Zaboravio sam prokomentarisati malo onu smijesnu utakmicu nas i Jagodine,na kojoj se jako lijepo moze prepoznati dosta osobina koje nas krase kao narod u ovih zadnjih 20-tak godina propasti,znaci zajebi,presuti,omalovazi,dodaj,slazi...... Bez imalo namjere da arbitriram,jer je u krajnjem slucaju totalno nevazno (tim gore!!),navescu sta kaze jedna strana a sta kaze druga,konkretno Sportski Zurnal od nedjelje. Citali smo u nasim novinama kako Vlado kaze da su igrali nasi juniori protiv najboljeg tima Jagodine,a u Sportskom Zurnalu pise da je Jagodina igrala sa rezervnim timom jer nisu stavljali prvotimce koji su igrali dan ranije protiv Gangvona,a za nase "juniore" su igrali (ove sam zapamtio) -Benovic,Dzo Damjanovic,Sakan,Grahovac,Dujakovic,Branislav Krunic,Sreco,Vidakovic,Stajic....
Vlado kaze da se igralo dva puta po 25 minuta,a u Sportskom Zurnalu pise da je golove postigao Djilas u 63. i 74. minutu!
Morao sam napisato ovaj osvrt,jer je prosto nevjerovatno koliko razlicitih (bolje receno neko laze) informacija o jednoj bezveznoj,nevaznoj,jutarnjoj trening utakmici dva srpska kluba koji bi trebali biti i prijatelji,pa onda nije ni cudo sta se sve desava kad krenu borbe za bodove,opstanke,titule,a pogotovo u Srbiji gdje vise nije rivalitet izmedju dva najveca kluba vec prava mrznja i izmedju navijaca i izmedju uprava! Sta bi tek bilo da su Borac i Jagodina igrali za bodove,kad se ovoliko klipovi podmecu za jednu prijepodnevnu trening utakmicu?
Zaista je nebitno ko tu laze,vjerovatno svi pomalo.Niti je ovo nas juniorski tim (drugi mozda,ali juniorski ne),niti njima vjerujem da su odmarali sve prvotimce jer ovaj Djilas sto je dao golove je uz Pericu Ognjenovica jedini njihov igrac za koga sam cuo! A posebna misterija su mi ovi golovi u 63. i 74. minuti iako smo pet puta u zadnjih par dana procitali da se igralo 2X 25 minuta! To ne moze ni Chuck Norris

Zavrsni komentar je nasa,srpska posla!