banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 07:11 Danas je 30 Jun 2026, 07:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Добро је, ја задовољан. Владо се одлучио за затворену варијанту и изгледало је одлично у првом полувремену. Касније измјењени сви стартери и норамално да ће доћи до пада. Нажалост највише нам шкрипи по тој лијевој страни, Жара је спор и скроз лош. Беновић би морао у првих 11. Војвода је добар, јак, Медо одличан, наше највеће појачање, прави креатор, то је оно што нам је недостајало. Крунић ме такође веома пријатно изненадио. Што се тиче Стакића, несигуран је, види се да је још неуигран са Леом, доста пута је остао кад Лео прави офсајд замку.

Све у свему, требало би бити довољно за титулу. Очекујем позитиван резултат у Широком.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
1. Све похвале Лешинарима... Једноставно, људи су се чули читаву утакмицу... Одерали Гејлије(иако их је било 20 пута више)
2. Прво полувријеме одлично, подсјетило ме на утакмицу са Сарајевом. Вребамо, чекамо и контра лаганице.
3. Друго полувријеме смо се мало превише повукли, по мени и превише респектовали Звезду, и зато смо примили 2 комада. Ипак је Звезда танак клуб, ни блиједа сијенка некдашњег великана.
Али исто тако, погодили смо 2 пречке. То је баш штета, да је макар она Стајићева бомба ушла, мислим да би Лешинари и Фирмаши провалили ону ограгу на Чмаракани... :lol:
4. Незадовољан сам коментаторима на Арени. Испаде да је Звезда играла сама против себе. Мислим претпостављам да су коментатори Гејлије, али опет Борац је био у данашњој утакмици егал противник. свака друга- Борцу је част што игра на Маракани, као да игра на Олд Трафорду, јбте :roll: Па онда, као Борац бори 50 навијача, па 100, па 200, а на крају богами дође и до 300 :roll:
Плус што их нису приказали готово никако, а откинули су с навијањем.

Браво момци, одрадили смо пар добрих утакмица у задње вријеме... Универзитатеа, Локомотива и ова данас, можда против слабијег тима од ова два, али у доста тежој атмосфери...
Свиђа ми се што су сви добили шансу...

Poslednji put menjao јан_де dana 20 Feb 2011, 16:09, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
4. Незадовољан сам коментаторима на Арени. Испаде да је Звезда играла сама против себе. Мислим претпостављам да су коментатори Гејлије, али опет Борац је био у данашњој утакмици егал противник. Па онда, као Борац бори 50 навијача, па 100, па 200, а на крају богами дође и до 300 :roll:

Послао сам им коментар што се тиче тога, мада мислим да га неће објавити. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Dobro smo igrali,jedino kad smo primili gol nasi su se igraci zbunili i onda primili i drugi,onda smo dosli sebi i pokazali da znamo igrati i napadacki joj da je usla ona precka od Stajica!
Dr.Vlado napravio odlican potez uvodjenjem svih igraca,mnogo ce im to znaciti.
Borac je pokazao ko je i sta je i vise se nece moci pricati kako su zvezda i partizan jaci od nas 1000 puta.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
добар Борац... треба узети у обзир да смо у другом полувремену играли са другим играчима скроз и да је она игра коју смо гледали у првом реалнија Борчева слика.
дакле једна принципијална игра, јако добро организована са сјајним новим играчима!

морам да критикујем малог Дујаковића јер је могао боље реаговати оба пута кад смо примили го. наравно ту је кумовало неискуство и трема коју је сигурно имао..но добро, тако се и кале млади играчи.. одмах у ватру. :)

примјетно је да су играчи Звезде сигурно имали више мотива за побједу па су тиме наметнули своју игру и стога имамо овакав резултат..

ови борчеви дресови су ми до јаја и под хитно морам себи да набавим један!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
И ја сам задовољан,мада сам и даље под утиском да смо их требали напасти послије првог гола,још стиснути одбрану цигана,иначе лоши су јако играчи звезде,како нахвалише ове странце ја реко њих двојица ће нас сами побједити,а појма немају,дали неке голове на грешке одбране!
Ето немамо због чега бити незадовољни,него само мало више хрбррости,по мени данас најбољи Медо и Малетић,добар Асмир,примјетно је било да се Дујаковић мало препо,Бока као и сваки пут борбено,Вељовић,хм,можда се чак боље Стево показо!Не знам то је моје неко мишљење !Видјећемо шта и даље како,али мислим да можемо добити шриког,а они играчи звезде на средини су доста јачи од наших!
Стајић солидан,видим да је поправио кретање !
Беновић за Жарића класа,Џо игро либера,мало је Владо експериментисо,али добро,задовољан сам !
Титула не би смјела доћи у питање!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Кад смо код дресова, радно вријеме наии шопа???

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Ja sam zadovoljan, pogotovo u prvom poluvremenu gdje nam je Zveyda uspjela stvoriti samo jednu priliku. U drugom poluvremenu pad, što je i logično kad je promjenjena kompletna prva postava, ne treba zaboraviti da smo i pored toga imali 2 prečke u drugom poluvremenu, stajića i ne sjećam se ko je još pogodio.
Za sedam dana široki, nadam se da povrede ćorića i stupara nisu ozbiljne i da će biti spremni. Eto vidjeli smo da se možemo ravnopravno nositi sa Zvezdom, barem prvi naš tim, još se igralo na njihovom terenu, prošla su vremena kada nam je Zvezda davala po 5 komada, dosta smo napredovali pogotovo igrački, još da rješimo ove administrativne probleme kluba. AJ BORAC!!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и моје мишљење... Дакле једна добра партија Борца, на високој дисциплини, прво полувреме смо гледали прави Борац, друго полувреме резервисти играли зато смо и примили 2 комада.. Све у свему добра партија, добра игра, појачања су одлично одиграла.Нарочито сам задовољан Медом и Круном одлични су.. Наравно ту је и Вељовић.. Дакле уколико будемо овако наставили играти титула уопште не долази у упитну форму.. Само дисциплина и све ће доћи на своје.. Следећа субота.. Широки.. Зна нам се шта нам је чинити.. У што већем броју отићи.. Победа уопште није упитна ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Одлична игра у првом полувремену, Звезда скоро да није пришла голу, за нас је сигурно био хендикеп што су два веома важна играча за одбрану морала изаћи због повреде, јефтино смо примили први го. Беновић добро одиграо, треба га убацити у прву. Дујаковић је још млад, спор и нејак у дуелима, није могао издржати дуеле са Звездиним крилима и по његовој страни су често пробијали, али имао је пар добрих потеза и сигурно ће за коју годину док ојача бити добар бек. Медо одличан, прави плејмејкер, миран, сталожен, правовремено упућује пасове.

Треба бити задовољан, као што сам прије писао ово ће бити тест да видимо гдје смо и сад се дефинитивно видјело да смо много напредовали.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sto se mene tice ja imam skroz drugaciji pogleda na utakmicu. prvo cini mi se da je Stakic odlicno pojacanje i da je sasvim solidno odigrao sto je i Vlado pokazao drzeci ga do zadnjih minuta. glavni preokret je bio ona Stupareva povreda, Dujakovic nije dovoljno dobar i konstantno je Zvezda napadala po toj strani koju je vise Stakic zatvaro nego Dujakovic. kasnije kad je i Leo izasao to je bilo to. ipak dobro smo se drzali, igrali smo na Marakani, da se igralo u BL mislim da bi Zvjezdi uspjeh bio nerjesen rezultat. mislim da Stajic treba igrati u startnih 11!Avduka kod prvog gola Zvezde, odlicna intervencija i da smo tad ocistili loptu i da nismo primilo gol mislim da bi bilo drugacije sve. jos jednom momcima svaka cast, Dr Vladi svaka cast. bice Evrope na ljeto :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 20 Feb 2011, 16:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:24 
Veteran
Veteran

Од не тако давног таворења у 1. лиги РС, шамарчина од сеоских клубова и сл. папазијанија, дођосмо да се равноправно носимо са Звездом. Сигуран сам да ћемо и тај ниво престићи, ако се буде наставило са добрим радом.

Једине моје замјерке су ситнице на којима падамо. Нпр. оне јадне тренерке, затим клупски сајт на коме уопште нема најаве ни вијести о овој утакмици, исл. мале ствар, али које се виде.
Мало још те ситнице дотјерти, и наставити пружати подршку др Влади јер човјек зна куд плови овај црвено-плави борд...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Po mom misljenju pojacanja su dokazala da su pojacanja u pravom smislu te rijeci,pogotovo Stakic koji je odlican!I Medjedovic naravno,komentar je suvisan.Krunic mi je malo izgubljen bio,nije nista konkretno uradio,a Veljovic je tolika volusina,nosi one Zvezdine igrace ko djecicu na ledjima. :D Svaka cast Rade!

Iskreno nismo mogli pobijediti sa onakvom taktikom,i vidi se da je Vladi rezultat nije bio u prvom planu,vec to,da svim igracima da sansu.Jbg igrali smo na kontre,prepustili inicijativu Zvezdi,i gol je visio u zraku.

Stajicu,zamalo gol,jebem li ti sunce zareno,kako se nasmija djavolski. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
јан_де je napisao:
1. Све похвале Лешинарима... Једноставно, људи су се чули читаву утакмицу... Одерали Гејлије(иако их је било 20 пута више)
2. Прво полувријеме одлично, подсјетило ме на утакмицу са Сарајевом. Вребамо, чекамо и контра лаганице.
3. Друго полувријеме смо се мало превише повукли, по мени и превише респектовали Звезду, и зато смо примили 2 комада. Ипак је Звезда танак клуб, ни блиједа сијенка некдашњег великана.
Али исто тако, погодили смо 2 пречке. То је баш штета, да је макар она Стајићева бомба ушла, мислим да би Лешинари и Фирмаши провалили ону ограгу на Чмаракани... :lol:
4. Незадовољан сам коментаторима на Арени. Испаде да је Звезда играла сама против себе. Мислим претпостављам да су коментатори Гејлије, али опет Борац је био у данашњој утакмици егал противник. свака друга- Борцу је част што игра на Маракани, као да игра на Олд Трафорду, јбте :roll: Па онда, као Борац бори 50 навијача, па 100, па 200, а на крају богами дође и до 300 :roll:

Браво момци, одрадили смо пар добрих утакмица у задње вријеме... Универзитатеа, Локомотива и ова данас, можда против слабијег тима од ова два, али у доста тежој атмосфери...
Свиђа ми се што су сви добили шансу...

:lol: šta kažeš čuli su se a ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:

Pa s obzirom da je Delija bilo 8 000,ili koliko vec,culi su se i predobro,moj drugar. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Lešinari", navijači Borca, odgovaraju "delijama" na sjajno navijanje mini-bakljadom, a njihov tim je pokušao da im se pridruži svojom pirotehnikom. "Bomba" sa 20-ak metara je zatresla prečku Bajkovićevog gola i završila van igre.
8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Soba 39 da si gledao tekmi mozda bi i cuo navijanje :wink:
Sve u svemu zadovoljan sam igrom,novi igraci su se dobro pokazali .
Medo ce uskoro potati miljenik navijaca u to ne sumnjam :wink:
Lesinari i Cabra za 10 :D
Samo mi nije jasno kad smo vec imali priliku da ih pobjedimo cemu onolike izmjene u drugom poluvremenu :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:50 
Veteran
Veteran

soba 39 je napisao:

С обзиром да си вјероватно дијете, нећу се расправљати с тобом. А још горе ако ниси дијете, онда те не разумијем...
А ако не вјерујеш да су се чули, узми снимак утакмице, па погледај, односно послушај.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
Soba 39 da si gledao tekmi mozda bi i cuo navijanje :wink:
Sve u svemu zadovoljan sam igrom,novi igraci su se dobro pokazali .
Medo ce uskoro potati miljenik navijaca u to ne sumnjam :wink:
Lesinari i Cabra za 10 :D
Samo mi nije jasno kad smo vec imali priliku da ih pobjedimo cemu onolike izmjene u drugom poluvremenu :roll:

Ma nije Vladi bio toliko bitan rezultat. :wink: Naravno da bi lijepo bilo pobijediti Zvezdu na Marakani,ali nema potrebe forsirati,povrijedili su nam se Stupar i Coric,a i treba se dati prilika svim igracima,da bar na kratko istrce na travnjak,i pokazu sta znaju.To je Vlado upravo i uradio.Super ce ovo sve biti,razbicemo Siroki.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
soba 39 je napisao:

С обзиром да си вјероватно дијете, нећу се расправљати с тобом. А још горе ако ниси дијете, онда те не разумијем...
А ако не вјерујеш да су се чули, узми снимак утакмице, па погледај, односно послушај.

Ma pusti njega,po postovima mu se vidi da je neki klinjo,neka pi*kica,lud na forumu,a na ulici manji od makovog zrna.Muda ko kikiriki. :D

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]