banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 05:54 Danas je 30 Jun 2026, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Daj malo atmosfere nemojte opisavati igru to smo sve vidjeli pričajte o onom na stadionu, jeste navijali, jeste pričali sa navijačami oko sebe, šta kažu o igri Borca o lešinarima kako su se Lešinari čuli i tako...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hertzog je napisao:
Sve je bilo samo ne muk, jer smo jos glasnije poceli navijati u tom trenutku, tako da ti prica ne pije vode ;)

Ili nisi bio na stadionu ili se dobro salis. :D

Edit: htedoh i ja uslikati ovo 0-1, al mi bilo daleko pa slika bila mutna :)

Evo obvako ćemo, pošto vidim da se administraciji nešto ne sviđa...

Nek si ti bio na stadionu, eto ja nisam, ja ti kažem da je bio muk, možda kod tebe nije zato što arena krči... pa si nastavio da pjevaš...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro vece! Rece covjek srednjih godina sa osmijehom od uha do uha. :D
Ko nije danas bio propustio je....mnogo! Jeste da je bilo dobrano hladnije nego u BL jutros, ali isplatilo se.

Za pocetak cu pohvaliti Lesinare. Bio sam sa drugarima na Zapadu, medju cigama, i mogu reci da je grmilo iz kaveza. 'Bem ti lebac, noge i dalje cupkaju u ritmu psihijatrije! I domacini su komentarisali da nijedna gostujuca srpska grupa nije tako drmala na Marakani.

A sada o doktoru i njegovoj druzini.
Steta sto nemamo ni priblizne finansijske mogucnosti kao Zvezda, jer bi ova ljudina, koju imamo na klupi, sa takvim budzetom, izborila grupnu fazu Evrolige SVAKE godine.
Prvo poluvrijeme, sa najjacim sastavom, odigrali smo skolski! Bas onako kako je trebalo, jer treba uzeti u obzir da vecina igraca nikada nije igrala pred 25000, nije igrala na terenu ovolikih dimenzija, kao i to da jos uvijek uigravamo ekipu. Dakle, uzevsi navedeno uz obzir, cilj je bio da odigramo pristojno, da se ne obrukamo i da im eventualno zabijemo jedan medju rogove. Planirano-ispunjeno!

Avduka- Da se mene pita vec danas bih poceo pregovore i poduplao mu primanja. Jednostavno, boljeg golmana tesko da mozemo naci. Daleko sigurniji od onih nesrecnika na golu Zvezde.
Stupar- vrlo dobar do povrede. Nije mi djelovalo da je teza povreda, prije ce biti da je Vlado reagovao iz predostroznosti. Njegova zamjena, Dujakovic, odigrala ocajno. Malog je spucala takva trema da nije mogao ni da trci za igracem koji bi ga prosao. Ali treba imati razumijevanja, probio je led pa ce valjda biti bolje.
Coric- Doktor za odbranu. I on mi je izgledao poprilicno OK dok je odlazio na klupu.
Stakic (banjalucki De Mikelis) :D - Vrlo dobro odigrao, imao par dobrih uklizavanja, odnosno blokada centarsuteva.
Napravio jednu gresku iz koje smo mogli popiti gol. Za ovu ligu ce biti vise nego dovoljan.
Zara- na klupu! Razumijevanje mogu imati za Dujakovica, ali za njega bas i ne. Benovica u prvu!
Raspudic- borben kao i uvijek.
Mikic- kao najstariji igrac trebao bi ipak da pocinje sa klupe. Stajic bi, po meni, trebao da ima prednost. Kakva sutina! Steta sto ne udje, Zapad se vec bio zaledio.
Krunic- pojacanje. Iskusan, smiren igrac, cudi me da je odigrao skoro cijelu utakmicu. Ipak nije prosao Vladine pripreme. :)
Medo i Maleta- dvojac koji je pokazao najvise. Odigrase momci dupli pas zbog kojeg se i ide na stadion. Iz.ebase Zvezdinu odbranu u 2 poteza! Majstorija!
Rade- jeste mrljavio, ali na prvu se vidi da ce razvaljivati u ovoj ligi. Jak do zla Boga!
Petra- bice treci stoper.

Beograd, kada je sivkasto vrijeme, je jako deprimirajuci grad. Ne znam je li to do mene, ali tako mi je svaki put kada odem tamo a bude ovakvo vrijeme.
Svuda podji, kuci dodji. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nisam danas mogao ići na marakanu (namjerno malim slovom),oni koji me znaju, znaju i koliko sam tužan zbog toga, ali eto bar je nekom ustupljeno to mjesto. :)

Mogu li ja da pitam nešto? Prvo, snimi li ko utakmicu?

Drugo, zašto se brišu postovi koji su sasvim normalna reakcija na provokacije ovog kvazi navijača Crvene Zvezde koji su, usput rečeno, kretenski izviždali naše momke.

Evo jedna poruka navijačima tog, kao najvećeg, srpskog kluba. Ugledajte se na našeg Velikana. I da, da ne zaboravim http://www.youtube.com/watch?v=9s3BJMxk ... re=related

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 21 Feb 2011, 00:28, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Srpska - Srbija je napisao:
Daj malo atmosfere nemojte opisavati igru to smo sve vidjeli pričajte o onom na stadionu, jeste navijali, jeste pričali sa navijačami oko sebe, šta kažu o igri Borca o lešinarima kako su se Lešinari čuli i tako...

Šta će reći? U jednom trenutku okreće se čova prema nama i kaže "Pa vi se sa nama igrate" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:23 
Bič božji
Bič božji

Srpska - Srbija je napisao:

Atmosfera na stadionu, : stoka napaljena, šta drugo da kažeš, kontali su da će da nam utrpaju 6 komada i onda nas tapšu po ramenu, kao ono bili ste dobri, al eto nije vam se dalo...

Po moj procjeni oko 17 000 ljudi, loše vrijeme, nas na jednom mjestu okupilo oko 10, sve Banjalučani, a sa nam legenda Božo Matejić, a onda čaroban momenat, Maleta ga zavlači i mi naravno skačemo uz vrisak, ludilo, onda skontamo da u nas gleda najmanje 1 000 ljudi, i onda nakon nekog vremena smo uspostavili kontakt sa ljudima oko sebe, uglavnom normalnim ljudima koji kontaju fudbal i u jednoj akciji Maleta daje dijagonalu preko čitavog igrališta i meni čovjek porede mene kaže, pa jebiga vi ste sada ovdje došli da se sprdate sa nama, milsim na terenu rapsodija, a mi na zapadu rastemo, naši momci pjevaju, čujemo ih, znači gledali smo jedan novi Borac na terenu, svima koji iz opravdanih ili neopravdanih razloga niste išli mogu reći da ste propustili dobru utakmicu naših momaka, dobru atmosferu, sasvim solidnog protivnika...

Ali zato prili za popravni je u nedelju, IDEMO U ŠIROKI...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
brigate bl - daj nam ti utisak iz svog ugla :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja pametno sutim he he
razocaran mnogim stvarima

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:31 
Bič božji
Bič božji

Narvno, još jednom ću da se osvrnem na ove kvazi navijače Zvezde koji pjevaju ispred televizora, pa on meni da se ja šali, a on ovdje slaga sve koji čitaju forum da je išao u BG, a ispalio ljude sa ovog foruma... Tačno ne mogu šupljake pa to ti je, znači sinovac, kada lažeš prvo provjeri koga lažeš...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:31 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:
Ja pametno sutim he he

Ako ne želiš komentarisati ove Robijeve pulene, kako ti se čine Vladini?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da Vas ne ponese euforija :)
bili su odlicni i sto je najbolje bice jos bolji jer imaju prostor za napredak. Malo me jedino plasi fizicka spremnost pojedinaca ali vidjecemo da li je do rival , teskog terena....
Stajic definitivno mora pocinjati ,a Medjed je pokazao da ce biti pojacanje, Krunic je jos tezak od njega ocekujem najvise....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:38 
Veteran
Veteran

Hertzog je napisao:
Sve je bilo samo ne muk, jer smo jos glasnije poceli navijati u tom trenutku, tako da ti prica ne pije vode ;)

Jesi li ti bio na utakmici? Kakva je bila atmosfera? Vidim da znaš neke stvari pa nam napiši.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ja pametno sutim he he

:D :D :D

Stvarno kad bolje razmislim, ja nisam ocekivao ovako dobru igru. Mislim nisam ocekivao da odu i spuste gace, ali ovo je premasilo sva moja ocekivanja

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:39 
Bič božji
Bič božji

E da, oni koji me poznaju znaju da sam priželjkivao poraz od 2-1 uz našu dobru igru, poraz nam treba da se nebi podigli previše, a dobra igra je temelj za dalji uspjeh...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:40 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Hertzog je napisao:

Jesi li ti bio na utakmici? Kakva je bila atmosfera? Vidim da znaš neke stvari pa nam napiši.

Ma bio je, al na smederevu, jao što ne mogu lažova, evo upropasti mi noć, pritisak mi je 500

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovi momci koji su bili u bg treba da potraze negdje da pogledaju vecerasnji sport sa atv.

BRUKA I SRAMOTA

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:43 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:
ovi momci koji su bili u bg treba da potraze negdje da pogledaju vecerasnji sport sa atv.

BRUKA I SRAMOTA

Opiši jer teško je materijal sa ATV naći na netu.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:44 
Bič božji
Bič božji

Lažžžžžžžoooovvvvvvvvvvvvvvčino, ima li te.... :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Momci da ste vi čuli izjavu onog našeg vojvode, svaka mu čast. Čovjek pravi govornik a nahvali nas dobro i navijače i da nije sramota na Marakani izgubiti 2:1 i za kraj kaže kako da ne idemo na titulu.

Ej jesu samo naši palili baklje nisam vidio na sjeveru a i spiker je ove naše koliko sam čuo upozoravao nešto vezano za to

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 21 Feb 2011, 00:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ykOHs74LdtI[/youtube]

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]