banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 05:55 Danas je 30 Jun 2026, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2011, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
aleksej je napisao:
citam komentare na B92 ... prevladava misljenje da bi Borac pobjedio da nije izvrsio one izmjene .

kritikuju Borac da igra antifudbal i klasicni bunker.

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=494052

У маси коментара истиче се овај:

Citiraj:
Прије неколико година вијест је била како су Лакташи ушли из треће у другу лигу РС, Лакташи су одмах након тога ушли и у прву лигу РС, након двије-три сезоне Лакташи вијеровали или не улазе у Премиер лигу БиХ, следеће сезоне Лакташи воде на табели или други како кад и отјераше га лопови из Лакташа, а знате ли кога отјераше???...Па отјераше легенду Владу Јовановића човјека који је Лакташе из "Ж" лиге РС-а довео у Премиер лигу и ту био на врху, тај Владо је откад је дошао у Борац опет први на табели ал са Борцем......ово све што сам написао је да похвалим Владу Јовановића тренера Борца и да му пожелим сву срећу овог свијета и да кажем да ми је жао што је отишао из Лакташа, јер сам и сам из Лакташа, али тако је мој Владо кад мафиози воде Фудбал, па им неко неодговара.....иначе сам Гробар, али морам и да кажем да Звезда не може само са тренером да постигне неке резултате, морају и играчи бољи да дођу......Живио Владо царе!!!
(Ранко Србин Република Српска, 20. februar 2011 16:11)

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 22:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Срђан Шупут: Бићемо бренд Републике Српске

Направили смо добар посао ове зиме и пуни оптимизма и самопоуздања улазимо у прољетни дио фудбалске Премијер лиге БиХ са основним циљем да освојимо титулу. Све испод тога је неуспјех.

Истакао је ово предсједник Фудбалског клуба Борац Срђан Шупут. Некадашњи ватрени навијач "црвено-плавих", а данас успјешни предсједник истиче да Борац мора да израсте у истински спортски бренд Републике Српске.
- Налазимо се на добром путу консолидације на свим нивоима. У идућем периоду све структуре у клубу пружиће још више како би Борац постао заиста бренд Српске и константни учесник на међународној сцени - казао је Шупут.
* ГЛAС: Колико Вам тај пут отежавају тужбе из прошлости јер мало-мало па се појави неки стари дуг који морате да рјешавате?
ШУПУТ: Тај несавјестан рад из прошлости нам је омча око врата и успорава нас много. Тешко је радити у таквим условима иако клуб има добар буџет. Многи сада из ладица ваде тужбе и траже наплату од клуба. Углавном, боримо се и рјешавамо те дугове који нас успоравају у нашим замислима.
* ГЛAС: Борац се баш бори, да ли ће се изборити и хоће ли добити лиценцу за такмичење?
ШУПУТ: Искрено вјерујемо у то и надамо се да неће бити никаквих проблема. Ријешили смо и дуг према бившем секретару Петку Шушњару, иако га садашња управа није направила. Таквих случајева је било много у прошлости и све смо успјели да регулишемо. Једноставно, плаћамо високу цијену ноншаланције претходника. Најважније је да до 31. марта, када се морају испунити сви услови за лиценцу, имамо исплаћена дуговања или договор о репрограму. То неће бити проблем.
* ГЛAС: Чини се да многи у Борац долазе из личних интереса?
ШУПУТ: Клуб мора да буде на првом мјесту, тако је од када је ова гарнитура људи преузела руковођење Борцем. Све радимо у интересу клуба, а не из личних интереса.
* ГЛAС: Имате и рочиште с потпредсједником Браном Јанковићем?
ШУПУТ: Разговарали смо о тој теми и то неће утицати на оспоравање лиценце. Ради се о дугу док је он био предсједник клуба из 2003. године, а тужба је поднесена 2008. прије него што је овај управни одбор дошао на чело Борца.
* ГЛAС: У фази су и преговори у вези са изградњом терена за тренирање и подизање сјеверне и јужне трибине?
ШУПУТ: Све радимо у договору с градском управом и овим путем желим да захвалим Aдминистративној служби града и Влади Републике Српске који стоје уз Борац. Без њих одређене проблеме, ма колику вољу имали, нисмо могли да ријешимо.
* ГЛAС: Борац ове године слави 85. рођендан, да ли сте можда планирали неку свечаност?
ШУПУТ: Још увијек размишљамо. Идеја има много, размишљамо и о јаком међународном турниру којим бисмо обиљежили јубилеј. Желимо да угостимо позната имена европског фудбала. Кажем, то је све још у повоју, али настојаћемо да реализујемо одређене замисли и идеје.
* ГЛAС: Колико би тај турнир помогао у афирмацији клуба?
ШУПУТ: И то је један вид како промоције и афирмације клуба, тако и Бањалуке, Републике Српске... Стални наступи у Европи и запажене партије су најбоља препорука. Борац је клуб свијетле традиције и угледа који треба да чувамо и његујемо.
* ГЛAС: Ове зиме као да је направљен одређени заокрет јер се Борац усмјерио и на појачања из Републике Српске, од Новог Града до Требиња?
ШУПУТ: То би, уз наше младе играче које ћемо афирмисати, требало да буде пракса у будућем периоду. Наравно, тако ћемо добити и симпатије и у осталим градовима Српске. Не желимо било кога да потцјењујемо и не треба нико да се увриједи, али Борац треба да буде водећи клуб у Српској. У том случају и осталима ће бити добро.
* ГЛAС: Имате одличну сарадњу с "вултуресима", колико су они важни у успјесима клуба?
ШУПУТ: Навијачи су увијек наш 12. играч и код куће и на гостовањима. Стално су уз клуб. Некада сам и ја био редован на "истоку" и разумијем ту страст према вољеном клубу. И даље ћемо имати одличну сарадњу с нашим навијачима који су, по мени, најбољи у региону. Они су наша покретачка снага!
"Глас Српске"

* ГЛAС: У децембру прошле године Борац је добио признање за афирмацију спорта у Избору најбољих спортиста "Гласа Српске"?
ШУПУТ: И то признање довољно говори да се налазимо на добром путу на којем морамо да истрајемо, упркос свим искушењима на која наилазимо. Такође, признање смо добили и од града Бањалуке као најбољи колектив за 2010. годину. Те награде су за нас додатни мотив и нови подстрек, а уједно и обавеза.
Унук на дједа

* ГЛAС: Навијачка страст према Борцу Вам је "усађена" од малих ногу?
ШУПУТ: Од када знам за себе навијам за Борац и одлазим на Градски стадион. Мој дјед по мајци Светозар Ђорђевић био је предсједник клуба педесетих година прошлог вијека и до смрти је ишао на утакмице. Наставио сам традицију и настојаћу да своју дјецу водим на "исток".

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... rpske.html

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
нема ништа горе него читати те коментаре.. не само о фудбалу него уопште, политици итд..
коментари се филтрирају, дакле пролазе само они који одговарају политици те медијске куће а неистомишљеници се бришу. толико о демократији је л`. углавном, тако се може стећи погрешан дојам о неким стварима... а реално стање много другачије.
причао сам са колегом из БГ који је делија и човјек сам каже да је звезда голи курац, да је много слабија него што су очекивали и да се изненадио квалитетом борца. чак шта више рече и да су се проњели коментари како их је борац морао пустит да побједе у оваквој утакмици да не би "пукла брука".

углавно, било прошло.. спустите сви мало лопте и прегледајте шта пишете прије него стиснете ово "СУБМИТ".
нема потребе да будемо некултурни и да нешто ту кењамо против БГ јер се онда нама може приписат онај комплекс малог града којег ми често споменемо кад се ради о "наложености" приједорчана..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:24 
Veteran
Veteran

Па Приједорчани имају комплекс Бањалуке јер они мрзе БЛ и свака друга пјесма им је против борца и БЛ, а ми не мрзимо Београд нити наши навијачи пјевају против њега, него смо изненађени односом коментатора, навијача, генерално већине Београђана према борцу и БЛ.

Сад још треба да размишљам да ли ћу увриједити неког навија ЦЗВ, а и ова дјеца из БЛ кој навијају за Звезду долазе овдје да кењају како смо мали клуб и како нам навијачи не ваљају. А тек они из БГД-а, за њих смо "неки тамо" клуб.
Немогуће да су коментари на 10 портала филтрирани....

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
svaka čast na danas prikazanom i igracima i navijacima...
nego vidim ,odnosno čitam da se ovaj ćuftavi petko ogreba za lovu.sve će to doktori uzeti...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
АЛЕКСАНДАР je napisao:
нема ништа горе него читати те коментаре.. не само о фудбалу него уопште, политици итд..
коментари се филтрирају, дакле пролазе само они који одговарају политици те медијске куће а неистомишљеници се бришу. толико о демократији је л`. углавном, тако се може стећи погрешан дојам о неким стварима... а реално стање много другачије.
причао сам са колегом из БГ који је делија и човјек сам каже да је звезда голи курац, да је много слабија него што су очекивали и да се изненадио квалитетом борца. чак шта више рече и да су се проњели коментари како их је борац морао пустит да побједе у оваквој утакмици да не би "пукла брука".

углавно, било прошло.. спустите сви мало лопте и прегледајте шта пишете прије него стиснете ово "СУБМИТ".
нема потребе да будемо некултурни и да нешто ту кењамо против БГ јер се онда нама може приписат онај комплекс малог града којег ми често споменемо кад се ради о "наложености" приједорчана..

Potpisujem!

Oni više ne pljuju Niš jer su ga obezvredili, tamo nemaju rivala i misle da je to dobro za njih što su Nišlije Delije a Radnički propao

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 20 Feb 2011, 23:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
DAJ NAM ZVEZDU DA SE IGRAMOOO, DA SE IGRAMO, DA SE IGRAMO :bounce: :bounce: :bounce: =D> =D> =D>
Ova utakmica je bila sve samo ne i prijateljska :angry4:
Doživjeti muk na marakani kod gola za 0:1 = NEPROCJENJLJIVO

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Maletić, a na Marakani MUK 8) NEPROCJENJIVO 8)

To treba da doživite...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika
Jest da sam slikao fiksnim telefonom :lol: ali je 0:1

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve je bilo samo ne muk, jer smo jos glasnije poceli navijati u tom trenutku, tako da ti prica ne pije vode ;)

Ili nisi bio na stadionu ili se dobro salis. :D

Edit: htedoh i ja uslikati ovo 0-1, al mi bilo daleko pa slika bila mutna :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:43 
Veteran
Veteran

Ајмо вас двојица инсајдера(РБА и Чађо), опишите нам мало детаљније. :D
Има нас који нисмо успјели отићи :cry:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sve je bilo samo ne muk, jer smo jos glasnije poceli navijati u tom trenutku, tako da ti prica ne pije vode ;)

Ili nisi bio na stadionu ili se dobro salis. :D

Edit: htedoh i ja uslikati ovo 0-1, al mi bilo daleko pa slika bila mutna :)

Nek si ti bio i zviždao momcima koji su došli da odigraju prijateljsku tekmu sa tvojom zvezdom, puuu srbima zvižduk a hrvatu aplauz :angry4: i da si ispod semafora bio slika bi ti maglila 8)

Poslednji put menjao Čađo dana 20 Feb 2011, 23:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:49 
Bič božji
Bič božji

јан_де je napisao:

Brate, šta da ti kažem, momci izašli na zagrijavanje, a kada su krenuli u tunel , zvižduk sa sjevera prema momcima, nemoguće je to, došli smo im u goste da igramo prijateljsku utakmicu, naravno i da im pokažemo kako se igra fudbal... Pokazalči smo im kako0 se igra fudbal, na rezultat, pokazali smo im da bi na Gradskom bili sretni sa bodom, znači imamo ekipu i trenera, ništa se ne brinite, jebeš ekipu u kojoj može da igra igrač koji jebe trandžu :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
јан_де je napisao:

Brate, šta da ti kažem, momci izašli na zagrijavanje, a kada su krenuli u tunel , zvižduk sa sjevera prema momcima, nemoguće je to, došli smo im u goste da igramo prijateljsku utakmicu, naravno i da im pokažemo kako se igra fudbal... Pokazalči smo im kako0 se igra fudbal, na rezultat, pokazali smo im da bi na Gradskom bili sretni sa bodom, znači imamo ekipu i trenera, ništa se ne brinite, jebeš ekipu u kojoj može da igra igrač koji jebe trandžu :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne može on bre da igra fudbal "ON JEBE TRANDŽU" :lol: :lol: :lol: čova je kralj

Trandža je tranvestit a sve to Tošić-Karleuša :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:01 
Bič božji
Bič božji

Uglavnom eto sada onim poštovaocima ekipa poputa Rada i Ofk, Borac je pokazao kako se igra na rezultat, i oonda kada smo uradili šta smo htjeli, dosta je daj djecu na teren... Ali i na negativan rezulta, smo zadnjih deset minuta vršili pritisak da eventualno zabijemo drugi gol, u jednom momentu zapad se okrenuo kontra svojih igrača, na Koromana i onog jednog crnca, naravno niko ne spominje crveni karton koji je trebalo da dobije onaj crnac koji je laktom udario našeg Medu, znači momci su pokazali muda...

Avduka je klasan golman, i takvog nema ni u Srbiji, nama se hendikep desio povredom Stupar pa smo na terenu nekih 5 minuta bili sa čovjekom manje, momku se ukazivala pomoć na klupi i kada je ušao tražio je izmjenu, Žara je loš, stegnut i jedini nije opravdao očekivanja, mada je realno imao i najteži zadatak, a to je da igra na Ninkova, koji je stvarno klasa i od svih odskače svjetlosnu godinu...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To sam i ja primjetio.
Ninkov je prejak...
Zna li se koliko su ozbiljne povrede Lea i Stupara?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:06 
Bič božji
Bič božji

TaškoBL je napisao:
To sam i ja primjetio.
Ninkov je prejak...
Zna li se koliko su ozbiljne povrede Lea i Stupara?

Stupar ima problema si listom, sve će se znati sutra, a Leo sa leđima, samo se možemo nadati da nije ništa strašno i ozbiljno...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Uglavnom eto sada onim poštovaocima ekipa poputa Rada i Ofk, Borac je pokazao kako se igra na rezultat, i oonda kada smo uradili šta smo htjeli, dosta je daj djecu na teren... Ali i na negativan rezulta, smo zadnjih deset minuta vršili pritisak da eventualno zabijemo drugi gol, u jednom momentu zapad se okrenuo kontra svojih igrača, na Koromana i onog jednog crnca, naravno niko ne spominje crveni karton koji je trebalo da dobije onaj crnac koji je laktom udario našeg Medu, znači momci su pokazali muda...

Avduka je klasan golman, i takvog nema ni u Srbiji, nama se hendikep desio povredom Stupar pa smo na terenu nekih 5 minuta bili sa čovjekom manje, momku se ukazivala pomoć na klupi i kada je ušao tražio je izmjenu, Žara je loš, stegnut i jedini nije opravdao očekivanja, mada je realno imao i najteži zadatak, a to je da igra na Ninkova, koji je stvarno klasa i od svih odskače svjetlosnu godinu...

Žarić ima pregled igre kao Stevie Wonder :angry3:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:07 
Veteran
Veteran

Мене занима за колико пара је звезда довела Стаменковића, и колика је његова тренутна цијена. По трансфермаркту је 1.672.000 £, али то ми је баш мало превише...
Небитно, сигурно је много је скупљи од Авдуке, а Асмир је , по мом мишљењу, за класу бољи голман...

Нинков заиста, једина свијетла тачка у Звезди.

Poslednji put menjao јан_де dana 21 Feb 2011, 00:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
као што неко рече - да је била утакмица за бодове реално би било х2!
Владо је пробао све играче и евидентно је да неки ван првих 11 нису за Борац!
прво мислим ту на Граху који нити је више млад и таленат, а нити више мислим да је материјал за нас!

мени се свиђа начин како је играо наш везни ред првих 60 минута.
мљели смо их али тотално.
када је мистер Стровбери кренуо да мјеша, извео првих 11, онда је услиједио преокрет Звезде.

нећу ни да помислим шта би било да смо повели 2-0 или да је бар она друга пречка ушла!
овако нисам разочаран, приказали смо се у добром издању, мислим да је сваки Борчевац задовољан и да му је срце пуно!

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]