banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:58 Danas je 30 Jun 2026, 19:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
http://www.facebook.com/profile.php?id=1001473143

Колоћини има и фб профил :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Da je 80ih godina (ili barem krajem) dobar dio grada (nikad cijeli) živio za Borac, jeste. Ali, sjećam se moje prve utakmice. Negdje oko 1000-1500 ljudi. Ništa spektakularno. Borac pobjedio 2:1 ili 3:2, protivnik Iskra Bugojno, igra patnja :)
Ono što se bitno razlikovalo od sadašnjeg vremena je ta nedjelja. Sjećam se (jednom sam već pisao o ovome) cijele sedmice meni je zadatak bio da 'skuvam' starog da nas vodi na utakmicu. Malo lažem ja njega, malo on mene i u krug. Danas nažalost ne viđam puno očeva sa djecom na stadionu. Ima ih, ali po mom sudu nedovoljno. Evo, ako Bog da, ja ću od aprila po drugi put postati otac, a Dr. kaže da je sin, pa ću za jedno 3 ili 4 godine voditi sina na utakmicu. Pokušaću da ga odvedem na neku evropsku, da mu to bude prva, ali ako nam Iskra iz Bugojna bude protivnik (kako kaže Schlager, da se stvari ponavljaju kroz odredjene vremenske cikluse :D ) ja mu tu ne mogu pomoći :)

Ono što bih ja volio da nam se ponovo desi je to iščekivanje utakmice. Taj adrenalin kad su se dani računali od utakmice do utakmice. Možda se meni to čini kao predivan osjećaj jer sam imao zaista bezbrižno djetinstvo. Možda sam ja ipak malo ostario pa mi je glava, kao i većini nas, puna nekih problema i dilema, a vrijeme o kojem pišem je za mene bilo zaista bezbrižno, pa priželjkujem da se vrate neka druga, ljepša, bezbrižnija vremena. Toliko...prije nego padnem u neku nostalgičnu depresiju, ako takvo stanje uopšte postoji...u jbt dosta :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ali, sjećam se moje prve utakmice. Negdje oko 1000-1500 ljudi. Ništa spektakularno. Borac pobjedio 2:1 ili 3:2, protivnik Iskra Bugojno, igra patnja :)

Takva mi je bila skoro svaka u mojih prvih desetak godina pracenja Borca :( :( :(

A u razredu nas je dvojica navijala za Borac! Kasnije,kad je krenulo,odjednom su svi preko noci postali veci borcevci od nas :D

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Feb 2011, 20:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
свијет воли побједнике.. то је одувијек тако било и тако ће и остати.
нема ту пуно филозофије... борац само добрим утакмицама може привући навијаче а онда с годинама, прва-друга генерација која је од малена уз то већ другачије размишља.
било је говора о хајдуку.. ево један линк..
ноћас у 12 ће запалити цијели град бакљама.
да ли бања лука то може до 2026? :)

http://www.index.hr/sport/clanak/dalmac ... 37696.aspx

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 21:05 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
A u razredu nas je dvojica navijala za Borac! Kasnije,kad je krenulo,odjednom su svi preko noci postali veci borcevci od nas :D

To mi je nekad jako smetalo, kad sam bio mlađan momak ja :D . A sad više i ne. Godinama su mnogi pričali, yebo te Borac i td. Ljetos, pred utakmicu sa Lozanom, srećem neke od tih psovača Borca i oni mene pitaju, ideš li na utakmicu, biće ludilo i sl. Ja se samo smijem i kažem ne znam, možda, ako stignem. Uvijek je bilo tih koji se odjednom pojave.

Ovih dana Lukić (Crvena Zvezda) izgovori jednu pametnu rečenicu: poplava uvek izbaci na površinu pacove i đubre. Ne znam da li se uklapa u priču ? :D :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
a ja se sjecam rivaliteta u osnovnoj skoli izmedju Borca sa jedne strane i Partizanovaca i Zvezdasa sa druge :D... 94 god. sam zavrsio osnovnu skolu. To je bas bilo izrazeno i mi kao djeca smo to bas shvatali ozbiljno... bilo tuca, carki .. bakljade u skoli :) Samo se sjecam kao navijac Borca da sam njih gledao ko da su dosli sa strane i bilo mi cudno kako ne navijaju za Borac ... to me i danas drzi :D

kao klinjo sam isao na utakmice Borca sa ujakom ...zadnja utakmica koja mi je ostala u sjecanju je ona kad je Borac pobjedio Olimpiju , mislim da je bilo 4:1 :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kod kuće i na strani je napisao:
Evo, ako Bog da, ja ću od aprila po drugi put postati otac, a Dr. kaže da je sin, pa ću za jedno 3 ili 4 godine voditi sina na utakmicu. Pokušaću da ga odvedem na neku evropsku, da mu to bude prva, ali ako nam Iskra iz Bugojna bude protivnik (kako kaže Schlager, da se stvari ponavljaju kroz odredjene vremenske cikluse :D ) ja mu tu ne mogu pomoći :)

Cestitam druze, a posto sam i ja dobio jednog pisonju, mozemo ih zajedno voditi :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 22:55 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Evo, ako Bog da, ja ću od aprila po drugi put postati otac, a Dr. kaže da je sin, pa ću za jedno 3 ili 4 godine voditi sina na utakmicu. Pokušaću da ga odvedem na neku evropsku, da mu to bude prva, ali ako nam Iskra iz Bugojna bude protivnik (kako kaže Schlager, da se stvari ponavljaju kroz odredjene vremenske cikluse :D ) ja mu tu ne mogu pomoći :)

Cestitam druze, a posto sam i ja dobio jednog pisonju, mozemo ih zajedno voditi :D :D

Hvala brate. I hoćemo vodićemo ih, ali ne na Iskru nego nadam se Liverpool, Juventus, Manchester :D :D :D Pošto ja već imam iskustvo znam kakve noći me čekaju 8) . Idem sad da spavam, sna će mi definitivno nedostajati :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
има ли ико да пусти мало протока за ову утакмицу са румунима?

тренутно ми је даунлод на нули

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Šajin je napisao:

Ma nije na nuli ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Gorane vidim neke nove radove, ne prijavljuješ aaa 8)

Vidim tamo i Firmaši te hvale. Odlično, odlično

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Горане кад имаш неки нови рад, ја набаци увијек овдје. и не само ти, него било ко други. ево и прије неки дан је Александар набацио једну слику.

РБА, мени је на нули, значи ништа уопште немам протока, стао сам на 64%. али небитно свеједно одох сад на спавање па гасим комп

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Šajin je napisao:

Пушћам! :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Silva ukrao gol Edinu Džeki - Vidić Dijamantu razbio glavu!
Naš reprezentativac u igru je ušao u 60. minuti, a pet minuta kasnije asistirao je Silvi za izjednačujući gol. U finišu susreta, Nemanja Vidić u jednom zračnom duelu razbio je Dzeki glavu

znaci znam da nidje veze sa temom ali morao sam . Jebo ih dijamant vise, pa gdje mu je bosanska glava :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:36 
Veteran
Veteran

Meni su nekakvi virusi pojeli BitTorrent. Ne zbog skidanja uzakmice nego nekog crtanog tačnije neke nove Pepeljuge. Torrent se zove Cinderella the new story. Ko ima djecu shvatiće :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:40 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:
Citiraj:
Silva ukrao gol Edinu Džeki - Vidić Dijamantu razbio glavu!
Naš reprezentativac u igru je ušao u 60. minuti, a pet minuta kasnije asistirao je Silvi za izjednačujući gol. U finišu susreta, Nemanja Vidić u jednom zračnom duelu razbio je Dzeki glavu

znaci znam da nidje veze sa temom ali morao sam . Jebo ih dijamant vise, pa gdje mu je bosanska glava :D :D :D :D

Kako nije neko drugi nego Nemanja. Je li laktom? Ako ga kad sretnem ljubim mu lakat :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Нема нама прилога док наши момци (борац-спорт) не оду на припреме, и било би ми жао да иједној другој тв екипи плате пут прије него њима. Не може Борац нико вољети више него они, а сос ако некад буде имао потребу нек сам дође. Можда смо погрешили у самом старту, момци са борац-спорт никад нису од нас тражили да их подржимо или лобирамо за њих било гдје, а треба у будућности притиснути Шиповца или кога већ доле да поведе ове момке. Гдје има новца за 30 људи има и за 31.

Од све наше муке према сос-у добили смо 1,2 мин. разговора са спортским директором и неколико вијести на сајту које су преписане са нашег. То је све.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=Vnck1zCV ... re=related

evo malo dok ne krene sezona

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Разумијем :) :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel može nek od od vas izmajstorisati neki link za prenos sutrašnje tekme s Himkijem,protiv Rumuna je bilo 10 linkova,a sutra :P ?

Vrh

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]