banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 08:21 Danas je 30 Jun 2026, 08:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 625, 626, 627, 628, 629, 630, 631 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2011, 22:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Crveno-plave baklje se pale i Borac krece na daleki put pjesme se ore i baklje gore srusi cemo Beograd AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Drugari,vidim da se od mene ocekuju nove informacije,ali moram vas razocarati,jer sam po nasem pitanju uradio jedno veliko NISTA :(
Imao sam nekih nezavrsenih "repova" od juce,tako da nisam mogao otici do stadiona u jutarnjim ili ranim popodnevnim satima dok tamo ima nekog desavanja. Otisao sam tek kasno popodne,Lounge bar je vec bio zatvoren,u Red-star kafeu nema nikoga,cak ni zgodne konobarice,radi neki nabildani dvometras( :( ,tako da sam ih danas samo jednom "pomogao"),a u klupske prostorije naravno ne mogu da udjem,a evo od vas citam da je gore bila cak i konferencija za stampu,zajednicka...U Zvezdinom muzeju ima nekih par ljudi,ali jedino sto sam tamo zanimljivo vidio je ovo
Slika
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/[/URL] at 2011-02-19

Razocaran sto nema nigdje nikoga,odlucio sam malo provocirati onog momka koji radi u muzeju,naplacuje po 100 dinara i objasnjava sve detalje,pa sam ga pitao "Mogu li vas zamoliti da mi pokazete gdje se nalazi meni najdrazi Zvezdin trofej".On,vjerovatno naucen na takva pitanja odgovara kao iz topa "Koji,jel Bari ili Tokio,eno ih u sredini na vrhu".A ja kazem,"ma ne ti trofeji,vec trofej za osvojeno drugo mjesto u Kupu 1988?" :D Sekund je bio zbunjen,ali onda je shvatio,cak smo se kasnije sprijateljili i polemisali da li je bio penal ili ne za Zvezdu (Zuber-Goran Milojevic),posto se i on odlicno sjeca te utakmice.
Nakon toga sam,namjerno,kad sam kontao gdje na veceru,otisao ovde na Tasmajdan u Restoran Madera,jer znam da se tu cesto okupljaju fudbalski ljudi,ali opet corak,nista po nasem pitanju.Od poznatih licnosti sam vidio samo Zorana Cuturu,bivseg igraca Cibone i reprezentativca,sa drustvom.Ipak,nisam se pokajao jer pjevacica,iako nije bog zna sta,super pjeva na engleskom,a bogami ima i zgodnih Slovenki,pritom jako dobro raspolozenih :D
Jedina korisna informacija koju sam saznao danas je da Lounge bar na stadionu ne radi uopste u danima kad se igraju utakmice,jer se tuda izlazi u VIP loze,a Red Star caffe radi samo za VIP zvanice,tako da oni koji sutra dodju ranije neka ne dolaze drito do stadiona jer nemaju gdje ni uci,radije popijte kafu negdje u gradu,pa kasnije sa Slavije busom broj 78 sa onog stajalista pored McDonaldsa,jer jedino on staje 5 metara od stadiona od tih koji krecu sa Slavije.Ili ako vec zelite da budete u blizini,onda svratite u neki od onih objekata iznad Autokomande,to vec slabije znam jer ne svracam tu,ali kolege RBA ili Brigate BL koji su vise od mene dolazili ovde na utakmice bi mozda mogli preporuciti neki lokal koji bi bio jedna vrsta okupljalista za one koji sutra planiraju na Zapad,jer sigurno ima ljudi koji nece zeljeti da pokisnu (stare kosti i reuma ne podnose stajanje na kisi od 2-3 sata)...Inace,ovde apsolutno jednog sekunda danas i nocas nije prestala padati kisa,tako da se nadam da ce se mozda u toku noci ispadati i to sto je ostalo pa da sutra ne pada.
Citajuci postove primjecujem dozu malodusnosti i ne zelim vise to da cujem! Dolazimo ovde da pobjedimo i tacka! Mnogo je veca razlika u kvaliteti bila 1988 kad su za njih igrali Pixi,Prosinecki i kompanija i bili su apsolutni sampioni,a mi luzeri na 14 mjestu Druge Lige Zapad,pa nas to nije sprecavalo da cijelim putem u vozu pjevamo "Procvjetala bijela lala,uzecemo Kup Marsala",a sad citam neke izjave kako nije lose ni da izgubimo 3-1 i samo da se ne obrukamo! Pa gdje vam je mladost??!
Inace ovde ljudi sa kojima sam kontaktirao se dijele u dve grupe.Prva uopste ne zna da se igra utakmica,a druga zna i ocekuje Zvezdinu pobjedu od 5-0!

Nase je da ih sutra razuvjerimo,srecno jedanaestorici koji istrce u crveno-plavom dresu ,a posebno srecan put svima vama koji dolazite sutra da ih podrzite!_

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Konferencija pred meč sa Borcem i online prenos
http://www.crvenazvezdafk.com/konferenc ... ontent.htm

Видео
http://sportal.rs/video.php?video_id=5300

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... jem-svetlu

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Yebala ih Konferencija u Agrobanci,zato gore i nema nikoga a ja letam kao mulac :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Slabo ja šta znam od kafana u BG 8) , posebno tamo oko stadiona, ali da se trebamo negdje naći, trebamo...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 19 Feb 2011, 23:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Šlager ti si baš optimista. Da, i ja sam to primjetio oni kad im spomeneš Borac otprilike reaguju kao da dolazi neki drugoligaš svi su u tom fazonu, ne interesuje ih puno... Uzećemo 5:0 i tako ta priča... Ja mislim da ne treba stavljati rezultat u prvi plan to ćemo poslije komentarisati a najvažnije je da vidimo gdje smo trenutno jer Zvezdi dolazimo u trenutku kad Robi debitiju i kad su u najjačem sastavu i mnogo publike, tako da bolja provjera ne može. Ako se ispostavi na kraju da je npr. 1:1 odlično ako bude 0:5 ok dobro vidjeli smo gdje smo i ako želimo u doglednoj budućnosti biti blizu grupe Lige Evrope znamo šta nam je činiti. Ja se stvarno ne opterećujem rezultatom hoću da uživam što neko reče i da vidim gdje smo trenutno. A ne da igramo samo sa ovim taraba BH ekipama i onda kad izađemo u Evropu očekujemo LŠ a ono već u prvoj utakmici tucet golova...

P.S. Ja se sjećam kad sam prije 10-ak godina prvi put išao na Marakanu došao 2-3 sata prije tekme i bio nešto žedan kupio 1,5 l nekog soka i to stuko poslije kad se nisam upiš.o a ne možeš nikuda mrdnuti nas dvojica na jednoj stolici stojimo...Neiskustvo, jbg

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 23:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Svima koji sutra putuju u Beograd želim srećan put i srećan povratak kući!

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:

Aj Borac

Fala brate, ti takođe samo lagano :cry:, znaš kako je brat zadnji put ostao bez dozvole...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Fala brate, ti takođe samo lagano :cry:, znaš kako je brat zadnji put ostao bez dozvole...

Znam ja sa njima :) 20-ka čuda pravi.
:( Ostaje mi da čekam iduću nedjelju i putovanje u Široki Brijeg. Nadam se da ću dole ići. Više ništa ne planiram.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
kod kuće i na strani je napisao:

Aj Borac

I tebi sretno u putu, samo polako... Aj' Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tako je,to volim,Aj Borac!!

Sutra kad im udarimo sitan vez,nece znati sta ih je snaslo!

Inace,jedina promjena koju sam primjetio je da su postavili duz citavog terena i iza golova reklame Gazprom.A plakata i dalje ni jednog,ni u gradu ni gore na brdu!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A još mi je interesantnije gledati najavu za tekmu i na areni i svugdje u suštini priča o Zvezdi... Robi debitiju, Borha ovaj onaj blabla besplatan ulaz i na kraju kažu satnicu kad se igra i u posljednjoj skundi onako usputno da se igra protiv Borca.
A i Žara se uskazlao na onoj konferenciji, svi neku šminku a on onu našu vrh trenerku samo mu još opanci fale, to je dobro da se zavara protivnik da su poveli vojvodu onda bi se uozbiljili.

Vjerovatno su nas uzeli za protivnika misleći da ćemo da oponašamo ove njihove ekipe iz JSL, bunker 90 min. i samo nabijanje lopte gore

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 20 Feb 2011, 00:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
На кладиониацма је ковта на Звезду 1,2 - 1,3...
А на нас је 5-7...
"Мало" су нас потцијенили. Ја се надам да ће се опећи.

Владо докторе, покажи Жутом ко је тренерски маг! :D

Ај Борац, ај бањалучки! 8)

П.С. Што јест -јест! Тренерке су нам "врх" :-? , а и Жарић завез`о ....
Но добро, што рече Српска-Србија, све је то дио камуфлаже. Зна доктор шта ради :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
и мени је она тренерка бола очи.. :D
к`о алија сиротановић стао онде :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Isto tako kad se prepucavaju sa Grobarima oni njima eto vam Juventus a delije pa bolje uzeti i nabiti Borac nego popuši.i od Juventusa. Prepotentni su mnogo, ne pobjede li moglo bi biti golemog razočarenja pa čak i Robi odlazi od najekstremnijih 8)

Ovi naši momci kad vide sve to stvarno trebaju izaći maksimalno opušteno i očitati im lekciju

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Slika

Др Владо поручује играчима: "Ако сутра побједите добијате сви тренерке из Најк шопа" :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 00:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
јан_де je napisao:
Slika

Др Владо поручује играчима: "Ако сутра побједите добијате сви тренерке из Најк шопа" :D

iz Adidasa :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 01:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
jbš spavanje, neće san na oči. Nema spavanja dok se ne završi sutra tekma jel ima ko da malo razglabamo o utakmici

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2011, 02:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Aj ja ću malo sam sa sobom raglabati. Znači taj SOS se počeo javljati Srpska - S dobio info za utakmicu, batica dobio neko izvinjenje...
Ma možda smo pogrešili u onom dijelu što smo ih nagrdili, ali ova izvlakuša ne stoji nikako. Čuj nek neko iz uprave Borca dođe po nas kao da smo smještene u nekoj Kasarni a + i to da su nas o tome obavijestili tek kad su se naši uveliko spremali u BL za Beograd a kad su njihove sve ekipe takođe vratile a dok su bili tamo niko nam se nije javljao. Takođe ne stoji to da je uhvaćen Ljubojević u kampu Partizana kad su lijepo prikazani iza naši kako treniraju i cijeli stručni štab odnosno svi oni pomoćnici fizioterapeut... A i Vlado je rekao da su samo došli uzeli izjavu od Ljubojevića i nagulili. Znači lažu i oni dobro
I na kraju krajeva šta će Ljubojević u kampu Partizana onaj Topalović mi baš ide na kur.c, a zna napraviti superzanimljive priloge. Sa nekim direktorom argentinske Boke pričao je 20 min. čovjek samo prevrće očima kad čuje u šta je ovaj bilmez sa SOS upućen i koja mu pitanja postavlja. A kad je pričao sa Ljubojevićem 3-4 pitanja koja bi vjerovatno znala postaviti i svaka voditeljka dnevnika a kamoli spotski novinar.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 625, 626, 627, 628, 629, 630, 631 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]