banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:35 Danas je 30 Jun 2026, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Drug oni ne zele da popiju pice u istom lokalu kamo da igraju prijateljske
Nudili su im mec u Austriji, Australiji i to sve placeno pa su odbili, tako da tesko da ce doci u BL...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Brigate BL je napisao:
Drug oni ne zele da popiju pice u istom lokalu kamo da igraju prijateljske
Nudili su im mec u Austriji, Australiji i to sve placeno pa su odbili, tako da tesko da ce doci u BL...

Nek je ideja zaživjela nije je pokrenuo bilo ko nego onaj koji ima utacaja i koji nešto može odraditi ako ćemo realno pa makar i bez Zvezde jer znamo svi da je sa Đurićem na ti tako da ako bi došao i samo Partizan svake godine ili Partizan Borac i neko treći možda voša ili neki evropski klub sve opcije su u igri. Ti si novinar pokreni i ti malo neku priču fino bi bilo da imamo neki turnit pred prvenstvo pa makar i ne bili ni Zvezda ni Partizan

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja sam za pravi turnir ali sa ekipama iz inostranstva

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Eto dogovorili smo se guraj to 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sad sam čekajući video klip odgledao tamo na Borac sport još jednom onu analizu Bilbije i Fišera pred utakmicu sa Lozanom. Ajoj ludila majko mila, kako hvale klipana Marića, predviđaju puno šuteva, Jandrić je vrhunski igrač i ostalo...
A Novaković još veći bilmez kaže 9 navijača Lozane a iz priloženog se vidi da ih je više, e moj Novakoviću batali prenose... Ili onaj biser da na istoku još parzno 100-njak mijesta iako se očekivalo da će sve biti puno a Lešinari se nagurali ima ih 500 više nego realni kapacitet Istoka.
Samo ne razumijem zašto je slika sa našeg stadiona i pored toga što rade sve sijalice tamnija mnogo nego sa nekih drugih Evropskih stadiona

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 18 Feb 2011, 17:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ima li ko stan za iznajmiti? :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 17:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
opasni ovi mladi Firmasi ....

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... vezde.html

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Srpska - Srbija je napisao:
Sad sam čekajući video klip odgledao tamo na Borac sport još jednom onu analizu Bilbije i Fišera pred utakmicu sa Lozanom. Ajoj ludila majko mila, kako hvale klipana Marića, predviđaju puno šuteva, Jandrić je vrhunski igrač i ostalo...
A Novaković još veći bilmez kaže 9 navijača Lozane a iz priloženog se vidi da ih je više, e moj Novakoviću batali prenose... Ili onaj biser da na istoku još parzno 100-njak mijesta iako se očekivalo da će sve biti puno a Lešinari se nagurali ima ih 500 više nego realni kapacitet Istoka.
Samo ne razumijem zašto je slika sa našeg stadiona i pored toga što rade sve sijalice tamnija mnogo nego sa nekih drugih Evropskih stadiona

mislim da je to do opreme za snimanje jer ima onaj jedan klip bas protiv lozane mislim da ga je neki stranac snimio
evo klipa ovdje

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 17:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Taj klip je super samo ja mislim da to nije do opreme i u Srbiji je dosta tamno kad snimaju sad je malo svjetlije na partizanovom zbog LŠ su uveli neku dodatnu rasvjetu ali ja ipak mislim da je to do rasvjete. Na stadionu izgleda odlično ali da bi tako izgledala i na prenosu treba mnogo jača rasvjeta

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 18:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Feb 2011, 18:07
Danas se na konferenciji za stampu mogla cuti stvar za rubriku vjerovali ili ne...POTPREDSJEDNIK BORCA JANKOVIC TUZIO "SVOJ KLUB" ZA 150.000 KM....STO BI UZ KAMATU TREBALO DA BUDE OKO 500.000 KM...OCIGLEDNA LJUBAV PREMA KLUBU :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Vidi čovjek da pare neke leže a zainteresovanih je mnogo pa bi i on malo da se ogrebe. A kako znaš, gdje gledaš konferenciju ja je nigdje ne mogu naći

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Optuzba po kom osnovu? Cirkus...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 18:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Feb 2011, 18:07
Danas je bila konferencija u 12...optuzba iz 2003 za navodni dug kluba prema njemu,koliko cujem rociste je zakazano...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Slika
:angry4:

Poslednji put menjao Evropski Borac dana 18 Feb 2011, 19:07, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
sto se tice utakmice sa zvezdom, realne je opcija da se odigra vec na ljeto, ali ne u organizaciji ta dva kluba, vec turnira koji se priprema. Naime, Hotel Monument u silnoj je makretinskoj akciji da na Mrakovicu dovode sve vrhunske ekipe na pripreme, pogotovo u ljetnjem periodu, kada je gore klima samo takva. Lukic i Adzic cvec su dali zeleno svijetlo za ljetnje pripreme, a u sklopu toga bio bi organizovan i turnir. u martu gore na Mrakovici pocinje izgradnja terena s vjestackom travom ,ali ako bi se i Borac nasao na tom turniru, finale bar ove prve godine igralo bi se na Grafdskom stadionu. Pored Borca, C.Z. ucestvovao bi i Rudar Prijedor, kao najveci klub regije kojoj pripada Mrakovica. U jednu ruku drago mi je sto je ovakva ideja zazivjela i na koraj je od realizacije, a opet krivo mi je sto mi moramo ici po bijelom svijetu na ljetnje pripreme, a ovdje zovu Zvezdu. Svetalana Kitic je takodje bila, odusevila se kapacitetima i ona je obecala dovesti zensku rukometnu reprezentaciju Srbije.....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Slazem se sa tobom sto putujemo po cijelom svijetu na pripreme a kod nas su odlicni uslovi evo ovaj centar u Krupi kad bi se malo doradio i povecao broj terena sjajno bi izgledao a bio bi jedan od regionalnih centara za pripreme klubova

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVvy3Lp6sZg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AjI3p1jBeDU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TOEGbWAjTeQ[/youtube]

Хвала момцима са борац-спорт још једном, радите одличан посао само тако наставите.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da, o tim momcima je više i bespredmetno pričati hvala im. Mislim da fali još govor Ljubojevića i Krunića i vjerovatno to još nije postavljeno. Vlado se baš raspričao, vidi se da je u poslu 100% a drago mi je i da se rješava taj spor sa Džajom tako da nam konkurencija može samo da pljune pod prozor

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ima li kakvog snimka sa dočeka fudbalera. Koliko je bilo ljudi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
nerado potezem temu oko sos-a ali posto sam dobio mail od njih podijelicu ga s vama, iako vjerujem da ste ga i vi dobili...

Citiraj:
Mi u Antaliji imamo dve ekipe koje snimaju Zvezdu i OFK , cesto se desavalo da se utakmice poklapaju a i velika je zavrzlama u turskoj, jer ne moze tek tako da se udje u neki RESORT. Pre ulaza u svaki hotel imate rampu gde vas proveravaju da li ste registrovani u tom hotelu, jedina mogucnsot je da neko iz FK Borac dodje po nasu ekipu, a do sada toga nije bilo. Nasa ekipa je uspela jedino da snimi Ljubojevica, i to kada se on nalazio tamo gde i ekipa Partizana. Pozdrav

eto...

naravno momcima sa Borac-sport svaka cast!!! ti momci svakako zasluzuju i podrsku u svakom smislu,a najvise u finansijskom.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]