banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 14:17 Danas je 28 Mar 2026, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6049, 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Mar 2026, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Kako je najsladje :D
I zadnje dvije smo trebali uzeti na onom dole oranju ali eto...bravo momci!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sebastian Cardona Herrera.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2026, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Врло могуће да ће гол Ерере бити и одлучујући у вези титуле.

Прво полувријеме јако добро. Друго тотални распад. Чим су домаћини изашли мало више, имамо проблема.
Фали нам те брзине по крилу, да неко пробати побјећи, поготово у тим ситуацијама кад немамо излаз кроз пас.
Сијарић мора укључит мозак. За почетак.
Скоруп, ово што игра, је јако слаб ниво. Чудан однос Винка према Сандију. Мислим да ћемо се опроситит од Огринеца на крају сезоне. Надам се са титулом. Руку на срце, и он је пао од прољећа прошле сезоне. Код Жиже је играо редовно.

Терен на Грбавици је очај. Очекујем теже повреде играча до краја сезоне. Оно је невјероватно.

Похвала за нашу групу са сјевера.

Данас Посушје-Зрињски, не очекујем пуно, али нисам ни од Широког очекивао :D
Идуће коло нама долази Радник, њима Рудар. То су реално, двије побједе.

Након паузе за репрезентације, иду 4 јако тешка кола за Мостарце.
Имају 3 гостовања узастопно, Вележу, Сарајеву и Слоги, а онда им долазимо и ми.
Ми у том периоду гостујемо Посушју, Рудару и чекамо Вележ, прије гостовања у западном Мостару.
Тад ће се све и ломити.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2026, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Нова Варош je napisao:
Врло могуће да ће гол Ерере бити и одлучујући у вези титуле.

Прво полувријеме јако добро. Друго тотални распад. Чим су домаћини изашли мало више, имамо проблема.
Фали нам те брзине по крилу, да неко пробати побјећи, поготово у тим ситуацијама кад немамо излаз кроз пас.
Сијарић мора укључит мозак. За почетак.
Скоруп, ово што игра, је јако слаб ниво. Чудан однос Винка према Сандију. Мислим да ћемо се опроситит од Огринеца на крају сезоне. Надам се са титулом. Руку на срце, и он је пао од прољећа прошле сезоне. Код Жиже је играо редовно.

Терен на Грбавици је очај. Очекујем теже повреде играча до краја сезоне. Оно је невјероватно.

Похвала за нашу групу са сјевера.

Данас Посушје-Зрињски, не очекујем пуно, али нисам ни од Широког очекивао :D
Идуће коло нама долази Радник, њима Рудар. То су реално, двије побједе.

Након паузе за репрезентације, иду 4 јако тешка кола за Мостарце.
Имају 3 гостовања узастопно, Вележу, Сарајеву и Слоги, а онда им долазимо и ми.
Ми у том периоду гостујемо Посушју, Рудару и чекамо Вележ, прије гостовања у западном Мостару.
Тад ће се све и ломити.

Sad se vec lakse dise,bravo za Posusje. Rekao sam kad je Stimac dosao dole da nam je on najveca sansa. Da ga hoce ostaviti bar jos godinu dana.
Sto se tice jalijasa juce,stoka namjerno nije uvaljala teren, jako je tesko iznijeti loptu kad ti treba tri dodira da je smiris samo. Morali smo to rijesiri u prvom, mada je ovako puno sladje.
Skorup bas ocajan,ja ne mogu vjerovati da igrac moze tako pasti za godinu dana. Bice on bolji treba vremena. Sandi je enigma koju samo Vinko razumije,ali dok se dobija nema razloga da mijenja. Druga bi se prica juce pricala da je Grahovac ostao na terenu, bas je podigao formu samo da ostane na tom nivou.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2026, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Ocekivano teska utakmica na Grbavici, ocekivano nisu nakvasili teren, bili smo dobri, kasnije se malo pogubili, ovako je sladje jos. A ovi sto govore Vinko ovo, vinko ono, Milkan se za sve pita, on zove za izmjene ko ce uci i ko ce izaci, tako da...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2026, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pobjeda juce i poraz Zrinjskog danas, mislim da je to to sto se titule tice. Ma da, nije kraj dok sudija ne kaze, tako da treba pametno i jako do kraja i ne okliznuti se tamo gdje najmanje ocekujemo.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2026, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
ČESTITAM BORČEVCIMA NA POBJEDI, drugo poluvrijeme smo visili ali dobro ...i Zrinjski je postao prvak golom protiv Veleža u 90 minuti, čini mi se da je to taj momenat sada na našoj strani , poslije poraza od Posušja.

Možda jeste prerano, ali da li se zna kakav put ima prva BiH u Evropi ? Da li je realno evropsko proljeće?

Skorup je van forme, ali ništa čudno ...i Vuka je imao pauzu pa se teško vraća ... dobro je što sada već ima naših igrača u rosteru, to je pozitivna priča Graha, Vranješ, Vuka, Deket, Juraj, Čava, Đajić ...Hereru kao domaćeg računam , a moram priznati da je Hiroš na dobrom putu samo da ostane dovoljno dugo u Klubu ... u zadnjim minutama bori se za svaku loptu, svaka mu čast ...

Nije gotovo, ali dobro sve to izgleda.

Imamo samo dva problema, Evropa sa Vinkom ne ide, bolje otvoreno reći odmah ...a drugi problem je šta ćemo ako klub opet zaradi finu cifru ...

AJ BORAC!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2026, 08:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Volim Borac je napisao:
ČESTITAM BORČEVCIMA NA POBJEDI, drugo poluvrijeme smo visili ali dobro ...i Zrinjski je postao prvak golom protiv Veleža u 90 minuti, čini mi se da je to taj momenat sada na našoj strani , poslije poraza od Posušja.

Možda jeste prerano, ali da li se zna kakav put ima prva BiH u Evropi ? Da li je realno evropsko proljeće?

Skorup je van forme, ali ništa čudno ...i Vuka je imao pauzu pa se teško vraća ... dobro je što sada već ima naših igrača u rosteru, to je pozitivna priča Graha, Vranješ, Vuka, Deket, Juraj, Čava, Đajić ...Hereru kao domaćeg računam , a moram priznati da je Hiroš na dobrom putu samo da ostane dovoljno dugo u Klubu ... u zadnjim minutama bori se za svaku loptu, svaka mu čast ...

Nije gotovo, ali dobro sve to izgleda.

Imamo samo dva problema, Evropa sa Vinkom ne ide, bolje otvoreno reći odmah ...a drugi problem je šta ćemo ako klub opet zaradi finu cifru ...

AJ BORAC!

U zadnjoj rečenici sve si rekao.

U prvom kolu smo nosioci I to se ne može promijeniti. Moguće je da ćemo biti nosioci I u drugom kolu, to se neće znati do kraja maja. Kvalifikacije za sledeću sezonu će biti malo čudne, pa mogao bi reći slabije nego prethodnih sezona.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2026, 08:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I drugo kolo smo nosioci, tacnije na granici.Slika

Postoje i neke opcije da budemo nosioci u plejofu Lige Evrope. Zasad smo ispod crte.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2026, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ima tu još par utakmica koje bi mogle biti mine, a tu je i Zrinjski u Mostaru.
Ali trenutno lijepo izgleda i na kraju bi morali prvi kroz cilj.
Drago mi je da je suđenje bolje pa će i titula ljepše sijati, kad (ako) dođe.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2026, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka

Nista jos nije gotovo,situacija jeste dobra,na +9 lakse se dise. Ali Beus ce pokusati kao i prosle godine nece se predati bez borbe. Znaci nikakvo opustanje nam se ne smije desiti,dok i matematicki ne bude gotovo.
Ono sto bih ja jos dodao, treba uzivati u igrama ovih momaka dok ih imamo,jer ova generacija,naravno tu racunam i proslu godinu je najbolja od rata naovamo.
I da se sjetim majke areni i izboru onog komentatora sa grbavice, sve mogu razumjeti,i da ti treba to trziste,ali brate ima li i malo dostojanstva
Kad ga Herera uvali ja sam mislio da ce zaplakati.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2026, 14:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Pobjedi se u zube ne gleda.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2026, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Jojic produzio na jos jednu godinu. Srecan rodjendan Joja ! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2026, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutra je rođendan Delte. Od 18:30h.
Djeliće neku džabanu iz balona.

Bilo bi lijepo da klub postavi u tom nekom terminu štand sa kartama za Radnik. Možda i kutiju za našeg navijača Sergeja.
Eto manji prijedlog za marketing.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2026, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Нико ни ријеч о крову....правимо се Тоше.
Изађите и реците засрали смо, статика трибине би била угрожена, не ваља пројекат, а не да се кријете и ћутите...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2026, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel to nagadjas ili je insajderska info? Pa sta bi sa konstrukcijom koju su dovezli, valjda su prvo pogledali moze li na postojece stanje da se dogradi, nije valjda i ta svjetska firma toliko neozbiljna? Moze se krov napraviti i da ne bude naslonjen na tribinu, samo kosta vise.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2026, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Продужили Шишко и Јојић.

Шишко је, претпостављам пристао да буде резерва Јуркасу. Евидентно је да ће се форсирати овај младић на голу. По причама је добар за свлачионицу, вјероватно је и финасијски испоштован. За резерву и не треба бољи.
Генерално сам мишљења да нам за европске подухвате треба бољи голман, од свих што имамо. Али шта је ту је.

Продужетак Јојића, говори о томе да новци нису прболем, односно повремена кашњења, добију они то своје до краја јуна.

Треба се размишљати дугорочније, ако је икако могуће. Срђо и Јојара имају 34 године, догодине 35, треба већ пробати наћи неке млађе који ће их замјенити, а да имају квалитета.

Што се тиче осталог игрчаког кадра, цијеним да ће се Савић пробати продужити. И он нама треба. Најбитнији играч офанзиве.

Маријан Ћавар, Мато Станић, Сурдановић, Милак #самокажем

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2026, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka

Jako dobra stvar su ova produzenja ugovora. Valjda smo napokon shvatili koliko donosi taj kontinuitet. Potpisom Savica bi mapravili veliku stvar za naredne sezone. Licno bih volio i Ogrinec da ostane,iako ne igra mislim da on ima to nesto.
Sto se tice krova,koliko znam ispitivanja je radila neka firma iz Zagreba, e sad ko ce ga znati. Krov i uredjenje istoka je minimum za evropske utakmice, tesko cemo dobiti dozvolu i za prvo pretkolo.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2026, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Нова Варош je napisao:
Продужили Шишко и Јојић.
Треба се размишљати дугорочније, ако је икако могуће. Срђо и Јојара имају 34 године, догодине 35, треба већ пробати наћи неке млађе који ће их замјенити, а да имају квалитета.

Ogrinec ima 27 godina, kvalitet je pokazao u nokaut fazi Lige konferencija, oba gola iz igre je on dao, i Olimpiji i Rapidu.
Uz to je polivalentan igrač. Umjesto da ga čuvamo kao malo vode na dlanu, Vinko i Milkan ugasiše momka.
Pa ne mora ni Jojić uvijek igrati 90 minuta, pogotovo kad je već riješena utakmica.

Možda je krupna riječ, ali Sandi je zadužio Borac i ispisao istoriju kluba. Ko je Sijarić da se njemu mogu naći minute?
Teško je dugoročnije razmišljati sa ovim ziherašima na klupi, ljudi su ugasili 6-7 dobrih igrača u ova dva mandata.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2026, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jojic prije Grahe u svakom slucaju. Nazalost Ogrinec je Vinkova zrtva, ja da sam na njegovom mjestu otisao bih vec na zimu, ne bih cekao ljeto. Pritom moze igrati i zadnjeg i prednjeg veznog. Mogao je i Hiros neku uci sa klupe, ali jbg sad imamo i Deketa valja i njega ispostovati. Jedino taj Sijaric se uvali, ali ne znam koliko Sandi uopste moze na krilu, nije mi taj tip. Druha stvar, kad/ako se Terzic vrati on ce biti starter.

Vrh

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6049, 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]