banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 08:23 Danas je 30 Jun 2026, 08:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Citiraj:
U nedelju na "Marakani" generalna proba za nastavak šampiona. Rival bratski Borac iz Banjaluje, vodeći tim u Premijer Ligi BiH.
Utakmica će biti prilika da navijači pozdrave Roberta Prosinečkog ali i novi tim Zvezde. Rival je Borac iz Banjaluke, za trenera crveno - belih odlična provera.

"Imamo dobrog protivnika, utakmica je veoma važnja, ona će biti pokazatelj onoga što smo uradili na pripremama. Važno je da vidimo gde se nalazimo sedam dana pre početka šampionata", rekao je Robert Prosinečki.

On je pozvao navijače da naprave dobru atmosferu kao uvertiru pred gostovanje Smedereva na otvaranju prolećnog dela.

Kapiten Pavle Ninkov veruje da će publika imati šta da vidi.

"Prava provera, voleli bismo da bude što više navijača. Naš protivnik vodi u ligi BiH i to je dovoljan dokaz njihovih kvaliteta", ocenio je desni bek Zvezde.

Meč počinje u 14 časova, ulaz je besplatan, a duel će biti prenošen na "Areni", ali i na Zvezdinom sajtu, zvezdatv.rs.

Ovo je najava za utakmicu, na sportske.net. Ima, naravno, dosta komentara... koji pišu iskompleksirane osobe, sa svih strana. Ima i pokoji naš i firmaš, al' uglavnom su to žestoki online BG huligani. Uglavnom nema nijedan komentar vezan za utakmicu, već prepucavanje CZ-PAR...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Pročitavši pažljivo izlaganje kolege sa lica mjesta ja ga pozdravljam i želim da pogodi rezultat ali ja i dalje ostajem pri svom. Zvezda je veliki favorit i biće jedno 3:1 za njih.
Ajd da prognoziram koliko će biti navijača, hm pa jedno 18 000
Da pogađam koliko će biti naših, pa oko 250 - 300 usput Firmaši su bili izvrsni na Marakani čak mi se onaj štit na početku nije sviđaoali kad sam vidio da kako koreografija odmiče ima baš nekih super elemenata a i bilo ih je po mojoj procjeni 600-700.
I ajd još da prognoziram ko bi mogao dati taj gol za nas, mislim da bi ga mogao Stajić ili Međedović utrpati

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ljuka988 je napisao:
Citiraj:
U nedelju na "Marakani" generalna proba za nastavak šampiona. Rival bratski Borac iz Banjaluje, vodeći tim u Premijer Ligi BiH.
Utakmica će biti prilika da navijači pozdrave Roberta Prosinečkog ali i novi tim Zvezde. Rival je Borac iz Banjaluke, za trenera crveno - belih odlična provera.

"Imamo dobrog protivnika, utakmica je veoma važnja, ona će biti pokazatelj onoga što smo uradili na pripremama. Važno je da vidimo gde se nalazimo sedam dana pre početka šampionata", rekao je Robert Prosinečki.

On je pozvao navijače da naprave dobru atmosferu kao uvertiru pred gostovanje Smedereva na otvaranju prolećnog dela.

Kapiten Pavle Ninkov veruje da će publika imati šta da vidi.

"Prava provera, voleli bismo da bude što više navijača. Naš protivnik vodi u ligi BiH i to je dovoljan dokaz njihovih kvaliteta", ocenio je desni bek Zvezde.

Meč počinje u 14 časova, ulaz je besplatan, a duel će biti prenošen na "Areni", ali i na Zvezdinom sajtu, zvezdatv.rs.

Ovo je najava za utakmicu, na sportske.net. Ima, naravno, dosta komentara... koji pišu iskompleksirane osobe, sa svih strana. Ima i pokoji naš i firmaš, al' uglavnom su to žestoki online BG huligani. Uglavnom nema nijedan komentar vezan za utakmicu, već prepucavanje CZ-PAR...

Dobra najava ali mi je to baš nebulozno znači oni se samo prepucavaju jedni sa drugima koja god tema bila, jedni spominju bari a drugi kako oni dominiraju u svim sportovima i tako ukrug i non stop isto ponavljaju tako da ja ne bih rekao da su to neki huligani nego obične jajare, navijači iz fotelje

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo , i od mene prognoza... CZ-FKB 0-0. CZ je bila neefikasna tokom priprema, mi ćemo ući tvrdo u utakmicu... Sad neznam, koliko će izmjena vršiti, ako bude 3 msm da se rezultat ne bi trebao mijenjati... Ako u 2. pol uđu rezrvne postave, onda bi mogla biti sva 3 znaka...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

0:0, Da pa to je vrlo logično s obzirom na rezultate dosadašnje ali ja nekako tu atmosferu vidim kao veliku prevagu za njih. I ne samo to nego i onih prelaganih 5:1 u BL mada to nije ni blizu ovoj ekipi a Zvezda je slbija nego tad ali i razbijanje Željezničara i Zrinjskog od strane Partizana.
Ajd još pogađaj posjetu pa da se razilazimo mada teško da ću zaspati pred očima mi već dobro popunjena Marakana i naši u presingu po čitavom terenu a Cigani ne znaju kud gone :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

(-Vrijeme-Rezultati CZ sa priprema+Robi+Početak nove sezone)x FK Borac = 18 000

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ljuka988 je napisao:
(-Vrijeme-Rezultati CZ sa priprema+Robi+Početak nove sezone)x FK Borac = 18 000

:lol: :lol: :lol:

Odlično, mada da su malo bolje igrali na pripremama ja bih prognozirao 25 000 ali isto mislim da će im najviše gledalaca odvući loši rezovi na pripremama a nešto manje vrijeme mada ta kiša dosadna ako bude padalaa tamo onaj krov pokriva samo rubeove...

Aj ne daj se!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
E od kuma ovakva prognoza,
Brišem ovo pesimistično što sam rekao prognoziram 1:2 tako mi nešto dođe.

Posjeta prvobitno najavljena 40 000 pa onda pala na 30 000 u najavama, a ja mislim s obzirom na ono što je Šlager govorio i ovo što vidim po sajtovima ako bude više od 20 000 to je premija. Ne zaboraviteu kalkulacije uračunatii TV prenos. Naših navijača od 200 - 400

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 06:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Aj Borac 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HErcqlP1SAw[/youtube]

Odjava programa prije polaska.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 07:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
jutro hajmo polako za bg sretno svima

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 07:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Krecem za 15-ak minuta.

Sa stitom ili na njemu!

AJ BORAC!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 09:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovdje je jutro tako tmurno i mracno kao da ce padati cuskije,ili kao da ce svaki cas mrak! Ali dobro je bar ne pada nista koliko vidim.

Aj Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Daj nam jos nekih informacija ako imas :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 10:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Imam.Evo upravo zvone zvona na Crkvi Svetog Marka :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol:

АЈ БОРАЦ

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Куд се не игра ова утакмица у БЛ, хладно је, али је макар сунчано и нема кошаве :)

Ево да и ја пожелим срећан пут свима који су отишли. Надам се да ће данас бити добра утакмица. ЦЗ има 5-6 пута скупљи тим од Борца, али не вјерујем да ће разлика на терену бити директно пропорционална буџетима.
Резултат ми није битан, више бих волио да се одигра квалитетна утакмица и да сви играчи покажу шта знају.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 11:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
srecno svim momcima koji su otisli u BG,da se vratite kuci srecni i zadovoljni :wink:
Danas Medo daje gol,nastaje muk na marakani samo se cuju nasi navijaci sa pjesmom JEBI BORCE SADA SVE PO REDU... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Jaooo jos malo ljudi i pakao pocinje... Samo da nam igra na nivou bude a rezultat ce sam da dodje ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Vodimo 0 :1 toooo

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]