banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 23:03 Danas je 15 Jun 2026, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121448 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6065, 6066, 6067, 6068, 6069, 6070, 6071 ... 6073  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mihajlo_Galesic je napisao:
Roguljić je kesa od igrača. Godinama ga je jedan banjalučki menadžer pokušavao da proda, toliko je bio kvalitetan. Kada on to nije uspio, Roguljić ga je izdao (iako ga je on praktično stvorio) i otišao za starim prevarantom Veliborom Đukom Kvrgićem preko koga uprava Borca godinama pere pare. Zakarić, nebitni marginalac Dino Skorup, evo i ovaj mučeni Roguljić. Samo je pitanje ko je sljedeći.

Boga mi, ti bas jebene cinjenice iznosis ovdje. Ako je i 50 posto od toga istina, svaka ti cast.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ante je ofanzivac. Prednji vezni. Dobra lijeva noga.
Samo gužva je tu.
Hiroš, Savić, Deket, Hrelja, Vuković, Sijarić, Milak, Đajić, Čavić.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Нова Варош je napisao:
Ante je ofanzivac. Prednji vezni. Dobra lijeva noga.
Samo gužva je tu.
Hiroš, Savić, Deket, Hrelja, Vuković, Sijarić, Milak, Đajić, Čavić.

Od ovih pobrojanih zadnja 4 ce u bsk ili tako nesto, ja mislim. Pri tome, nije iskljuceno ta tipa Sijaric ode iz kluba.
Cavic, ne znam sta kontaju sa njim. Momak zaista ima problem visine i kilaze, i nije za ozbiljnog fudbala. Godinama je tu, ovu sad sezonu je presjedio na klupi, u godinama kad bas treba da igra. On mi je najveca enigma od svih.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Roguljić je kesa od igrača. Godinama ga je jedan banjalučki menadžer pokušavao da proda, toliko je bio kvalitetan. Kada on to nije uspio, Roguljić ga je izdao (iako ga je on praktično stvorio) i otišao za starim prevarantom Veliborom Đukom Kvrgićem preko koga uprava Borca godinama pere pare. Zakarić, nebitni marginalac Dino Skorup, evo i ovaj mučeni Roguljić. Samo je pitanje ko je sljedeći.

Boga mi, ti bas jebene cinjenice iznosis ovdje. Ako je i 50 posto od toga istina, svaka ti cast.

"Jebene činjenice" sa transfermarkt profila gdje vidiš ko mu je agent i klikneš i vidiš koje igrače još ima u agenciji.
Onda vidiš koji su od njih bili u Borcu i izmisliš ostatak priče.
Kaže godinama peru pare preko tog agenta, a doveli 2 njegova igrača za 6 i po godina. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka

Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:

"Jebene činjenice" sa transfermarkt profila gdje vidiš ko mu je agent i klikneš i vidiš koje igrače još ima u agenciji.
Kaže godinama peru pare preko tog agenta, a doveli 2 njegova igrača za 6 i po godina. :lol:

Ne mislim samo na ovo sad, nego generalno od kad je na forumu. Dosta stvari je iznio iz same dubine, nek cak stvari i nisu bile za foruma.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
Ne mislim samo na ovo sad, nego generalno od kad je na forumu. Dosta stvari je iznio iz same dubine, nek cak stvari i nisu bile za foruma.

Šta konkretno, a da je nije izmišljotina i trolanje?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka

Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:

Šta konkretno, a da je nije izmišljotina i trolanje?

E jebat ga, ne da mi se vracati unazad. Znas i sam sta je pisao, sta pise.. zbog toga sam napisao, ako je sve do sad barem 50 posto tacno, svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Skorupov gol Lasku je dio istorije.
Goran bio jedan od najbolje trojice Markove šampionske ekipe.
Zaista nema potrebe da se oko ovog trola.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Zakarić nije promašaj ali jedini razlog zašto je potpisan je to što je Kvrgicev igrač. Banda koja vodi klub je napravila zatvoren sistem.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:09 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:

Ništa nije izmišljeno, jel treba da kažem ko mu je bio menadžer od ovih naših?. Ovo je treći njegov igrač a možemo da ih potražimo još koji su ga u međuvremenu napustili ali su bili u Borcu dok ih je on zastupao. Ako želiš vaspitavanje, dobices vaspitavanje, ako stvarno pocnem da tražim ko je još bio u agenciji.

Edit. Deketa su dali Kvrgicu. On mu je najnoviji klijent, imam i dokaz. :lol: Dakle, banda iz kluba je odabrala Deketa da im prodaje igrača. Jer mali nije top nivo i to je Bara očigledno i vidio.

Edit još jedan. Dali su mu i Jurkasa. Pa ti si nokautiran u 5 minuta. Još da tražim? :lol:

Poslednji put menjao Mihajlo_Galesic dana 09 Jun 2026, 20:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
E jebat ga, ne da mi se vracati unazad. Znas i sam sta je pisao, sta pise.. zbog toga sam napisao, ako je sve do sad barem 50 posto tacno, svaka cast.

Znam, zato ti i kažem. Trola i izmišlja, od tačnih stvari je napisao samo ono što su znali svi (kašnjenje plata, što je redovno u Borcu, ne moraš biti insajder da znaš da plate uvijek kasne) i ono što se može naći na internetu. Ostalo je samo trolanje i fantaziranje, a umjesto da ga se ignoriše našao je plodno tlo kod vas što sve vjerujete i ništa ne provjeravate.

Citiraj:
Edit. Deketa su dali Kvrgicu. Imam i dokaz

Ajde da vidimo taj dokaz.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:17 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:

Znam, zato ti i kažem. Trola i izmišlja, od tačnih stvari je napisao samo ono što su znali svi (kašnjenje plata, što je redovno u Borcu, ne moraš biti insajder da znaš da plate uvijek kasne) i ono što se može naći na internetu. Ostalo je samo trolanje i fantaziranje, a umjesto da ga se ignoriše našao je plodno tlo kod vas što sve vjerujete i ništa ne provjeravate.

Ajde da vidimo taj dokaz.

Evo dokaza. Šah, mat, patos i nokaut. Deket i Jurkas su dati Kvrgiću. Znaci Kvrgić je glavni Vicin pajtos za ispumpavanje para, pošto Vico ne može više preko svoje agencije, to je bilo previše očigledno.

https://vimeo.com/loveplayers

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
i ono što se može naći na internetu.

Kao što rekoh.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:28 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
Моријентес je napisao:
i ono što se može naći na internetu.

Kao što rekoh.

Pa ti ne možeš ni to. :lol: :lol:
:lol:

Poenta priče je da se iznosi istina a ne kako su dokazi pronađeni. Kako je u urgentnom? Jesu li dobre sestre tamo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Interesuju nas druge stvari, pusti menadzere, kako teku radovi na istoku, to mas zanima...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 20:41 
Početnik
Početnik

Biće to solidna skalamerija, taj krov biće upotrebljiv, nebitno što se neki bune na stubove. Ali sadržaji koji će biti u sklopu tribine su takođe podjednako bitni. Rašo i ekipa se raduju točilici kao mala djeca.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Morijentes, ako smatras da ovaj pise gluposti i samo kupi informacije sa interneta, dematuj covjeka. Daj neke kontra informacije pa nek su i sa interneta. A mozda imas bolje argumente nego on ove sa interneta pa demantuj ga fino ako nije tako kako on kaze.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

guerrini je napisao:
Morijentes, ako smatras da ovaj pise gluposti i samo kupi informacije sa interneta, dematuj covjeka. Daj neke kontra informacije pa nek su i sa interneta. A mozda imas bolje argumente nego on ove sa interneta pa demantuj ga fino ako nije tako kako on kaze.

Prvo bi ti trebao da pokažeš malo kičme i braniš svoje stavove kad ti repliciram pa ćemo lako za dalje.

Spoiler:
Моријентес je napisao:
guerrini je napisao:
Zasto je Jurkas otisao na SP to i ptice na grani znaju. Svakako ako ode to ce biti pojacanje za nas jer imamo dva golmana za klasu bolja od njega ali ljudi sjede na klupi isto kao Karolina zbog Sanicanina.

Ćetković izlazi iz povrede nakon 3 godine pauze, a Šiškovski zapliva u prazno na svaku visoku loptu.
Daleko od toga da je Jurkas trenutno neka golmančina, ali pisati da su ova dvojica za klasu bolja od bilo koga je smiješno.

I ko bi ti bio bonus igrač da je branio neko od njih?

Spoiler:
Моријентес je napisao:
guerrini je napisao:
Znaci da bi najvece promjena mogla da bude upravo trener. Da nece opet probati sa Lalatovicem.

Ajde ne lupetaj.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 22:33 
Početnik
Početnik

Morijentes onaj u Realu je bio dobar, ovo je onaj lažni i propali iz Liverpula. Sujeta je čudo, umjesto da kao čovjek priznaš da sam našao dokaze i da sam u pravu, ne bi ti se niko smijao na forumu. Ovako ispadaš klovan, pričao si da je Kvrgić doveo samo dva igrača, namjerno sam te sačekao. Ja nikada ne pričam u prazno, repliciras čovjeku na temu od prije 20 dana, skreces sa ove teme koju sam ja nametnuo. A to je da petljaju ovi tvoji iz uprave za koje botuješ. Nije im dosta što su prva familija i što su sve firme njihove, hoće i da menadžerišu. Drago mi je da ih Vuković jebe i da je odbio sve ponude koje su dobili za njega, od kojih su neke bile veoma dobre. Dečko je već sada legenda kluba i pokazao je da nikakav novac ne može da ga promijeni i kupi.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pričao si da je Kvrgić doveo samo dva igrača, namjerno sam te sačekao.

Doveo dva igrača u 6 i po godina, tako sam napisao. Dakle decembar 2019 - maj 2026. Koji je treći igrač doveden u tom periodu ako je bilo više od dvojice?

Vrh

[ 121448 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6065, 6066, 6067, 6068, 6069, 6070, 6071 ... 6073  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]