogradom kao gradom ili njegovim klubovima jer tako mozemo samo poceti da licimo na Zenicu ili Tuzlu koji mrze i maju kompleks Sarajeva,na Split koji je frustriran Zagrebom,Prijedor Banjalukom i slicno,a ja mislim da imamo takav grad da stvarno nemamo razloga za to...Pa cak i klub! Iako se po svemu vidi da smo bili u gostima daleko najvecem ex-yu klubu,mislim da ni po cemu nismo pokazali inferiornost,ni po manirima,ni po navijacima,a i na terenu smo bili potpuno ravnopravni.

Da,i necu vise pisati na forumu jer pisete da Graha nema pojma o fudbalu :D :D :D

BrigateBl,vracaj se momentalno!

Pročitati dva puta :lol: :lol:

Al Graha nema pojma, hahahahha

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Amar Osim: Želimo da igramo kao što Slavuj pjeva!

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/56739-Am ... z1EhAcIpPG

a strumfovi ce da cvrkcu

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]