Citiraj:
Шта фали Драги, па ко би сад водио екипу кад жуте банке нема у клубу?!
Jeb'ga jel on radi džabe? Ovo stvarno pitam pošto nisam upućen u trenutna dešavanja.
Ono što znam i što odgovorno tvrdim jeste da klub u kojem nema para, koga praktično vode Aco Vranješ i Doja, a na klupi sjedi Drago, teško da može da sae nada ičem dobrom. Hronična besparica nije problem od juče niti od prošle sezone. To što se klub srozao, problem je druge prirode i datira mnogo duže, ali je iluzorno očekivati i da će ova ekipa, uspjeti da ga izvadi iz govana. Priča oko Borca se ponavlja po stoti put i svaki put je scenario gotovo preslikan...
Ako ima istine u ovome što Vranješ petlja po novinama, a znajući ga, to treba uzeti sa velikom dozom rezerve, koja naginje ka nepovjerenju, onda tu treba malo više posla i malo više stručnosti. Ako ideš na podmlađivanje, onda je rezultat i utakmice i krajnji rezlutat sezone, u drugom planu, a afirmacija igrača i rad sa njima treba da bude prioritet. Ja lično ne vjerujem da su Vranješ i ekipa, sposobni da skautuju talentovane klince, a da Drago Karalić, od njih pravi igrače za vrh bh košarke. To mi jednostavno zvuči kao naučna fantastika.
Treća stvar je opet ta dreka na grad da pomogne. Imam utisak da im je svake sezone poslovna politka, baziran na obećanjima gradske uprave, pa kad se to ispostavi kao šarena laža, onda spapavaj glavu moleći privatnike da daju nešto para. Umjesto da bude obrnuto...