banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:25 Danas je 30 Jun 2026, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2011, 21:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nešto sam razmišljao o prelaznom roku. I ovaj put smo prodavali, kupovali i, čini mi se, korektno profitirali. Kad je prodaja naših igrača u pitanju, mislim da tu u budućnosti neće biti problema jer će interesovanje stranih klubova, ubijeđen sam, biti sve veće. Takođe, nećemo imati problema ni sa privoljavanjem igrača (pod uslovom da imamo para :evil3: ) u naše redove, pošto je i njima jasno da se u Borcu radi sve ozbiljnije, a i naš klub može da bude vrlo dobra odskočna daska. Imamo i imali smo igrače koji su imali ili imaju solidnu domaću i inostranu karijieru. Da ne nabrajam sve igrače, ali naših igrača bilo je i biće u klubovima širom svijeta. Dakle, interesovanje za igračima Borca je sve veće, što je dobro jer to potvrđuje naš kvalitet.

Međutim, želim da napišem par redova o Vladi Jagodiću. Schlager je dobro primjetio kako su Vladini rezultati u drugom mandatu najčešće 1:0, 0:0 ili 0:1. Ne mislim da je to slučajno, iako je Vlado najavio da ćemo ubuduće igrati za gol više. Ne radi se tu o famoznoj Đorinoj školi fudbala :D , već mislim da je Vlado potpuno sazrio kao trener i da je shvatio da ima takmičarsku ekipu koja je u stanju osvajati titule. Mišljenja sam da je Vlado puno bliži talijanskoj školi koja već denecijama donosi rezultate. Juventus, Milan, Inter pa i reprezentacija Italije svoje najbolje rezultate ostvarivali su minimalnim pobjedama od 1:0 ili čak i sa 0:0, pa penali. Jednostavno, takmičarski fudbal. Ne umiremo u ljepoti ali ostvarujemo rezultate koje smo svi mi priželjkivali godinama. Oni koji Vladu poznaju duži niz godina za njega kažu kako je 'spor' ali neviđeno posvećen poslu koji radi, i trener koji obraća pažnju na sve moguće detalje. Volio kada bi se sa Vladom potpisao dugogodišnji ugovor, da mu se obezbjede finansije i da mu se daju odriješene ruke. Naravno, želja mi je da na poziciji SD i dalje gledamo Darka Ljubojevića. Pod pretpostavkom da će Ljubojević i u buduće biti sportski direktor i da će Vlado biti šef i narednih godina (kao Sir Alexander Chapman "Alex" Ferguson :D ), nemam dilemu da ćemo igrački pa čak i organizaciono sve više napredovati.

Napisah, interesovanje za naše igrače je sve veće, ali bojim se da nam ne dođe prelazni rok u kojem će neki bogatiji, organizovaniji klub pokazati interesovanje za Vladu Jagodića. Šta onda?! Kako ga zadržati? Mislim da se o tome skoro nikako ili vrlo malo razmišlja. Mnogi klubovi na svojoj klupi žele vidjeti trenere koji znaju kako se osvajaju titule pa čak i tzv. talijanskim anti fudbalom. Zato, sad i odmah Vladi Jagodiću ponuditi dugogodišnji ugovor sa puno više ovlašćenja i, naravno, odgovornosti. Da ne bude kasno.

Vlado, Vai avanti maestri !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sve si lijepo srocio, ali jos mi trebamo raditi da bi se to i ostvarilo.

Za pocetak bi bilo dobro da se ispostuje Vlado u potpunosti, tu mislim na rok koji je postavio vezano za odlaske i dolaske. Znamo da ga je gospoda iz Uprave zajebucnula po tom pitanju, ovaj put nas je pogledala i sreca pa smo nasli kvalitetnog, za ovu ligu, a slobodnog stopera i iskusnog Krunica sa takodje cistim papirima. Dakle, o narednom prelaznom roku, o ugovorima igraca se vec sad mora razmisljati. Vjerujem da bi i Vlado rado pristao na visegodisnji ugovor ukoliko bi vidio da se njegova postuje do kraja.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Citam ove komentare,fino boga mi,nema sta,izgleda da sve tece po planu.Ako Vlado kaze da je zadovoljan,onda izgleda da je stvarno dobro,jer znamo svi da Vlado nema dlake na jeziku.Ono sto primjecujem jeste,da je Veljovic vanserijsko pojacanje,bar po ovim pricama,komentarima,i tekstovima,nesluzbenim.Steta prava sto je dosao na pozajmicu,bilo bi fino kad bi ga mogli na kraju sezone angazovati za stalno,mislim da bi nam se visestruko isplatio.Da sad ne ispadne da ga dizem u nebesa,vidjecemo kako ce se pokazati na sluzbenim utakmicama.

Dakle rezime je sljedeci,otisli:Muminovic,Vukelja,Stanceski,Puzigaca,Vule,Petrovic,dosli:Medjedovic,Veljovic,Krunic,Stakic.Obrni okreni,iako sam priznajem bio malo iznerviran zbog prisilne prodaje kapitena,sve u svemu dobro je ispalo.Zaradili smo koju paru,a doveli vise nego kvalitetna pojacanja.Steta kazem opet,zbog duzine ugovora pojacanja,skoro svi po godinu i po dana,ali dobro,tu boljku izgleda necemo dugo preboliti!Ovo je ozbiljna stvar.

Nego zbunjuje me malo,kakvu Vlado taktiku misli koristiti,jer sada imamo 2 kvalitetna plejmejkera Krunica i Medjedovica,o napadacima da ne pricam,Stajic,Nikolic,Veljovic,Vidakovic,sva cetvorica su ubice u napadu,bukvalno.Bas me zanima sta je smislio nas trener,stvarno je na mukama,ali onim slatkim.

Jos imamo dvije utakmice do pocetka prvenstva Lokomotiva i Crvena Zvezda,i na njima bi se trebalo vidjeti sa cime stvarno raspolazemo.Naravno treba imati u obzir da su to ipak prijateljski mecevi,u kojima je glavni cilj da se ne povrijedi niko,tako da ne vjerujem da ce igraci davati 100% i bespotrebno gubiti glavu,ali sigurno da ce generalna proba na Marakani biti prava poslastica.Nadam se da cu uspjeti i ja otici u BG,ako je vjerovati da ce biti 40 000 ljudi,onda se takve stvari ne smiju propustati,ko zna kad ce se ponoviti.

I za kraj,remi sa Khimkijem je odlicna stvar,prezadovoljan sam,ipak su oni jaka ekipa.Hehehe,a kad budemo igrali sa Lokomotivom,taman da vidimo da li bi ih i mi izbacili da smo Lozanu prosli. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sve sto bolje igramo to igramo sa jacim protivnicima i ovi rezultati su svakako opravdanje.
Krajisnik hvala ti na ovim postovima sa itekako korisnim informacijama!
sto se tice Vlade Jagodica ja ne znam sta se ceka, tom covjeku ponuditi sve to zeli da produzi ugovor jer on stvara rezultate koji prodaju igrace, koji donose pare, koji vracaju publiku.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kod kuće i na strani je počeo jednu priču o Vladi, lijepo je to pojasnio, i da se nadovežem on je Banjalučanin i uopšte ne treba da bude dileme oko toga da li mu predati u ruke Borac dugoročno ili ne, on živi za Borac kao i mi. Igrao tu, bio sudija, trener, ništa nije preskakao niti mu je ko poklanjao, trenirao od pjetlića Borca do prvog tima Laktaša i Ljubića... Čovjek posvećen poslu, treba potpisati dugoročno sa njim ugovor, omogućiti mu da posjećuje povremeno kvalitetne seminare i sl., i dati odrešene ruke nek gradi jedan sistem... I da se više nikada ali nikada ne pojave u klubu padobranci Bošnjak, Smilevski, Karasi, Marić i ostale protuve.

E da i od mene zahvalnost za RBA i Krajišnika za trud oko prikupljanja i prezentovanja ovih informacije, ne znam jesam koga preskočio.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 13 Feb 2011, 23:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
отишло нам је 5 играча(с тим да ми мумина, станческог и вукеље уопште није жао), а дошла 4 нова. одбрана је мало слабија, али је зато везни ред и напад пуно јачи.

не очекујем чудо на прољеће, али свакако очекујем веома занимљив други дио сезоне са реалним шансама да освојимо титулу, само ако будемо имали поштено суђење.

За др Владу Јагодића се апсолутно слажем да га треба задржати у клубу. Нека он буде наш бањалучки Фергусон :)

п.с. још 19% и скинуо сам утакмицу, немојте још прекидати сидовање :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сад се сјетих Џимија Марића...
Е, какав је то тренерски маг био...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:

уф то је онај чије име не спомињемо :D

јесмо га сви готивили максимално, поготово РБА :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Šajin je napisao:
јан_де je napisao:

уф то је онај чије име не спомињемо :D

јесмо га сви готивили максимално, поготово РБА :lol:

On je bio moja muza... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Молим вас да тренера ословљавате са ДР. ВЛАДО ЈАГОДИЋ :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Погледај моје постове и видјећеш да је сваки пут кад је дотични господин споменут стајало др. Владо... 8)
Једноставно, човјек је доктор и заслужује да га се тако ословљава... :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Stoki ili stoci?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Dr Vlado Jagodić treba da dočeka 100-ti rođendan na klupi Borca i tačka.

Zli mrkvić, Borac u srcu i ostali koji su tamo pisali posljednjih par komentara jbt se, sad ste i mene svojim komentarima isprovocirali iako sam se suzdržavao moram i ja sos-ovcima da kažem šta mi je na srcu, vidim da nema cenzure pošto im svašta govorite

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мислим да је безвезе да им се тамо пишу ружне ствари јер им нико није дао ни динара за те прилоге и њихова је добра воља хоће ли објавити било шта о борцу.
стварно нема потребе за тим... некултурно је и безобразно.

п.с.

http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Погледај моје постове и видјећеш да је сваки пут кад је дотични господин споменут стајало др. Владо... 8)
Једноставно, човјек је доктор и заслужује да га се тако ословљава... :D

Slika

никад од тебе доктор неће бити :D Slika
па ти као будући доктор би требао знати да не иде тачка из др :D

TaškoBL je napisao:
Stoki ili stoci?

стоци, питао сам баш прије неки дан на теми о правопису :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
АЛЕКСАНДАР je napisao:
мислим да је безвезе да им се тамо пишу ружне ствари јер им нико није дао ни динара за те прилоге и њихова је добра воља хоће ли објавити било шта о борцу.
стварно нема потребе за тим... некултурно је и безобразно.

п.с.

http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6

nadam se da je ovaj tiket tvoj!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

није брате, нажалост :) :) :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

бем ти све који тикет :) то се ријетко погађа, ал кад неко убоде...уф :D

читам сад на СОС опасно сте закували :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jel ti to radiš u kladionici, pa kakav je osjećaj keširati nekom tu siću :lol:

Ja nikad ne igram više od 5 parova al dignem ulog momački, doduše idem u kladionicu 5-6 puta godišnje a učinak mi je otprilike 50%

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не радим.. послао ми колега један.. неки конобар добио.. немам појма.. хајд нек бар није неки гузоња буржујски. :)
а да сам ово добио повео бих наоружане људе у пратњи :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]