Citam ove komentare,fino boga mi,nema sta,izgleda da sve tece po planu.Ako Vlado kaze da je zadovoljan,onda izgleda da je stvarno dobro,jer znamo svi da Vlado nema dlake na jeziku.Ono sto primjecujem jeste,da je Veljovic vanserijsko pojacanje,bar po ovim pricama,komentarima,i tekstovima,nesluzbenim.Steta prava sto je dosao na pozajmicu,bilo bi fino kad bi ga mogli na kraju sezone angazovati za stalno,mislim da bi nam se visestruko isplatio.Da sad ne ispadne da ga dizem u nebesa,vidjecemo kako ce se pokazati na sluzbenim utakmicama.
Dakle rezime je sljedeci,otisli:Muminovic,Vukelja,Stanceski,Puzigaca,Vule,Petrovic,dosli:Medjedovic,Veljovic,Krunic,Stakic.Obrni okreni,iako sam priznajem bio malo iznerviran zbog prisilne prodaje kapitena,sve u svemu dobro je ispalo.Zaradili smo koju paru,a doveli vise nego kvalitetna pojacanja.Steta kazem opet,zbog duzine ugovora pojacanja,skoro svi po godinu i po dana,ali dobro,tu boljku izgleda necemo dugo preboliti!Ovo je ozbiljna stvar.
Nego zbunjuje me malo,kakvu Vlado taktiku misli koristiti,jer sada imamo 2 kvalitetna plejmejkera Krunica i Medjedovica,o napadacima da ne pricam,Stajic,Nikolic,Veljovic,Vidakovic,sva cetvorica su ubice u napadu,bukvalno.Bas me zanima sta je smislio nas trener,stvarno je na mukama,ali onim slatkim.
Jos imamo dvije utakmice do pocetka prvenstva Lokomotiva i Crvena Zvezda,i na njima bi se trebalo vidjeti sa cime stvarno raspolazemo.Naravno treba imati u obzir da su to ipak prijateljski mecevi,u kojima je glavni cilj da se ne povrijedi niko,tako da ne vjerujem da ce igraci davati 100% i bespotrebno gubiti glavu,ali sigurno da ce generalna proba na Marakani biti prava poslastica.Nadam se da cu uspjeti i ja otici u BG,ako je vjerovati da ce biti 40 000 ljudi,onda se takve stvari ne smiju propustati,ko zna kad ce se ponoviti.
I za kraj,remi sa Khimkijem je odlicna stvar,prezadovoljan sam,ipak su oni jaka ekipa.Hehehe,a kad budemo igrali sa Lokomotivom,taman da vidimo da li bi ih i mi izbacili da smo Lozanu prosli.