banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 14:17 Danas je 28 Mar 2026, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6048, 6049, 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Mar 2026, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mihajlo_Galesic je napisao:
Pri rezultatu 3:1 kada je sve već uveliko riješeno, ulazi Vuković. Da li je to normalno? Pripreme je odradio bez problema, povreda je bila prije 3-4 mjeseca i ne toliko strašna. Koji sve igrači ulaze prije njega čak i kad utakmice nisu rezultatski rješene? Deket je dao identičan gol kao i protiv Zrinjskog na praznu mrežu, utakmica sa Slogom bila je zatvorena i prije početka. Polako sa Deketom.
Smatraš li da Borac trenutno ima lošu ekipu? Smatraš li da se ne bi borio za titulu da nema "guranja"? Ima li kakva svijetla tačka u tvom pisanju? Svjesni smo svi ko je u klubu, šta se sve radi i ne radi, i da to mora puno bolje i ozbiljnije. Al što neko napisa odvadi malo. Svaki tvoj post je neko mračenje pri tom daješ neke poluinformacije, da ne govorim da prozivaš ljude koji ne navijaju za Borac iz koristi.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00

Pri rezultatu 3:1 kada je sve već uveliko riješeno, ulazi Vuković. Da li je to normalno? Pripreme je odradio bez problema, povreda je bila prije 3-4 mjeseca i ne toliko strašna. Koji sve igrači ulaze prije njega čak i kad utakmice nisu rezultatski rješene? Deket je dao identičan gol kao i protiv Zrinjskog na praznu mrežu, utakmica sa Slogom bila je zatvorena i prije početka. Polako sa Deketom.

Klinac od 16 golova daje golove, nevazno jel na praznu mrezu ili ne, gol je gol. Ispratio je akciju i nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, kakve je golove davao Inzagi svojevremeno pa koga to zanima? Gol je gol.
I ajde, cekam da cujem ko sam i kako me Vico placa, imas moje dopustenje da izneses javno sve informacije, nemoj se sad povuci.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02

Па знаш ли да се поново повриједио у Турској? Шта би тебе задовољило, да не улази никако, или да клупирамо Савића? Престани да мрачиш. Колико год то једноставно изгледало, и није тако, мали се сваки пут нађе у правом мјесту на право вријеме. Знам да ти је криво што умјесто Декета није твој дјечак, али прдиш у празно на форуму. И даље чекам да изнесеш информације о мени како ме то Вицо плаћа?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Nemoguce je da lik toliko gluposti napise i da bas nista nema logike

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kenjali smo svi i ja prvi za Savica da ne moze na krilo, na kraju nas najbolji igrac ispade bas na toj poziciji, izgleda mu je trebalo samo malo vise da se prilagodi. Nadam se da produzuje ugovor, upravo reagujte. Sto se tice Vuke, trenutno ja tu nista ne bih dirao, tim koji dobija ne mjenjas i to je poruka za Vinka sto se tice odbrane prvenstveno. Karolina >>> Sanicanin.
I Graha je podigao formu, idu ti pasovi i naprijed. Ne mozes realno biti los kad svi oko tebe igraju odlicno. Paskual zaista podsjeca na Majersa, tehnicki nije na tom nivou, ali ima tu srcanost i prgavost. Idemo sad razmontirati Kmelju...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 15:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Fun fact, Jovo pozvan za reprezentaciju. Prvi je strijelac rumunskog prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Sve što je Savić uradio sa krila je bilo iz kontre ili poslije greške protivnika kad ostane rupa na boku.
Ipak ima veliki individualni kvalitet pa se snalazi.

Kad mi gradimo napad i kad protivnik postavi odbranu, Savić ne može ništa i tu se vidi da nije krilo.
I ovaj gol u subotu, jedini ove polusezone, je dao sa svoje prirodne pozicije, iz sredine.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2026, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Моријентес je napisao:
Sve što je Savić uradio sa krila je bilo iz kontre ili poslije greške protivnika kad ostane rupa na boku.

Kad mi gradimo napad i kad protivnik postavi odbranu, Savić ne može ništa i tu se vidi da nije krilo.
I ovaj gol u subotu, jedini ove polusezone, je dao sa svoje prirodne pozicije, iz sredine.

Savic je trenutno zrtva Hirosa,koji igra tog centralnog veznog i igra ga sasvim korektno,moze on i na krilo ali njegov ucinak u defanzivi na krilu je nikakav,z sredini,i kad se proda lopta tu su Zeko i Graha iza pa je lakse.
Savic je nas najbolji igrac,vise mozda daje u sredini ali i na krilu je odlican. Poslije njega Hrelja igra sezonu zivota,rijetko zahvalan igrac.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2026, 13:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Моријентес je napisao:

Nijedan igrač na planeti ne može doći do izražaja u punom kapacitetu na postavljenu odbranu protivnika, nego se tu mora uključiti cijeli tim da se kroz kombinatoriku i stečene mehanizme dođe do nekog riješenja.Savić je postavljen na krilo da se kroz tranziciju dolazi do rezultata, i do sada se pokazalo kao vrhunski potez i 80% golova Borca je došlo iz tranzicije od kad je on na toj poziciji.Najbolji je asistent i ima više slobode nego na centrali gdje su ga markiranjem gušili, pa je tako u nekoliko utakmica prije postavljanja na krilo bio neprimjetan..Za mene lično najbolji igrač lige i ne treba ga mjenjati sa ove pozicije.Graha me je pozitivno iznenadio i dobio je na stabilnosti i slobodi prema naprijed...Bukvalno imamo 6 napadača/polunapadača trenutno u timu, i igramo najbolji fudbal u 33 godine koliko je prošlo od moje prve utakmice na Gradskom, čak smo bolji i efikasniji od one ekipe iz CL, samo da se ništa ne dira !

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2026, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
kibicer je napisao:
Nijedan igrač na planeti ne može doći do izražaja u punom kapacitetu na postavljenu odbranu protivnika, nego se tu mora uključiti cijeli tim da se kroz kombinatoriku i stečene mehanizme dođe do nekog riješenja.Savić je postavljen na krilo da se kroz tranziciju dolazi do rezultata, i do sada se pokazalo kao vrhunski potez i 80% golova Borca je došlo iz tranzicije od kad je on na toj poziciji.Najbolji je asistent i ima više slobode nego na centrali gdje su ga markiranjem gušili, pa je tako u nekoliko utakmica prije postavljanja na krilo bio neprimjetan..Za mene lično najbolji igrač lige i ne treba ga mjenjati sa ove pozicije.Graha me je pozitivno iznenadio i dobio je na stabilnosti i slobodi prema naprijed...Bukvalno imamo 6 napadača/polunapadača trenutno u timu, i igramo najbolji fudbal u 33 godine koliko je prošlo od moje prve utakmice na Gradskom, čak smo bolji i efikasniji od one ekipe iz CL, samo da se ništa ne dira !

Izvlačiš zaključak na osnovu drugog poluvremena sa Zrinjskim i Širokim Brijegom gdje su protivnici igrali spuštenog garda. Protiv Sarajeva Savić nije učestvovao ni u jednom golu, protiv Veleža isto nije funkcionisalo kao ni u jesenas u svim utakmicama na toj poziciji, a i prije kad je Žiža to pokušavao.
Krila kao Vuković i Hrelja mogu igrati 1 na 1 i na postavljenu odbranu, mogu da se izvuku na šut, u duelu da izguraju protivničkog beka... sjeti se kako smo dali gol Olimpiji, izborili penal protiv Rapida...
Savić je i prošle sezone bio naš najbolji asistent, a jesenas dok je igrao AMF dao je i 5 golova.
Ne slažem se ni da ima više slobode na krilu, sjeti se njegove asistencije u Beču, sa sredine ušao na DESNO krilo i ubacio, što je sad neizvodljivo. Bilo je utakmica gdje je bio neprijmjetan na sredini, ali je više utakmica bio neprimjetan na krilu.
Ne igra se svjesno na tranziciju, nego je kao što veteran reče Savić "žrtva" Hiroša koji isto igra dobro, a Savić je dobar na krilu iako je na sredini još bolji.

Dugoročno i pogotovo u Evropi se ne može igrati uvijek isto jer se treba naći najbolje rješenje za različite protivnike. Tu dolazi do izražaja Vinkova limitiranost i strah od rotacije.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2026, 18:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Na grbavici u subotu u 15h. Moramo slaviti.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2026, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Апропо утакмице на Грбавици.
Треба остати хладне главе, поготво момци на терену и Винко.
Немојте се изненадити ако јалија исценира нереде.
Створили су атмосферу линча.
Покушали су мешетарити са Слогом, па им онај њихов инвеститор/партнер, скресао крила. Упратили сте, да им је смијенио компплетан управни одбор.
Оне нереде у Добоју су исценирали њихови фотографи и видео стручњаци. Напали старијег човјека.

Много битна утакмица, да задржимо бар тих 6 бодова предности. Може бити и да увећамо.

Значи Винко, у напад од 1. минуте. Лоши су. Растурена свлачионица.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2026, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vinko i napad ne moze u istu recenicu.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2026, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1456208/ ... ricic.html

Gdje je onaj genije sad da pita sto Vuka ne igra vise?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2026, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
zerocool je napisao:
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1456208/zeljeznicar-borac-najava-vinko-marinovic-i-luka-juricic.html

Gdje je onaj genije sad da pita sto Vuka ne igra vise?

Eno ga sakuplja informacije o vicinim placenicima sa foruma

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 16:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Bravo vinko.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Херера.
Заслужио је овај го

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Jaka prica

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Herera i oce i majko !

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2026, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Херера. Себастијан Херера.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6048, 6049, 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]