banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:03 Danas je 30 Jun 2026, 11:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2011, 20:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Не крчи више Арена, поправили су :)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
dokumentarac uradjen 2006. prilicno zanimljiv iako ga ni je nisam uhvatio od pocetka. bilo je dosta zanimljivih stvari, jedan od njih je intervju sa Piksijem o penalu iz '88 godine. :D kaze da nije mislio onako sutati po sredini ali je jednostavno zablokirao da li zbog manjka koncentracije ili neceg drugog ne zna ni on... :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Интервју са Билбијом:
http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/53413/cir/Nemanja-Bilbija-Golovi-kao-glavna-preporuka.html

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Zna li iko oce li se moci preko neta igdje gledati CZV - Borac ?? Pls hitno je :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Preko neta, ne znam. Probaj naći na ovom site-u. http://crvenazvezdafk.com/index.php

EDIT:Trebaš se registrovati i to je to. Besplatno je.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 17 Feb 2011, 23:08, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ако преноси Арена, требало би да буде на овом линку:
http://sport-uzivo.webs.com/arena1.htm

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
instructor je napisao:

Ovaj link često nije upotrebljiv. Evo sad recimo, nema streaminga.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
instructor je napisao:

Ovaj link često nije upotrebljiv. Evo sad recimo, nema streaminga.

Код мене има. А најбитније је да буде у недељу...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Danas prelijep dan ovde,tek navece opet poce duvati,skoro kao juce...Posto sam sinoc dobio kritiku kako ne radim nista po nasem pitanju,danas sam otisao na stadion jer sam imao vremena. Prvo sam svratio u Red-Star caffe,ali posto tamo nije bilo nikoga (osim zgodne konobarice),popio sam samo jedno pice i otisao 30-tak metara dalje u Lounge bar Maracana....
Slika
By [URL=http://profile.imageshack.us/user[/URL] at 2011-02-17
To je sjajan lokal kroz koji se izlazi u svecanu lozu Rajko Mitic i ostalih pet zvezdinih zvezda na zapadnoj tribini,i tu su vec tada bili Uros Cosic koji je upravo ustao sa ovoga stola sto konobar cisti i otisao u sesnaersterac ispred sjeverne tribine sa troclanom tv ekipom da daje intervju (nije SOS posto ne znam novinara,inace bi imali problema sa mnom :D ),ali namjerno sam sjeo za ovaj sto jer u velikom separeu iza mojih ledja su sjedili Dragisa Binic i Vladan Lukic sa nekim momcima koje ne poznajem,u namjeri da malo spijuniram hoce li sta pricati o utakmici sa nama.Medjutim nije bilo ni rijeci o tome! Ustvari,nije bilo rijeci ni o cemu,jer je cijelo vrijeme pricao neki niski celavi,debeli tip a oni su ga sve vrijeme slusali kao da je Bog! Sve neke price u fazonu "Pixi i ja letimo iz Pariza...."....Ili,"Zove mene Dzaja,bla bla,bla..." i ne prestaje sa dogodovstinama,a kako ko ulazi u lokal prvo prilazi njemu na poklonjenje i ljube ga (Ratko Dostanic,Slobodan Marovic,Ognjen Koroman,Dusko Tosic)!! Oslovljavaju ga sa Pedja,vjerovatno je ili neki bivsi igrac ili manager ili kriminalac! Uglavnom,zbog tog lika i njegovih dozivljaja niko nije progovorio ni rijec ni o Borcu,ni o cemu pametnom.Ali Lounge Bar je sjajan i oni koji dodju ranije neka svrate,nece se pokajati sigurno,topla preporuka....Ali to je za one alcohol free tipove jer se samo sluze kafe i neki slicni napici u milion varijanti,ja sam pio neku Orange kafu,tako da na klipache i ostale stvari zaboravite! :D
Posto mi je taj Pedja dokurchio,vratio sam se u Red-Star kafe kod zgodne male da vidim sta se tamo desava,ali sve su bili neki obicni momci,nije bilo igraca,ili ih ja ne znam.Ovo je dobro mjesto za one koji nisu alcohol free,mada i ovdje ima samo jedna vrsta piva,ali je dobro pivo!
Slika

uglavnom,na limenci pise "Kupovinom ove limenke pomazete FK Crvena Zvezda" i prvo sto mi je palo na pamet je zasto nasi ne probaju sa pivarom neki slican aranzman,eto jos jedne sanse za zaradu! Bilo kako bilo,ja sam ih "pomogao" par puta :D i otisao...jos sam iz kafica uslikao ovaj dio stadiona gdje ce vjerovatno biti smjesteni nasi navijaci,to je ovaj dio koji je jedini potpuno crven.
Slika
Frapiralo me da cak ni na stadionu nema nijedan plakat,ali ima zanimlivih grafita nacrtanih,kao recimo ovaj
Slika
Veceras sam,vracajuci se sa Skadarlije, prosao kroz cijeli centar i nisam nigdje nijedan plakat vidio!
Znam da ce sad opet biti kritike,"eno ga pomaze protivnika umjesto da skuplja korisne informacije" :D :D

Toliko za danas,sutra necete imati izvjestaj jer imam toliko obaveza da necu moci glavu podici,ali u subotu idem opet u Lounge bar na stadion gdje ce tada,siguran sam,biti i nasi igraci i rukovodstvo nakon zajednicke konferencije za stampu pa cu napisati i slikama dokumentovati sta se sve desavalo.

Pozdrav svima!

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Feb 2011, 23:57, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Шлагеру краљу!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 23:59 
Veteran
Veteran

Дубоки наклон за Шлагера!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 00:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma nije to nista koliko bih ja jos korisnih informacija cuo da nije bilo tog Pedje.Medju takvim fudbalskim ljudima bi se sigurno poveo razgovor o nedeljnoj utakmici,zasto su bas nas pozvali,kakav rezultat i posjetu ocekuju i svasta nesto,ali sta ces kad se manijak dovezao i ne zatvara usta a svi ga slusaju i gledaju sa divljenjem kao da je Mesija!!
Nisu bili ni svjesni kakvu "krticu" imaju u svojim redovima :D :D

PS Zaboravio sam napisati da su jos po necemu slicni nama,i njihov bivsi kapiten (Dejan Milovanovic) trenira sa juniorima,kao nekad i nas Olja.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Svaka ti čast Schlageru!!! Bravo majstore! Inače ovo pivo ima da se kupi, nažalost, i kod nas u maxi-u. Samo kradi njihove marketinške ideje pa kad se vratiš da raspalimo po forumu šta bi mogli od toga i mi uraditi. Veliki pozdrav i uživaj!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nocas sam sanjao prejak san,i probudim se u sred noci,morao sam ga zapisati u telefon da ne zaboravim.Pocela je utakmica na Marakani,i korner sa desne strane za Zvezdu,i ubaci neko u sesnaesterac,i neopisiva guzva,ne zna se ko pije,a ko placa,niko da izbije loptu,i ona odskoci od zemlju i neki se igrac Zvezde baci i glavom je ugura uz desnu stativu pored Avdukica.Nase razocarenje se ne moze opisati,da primimo takav sugav gol,psujem,jebem,grebem. :D I onda sljedeca scena,kraj utakmice,vjerovatno 90. minut,Zvezda napada i gubi loptu na nasoj polovini,i krece nas kontra napad,jedan od nasih igraca salje malo duzu loptu za Stajica,koji se poput Lennona neko vece,kao brzi voz,pocinje kretati prema protivnickom golu,poslaze 2 Zvezdina igraca,slalom napravi,i onda mu neko uleti,i skrsi ga ispred sesnasterca.Slobodan udarac,loptu namjesta upravo on,mi svi na iglama,kad je jaro zbomba pod precku,ludnica u kavezu,izvaljena ograda,ljudi ne mogu vjerovati sta se desava,Stajic trci prema nama i ljubi grb Borca. :)

Najjezio sam se i preznojio.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Schlager je napisao:
uglavnom,na limenci pise "Kupovinom ove limenke pomazete FK Crvena Zvezda" i prvo sto mi je palo na pamet je zasto nasi ne probaju sa pivarom neki slican aranzman,eto jos jedne sanse za zaradu! Bilo kako bilo,ja sam ih "pomogao" par puta :D i otisao

Ти си Звездин Циган, Шлагеру, Шлагеру, Шлагерууууууу!!!

8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 08:45 
Veteran
Veteran

http://www.alo.rs/sport/35787/DODIK_spaja_vecite

Чуј овог ророње.
Спајај их у Лакташима, је*али те они...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 09:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ko planira ići za BG i da se mi sa foruma tamo grupišemo neka se javi na PP! Mislim da je bolje da nas što više gleda zajedno 8) Aj' Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ево и овако арена 1
Kod:
mms://87.250.33.42:8080/tvarena
отворити у VLC Player, ради већ дуже вријеме

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Državna televizija tako će prenositi naredne susrete:
16. kolo: Široki Brijeg - Borac
17. kolo: Borac -Drina
18. kolo: Široki Brijeg - Olimpic
19. kolo: Zrinjski - Sarajevo
20. kolo: Sarajevo - Budućnost
21. kolo: Željezničar - Široki Brijeg, Borac - Sarajevo
22. kolo: Zrinjski - Borac
23. kolo: Borac - Budućnost
24. kolo: Zrinjski - Olimpic
25. kolo: Željezničar - Slavija
26. kolo: Sarajevo - Željezničar
27. kolo: Željezničar - Zrinjski
28. kolo: Sarajevo - Široki Brijeg
29. kolo: Željezničar - Borac, Široki Brijeg - Zrinjski
30. kolo: ?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a zna li se oce li copavi rtrs prenositi utakmicu.

tacno ima da izbacim tv iz kuce samo zbog njihove jebene pretplate, koju dajem nizasta i da sve gledam preko interneta

Vrh

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]