Evo za pocetak samo da kazem nesto kolegi BrigateBL.Nemas se razloga ljutiti,ni ti ni zlimrkvic,i bezveze odlaziti sa foruma,jbg desavaju se svadjice i prepirke,neko ima los dan,neko napise nesto,pa onda pozali,jbmu imamo svi zivot izvan ovog foruma,i razne obaveze i probleme u njemu,sigurno da svako ponekad ustane na lijevu nogu,i onda malo zaiskri.Ali sve je to normalno,i glupo je da se prestaje pisati,pogotovo sto su se s tobom uvijek mogle voditi normalne rasprave,da ne govorim koliko dobre informacije imas,i pouzdane.Znas i sam da vecina nas nece nikad shvatiti kako neko iz BL moze navijati za Zvezdu ili Partizan,da opet ne ulazimo u tu pricu,ja sam rekao da je to licna stvar,i okej,nema sta,za mene je ta prica zavrsena.Koliko sam shvatio tebe je povrijedilo jer smo poceli pljuvati ATV,pogotovo subzero81 i ja.Iskreno da kazem,gledao sam taj prilog,i pomalo mi je muka bilo,neka knedla mi se stvorila u grlu,htio sam im j sve po spisku.Zvezda i Partizan se stalno vrte i na U92,i na SOS kanalu,i na RTS-u 1,2,i na arenisport,i na RTRS-u su cak prisutni.I taman kad kontam evo dobrih momaka,evo ATV,nase BANJALUCKE televizije,oni nas nece iznevjeriti,cak im je i zgrada odmah do Gradskog,znaju ljudi sta je Borac,oni naprave takav podcjenjivacki prilog da je to strasno,a onaj novinar sto vodi sportske vijesti,i sto je izvjestavao(vjerovatno je tvoj prijatelj),ali je znaci bukvalno svrsavao govoreci o Zvezdi i Delijama,a Borac spomenuo jer mora,Lesinara ni u prici.Ako nista,bar su mogli podijeliti prilog 50-50,da i jedan i drugi klub podjednako isprate...Ogromna pristrasnost.Zato mi je,i samo zato,krivo sto nismo pobijedili,jer da je rezultat bio 1:2 vjerujem da bi to bio drugi par opanaka,sto se svega tice.Nema veze,uglavnom,nastavi pisati normalno,tvoji postovi su ionako bili kratki ali jebitacni,sto bi rekli.

Korisni jako.Ako hoces odgovori mi na pp.
E sad da se vratim Borcu.Prvo da kazem da sam gledao prognozu,i ako im je vjerovati,kazu da ce za vikend biti suncano i hladno.To je dobra stvar.Sto se tice nase taktike,mislim da se ne bi trebali postaviti kao protiv Zvezde,jer mi se ne svidja da tako igramo protiv podjednakih klubova.Trebamo na Pecari odmah nametnuti svoj ritam,dominirati,i da mi budemo ti koji vode utakmicu.Imamo ekipu za tako nesto...I nemamo se razloga bojati Sirokog.Ono sto me brine je taj desni bek,ako Stupar ne bude u kombinaciji,ne znam ko bi ga dostojno mogao zamjeniti.Dujakovic je dobar,ali je pitanje koliko moze pod pritiskom.Istina sad protiv Zvezde je na svojoj strani imao Tosica i Koromana,mozda malo prevelik zalogaj.Maletic je opcija za desnog,ali steta ga je u odbranu stavljati,bolji je u vezi.