Brigate BL je napisao:
Ljudi pozdrav nadam se da cete nastaviti lijepo i bez mene
neko vrijeme necu pisati na forumu da ne bih kvario atmosferu
Nadam se da ce Borac osvjiti bod ili tri u Sirokom
Ma vraćaj se vamo tebe ćemo tek da zajašimo, ima sve da pršti od Borca tamo na ATV
Juče si se sukobio ovdje jer si kao Banjalučanin prekoračio granice neke normalne ljubavi prema ostalim srpskim klubovima i stavljaš Zvezdu ispred Borca ali ajd, svako je imao sukobe sa svakim i taj neki bezvezni osjećaj nakon svađa ali ako hoćeš izduvaj se malo ako ne, moj ti je savjet da nastaviš dalje normalno pisati i ćao.
Gledao sam Vladu ono je pravo razmišljanje genijalan stav tipa - svi ostali su od krvi i mesa i mi želimo u kvalifikacije za LŠ ali ne samo jedno kolo da provedemo tamo. Daje čovjek šansu mladima, razmišlja dugoročno, voli klub, u njemu je mnogo momaka kojima je klub u srcu; tako da će za sobom povući i novajlije ako već nisu i osjeti se ta pozitivna atmosfera u svlačionici.
Ono što bih još naglasio je sljedeće, mnogo igračima znači i psihička priprema i ja gotivim mnogo trenere tipa Vlade koji mogu mnogo da pričaja ali ne svakojakve gluposti i nepovezano nego baš onako ciljano i da uvijek momke oslobodi nekog pritiska, učini ih važnim i da daju sve od sebe na utakmici. A kad vidim nekog trenera tipa Pižona koji ne zna sklopiti dvije rečenice a i te dvije veze s vezom, ma vozi čovječe nema od toga ništa.
Jedina prepreka po mom mišljenju naših ozbiljnim ambicijama u Evropi može da bude sljedeće, prošle godine nas je sreća u žrebu pomilovala a sad ako okrene leđa džaba i da smo duplo jači od prošle godine ali polako ima do toga...