banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:04 Danas je 30 Jun 2026, 11:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2011, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Nevjerujem al sve u svemu bice na njihovom sajtu i na arena 1 pa sad trazi gdje manje stopa :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 13:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Šta bi na konferenciji za novinare u 12, nema nigdje info. očekujem da Borac sport to postavi u cijelosti

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ja otisao do stadio u 13h da vidim trening, medjutim trening je na stadionu Sloge, u Trnu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Šta kažete za ovo dovođenje Zvezde i Partizana u Banjaluku. Ja kažem da bi mogla biti dobra ideja ali jedno veliko ALI treba je doraditi i nekako tu ubaciti i Borac. Npr. da igraju svako sa svakim ta 3 tima ili jednostavno da pobjednik kupa Srbije igra sa Borcem ili...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I ja sam za. Ali da se i Borac ubaci tu. Svako sa svakim. Najpostenije.
Imacemo 3 dosta kvalitetnije utakmice nego ove krke-dzake lige.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja sam protiv te utakmice,ali ako Dodik odluci da ce biti,mi tu nista ne mozemo,tako da ne vrijedi raspravljati.Ako zeli da dovede Zvezdu ili Partizan da igraju protiv Borca,onda okej,ali da igraju medjusobno na Gradskom stadionu,apsolutno sam protiv.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Koliko ja razumijem sva trojica smo ZA, s tim da se ubaci i Borac i od toga pred početak svake sezone napravi neki turnir trojke koji će postati tradicionalan i koji bi mogao biti interesantan za sponzore i medije ne samo BL i RS nego i šire. S obzirom da ide i projekat dogradnje stadiona onda bi takav jedan turnir zaista bio pun pogodak.

I još nešto da dodam tako nešto je i postojalo do prije možda 10-ak godina a možda i više, ne mogu procijeniti ne sjećam se tačno... zvao se Turnir šampiona gdje su pred početak svake sezone Učestvovali blizanci i Vojvodina igralo se u Novom Sadu i privlačilo je zaista veliki br. gledalaca

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 18 Feb 2011, 15:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Tu bi bilo u taj turnir dobro ubaciti Vosu ili jednostavno samo napraviti prvak Srbije te godine igra sa Borcem i tako svake godine

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da pa ovo čitaju judi iz uprave a ima i naših koju su im bliski pa mogu popričati sa njima da se gura ta ideja. S tim da ja mislim da bi bilo bolje barem za početak da to bude 3 pa da vidimo kako će ići dakle jedan dan Borac - Zvezda pa sljedeći Borac - Partizan i na kraju Partizan - Zvezda saberu se bodovi i proglasi pobjednik.
Privući jake sponzore da se i u finansijskom smislu ogrebemo od taj turnir, prodati TV prava jakoj kući poput Arene, sav prihod od ulaznica i TV prava ide nama dakle lijepa finansijska inekcija pred početak sezone a i kvalitetne provjere gdje smo u datom trenutku.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ajd da stavimo ljepšu sličicu. Jedva čekam Video klip! Ne znam zašto nema i drugog novajlije najavili su i njega pored Krunića.

Slika

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 18 Feb 2011, 15:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:laughing3:

А шејтана. :lol:

Хоће ли бити видео прес-конференције?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne kontam sto se neki odmah osjecaju ugrozeni. Pa to su, uslovno receno, nasi klubovi. Ne dovodi niko Tiranu i Dinamo ZG da igraju na gradskom. Vec nasa 2 najveca kluba. Druga stvar je da li neko simpatise te klubove ili ne. Sa gledista fudbala, to bi bilo odlicno. Kakav god sistem bio. Zvezda-Partizan, pa pobjednik s Borcem, kako god. To bi osvjezilo ovu fudbalsku ucmalost. A i razbila bi se ova monotonija preko zime. Nema fudbala, nego na TVu i u balonu u Cesmi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Ne kontam sto se neki odmah osjecaju ugrozeni. Pa to su, uslovno receno, nasi klubovi. Ne dovodi niko Tiranu i Dinamo ZG da igraju na gradskom. Vec nasa 2 najveca kluba. Druga stvar je da li neko simpatise te klubove ili ne. Sa gledista fudbala, to bi bilo odlicno. Kakav god sistem bio. Zvezda-Partizan, pa pobjednik s Borcem, kako god. To bi osvjezilo ovu fudbalsku ucmalost. A i razbila bi se ova monotonija preko zime. Nema fudbala, nego na TVu i u balonu u Cesmi.

Slažem se, to nije mala stvar. Ali kad bi se i Borac ubacio preraslo bi u spektakl.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vi vjerujete Alo to je najgori tabloid ja sam dobar sa njihovim urednikom sporta njih valja uzeti samo zbog naslova da se nasmijes sta sve mogu smisliti
Inace na presu nije bilo Stakica jer je dobio slobodno da ode kuci i da se vrati do treninga. Uglavno cilj ostaje titula, Vlado zadovoljan nakon rpesa mi je rekao da ce se realizacija popraviti cim se igraci malo opuste i odmore . Inace njemuz je krivo sto nismo igrali sa Lokomotivom jer je kako sam i pretpostavio da je zelio sve jace rivale. Stiti ekipu od euforije
najjaca izjava Krunica - Mi smo sebi najveci protivnik. Kvalitetniji su od svih rivala i sve zavisi samo od nas jer ako mi budemo na pravom nivou onda smo blizu titule

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sportal, Nezavisne svi su to objavili. Šta očekuju od gostovanja na Marakani

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To su samo prepisali od njih bez izjava
sama cinjenica da su Milu potpisali kao premijera nesto govori
a u Zvezdi i partizanu o tome nista ne znaju a uostalom nemaju ni slobodnih termina. Trebali su za dobru lovu igrati u Australiji pa su odbili

Vlado ocekuje da ce na Marakani odigrati dobar mec i zasto ne pobjediti, ali istice da je to ipak prijateljska utakmica i da je za njega ono glavno Siroki.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
skypostman je napisao:
Хоће ли бити видео прес-конференције?

Биће видео са конференције на борац-спорту,стрпљења молим :wink:

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dobro sad malo i on spušta loptu na zemlju da se igrači što više opuste ali drago mi je čuti da se spominje čak i riječ pobjeda što je do prije par godina bila misaona imenica čak i kad igramo na Gradskom. I meni se čini da smo kvalitetu bliži Zvezdi no ikad i da bi mogli pokvariti veselje pogotovo što publika nije zadovoljna dosadašnjim njihovim rezultatima još ako ne daju rano gol uvućiće se kod njih žestoka nervoza a nas boli ku..c kad bi se 0:0 završilo nije problem.

Znaš kako nije da nema termina evo recimo pogledaj sad za vikend 7 dana pred prvenstvo u BG su i Partizan i Zvezda znači može se za to naći termin

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ali Zvezda ima vec zakazane utakmice do maja
Oni su jedva nasli termin za prijateljsku sa Olimpijakosom tako da znajuci odnose dva kluba od toga nema nista. Plus ove sezone ce vec igrati tri puta

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 16:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ali pazi, mislim da nisi razumio, ne govori se ovdje o utakmici za 10 dana nego koliko ja razumijem i realno bi bilo, ukoliko se dogovori da to zaživi negdje od sljedeće godine ili pak od jeseni. Zato ti dajem primjer da 7 dana pred prvenstvo oni se uglavnom vraćaju sa priprema i traže protivnika za generalku a ako bi ovo bilo dogovoreno onda bi se uklopili u to.

Daleko je do toga ali čisto pričam da nije nerealno i spomenuo sam taj turnir šampiona koji se nekad igrao po sličnom sistemu u Novom Sadu

Vrh

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]