banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 03:19 Danas je 30 Jun 2026, 03:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2011, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
kod kuće i na strani je napisao:
Pa dobro, majku mu, hoće li ko staviti snimak utakmice za download ili ne? Gorane, BOSS??? Ima li tog snimka ili da počnem štrajk glađu pa da mi Dodik sredi snimak utakmice :D

Ma ja necu postavljati kad nisam uspio snimiti cijeli mec.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 22:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Како је уживање читати интервјуе Шупута и Малетића...
Једноставно, професионалци. Борац на првом мјесту. И у свакој реченици се спомиње Борац. 8)
Кад се само сјетим интервјуа оног идиота Пузигаће... :roll:

Brigate BL, шта си ти сад дигао нос? Што смо рекли да АТВ не ставља Борац на прво мјесто.
То је апсолутно тачно. Онај мали црни водитељ, са пискавим гласићем, само о Звезди трабуња.
Немам ништа против његовог навијачког опредјељења, али логично је да нам се не свиђа што гура у програмску шему београдски клуб испред бањалучког, зато што је АТВ бањалучка телевизија.
Ако се ниси наљутио што смо те пљували кад си тек почео писати по форуму :D , не видим разлог што би се сад љутио.
Ај не се*ендај, и враћај се на тему. Твоје инфо о Борцу из прве руке су увијек добродошле :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Brigate BL ljudi ti ne daju da ides s' teme iako si zvezdas :D :D ccc strasno! :D
ae nemoj sad da nas napustis kad pocinje prvenstvo! :wink:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ma nikad mi nije 'sjedala' priča tipa 'napuštam forum' uz tzv. oproštajna pisma. Doduše, nisam ni vidio post u kojem Brigate BL piše da napušta forum. A ako čovjek neće da piše, njegova stvar.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma gdje su ona dva lažova, onaj od sinoć koji je rekao kako sjever nastavi da navija nakon što ga Maleta zavuče, jeste nastavili da navijate ali nakon manjeg intermeca hahahaha, a ovaj drugi lažov, koji reče da im je bila nevažna utakmica itd itd, ma molim te da i ti pogledaš i obratiš pažnju na to kako se raduju igrači i navijači, jer ako se tako radujete na nevažnim utakmicama, mogu misliti kako se radujete kada date gol Metalcu iz Milanovca ili BSK iz Borče... Joj što ne mogu lažove... al nikako...

Obratite pažnju LCD delije http://www.youtube.com/watch?v=hPIvalRC ... r_embedded

Ево мене,контам да сам ја тај други кога си назвао лажовом. Шта сам слагао? Похвалио сам Лешинаре за број и сјајно навијање,Фирме је било подједнако,Цигани су у топ 3 Европе свидјело се то теби или не. Некима су најбољи,чак и мрским пургерима,некима нису,али се сви слажу да су у врху. Коментатор не зна име Лешинара,па он је обични новинарчић са Арене,не зна ко су Милволови Bushwakersi а не Лешинаре. Е сад долазимо до дијела који си ти изврнуо...ја сам рекао да је ово Циганима (а не Звезди) обична утакмица ( не небитна),што и сам знаш да јесте. Онолики коп је и на Металцу и на Борчи ( имаш Youtube па види ). Рекао сам и да смо ко курац навијали,и јесмо. Фалило је 200 људи који су у Атини на дербију (сконтај на шта би исток личио да нема 20 главних људи са копом од 500,а не од 10000 ). То је смијешан изговор али је тако,менталитет и размаженост људи.

И на крају,ја знам да ја тебе нервирам јер сам Циган ( не могу ја после толико година мијењати клуб као Прелић ) и нећу ни писати више овде,али морао сам одговорити јер си ме назвао лажовом,а ја сам вјеруј ми,један јако објективан навијач ( што је ријетко данас ) и цијеним рад сваке мање групе,нарочито групе из мог града :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Joj što mi idu na jednu stvar ovi navijači Zvezde i Partizana a pogotovo iz Banjaluke i uopšte ovog kraja. Odakle sad izviru kao mravi i svi nešto pametuju. Kad je Borac osvajao kup nije ih bilo da čestitaju a kamoli kod nekih poraza da pruže podršku, kad je igrao Evropu takođe međutim sad kad se Borac budi odnosno stvara brend u pravom smislu riječi, postaje ozbiljan faktor i Lešinari takođe i uviđaju potencijal koji Borac ima, i opasnost po sebe da izgube cijeli ovaj kraj po pitanju marketinga ali i navijača onda se oni javljaju podsjećaju na neku veličinu, pričaju kako je Borac mali klub, lešinari takođe a oni su neka sila jer su nekad u istoriji nešto ostavrili i sad će do kraja života živjeti od toga.
Momci ne igraju navijači i može vas biti 100 000 al danas je u Evropi cjenjeniji neki Š klub tipa Kopenhagena jer su igrali LŠ nego vi koji gubite od Kiprana, Slovaka i sl. fudbalskih velesila u prvim pretkolima evropskih kupova. A tek sa spominjanjem stranih timova i navijača me malo žešće živciraju. Idite na njihove forume i svršavajte, a ovdje niste dobrodošli s takvom pričom. Vozi!

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Пронађите грешке у тексту...

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... nad-Borcem

Страшно,непознавање материје...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:30 
Veteran
Veteran

E ja sad napisah kako me nerviraju ova kukanja tipa
Citiraj:
и нећу ни писати више овде
:D
Bilo bi suludo da svi mislimo isto. Međutim, moram da primjetim jednu stvar. Naši ljudi koji su bli na Marakani na, nazovi, prijateljskoj utakmicu, mogli su čuti i glasno zviždanje srspkom klubu i podršku Prosinečkom (jasno je ko je on). Isto tako se čuo se i glasan :D MUK nacionalne manjine nakon Maletićevog gola. Ciganija je mislila da Borac dolazi da, kao većina drugih klubova, skine gaće i primi jedno 5-6 komada. Bojim se da ste se malo zayebali.

Pobjedu hoće svi, pobjedu na Pecari!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ma šta oni znaju, to ti je isto napisao gore i Borac u srcu, sve je to isti kur.c niti znaju, niti ih zanima nite se interesuju. Borac lider šampionata RS, divota

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 23:36 
Veteran
Veteran

Izvor: http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... nad-Borcem
Citiraj:
Lider šampionata Republike Srpske dobro je započeo meč, i u početnom odmeravanju snaga bolje se snašao.

ali je i Borac u 80. minutu mogao da izjednači. Rezervista Krstajić je snažno šutirao, ali je lopta završila na prečki.

Borac: Avdukić, Ćorić, Stupar, Stakić, Međedović, Raspudić, Mikić, Žarić, Veljović, Maletić, Krunić. Igrali su još: Nikolić, Grahovac, Petrić i Srećo.
A 'Krstajića' nema među rezervistima :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 00:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ja mislim da te trzavice između nas i ljudi iz Srbije mogu da se riješe ne tako što ćemo mi njima na silu nametati da prate borac po forumima ili ovo što se radi sa SOS-om nego jednostavno da se s njima uopšte ne ulazi u takve stvari. Pustite ih, njih to trenutno ne zanima pričaju svoju priču, nek se prepiru navijači titovih blizanaca međusobno i nemojte im to kvariti i bilo šta na silu nametati.

Oni će se sami početi više interesovati, samo polako. Nemojte bespotrebe stvarati neke tenzije.

Ajd krenite od sebe, Slavija, Leotar, Rudar... su klubovi iz RS sad da se ovdje javljaju njihovi navijači i pričaju nam o svojim pojačanjima mi bi ih gledali potcjenjivački i ne bi ni čitali to tako i ovi prepotentni iz Srbije nisu svi ali većinu ne zanimamo.

Dalje da pošaljemo mi ekipu novinara sa Borcem i da im se javlja neko iz Teslića da prate i Proleter, bi ga ku..c pratili, naravno da nije isto ali ima neke sličnosti sa našom situacijom i ovim beograđaniam. Nadam se da razumijete šta hoću da kažem.

Ali recimo kad su Leotar ili Slavija igrali Evropu većina nas je htjela da pogleda to ili pak da čuje krajnji rezultat i bilo nam je drago što su pobjedili Alborg i sl. ... Pa tako i ovo, doćiće vrijeme kada će oni sami dolaziti, pratiti, interesovati se, praktično kad će se sami nametati i navijači iz Srbije i novinari ali ne može ništa na silu i ne trebamo to pokušavati. Nego ih jednostavno ignorisati i ako nam se ne sviđa šta komentarišu na nekim forumima ili šta prikazuju na nekim svojim TV promjeni kanal gledaj nešto drugo.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Послушати од 1:52, 2:27, 4:30 8)

http://www.youtube.com/watch?v=0T3ocMDuOyE

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 00:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ma grme Lešinari.

E kad bi neko imao snimak gostovanja Vlade i Maletića na Belu bilo bi krasno, ono je emisija koju tražimo. 35 min. razgovor sa njima dvojicom. Pohvala za tu emisiju i za Bel :D

Al izjava Maletića da je Banjalučanin i da je Partizan samo jedan u nizu je za pokazati svakom ko dođe u Borac

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 01:17 
Veteran
Veteran

НА СОС-у је почела репортажа о утакмици...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
још кад бих имао СОС код себе у соби :angry3:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 02:20 
Veteran
Veteran

Citiraj:
"Pecara" kao "Marakana"

Generalka Borca na "Marakani" i pored poraza (1:2) od Crvene zvezde zadovoljila je sve ljubitelje crveno-plave kombinacije boja. Dobra igra s velikim protivnikom u fantastičnom ambijentu (oko 20.000 gledalaca) dala je krila Banjolučanima pred nastavak bitke za tron. Trener, Vlado Jagodić, sumirao je utiske s "Marakane", okrećući se već polako derbiju za bodove koji fudbaleri Borca igraju u nedjelju sa Širokim Brijegom na "Pecari" (15 časova, BHT).

- Ova utakmica je pokazala da se možemo nositi i s jakim protivnicima. Da smo zatvorili meč sa 11, 12 ili 13 igrača, pitanje šta bi bilo do kraja. Sat vremena bila je to potpuno ravnoprana utakmica. Svjesno smo im prepustili sredinu terena i prividnu inicijativu, znajuću Zvezdine slabosti. Golovi su počeli padati sa izmjenama. Većina igrača bila je na visokom nivou. Nikada ne ističem pojedince, ali vidjeli smo i sada da su Avdukić i Maletić igrači rođeni za velika djela, a da ih ovakvi mečevi dodatno inspirišu. Naravno, ima tu još prostora za napredak, ako bih tražio dlaku u jajetu, istakao bih preuzimanje igrača, pogotovo na našoj polovini. Tu moramo biti bolji i čvršći - istakao je Vlado Jagodić.

U duelu na "Marakani" nekoliko igrača zadobilo je lakše povrede. Ćoriću je natečen zglob, Stupar ima problema sa listom i tetivom, a Veljović se požalio na bol u zadnjoj loži. Sva trojica su juče bila na terapiji, ali osim Stupara, čiji je nastup još uvijek neizvjestan, očekuje se da budu u kombinaciji za najjači tim protiv Širokog Brijega.

- Rašćemo iz meča u meč, pogotovo u prvenstvenim duelima. Crvena zvezda je bila dobra priprema za Široki, jer Beograđani igraju slično timu s "Pecare". Gotovo ista postavka igre i ne može nam biti teže nego što je bilo na najvećem stadionu u Srbiji. I u taj duel ući ćemo sa ciljem da pobijedimo, jer ova ekipa ne zna igrati drugačije, a ustalom tako se i osvajaju šampionske titule. Duel sa Širokim Brijegom neće odlučiti Prvenstvo, ali može mnogo toga rasvijetliti ili dodatno zakomplikovati situaciju, odnosno gurnuti nas u prvi plan. S tri boda bili bi zaista gospodari svoje sudbine. Formu smo tempirali za taj duel i nećemo iznevjeriti naše navijače, koji su i u Beogradu pokazali da su naš 12. igrač. Uz njih je sve lakše, jer zajedno smo najjači - poručio je samouvjereno Vlado Jagodić, kormilar banjolučkog premijerligaša.

Danas na Ljubić
Već danas fudbaleri Borca (kombinovani tim) imaće novu provjeru, gostovaće prvoligašu Srpske Ljubiću iz Prnjavora (14.30 časova).

- Na ovaj duel ići će igrači koji su na "Marakni" ušli poslije 60 minuta, te nekolicina juniora na koje obraćamo posebnu pažnju. Igrači znaju da su pripremne utakmice, kao i rad na treninzima, filter za prvi tim. Tu se uzima dres prvotimaca ili gubi, a tako će biti i u Prnjavoru - nagovijestio je Vlado Jagodić.

fokus

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
dr.Vlado Jagodic, mnogo gotivan lik!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo za pocetak samo da kazem nesto kolegi BrigateBL.Nemas se razloga ljutiti,ni ti ni zlimrkvic,i bezveze odlaziti sa foruma,jbg desavaju se svadjice i prepirke,neko ima los dan,neko napise nesto,pa onda pozali,jbmu imamo svi zivot izvan ovog foruma,i razne obaveze i probleme u njemu,sigurno da svako ponekad ustane na lijevu nogu,i onda malo zaiskri.Ali sve je to normalno,i glupo je da se prestaje pisati,pogotovo sto su se s tobom uvijek mogle voditi normalne rasprave,da ne govorim koliko dobre informacije imas,i pouzdane.Znas i sam da vecina nas nece nikad shvatiti kako neko iz BL moze navijati za Zvezdu ili Partizan,da opet ne ulazimo u tu pricu,ja sam rekao da je to licna stvar,i okej,nema sta,za mene je ta prica zavrsena.Koliko sam shvatio tebe je povrijedilo jer smo poceli pljuvati ATV,pogotovo subzero81 i ja.Iskreno da kazem,gledao sam taj prilog,i pomalo mi je muka bilo,neka knedla mi se stvorila u grlu,htio sam im j sve po spisku.Zvezda i Partizan se stalno vrte i na U92,i na SOS kanalu,i na RTS-u 1,2,i na arenisport,i na RTRS-u su cak prisutni.I taman kad kontam evo dobrih momaka,evo ATV,nase BANJALUCKE televizije,oni nas nece iznevjeriti,cak im je i zgrada odmah do Gradskog,znaju ljudi sta je Borac,oni naprave takav podcjenjivacki prilog da je to strasno,a onaj novinar sto vodi sportske vijesti,i sto je izvjestavao(vjerovatno je tvoj prijatelj),ali je znaci bukvalno svrsavao govoreci o Zvezdi i Delijama,a Borac spomenuo jer mora,Lesinara ni u prici.Ako nista,bar su mogli podijeliti prilog 50-50,da i jedan i drugi klub podjednako isprate...Ogromna pristrasnost.Zato mi je,i samo zato,krivo sto nismo pobijedili,jer da je rezultat bio 1:2 vjerujem da bi to bio drugi par opanaka,sto se svega tice.Nema veze,uglavnom,nastavi pisati normalno,tvoji postovi su ionako bili kratki ali jebitacni,sto bi rekli. :D Korisni jako.Ako hoces odgovori mi na pp.

E sad da se vratim Borcu.Prvo da kazem da sam gledao prognozu,i ako im je vjerovati,kazu da ce za vikend biti suncano i hladno.To je dobra stvar.Sto se tice nase taktike,mislim da se ne bi trebali postaviti kao protiv Zvezde,jer mi se ne svidja da tako igramo protiv podjednakih klubova.Trebamo na Pecari odmah nametnuti svoj ritam,dominirati,i da mi budemo ti koji vode utakmicu.Imamo ekipu za tako nesto...I nemamo se razloga bojati Sirokog.Ono sto me brine je taj desni bek,ako Stupar ne bude u kombinaciji,ne znam ko bi ga dostojno mogao zamjeniti.Dujakovic je dobar,ali je pitanje koliko moze pod pritiskom.Istina sad protiv Zvezde je na svojoj strani imao Tosica i Koromana,mozda malo prevelik zalogaj.Maletic je opcija za desnog,ali steta ga je u odbranu stavljati,bolji je u vezi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
tatamata je napisao:
Evo za pocetak samo da kazem nesto kolegi BrigateBL.Nemas se razloga ljutiti,ni ti ni zlimrkvic,i bezveze odlaziti sa foruma,jbg desavaju se svadjice i prepirke,neko ima los dan,neko napise nesto,pa onda pozali,jbmu imamo svi zivot izvan ovog foruma,i razne obaveze i probleme u njemu,sigurno da svako ponekad ustane na lijevu nogu,i onda malo zaiskri.Ali sve je to normalno,i glupo je da se prestaje pisati,pogotovo sto su se s tobom uvijek mogle voditi normalne rasprave,da ne govorim koliko dobre informacije imas,i pouzdane.Znas i sam da vecina nas nece nikad shvatiti kako neko iz BL moze navijati za Zvezdu ili Partizan,da opet ne ulazimo u tu pricu,ja sam rekao da je to licna stvar,i okej,nema sta,za mene je ta prica zavrsena.Koliko sam shvatio tebe je povrijedilo jer smo poceli pljuvati ATV,pogotovo subzero81 i ja.Iskreno da kazem,gledao sam taj prilog,i pomalo mi je muka bilo,neka knedla mi se stvorila u grlu,htio sam im j sve po spisku.Zvezda i Partizan se stalno vrte i na U92,i na SOS kanalu,i na RTS-u 1,2,i na arenisport,i na RTRS-u su cak prisutni.I taman kad kontam evo dobrih momaka,evo ATV,nase BANJALUCKE televizije,oni nas nece iznevjeriti,cak im je i zgrada odmah do Gradskog,znaju ljudi sta je Borac,oni naprave takav podcjenjivacki prilog da je to strasno,a onaj novinar sto vodi sportske vijesti,i sto je izvjestavao(vjerovatno je tvoj prijatelj),ali je znaci bukvalno svrsavao govoreci o Zvezdi i Delijama,a Borac spomenuo jer mora,Lesinara ni u prici.Ako nista,bar su mogli podijeliti prilog 50-50,da i jedan i drugi klub podjednako isprate...Ogromna pristrasnost.Zato mi je,i samo zato,krivo sto nismo pobijedili,jer da je rezultat bio 1:2 vjerujem da bi to bio drugi par opanaka,sto se svega tice.Nema veze,uglavnom,nastavi pisati normalno,tvoji postovi su ionako bili kratki ali jebitacni,sto bi rekli. :D Korisni jako.Ako hoces odgovori mi na pp.

upravo tako. ako brigate bl zbog mene ne pises to je smijesno. uvijek smo imali normalan dijalog i sto se mene tice nastavicemo. Ali kao sto rece tatamata ne da mi je muka poslije priloga na atv, nego sam se osjecao kao posljednje govno. Jebote jedva docekam sport na BANJALUCKOJ tv da sa malo ponosimo nasim momcima kad i tamo je zvezda, prosinecki delije, kaludjerovic i slicno. ja na osnovu tvojih postova znam da gotivis Borac, i to je ok sa tvoje strane. ali ne mogu da prihvatim izvjestaj tvoga kolege i jos da mu niko sa atv-a to ne zamjeri. to mi je nenormalno. Nije bolje beogradsko govno od banjalucke torte i sto se mene tice nikad nece biti.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 11:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
трибина Б. Зељковић je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma gdje su ona dva lažova, onaj od sinoć koji je rekao kako sjever nastavi da navija nakon što ga Maleta zavuče, jeste nastavili da navijate ali nakon manjeg intermeca hahahaha, a ovaj drugi lažov, koji reče da im je bila nevažna utakmica itd itd, ma molim te da i ti pogledaš i obratiš pažnju na to kako se raduju igrači i navijači, jer ako se tako radujete na nevažnim utakmicama, mogu misliti kako se radujete kada date gol Metalcu iz Milanovca ili BSK iz Borče... Joj što ne mogu lažove... al nikako...

Obratite pažnju LCD delije http://www.youtube.com/watch?v=hPIvalRC ... r_embedded

Ево мене,контам да сам ја тај други кога си назвао лажовом. Шта сам слагао? Похвалио сам Лешинаре за број и сјајно навијање,Фирме је било подједнако,Цигани су у топ 3 Европе свидјело се то теби или не. Некима су најбољи,чак и мрским пургерима,некима нису,али се сви слажу да су у врху. Коментатор не зна име Лешинара,па он је обични новинарчић са Арене,не зна ко су Милволови Bushwakersi а не Лешинаре. Е сад долазимо до дијела који си ти изврнуо...ја сам рекао да је ово Циганима (а не Звезди) обична утакмица ( не небитна),што и сам знаш да јесте. Онолики коп је и на Металцу и на Борчи ( имаш Youtube па види ). Рекао сам и да смо ко курац навијали,и јесмо. Фалило је 200 људи који су у Атини на дербију (сконтај на шта би исток личио да нема 20 главних људи са копом од 500,а не од 10000 ). То је смијешан изговор али је тако,менталитет и размаженост људи.

И на крају,ја знам да ја тебе нервирам јер сам Циган ( не могу ја после толико година мијењати клуб као Прелић ) и нећу ни писати више овде,али морао сам одговорити јер си ме назвао лажовом,а ја сам вјеруј ми,један јако објективан навијач ( што је ријетко данас ) и цијеним рад сваке мање групе,нарочито групе из мог града :wink:

Ma gdje si Zeljkoviću... Ma kaoko se ti odjednom nađe uvrijeđen i povrijeđen, nisam na tebe mislio ni sekunde, ali kada si se već našao prozvanim, mora da sam ubo u "sridu"...

Vidi sinovac ovako, boli mene i za delijama i grobarima, a i uopšte me ne interesuje dal su među tri u evropi ili na svijetu, razumiješ me, što se mene tiče mogu da budu i prvi, jel to tako teško skontati, razumiješ me... Pošto vidim da ti znaš i naqvijačko ime grupe iz Milvola, oprostiću ti, jer si ti baš izgleda u tom tifo fazonu, ali opet ću da ti kažem, ma ne interesuju me ni navijači Intera ni Čelzija ni njihoa imena ni dali su prvi il su treći... Jel to tako teško da shvatiš ili je tu nekakav problem u glavi... Nikada nisam rekao da ste navijali ko kurac, niti me to zanima, ako ti kažeš da jeste eto ja se slažem...

Mene interesuje samo moj klub i moj grad, naši Lešinari i ništa drugo, ne interesuju me ni komentatori ni kako se zovu ni kakve priloge prave, razumiješ me... Lešinari su u Srbiji postavili novi standard i to je realnost... Naravno ne u odnosu na delije ili grobare nego na grupe ostalih klubova...
Uopšte me ne nerviraš zato što si cigan, al te ne razumijem, valjda je to jasno, ali obzirom da ti vjerovatno NAVIJAŠ za još neki klub tipa Milvol, ili Čelzi, malo mi je jasnije...

Ako si se ti osjetio prozvanim da si lažov, eto to je tvoj problem definitivno... Žalim te...

Idemo u Široki...

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]