banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:56 Danas je 30 Jun 2026, 19:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nisam ja ni očekivao od SOS kanala da nas nešto posebno isprati. Kol'ko para tol'ko muzike.
Schlager je imao dobru ideju na koji način da dovedemo SOS kanal u Banjaluku na proljeće, i mislim da ćemo se oko toga lako dogovoriti.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Нова Варош je napisao:
Jel može nek od od vas izmajstorisati neki link za prenos sutrašnje tekme s Himkijem,protiv Rumuna je bilo 10 linkova,a sutra :P ?

У том и јест цака, сви пљују по Румунима заосатли, овакви, онакви а њихових 5 ТВ преносе припреме и наравно да ће бити 10 линкова. Ја се уздам у Европски Борац и Шлагер они су то измајсторисали прошли пут

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
људи опуштено, сутра се појавите овдје 10 минута прије почетка утакмице, вјероватно ће бити неколико линкова ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a ja seljaĆina sta uradise od svog grada.

http://www.index.hr/sport/clanak/dalmac ... 37696.aspx

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Nisam ja ni očekivao od SOS kanala da nas nešto posebno isprati. Kol'ko para tol'ko muzike.
Schlager je imao dobru ideju na koji način da dovedemo SOS kanal u Banjaluku na proljeće, i mislim da ćemo se oko toga lako dogovoriti.

Наравно, али ја их из принципа не бих звао више да долазе овамо.

Дакле отићи у посјету екипи и направити само интревју који је трајао минут и разгулити. Или да на десетине порука нико се не удостоји објавити на сајту инфо да нису у могућности испунити наше захтјеве или тако нешто па ОК. Мислим то је стварно потцјењивачки. Ако су већ планирали отићи у нашу базу и отишли су , дај прилог од 15-20 минута као и за све остале екипе.

А ту навијачку групу која на свакој утакмици 10 мин. скандира - Убиј Србина, и шаљу свакојакве шовинистичке поруке путем медија, нешта не може опрати, они су обични пацови

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 00:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Vezano za sos. Ne kaže naš narod džaba u se i u svoje kljuse. Šta dobijemo mi od priloga na sos ako ih dovedemo u Banjaluku. U Srbiji njih to zanima kao i nas Koprivnica, Cibalija ili tako nešto. A da pokazujemo sami sebi mi to sve već znamo

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 00:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Borac u srcu je napisao:
Нова Варош je napisao:
Jel može nek od od vas izmajstorisati neki link za prenos sutrašnje tekme s Himkijem,protiv Rumuna je bilo 10 linkova,a sutra :P ?

У том и јест цака, сви пљују по Румунима заосатли, овакви, онакви а њихових 5 ТВ преносе припреме и наравно да ће бити 10 линкова. Ја се уздам у Европски Борац и Шлагер они су то измајсторисали прошли пут

u mene se ne trebas uzdati jer sam ja vec davno napisao da se jedino protiv rumuna mozemo nadati prenosu,a sutra sam 99,99% siguran da nece biti niti kakvih tv prenosa niti linkova za prenos preko neta.
i jedno pojasnjenje za slabije upucene u problematiku.naime,lako je naci link za prenos n internetu ako bilo koja televizija vrsi prenos,a ako nema tv prenosa,onda je to trazenje linkova(skoro) nemoguca misija.

zao mi je sto vam ubijam nadu,sad vidite zasto su u staroj grckoj ubijali glasnike koji su nosili lose vijesti :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve mi to znamo al nada umire posljednja, tješimo se. :wink:

Suština je da ako nema kamere na terenu možeš 5 dana tražiti link

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 00:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
upravo tako.
a zasto nisam napisao 100% nego 99,99% je sto poneki klubovi znaju raditi interni prenos za svoj klupski sajt,ali himki je jedna vjestacka,na silu tvorevina,i ne vjerujem da oni imaju navijaca uopste,tako da od prenosa skoro sigurno nece biti nista.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 02:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ako bilo koja televizija bude prenosila danas utakmicu nacice te je ovdje LiveScoreHunter
vec je neko postavljao link za ovu stranicu ali nema veze. odje ja gledam apsolutno sve. od tenisa, preko fudbala pa do kosarke. uz to ovdje budu svi linkovi koji se mogu naci na netu za prenos neke utakmice. tak oda ako ovdje ne bude nece biti nigdje. za ovu proslu bilo je jedno 3-4 linka.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ove godine je 85 godina Borca.
Sjecam se prije 10 godina, na 75 godina dolazila je Zvezda, i Jugoslavija, nisam siguran ko kad, znam da je proljece bilo.
Ima li kakvih planova za ovu godinu, jesmo li u zadnjih 10 godina uznapredovali ista po ovom pitanju, tj. pitanju protivnika?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
doce ovde u avgustu i septembru i Juventus i Celzi i Marsej, a kazu da ce se i neka musema tresti na centru prije pocetka utakmica, valjda je to neki fazon sta li je....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
subzero81 je napisao:
doce ovde u avgustu i septembru i Juventus i Celzi i Marsej, a kazu da ce se i neka musema tresti na centru prije pocetka utakmica, valjda je to neki fazon sta li je....

Ma to ovi seljaci nekakve urbane običaje oće da donesu kod nas. Čuj mušema!?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 10:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Čađo je napisao:

Mušeme ne smijemo prikazivati na javnim mjestima. Neko će pomisliti da smo grad stolnjaka ili, ne daj Bože, pomisliće ovi silni zapadni turisti da smo nešto dobro ručali :P Reći će, vidi ovi imaju para za klopu, a onda će nam smanjiti donacije za ove naše divne nevladine organizacije za zaštitu gnjuraca i druge :) U potpisu Neđeljko Radulović

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kod kuće i na strani je napisao:
Čađo je napisao:

Mušeme ne smijemo prikazivati na javnim mjestima. Neko će pomisliti da smo grad stolnjaka ili, ne daj Bože, pomisliće ovi silni zapadni turisti da smo nešto dobro ručali :P Reći će, vidi ovi imaju para za klopu, a onda će nam smanjiti donacije za ove naše divne nevladine organizacije za zaštitu gnjuraca i druge :) U potpisu Neđeljko Radulović

Nedjeljku nemojte zamjeriti on nije ODAVLE i tesko mu je prihvatiti te obicaje. On je ipak za neke manje egzoticne zivotinje npr ovce ili krave za maskote. Cinjenica je da je strelovito napredovao za par godina cetiri godine je otvarao kapiju tu u blizini b.luke ali eto te vecernje skole su cudo i sad covjek se smatra da moze da nam drzi lekcije o urbanom zivljenju.Ako je i od njega puno je naravno ovim nezelim da uvrijedim one ljude koji su dosli u bluku i koji su je prihvatili onakvu kakva je a i Banjaluka njih, svi smo sad Banjalucani. Radulovic to nije i vjerovatno nece nikad ni biti

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
U zadnjih dva dana pregledao sam preko 30 stranica za gledanje utakmica i naravno osim Steaue i oni jebenih rumuna nisam nista nasao tako da od gledanja utakmice nema nista a i takodje mislim da protiv Lokomotive necemo moci gledati utakmicu vec samo rezultat i kasnije reportazu na njihovom sajtu....Ovo je stvarno sramota :( :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
U zadnjih dva dana pregledao sam preko 30 stranica za gledanje utakmica i naravno osim Steaue i oni jebenih rumuna nisam nista nasao tako da od gledanja utakmice nema nista a i takodje mislim da protiv Lokomotive necemo moci gledati utakmicu vec samo rezultat i kasnije reportazu na njihovom sajtu....Ovo je stvarno sramota :( :angry4:

Nije to sramota, sramota je da mi nemamo ni jednu ekipu izvještača tamo koja bi slala tekstualni prenos a kasnije izvještaj. U svakom slučaju svaka čast na trudu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JOfahndzp5k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samo opušteno kaže:
12. februar 2011. u 04:55

Smirite se navijači Borca, Petrović vam je spremio utakmicu. Kad se vrati moćiće te uživiati u snimku cijelog toka utakmice Estonija – Bugarska.
Imate pozdrave od Neše Petrovića, kaže s ljubavlju mojoj Republici Srpskoj iz Antalije. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Borac u srcu je napisao:
samo opušteno kaže:
12. februar 2011. u 04:55

Smirite se navijači Borca, Petrović vam je spremio utakmicu. Kad se vrati moćiće te uživiati u snimku cijelog toka utakmice Estonija – Bugarska.
Imate pozdrave od Neše Petrovića, kaže s ljubavlju mojoj Republici Srpskoj iz Antalije. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 16:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Utakmica u 17:30 a činimi se da je prvobitno najavljena u 17:00. Vidim imamo i lektora na forumu, pripazite dobro, inače, jedinica za kraj godine 8)

Aj lektor oladi pivu i opusti se :lol:

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 13 Feb 2011, 16:51, izmenjena 2 puta

Vrh

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]