banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:38 Danas je 30 Jun 2026, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2011, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Slika
slucajno naleti na ovo....malo los kvalitet ali....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 22:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Joj Krune na presici, pa ko ona baba u busu iz filma "Ko to tamo peva"

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica je napisao:
Slika

Ova slika je iz sredine sedamdesetih godina, jer mi se čini da je istok izgrađen 78, ali poenta ove slike je nešto drugo, a to je da obratite pažnju na nekadašnji pomoćni teren Gradskog Stadiona...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Sto nema smisla stvarno nema smisla !!
http://www.sportal.rs/news.php?id=45603

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 23:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма нема ништа од тог...
Немој се узбуђаваш :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ne vidim zašto to nema smisla ....
2. najveća i ubjedljivo najpopularnija Srpska kluba igraju u Srpskom gradu...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 00:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Нек их Додик доведе себи у двориште па нек му играју.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
vidim ispod te vijesti da se iz Srbije ljudi dosta protive toj ideji ....

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 00:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sam za, kako god okrenes.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 02:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
aleksej je napisao:
vidim ispod te vijesti da se iz Srbije ljudi dosta protive toj ideji ....

Joj ljudi nemojte to tako gledati, teoretski je moguće da je dvojici ljudi dosadno i da po cijeli dan pišu te komentare i svađaju se njih dvojica a rekao bih čovjek kad pogleda 50 ljudi se svađa i razmjenjuje mišljenje. Ima i Sandžaklija koji nalete i namjerno pale vatru ... tako da se sutra desi ta utakmica karte bi planule za sat vremena to svi znamo pa za one gluposti tuče, noći šampiona je bilo 10000 a da ne dođe na Zvezdu i Partizan a ova regija je željna dobrog fudbala i ovaj dio RS dakle dio Krajine broji možda oko 600 000 tako da bi za derbi planulo i 40 000 da ima stadion kapacitet.
Ne treba mrziti te klubove naravno niti možemo zabraniti nekom da ih voli ali ne sekirajte se baš sam čitao jedan članak u Glasu i slažem se - ako se ovako nastavi Borac da stalno igra Evropu i da ima sve jači tim lako će se Krajina pa i cijela RS u fudbalskom smislu zapaliti za Borac

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 03:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Стварно треба мало лопту на земљу спустити што се тиче вјечитих па и што се тиче тог СОС-а ја нисам добио тај одговор. Сад се они извлаче али кад видите колико је тешко у Бањалуци борити се са неким ликовима које занима само Звезда и Партизан можемо замислити само како је код њих стање. Тамо се све врти око вјечитих а и њима гледаност, реклама и све зависи од тих прилога о Звезди и Партизану. Видим тамо, неки су им слали поруке извињења због реторике коју смо користили па можда су и зато послали ту поруку

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 03:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
batica je napisao:
Slika

Ova slika je iz sredine sedamdesetih godina, jer mi se čini da je istok izgrađen 78, ali poenta ove slike je nešto drugo, a to je da obratite pažnju na nekadašnji pomoćni teren Gradskog Stadiona...

U pravu si za pomoćni ali pogledaj okolo sve livade nije ga ni teško bilo napraviti i održavati

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 06:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ma da, treba prestati ta prepucavanja i računati da uz punu Marakanu realno je da su oni veliki favoriti i po imenima su mnogo poznatiji i skuplji. Dakle krenuti od pretpostavke da poraz od 2:0 ili recimo 3:1 za nas nije nikakava sramota i da je s obzirom na sve otprilike to realno i onda fino opustiti se i gledati utakmicu i uživati i naravno skinuti bilo koji pritisak sa naših igrača a ako izvučemo nešto više to ima da slavimo danima :lol:

Bolje i takva očekivanaj imati nego krenuti od pretpostavke da ćemo ih mi uzeti, koja je ruku na srce na klimavim osnovama gledajući logički.

Ali pored svega toga naši će nakon ove utakmice imati jedno veliko iskustvo i 1000 ljudi na Pecari će biti smješno, tamo će izaći bez ikakvog pritiska kad pregrme ovo sa Zvezdom.

Ja zadovoljan kako god završi, pobjedili smo samim tim što sve više se sastajemo sa sportistima iz Srbije i što sve više oni dolaze ovamo. A samim tim i mi ćemo biti jači

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 07:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
U jbt kakva je Banjaluka bila prije 30 godina sve neke njivetine oko stadiona, kakva li će tek biti za 30.
Ko bi rekao da je to prostor oko današnjeg Gradskog a svi govore zlatna Titina vremena a tamo iza stadiona štale neke, ovo je nekad bio običan gradić a koliko sam ja čuo tek nakon zemljotresa 69. Grad se počeo nešto više razvijati i onda su građeni neki reprezentativni objekti a prije toga za vrijeme Austrougara i bana Milosavljevića za vrijeme čije vladavine smo na području koje danas zovu BiH bili najrazvijeniji a između toga jedno 40 god. jedno veliko ništa toliko o istoriji i zlatnim Titovim vremenima :lol:

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Boka je napisao:
U jbt kakva je Banjaluka bila prije 30 godina sve neke njivetine oko stadiona, kakva li će tek biti za 30.
Ko bi rekao da je to prostor oko današnjeg Gradskog a svi govore zlatna Titina vremena a tamo iza stadiona štale neke, ovo je nekad bio običan gradić a koliko sam ja čuo tek nakon zemljotresa 69. Grad se počeo nešto više razvijati i onda su građeni neki reprezentativni objekti a prije toga za vrijeme Austrougara i bana Milosavljevića za vrijeme čije vladavine smo na području koje danas zovu BiH bili najrazvijeniji a između toga jedno 40 god. jedno veliko ništa toliko o istoriji i zlatnim Titovim vremenima :lol:

Tadasnji stadion je sa tri strane okruzivala kasarna jna tkz mali logor postojao je samo mali prolaz ka stadionu iz glavne ulice inace i u samoj kasarni je postojao jedan teren koji je FK BORAC cesto koristio za rad pogotovo mladjih kategorija. jos se sjecam vojnika po krovovima tih baraka nedeljom kad su se igrale utakmice, a i znalo se nekad proci kroz zicu kasarne i preskociti ogradu iza istoka ako bi nas klince redar vratio sa ulaza istoka :angry4: :D . tu se i nije moglo graditi jer je tadasnja jna bila nedodirljiva. mislim da je i danasnji istok izgradjen na tadasnjoj vojnoj zemlji.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 08:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 19:50
Citiraj:
Borac je mnogo zreliji u odnosu na prvi dio Premijer lige BiH. Naše šampionske ambicije su sada mnogo veće i mogu da kažem da smo jači u odnosu na jesenji dio, rekao je Srđan Šuput, predsjednik FK Borac.

Jesenji prvaci BiH proveli su 14 dana u Antaliji, gdje su imali odlične uslove za pripreme.

"Na osnovu svega urađenog mogu da kažem da će Borac zadržati prvo mjesto na tabeli i ostvariti ono što treba Republici Srpskoj i klubu, a to je da titula dođe u Banjaluku", izjavio je Šuput i dodao:

"U Antaliji sam vidio veliko zalaganje kod igrača i mogu kao bivši sportista da kažem da ljepšu atmosferu u svlačionici nisam vidio. Imamo sve predispozicije da budemo šampioni i sigurno je da će na terenu svi igrači dati maksimum, a i UO će dati sve od sebe da zajedno proslavimo titulu."

Ogranizovati pripreme u turskom ljetovalištu nije bilo lako, ali su čelni ljudi imali veliku pomoć Vlade RS.

"Želim da se zahvalim Vladi RS koja je omogućila da naša ekipa ode u Antaliju. Hvala navijačima koji nam daju podršku i koji su nas dočekali kada smo došli iz Turske. Pozivam sve koji vole Borac da nas u narednom periodu podrže i mi ćemo znati to da cijenimo", rekao je Šuput i dodao:

"Razgovaramo sa dva kluba vezano za B tim. Neću da govorim o imenima, još je rano, ali očekujem da ćemo krajem fabruara ili početkom marta riješiti sve i da će Borac imati filijalu što mora da ima svaki ozbiljan klub. Pokušaćemo i od UEFA i FIFA da dobijemo sredstva za izgradnju pomoćnih stadiona na kojima bi mladi igrači imali sve preduslove za kvalitetan rad."

Prije odlaska na pripreme Vlado Jagodić, šef struke banjalučkog premijerligaša, predstavio je plan i progaram za koji kaže da je ostvaren.

"Sve planirano smo ostvarili. Jači smo nego u prvom dielu sezone. Iako su otišli Bojan Puzigaća i Vule Trivunović smatram da imamo adekvatne zamjene", rekao je Jagodić i zahvalio se svima u Turskoj:

"Domaćini su učinili sve da se osjećamo kao kod kuće i želim da im zahvalim na tome. Odradili smo 21 trening u 14 dana i odigrali pet utakmica. Pokušali smo da igramo s jakim rivalima i u jednu ruku mi je žao što je posljednji meč bio sa drugim timom Lokomotive. I taj tim je veoma ozbiljan, a to pokazuje i budžet koji iznosi 10-12 miliona dolara."

Ove zime je "crveno-plavu" ekipu napustilo nekoliko igrača, ali pored toga Jagodić smatra da je Borac veoma jak. Novi igrači su Rade Veljović, Dražen Međedović, Dragoslav Stakić i Branislav Krunić.

"Imamo dobar igrački kadar koji može da osvoji titulu. Ostali smo bez kapitena, ali smo isto tako doveli nova lica za koja sam siguran da će u narednom periodu pokazati da su pojačanja", kazao je trener jesenjeg prvaka.

Generalnu probu pred start šampionata Borac će imati sutra na "Marakani" protiv Crvene zvezde. Meč se igra u 14 časova, a TV prenos je na Areni Sport.

"Iako je utakmica revijalnog karaktera za nas je bitna kao i sve. Ipak, pored toga razmišljamo o meču sa Širokim Brijegom, gdje možemo puno da dobijemo. Zvezda je za nas Široki i njihova igra je slična. Idemo da igramo i zašto ne bismo pobijedili Zvezdu na njenom terenu", izjavio je Jagodić.

Branislav Krunić, novi fudbaler Borca, zna kako se osvajaju titule i sigurno je da svojim iskustvom može da pomogne Bamnjalučanima.

"Borac zasluženo ide na prvo mjesto. Vidi se da klub želi da osvoji titulu i na dobrom je putu da to ostvari. Način na koji čelni ljudi kluba pristupaju poslu donosi rezultate. Ekipa može da napreduje i ono što je najbitnije fudbaleri teže ka tome. Sve moramo da pokažemo na terenu i mislim da jedini protivnik u nastavku sezone možemo biti sami sebi. Imamo kvalitetnu ekipu i prednost od pet bodova biće dovoljna", rekao je Krunić.
Ljubojević: Jači smo

Darko Ljubojević, sportski direktor Borca, istakao je da je zadovoljan angažovanjem pojačanja.

"Odradili smo dobro prelazni rok i mislim da smo doveli kvalitetna pojačanja. Siguran sam da ulazimo jači u nastavak prvenstva i to treba dokazati na terenu", rekao je Ljubojević i dodao:

"Želim da zahvalim gospodinu Miri Gajiću koji nam je bio sjajan domaćin u Zagrebu i pri polasku u Grac i kada smo se vraćali u Banjaluku."
Borac brend

Fudbalski klub Borac je kolektiv koji ima blistavu tradiciju i na te stare staze slave žele da ga vrate novi ljudi u klubu.

"Ne želim da kažem da je neki drugi klub iz RS manje bitan, ali mislim da naša zemlja mora da ima brend u svim sportovima. U fudbalu to mora da bude Borac. Ukoliko uspijemo u tome, jasno je da ostali klubovi u RS mogu samo da profitiraju. Smatram da Banjaluka kao glavni grad RS i Borac kao klub sa bogatom tradicijom to zaslužuju", rekao je Šuput.
Nesportski gest Jagodine

Pod velikom lupom javnosti je bio poraz Borca u meču sa Jagodinom (0:2).

"Taj meč nije trebao da bude zvanična utakmica nego trening. Htjeli smo da pružimo šansu mladim igračima koji do tada nisu igrali. Definisano je da to bude dva puta po 20 minuta i da njihovi treneri sude meč. Gledao sam samo prvo poluvreme pošto sam morao da se spremam za trening ostalih fudbalera. Neću da ulazim u to kakve su rezultate imali na pripremama, ali smo kasnije saznali da su se i drugi klubovi žalili na takvo ponašanje. Oni su taj trening pretvorili u zvaničnu utakmicu koja je bila objavljena u štampi. Ovakav potez je po mom mišljenju nesportski", rekao je Vlado Jagodić.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Schlageruuuu javi se :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 14:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo upravo sam dobio poruku od SOS-a da u nedjelju od 19:05 možemo pogledati snimak cijelog toka meča C. Zvezda - Borac.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Jel može tu utakmicu neko da snimi?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2011, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Генерација од које је почела црвено-плава прича 8)

Slika

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]