Drugari,vidim da se od mene ocekuju nove informacije,ali moram vas razocarati,jer sam po nasem pitanju uradio jedno veliko NISTA
Imao sam nekih nezavrsenih "repova" od juce,tako da nisam mogao otici do stadiona u jutarnjim ili ranim popodnevnim satima dok tamo ima nekog desavanja. Otisao sam tek kasno popodne,Lounge bar je vec bio zatvoren,u Red-star kafeu nema nikoga,cak ni zgodne konobarice,radi neki nabildani dvometras(

,tako da sam ih danas samo jednom "pomogao"),a u klupske prostorije naravno ne mogu da udjem,a evo od vas citam da je gore bila cak i konferencija za stampu,zajednicka...U Zvezdinom muzeju ima nekih par ljudi,ali jedino sto sam tamo zanimljivo vidio je ovo

By [URL=http://profile.imageshack.us/user/[/URL] at 2011-02-19
Razocaran sto nema nigdje nikoga,odlucio sam malo provocirati onog momka koji radi u muzeju,naplacuje po 100 dinara i objasnjava sve detalje,pa sam ga pitao "Mogu li vas zamoliti da mi pokazete gdje se nalazi meni najdrazi Zvezdin trofej".On,vjerovatno naucen na takva pitanja odgovara kao iz topa "Koji,jel Bari ili Tokio,eno ih u sredini na vrhu".A ja kazem,"ma ne ti trofeji,vec trofej za osvojeno drugo mjesto u Kupu 1988?"

Sekund je bio zbunjen,ali onda je shvatio,cak smo se kasnije sprijateljili i polemisali da li je bio penal ili ne za Zvezdu (Zuber-Goran Milojevic),posto se i on odlicno sjeca te utakmice.
Nakon toga sam,namjerno,kad sam kontao gdje na veceru,otisao ovde na Tasmajdan u Restoran Madera,jer znam da se tu cesto okupljaju fudbalski ljudi,ali opet corak,nista po nasem pitanju.Od poznatih licnosti sam vidio samo Zorana Cuturu,bivseg igraca Cibone i reprezentativca,sa drustvom.Ipak,nisam se pokajao jer pjevacica,iako nije bog zna sta,super pjeva na engleskom,a bogami ima i zgodnih Slovenki,pritom jako dobro raspolozenih
Jedina korisna informacija koju sam saznao danas je da Lounge bar na stadionu ne radi uopste u danima kad se igraju utakmice,jer se tuda izlazi u VIP loze,a Red Star caffe radi samo za VIP zvanice,tako da oni koji sutra dodju ranije neka ne dolaze drito do stadiona jer nemaju gdje ni uci,radije popijte kafu negdje u gradu,pa kasnije sa Slavije busom broj 78 sa onog stajalista pored McDonaldsa,jer jedino on staje 5 metara od stadiona od tih koji krecu sa Slavije.Ili ako vec zelite da budete u blizini,onda svratite u neki od onih objekata iznad Autokomande,to vec slabije znam jer ne svracam tu,ali kolege RBA ili Brigate BL koji su vise od mene dolazili ovde na utakmice bi mozda mogli preporuciti neki lokal koji bi bio jedna vrsta okupljalista za one koji sutra planiraju na Zapad,jer sigurno ima ljudi koji nece zeljeti da pokisnu (stare kosti i reuma ne podnose stajanje na kisi od 2-3 sata)...Inace,ovde apsolutno jednog sekunda danas i nocas nije prestala padati kisa,tako da se nadam da ce se mozda u toku noci ispadati i to sto je ostalo pa da sutra ne pada.
Citajuci postove primjecujem dozu malodusnosti i ne zelim vise to da cujem! Dolazimo ovde da pobjedimo i tacka! Mnogo je veca razlika u kvaliteti bila 1988 kad su za njih igrali Pixi,Prosinecki i kompanija i bili su apsolutni sampioni,a mi luzeri na 14 mjestu Druge Lige Zapad,pa nas to nije sprecavalo da cijelim putem u vozu pjevamo "Procvjetala bijela lala,uzecemo Kup Marsala",a sad citam neke izjave kako nije lose ni da izgubimo 3-1 i samo da se ne obrukamo! Pa gdje vam je mladost??!
Inace ovde ljudi sa kojima sam kontaktirao se dijele u dve grupe.Prva uopste ne zna da se igra utakmica,a druga zna i ocekuje Zvezdinu pobjedu od 5-0!
Nase je da ih sutra razuvjerimo,srecno jedanaestorici koji istrce u crveno-plavom dresu ,a posebno srecan put svima vama koji dolazite sutra da ih podrzite!_