banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 12:35 Danas je 30 Jun 2026, 12:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121529 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2011, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Zamolio bih ove interenet huligane koji su upućivali prijetnje po raznim portalima i forumima, da sami sebi lupe po jedan šamar.
Vaše provokacije će, ne daj Bože, na svojoj koži osjetiti momci koji odu na ovu utakmicu.

Schlager, pa nije valjda da je tako hladno?! Šta kažu prognoze? Šta nas čeka u nedjelju? Znaš kako Beograđani kažu za košavu, nađe rupu pa te yebe :D Ima li kakvih plakata po gradu ili te RBA ipak nije nagovorio na tu 'žrtvenu šetnju' za našeg Velikana? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 21:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
ajoj samo 20 KM , bas bi volio otici. Pitanje je kad ce se to opet desiti ... a moram u nedelju na krstenje kod rodjaka :( necu moci ni preko neta pogledati, jer ce mi noge biti pod stolom.... ccccc

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ajd ako ćemo iskreno onda mnogo veće šanse ima Zvezda za pobjedu, navijači, domaći teren, debi... Volio bih samo da naši momci ostave srce na terenu pa vidjećemo za šta je to dovoljno ne bih volio da se predamo bez ispaljenog metka ali imam veliko povjerenje u Vladu i nadam se dobroj utakmici

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
ZA NAS KOJI OSTANEMO, Bice opsirna reportaza na SOS-U. JOS DA IH DOBIJEMO, ONI CE SVAKAKO MORATI PUSTITI ZBOG CIGANA, BAS ce biti merak slusati (Kara)Petrovica kako je tamo neki Borac pokvario festu Robiju decembarskom.
Nesto raymisja, Borac je veliki klub i trebao bi na ovaj susret povesti i veterane, da ih pocasti ya sve sto su dali Borcu. Predsjednik udruyenja veterana zvezda je nas covjek Vladica Popovic, koji uvijek Zaplace kada se pomene Borac i BanjA Luka, znam da bi nas docekali tamo super, a i ostali velikani Dule Savic, Jovin, Borovnica, Ljukovcan, gotive ove nase.....
Siguran sam da cemo odigrati dobro na maloj Marakani, a to ce nas napuniti samopouzdanjem pred Pecaru. I dalje mislim da c enam biti teye protiv Drine, juce su igrali s sSlavijom i iygubili 2-1, ali su ih raybili prvo poluvrijeme i vodili 1-0. u drugom dijelu Vojvodic yamjenio citav tim, pa sokolovi dobil ikrila i dali dva komada.
Ajd da malo licitiramo oko sastava, evo moga idelanog:
Avdukic, Benovic, Stupar, Petric, Coric, Raspudic, Mikic, Medjedovic, Stajic, Krunic,Veljovic. Klupa: Marcetic, Nikolic, Sakan, Grahovac, Zaric, Stakic, Sreco, Vidakovic.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Krajisnik iz Luke je napisao:
ZA NAS KOJI OSTANEMO, Bice opsirna reportaza na SOS-U. JOS DA IH DOBIJEMO, ONI CE SVAKAKO MORATI PUSTITI ZBOG CIGANA, BAS ce biti merak slusati (Kara)Petrovica kako je tamo neki Borac pokvario festu Robiju decembarskom.
Nesto raymisja, Borac je veliki klub i trebao bi na ovaj susret povesti i veterane, da ih pocasti ya sve sto su dali Borcu. Predsjednik udruyenja veterana zvezda je nas covjek Vladica Popovic, koji uvijek Zaplace kada se pomene Borac i BanjA Luka, znam da bi nas docekali tamo super, a i ostali velikani Dule Savic, Jovin, Borovnica, Ljukovcan, gotive ove nase.....
Siguran sam da cemo odigrati dobro na maloj Marakani, a to ce nas napuniti samopouzdanjem pred Pecaru. I dalje mislim da c enam biti teye protiv Drine, juce su igrali s sSlavijom i iygubili 2-1, ali su ih raybili prvo poluvrijeme i vodili 1-0. u drugom dijelu Vojvodic yamjenio citav tim, pa sokolovi dobil ikrila i dali dva komada.
Avdukic, Benovic, Stupar, Petric, Coric, Raspudic, Mikic, Medjedovic, Stajic, Krunic,Veljovic. Klupa: Marcetic, Nikolic, Sakan, Grahovac, Zaric, Stakic, Sreco, Vidakovic.

Samo izbaci Benovica iz prve,Zara je zacementirao mjesto kod Vlade. 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jan 2010, 18:56
A đe to ima za 20 maraka? Kome da se obratim? Jel odmah nazad poslije utakmice?

8-)Pismeni sastav8-)
Lecenje upale vena

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ognjenp je napisao:

Nije to za tebe,ti idi sa svojima. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
ognjenp je napisao:

Otidi fino do prostorija navijaca koje se nalaze ispod zapadne tribine i sve se tu mozes raspitati :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01

Slažem se za sastav ali mislim da će Vladina ekipa ipak biti nešto drugačija. Po onome što je do sada viđeno na pripremama, Žarić ima prednost u odnosu na Benovića. Stajić, do sada nije počeo ni jednu pripremnu utakmicu, ali mišljenja sam da je on definitivno igrač za prvih 11. Naš najbolji strijelac Branka Nikolić :D pod hitno mora na klupa da se malo sabere. Ne znam koliko će se Krunić ukopiti za ovo kratko vrijeme?! Kvalitetom ima mjesta u prvoj postavi ali, ponavljam, ne znam koliko ćemo se stići uigrati. Vidaković je igrač koji se nameće i siguran sam da će dobijati sve veću minutažu. Marakana će nam puno toga reći kad je Vladinih prvih 11 u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
tatamata je napisao:

Samo izbaci Benovica iz prve,Zara je zacementirao mjesto kod Vlade. 8)

Onaj sastav moja je zelja, a nisam bas siguran da je Zara zacementirao startnu postavu. Vidjecemo i ovo oko kapitena licenciranje. Svi znamo da nemoze biti onaj koji sjedi na klup ili nije standardan. Kako ja cujem, a mnogo toga cujem, Benovic je blizi terenu, iako ce mnogo zavisiti i od protivnika, pa me ne bi zacudilo da zara pocne na Pecari, ali na kraju sezone da Benovic ima mnogo vecu minutazu....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onaj sastav moja je zelja, a nisam bas siguran da je Zara zacementirao startnu postavu. Vidjecemo i ovo oko kapitena licenciranje. Svi znamo da nemoze biti onaj koji sjedi na klup ili nije standardan. Kako ja cujem, a mnogo toga cujem, Benovic je blizi terenu, iako ce mnogo zavisiti i od protivnika, pa me ne bi zacudilo da zara pocne na Pecari, ali na kraju sezone da Benovic ima mnogo vecu minutazu....

Ma odlican ti je sastav,to je i moja zelja,slicna,mislim logicno,ali cini mi se da Vlado bas ne gotivi Benovica,i da Zaricu daje prednost.I ja bi volio da Benovic igra stalno.A za kapitena,Boka lav,niko drugi.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kod kuće i na strani je napisao:
Zamolio bih ove interenet huligane koji su upućivali prijetnje po raznim portalima i forumima, da sami sebi lupe po jedan šamar.
Vaše provokacije će, ne daj Bože, na svojoj koži osjetiti momci koji odu na ovu utakmicu.

Schlager, pa nije valjda da je tako hladno?! Šta kažu prognoze? Šta nas čeka u nedjelju? Znaš kako Beograđani kažu za košavu, nađe rupu pa te yebe :D Ima li kakvih plakata po gradu ili te RBA ipak nije nagovorio na tu 'žrtvenu šetnju' za našeg Velikana? :D

Nazalost,uspio me je nagovoriti :cry: :cry:
Epilog setnje je sledeci-Plakata nema nijednog a obisao sam cijeli centar,ni slova o utakmici,samo reklamiraju koncerte u Areni sledecih dana,Vanesa Mae,Boy George,Zeljko Samardzic,Goran Karan...Sto se tice Banjaluke,pominjemo se samo po cevapima,imaju ih nekoliko,a najblize centru su u Nemanjinoj i u u Decanskoj...cijena 280 din za veliku porciju,i toliko o Banjaluci...praticu razvoj situacije sledecih dana koliko stignem.......vrhunac je bio kad me na kraju jos uhvatila ledena kisa,jedva sam pobjegao!

Necu vise biti tako labilan da se dam nagovoriti :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Prošetaj sutra do SOS onako gospodski i u ime naših sugrađana zahvali im se od srca što su nas prevarili

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Црвена звезда

"Генералну пробу" за наставак шампионата Бањалучани ће имати у недјељу, 20. фебруара од 14 часова на српској "Маракани" против Црвене звезде. Улаз на утакмицу је слободан, а за суботу је у Београду планирана заједничка конференција за новинаре. Биће то дуел два освајача Купа за 2010. годину.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' ga treba biti sramota sto ide sa Delijama?
Ja idem sa stricom, "kolima" :)
Vjerovatno... Ulaz besplatan?! Bice veselo :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
TaškoBL je napisao:

има ли још мјеста? :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Besplatan je ulaz 100%.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:

Prvo piše se stricem i kola bez navodnika, a drugo da li ideš sa Delijama, stricem, manijacima... tvoja stvar ali šta to imaš pisati ovdje

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Srpska - Srbija je napisao:

Prvo piše se stricem i kola bez navodnika, a drugo da li ideš sa Delijama, stricem, manijacima... tvoja stvar ali šta to imaš pisati ovdje

"kola" su zaebancija, pa zato navodnici. A "stricom" je greska.
Pisem zato sto idem na utakmicu Zvezda-Borac a ovo je tema o Borcu.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 00:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma ajde samo opušteno šta se palite odmah, idite i uživajte. I ja sam blizu da uhvatim neki prevoz.

Vrh

[ 121529 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]