banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:59 Danas je 30 Jun 2026, 19:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jagodinci savladali osvajača Kupa BiH

Prijateljsku utakmicu u jutarnjem terminu odigrala je Jagodina sa Borcem iz Banjaluke, i slavila rezultatom 2:0. Za Jagodinu su nastupili igrači koji su u jučerašnjem meču protiv Gangvona imali manju minutažu ili nisu nastupali. Od samog početka utakmice "ćurani" su diktirali tempo igre a u prvom poluvremenu stvorili dve lepe prilike preko Vladimira Đilasa. U drugom poluvremenu nastavljaju sa dominacijom na terenu i takvu igru krunišu sa dva pogotka upravo Đilasa.

Pobeda je mogla da bude ubedljivija da su odlične prilike u drugom poluvremenu iskoristili, još jednom Đilas i Miloš Stojanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Posle 12 dana rada,danas će Jagodinci imati slobodno popodne koje će iskoristiti za posetu gradu. Sledeću utakmicu i poslednju proveru pred povratak kući, Jagodina će imati u ponedeljak,kada će odigrati utakmicu protiv Polonije.

Jagodina je nastupila u sledećem sastavu: Šimić, Čančarević, Protić , Vasiljević, Ilić, Stojkov, Jovanović, Vusljanin, Ivanović, Stojanović, Đilas Igrali su još: Tomić, Dukić i Radovanović

http://sportal.rs/news.php?id=45215

Sta je ovo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Šajin je napisao:
ма људи шта вам је :)

ем је БОСС предалеко да вам пребаци било какве касете, ем вјероватно има боље услове и опрему од свих нас да то уради :D

тако да ако касете буду радиле не сумњам да ћемо те утакмице ускоро скидати са торента :)

ал има да сидујете! :D
ова против румуна ми заштекала на 57%, брзина даунлода ко да је у питању dial-up инетернет :)

Evo ukljucio sam i ja ponovo seed,sto se tice snimanja nije problem ubacim samo prazan DVD da presnimi pa cu onda kompresovati u avi.Evo bas gledam skraceni snimak 1/4 Dinamo Zg-Borac 1990 godina,slika i nije neka ali se fino prisjetiti kako je Borac izbacio Dinamo i vidjeti na djelu Alara,Buvaca,Spicu......Protiv Proletera imam isto ali znajte da je to nije snimano sa TV jer tada nije to bilo na tv i normalno da nema ni spikera,samo se cuje navijanje i onaj spiker na stadionu koji objavljuje da zbog priliva velikog broja gledalaca da se skupimo :D Slika,hmmm sta da kazem.Nista najbolje je da ja ovo sredim i postavim ako ima zainteresovani.Znaci skraceni snimak 1/4 Dinamo-Borac,Borac-Proleter sa janjetom u terenu :D i finale kupa za sada dok i ako neiskopam jos sta iz moje arhive.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Jagodinci savladali osvajača Kupa BiH

Prijateljsku utakmicu u jutarnjem terminu odigrala je Jagodina sa Borcem iz Banjaluke, i slavila rezultatom 2:0. Za Jagodinu su nastupili igrači koji su u jučerašnjem meču protiv Gangvona imali manju minutažu ili nisu nastupali. Od samog početka utakmice "ćurani" su diktirali tempo igre a u prvom poluvremenu stvorili dve lepe prilike preko Vladimira Đilasa. U drugom poluvremenu nastavljaju sa dominacijom na terenu i takvu igru krunišu sa dva pogotka upravo Đilasa.

Pobeda je mogla da bude ubedljivija da su odlične prilike u drugom poluvremenu iskoristili, još jednom Đilas i Miloš Stojanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Posle 12 dana rada,danas će Jagodinci imati slobodno popodne koje će iskoristiti za posetu gradu. Sledeću utakmicu i poslednju proveru pred povratak kući, Jagodina će imati u ponedeljak,kada će odigrati utakmicu protiv Polonije.

Jagodina je nastupila u sledećem sastavu: Šimić, Čančarević, Protić , Vasiljević, Ilić, Stojkov, Jovanović, Vusljanin, Ivanović, Stojanović, Đilas Igrali su još: Tomić, Dukić i Radovanović

http://sportal.rs/news.php?id=45215

Sta je ovo? :lol:

To su danas u pola 11 igrali naši juniori, a mislim da igrali Sakan, Stajić...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Promijenio sam avatar u čast braće Firmaša.
Tu utakmicu su igrale vjerovatno druge postove a ostali su trenirali... Joj samo da mognemo i sutra negdje gledati meč.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ovaj Đilas je možda i najsnažniji špic u Srbiji, ne vjerujem da njega u Borcu ima ko čuvati. Inače, Jagodina je ekipa koja postaje sve ozbiljnija i hvata kontinuitet.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Trebao je taj novinar i to o nasim juniorima da stavi u clanak a ne ovako da plasi posten svijet.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:37 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Trebao je taj novinar i to o nasim juniorima da stavi u clanak a ne ovako da plasi posten svijet.

Ma to je bio trening, uopšte nije ni tretiran kao utakmica...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
BOSS66 je napisao:
Šajin je napisao:
ма људи шта вам је :)

ем је БОСС предалеко да вам пребаци било какве касете, ем вјероватно има боље услове и опрему од свих нас да то уради :D

тако да ако касете буду радиле не сумњам да ћемо те утакмице ускоро скидати са торента :)

ал има да сидујете! :D
ова против румуна ми заштекала на 57%, брзина даунлода ко да је у питању dial-up инетернет :)

Evo ukljucio sam i ja ponovo seed,sto se tice snimanja nije problem ubacim samo prazan DVD da presnimi pa cu onda kompresovati u avi.Evo bas gledam skraceni snimak 1/4 Dinamo Zg-Borac 1990 godina,slika i nije neka ali se fino prisjetiti kako je Borac izbacio Dinamo i vidjeti na djelu Alara,Buvaca,Spicu......Protiv Proletera imam isto ali znajte da je to nije snimano sa TV jer tada nije to bilo na tv i normalno da nema ni spikera,samo se cuje navijanje i onaj spiker na stadionu koji objavljuje da zbog priliva velikog broja gledalaca da se skupimo :D Slika,hmmm sta da kazem.Nista najbolje je da ja ovo sredim i postavim ako ima zainteresovani.Znaci skraceni snimak 1/4 Dinamo-Borac,Borac-Proleter sa janjetom u terenu :D i finale kupa za sada dok i ako neiskopam jos sta iz moje arhive.

Sve što imaš u vezi Borca postavi! Ja sve to arhiviram :wink:
Svi koji su završili sa download-om neka povećaju brzinu slanja na maximum, kod mene je brzina slanja 10.0 - 22.0 kB/s

Poslednji put menjao Čađo dana 12 Feb 2011, 17:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
јан_де je napisao:
aleksej je napisao:
to oni kao nesto prijete , ima da ih nadglasaju Lesinari :)

Најгоре што пола тих коментара пишу дјеца која неће ни видјети Маракану, а камоли да ће бити на сјеверу, односно у кавезу на југу...

Све у свему, Лешинари "појачани" НС браћом неће проћи незапажено. Могла би ту фина бројка испасти. 8)
Плус још кад ми са запада или истока поскачемо ако рацБо да го 8)

Јој, волим те фудбале! :D

Ja još ne znam 100% da li ću ići ali hipotetički pričam, ako odem farbaću i ljude oko nas trojice - četvorice, da navijaju za nas. Ma, poslije Marakane njima će široki biti zajebancija, nema pritiska navijača, nema ništa ima da ih oderemo to nam je najvažnije.
Jeste vidjeli sinoć onog našeg lika iz Njemačke doveo navijača Šalkea u dresu zvezde i srbuje švabo. Kad će izvještač sos-a, ovo je veoma interesantno vi ste iz Bosne, živite u Njemačkoj a došli ste ovdje gledati Zvezdu. Kad će lik - ja sam iz Šamca iz Republike Srpske a trenutno boravim u Njemačkoj...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Jedan mali off topic post.

Pošto mi je posao takav da moram da čitam razna govna od portala, naiđem sad na naslov na onom ss.ba. Njima je važnije to što je Silva kao 'ukrao' gol onom njihovom klocu od SPEKTAKULARNOG Runijevog gola. Kakvi su to paćenici, čudo jedno.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ljudi pojavio se novi rekvizit naseg Borca!!! radi se oplavom peskiru sa grbom Borca, grb je kao i onaj na jastuku. kosta 7 km. ja sam vidio u Merkatoru u radnji pored ofis suza.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Veci su pacenici na blin-u koji objavljuju gol Runija za udarnu vijest odmah, a o Borcu nikad rijeci jedne.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ја сам хтео написат још и прије кад сте спомињали тај блин портал..
ударна вијест тог портала је кад у српским топлицама нестане струје.. јер ето, тамо има муслимана па им намјерно гасе струју.
то је неки "махалашки" сајт...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 18:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
i ja sam zainteresovan za tekme koje su dio najsvijetlije istorije Borca. Ja imam na video kaseti pola sata snimak sa crvenom zvezdom 2-0, kada je Ivan Adzic razbio svoje, a Vito Stavljanin trpao, pa 30 minuta snimak Borac - vardar 1-0, i jedno pet sest snimaka sa sportskog pregleda, Borac - velez 1-0, Spartak - Borac 0-1. Neznam kako to da prebacim u ovu savremeniju tehniku. Ikad smo kod Proletera, Suljo dao gol iz penala, Lupic cak nije smio pucati u penal seriji, imam na kaseti Kuze odredjuje petorku, a Lupic kaze nemoj mene ja sam se usrai. Pucali Mataja i Spica, a Gavrilovic skinuo, srecom Tonco zaustavio Teljigovicu i Sarcevicu, a Nikolic pogodio stativu, kakvo slavlje je bilo. Na stadio nsam usao 4 sata prije utakmice, ejjjj 4 sata i to na Istok, a sa vulturesima navijali Horde zla i Robijasi iz Zenice. Nevijerujem da bi bilo bolje ni da sutra uzmemo ligu sampiona.
I neko rece janje. Nije janje, vec jarac, jedno jaje mu bilo obojeno u crveno, drugo u plavo.......

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
sta se cudite ... ne dozvoljavaju komentare na njihovoj stranici, par puta su mi obrisali komentar na FB

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sad ću vam reći nešto u jeku skidanja tih utakmica.
Vidim mnogi se baš zainteresovali za to, ja ne znam šta je meni, ali recimo mene te utakmice prije rata ne zanimaju mnogo. Danas je Borac, ajde neću reći po igračkom kadru najbolji u istoriji to vjerovatno nije još ali što se tiče stadiona i uslova najbolji su u istoriji, Lešinari takođe su najbolji u istoriji i sve više i više napreduju a kulminacija će biti sa izgradnjom njihove tribine.
Ja jedino što pamtim kao bolje i čemu trebamo težiti iz tog vremena je to da se tada više pažnja posvećivala domaćem fudbalu, više je grad živio za vikend i utakmice, bolja je liga bila...
Razlog za željenje imaju BG i sarajevo jer su sve naše pare išle njima da se njihovi klubovi razvijaju i zato su i imali rezultate i razumljivo mi je da oni sad spominju to. A mi smo bili na nekim marginama, danas smo svoji na svome, sami o sebi odlučujemo, i daće Bog i sa boljom ekonomskom situacijom ma ko bio na vlasti (to me ne zanima ne govorim o tome) da i Borac dobije još bolje uslove i da postane prepoznatljiv klub ovog dijela Evrope i respektabilan učesnik recimo Lige Evrope jer imamo uslove da to stvorimo... Odmah da vam kažem nisam neki klinac koji ne pamti ta vremena ali ništa me ne vuče njima.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Borac u srcu je napisao:
Vidim mnogi se baš zainteresovali za to, ja ne znam šta je meni, ali recimo mene te utakmice prije rata ne zanimaju mnogo. Danas je Borac, ajde neću reći po igračkom kadru najbolji u istoriji to vjerovatno nije još ali što se tiče stadiona i uslova najbolji su u istoriji, Lešinari takođe su najbolji u istoriji i sve više i više napreduju a kulminacija će biti sa izgradnjom njihove tribine.
Ja jedino što pamtim kao bolje i čemu trebamo težiti iz tog vremena je to da se tada više pažnja posvećivala domaćem fudbalu, više je grad živio za vikend i utakmice, bolja je liga bila...
Razlog za željenje imaju BG i sarajevo jer su sve naše pare išle njima da se njihovi klubovi razvijaju i zato su i imali rezultate i razumljivo mi je da oni sad spominju to. A mi smo bili na nekim marginama, danas smo svoji na svome, sami o sebi odlučujemo, i daće Bog i sa boljom ekonomskom situacijom ma ko bio na vlasti (to me ne zanima ne govorim o tome) da i Borac dobije još bolje uslove i da postane prepoznatljiv klub ovog dijela Evrope i respektabilan učesnik recimo Lige Evrope jer imamo uslove da to stvorimo... Odmah da vam kažem nisam neki klinac koji ne pamti ta vremena ali ništa me ne vuče njima.

Svak ima svoje misljenje i treba ga postovati.Ja se volim prisjetiti tih vremena kad je grad zivio za nedelju i kad ce utakmnica,dal kuci dal na strani.Dobro znam radio sam od 10 ujutro i u 10 navece dolazi mi prijatelj i kaze ajmo u Suboticu,Borac igra sutra protiv Spartaka.Ma nista nije bilo tesko ni nakon 12 sati rada.Znam da ni danas nije tesko ali ipak mi se cini da grad nezivi za Borac kao u ona vremena,volio bih da se varam ali istini se u oci mora pogledati nazalost.Nemam mogucnost da pratim Borac sada cesto (zadnja bila protiv Modrice u BL) osim na tv i putem stampe ali i to mi je dovoljno da vidim stanje.Sad se nadam dolaziti cesce i na stadion jer imam mnogo vise vremena tako da vidimo se mozda i u prvoj utakmnici kod kuce :wink:,mislim da je Drina Zvornik ako se nevaram :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 19:11 
Bič božji
Bič božji

BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Svak ima svoje misljenje i treba ga postovati.Ja se volim prisjetiti tih vremena kad je grad zivio za nedelju i kad ce utakmnica,dal kuci dal na strani.Dobro znam radio sam od 10 ujutro i u 10 navece dolazi mi prijatelj i kaze ajmo u Suboticu,Borac igra sutra protiv Spartaka.Ma nista nije bilo tesko ni nakon 12 sati rada.Znam da ni danas nije tesko ali ipak mi se cini da grad nezivi za Borac kao u ona vremena,volio bih da se varam ali istini se u oci mora pogledati nazalost.Nemam mogucnost da pratim Borac sada cesto (zadnja bila protiv Modrice u BL) osim na tv i putem stampe ali i to mi je dovoljno da vidim stanje.Sad se nadam dolaziti cesce i na stadion jer imam mnogo vise vremena tako da vidimo se mozda i u prvoj utakmnici kod kuce :wink:,mislim da je Drina Zvornik ako se nevaram :roll:

Ma generalno, danas su neka druga vremena, teško se živi, narod nema para, a kada narod nema para ionda su i klubovi siromašni, a siromašni klubovi imaju slabije igrače i onda tako u krug, a slab fudbal ima mali broj poklonika, tu je samo čista ljubav u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
СВИХ ОВИХ ГОДИНА ПРКОСИМО БИЈЕДИ,ФЕНСЕРИМА И ЛОШЕМ ФУДБАЛУ!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citam sta pisete,i razmisljam o vasim rijecima,vracam film do 1980 otkad intenzivno pratim Borca,i uporedjujuci sa danasnjim stanjem,prosto ne mogu vjerovati koliko je situacija slicna i koliko se stvari ciklicno ponavljaju!
Kaze moj drug Boss "nekad je cijeli grad zivio za Borac".Zivio je qratz za Borac! Slazem se da su te dve i po godine,negdje od sredine 1988 pa do pocetka 1991 bile mocne,ali sta je bilo prethodnih 10-tak godina?! Ja sam u tih prethodnih 10-tak godina bio uzrasta kao (vjerovatno) vecina danasnjih Lesinara,znaci 13-22 godine,i svih tih 10 godina sam od oca i starijih slusao pricu koju oni vjerovatno danas slusaju od svojih oceva i starijih-"Sta ces na stadionu,nemas tu sta vidjeti,to nije nikakav fudbal,nekad su dolazili Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,Anderlecht,Dzajic,Zajec,Bjekovic,Sekularac,Zungul,Surjak,necu sad valjda ici gledati AiK iz Backe Topole,Vrbas,Sibenik,Kikindu,Radnik iz Bijeljine,Rudar Prijedor?" Cak nas je okolina u neku ruku smatrala retardiranima sto gledamo tu propast i najbolje godine mladosti posvecujemo tom,za njih,smecu od fudbala.Zeljeznicar,Sarajevo,Velez i ostali danasnji nasi konkurenti su tih godina za nas bili kao ManUtd....Ali,nije nam to smetalo zato sto smo vjerovali,kao i danas,bilo nas je u tih 10 godina oko 1500-2000 koji smo isli na svaku utakmicu i nije nam smetalo sto su protivnici Sparta iz Belog Manastira,Mladost iz Petrinje,Murska Sobota,Solin,Novi Sad ili Jedinstvo Bihac! I sve te godine u Drgoj Ligi,nismo cak nijednom ni bili u trci da se vratimo u Prvu Ligu,vec uvijek ili borba da ne ispadnemo u trecu ligu,ili u najboljem slucaju sredina tabele,kad imamo dobru sezonu :( :(
I tako prodje tih 10-tak godina,Borac uze Kup,vrati se u Prvu Ligu i svaka budala poce da ide na utakmice i sa prosjeka od 1500-2000 gledalaca,odjednom na stadionu malo-malo pa 20 000! I ne samo da pocese dolaziti na utakmice,vec odjednom postase pametniji od nas koji smo zadnji dinar dzeparca davali da odemo do Prijedora ili Dubrovnika da navijamo za Borac!

Istu stvar predvidjam i sada,djelom se vec ostvaruje. Kad Borac uzme titulu,odigra jednu dobru Evropu,plasira se mozda u grupnu fazu Evrolige,odjednom ce oni koji sad tu djecu ismijavaju sto idu na Borac,postati najglasniji i najpametniji! Stadion ce jedno vrijeme stalno biti pun dok ne dodje do zasicenja ili neminovnog pada,i onda ce nas opet ostati 1500-2000,pa ce par godina nakon toga krenuti Regionalna Liga i novi talas euforije i tako stalno ukrug!
Ne kaze se dzaba da je istorija uciteljica zivota i da se stvari ponavljaju kroz odredjene vremenske cikluse! Zato omladino,nemojte gledajuci ove klipove misliti da je tada stalno bila neka rasturacina ovdje!NE,cak obrnuto,mnogo je vise bilo tuznih trenutaka i praznog stadiona i sve to kroz sta vi prolazite,prosao sam i ja,i vjerovatno jos neki sa ovog foruma,zato vas poptpuno razumijem,kao i vasu borbu!

Vrh

[ 121538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]