banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:25 Danas je 30 Jun 2026, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I koliko vidim na klipu,gol je dao Suljo a ne Senad Lupić,kao što piše na klipu.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma kakav Lupić, pa ako je on šutao penal desnom onda je sve otišlo u q....c

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
доктор објашњава неке ствари...
Citiraj:

Јагодић: Нема еуфорије

Фудбалери Борца тек у трећој утакмици на припремама у Анталији забиљежили су побједу, али не против било кога, већ румунске екипе Универзитатеа (1:0). Као што није било превише критике послије ненаданог пораза од аустријског трећелигаша Хорна, тако се ни сада није превише радовало тријумфу. Тренер Владо Јагодић из Анталије поручује да су осцилације у припремном периоду сасвим нормалне.

- Каква еуфорија, нисмо освојили Лигу шампиона... Помак је направљен, оно чему тежим, а наш квалитет није споран. Ово је путоказ како екипа треба да игра, поготово када знамо да смо играли са врло квалитетном екипом, тиме наша побједа добија још више на значају, међутим, ово су само припреме и нема дизања главе, као што нисам хтио да је спустим када смо изгубили од Хорна. Нема повријеђених и то радује и све зацртане активности спроводимо у цјелости, онако како смо и замислили – истиче Јагодић.

У недјељу (17 часова) Борац игра са Химкијем, а руском прволигашу стратег Борца супротставиће најјачи састав.

- Већина играча имаће продужену минутажу. Ми можемо чак равноправно дијелити минутажу, а да не падамо у квалитету игре, што је још један плус у физиономији овог састава. Лојална и здрава конкуренција може нам донијети само још већи успјех. Потешкоће су и даље присутне у задњој линији и средњем реду, али се надам да ће и то доћи на своје. Круг играча се сужава, а Химки је јачи противник него Универзитатеа, која има буџет од 20 милиона евра. Можете да засмилите о каквим се екипама ради... Лично очекујем још већи напредак у игри. Важан је и резултат, али није под морање. Евидентно је да смо одласком Тривуновића изгубили хладнокрвно изношење лопте. Не желим да прескачемо игру, већ да до гола долазимо акцијама које имају главу и реп. Никога не бих да издвајам јер су сви задовољили, али морам да похвалим нападаче јер су у оба полувремена били константна опасност по гол противника – закључио је Владо Јагодић, кормилар бањалучког премијерлигаша.
Послије Химкија, Борцу слиједи још један дуел са Русима, а ривал је московска Локомотива у уторак у 16.30 часова.

Распудић: Здрава атмосфера

Да су припреме у Анталији пун погодак, потврђује и Борис Распудић, који у први план истиче здраву атмосферу у тиму.

- Заиста се добро слажемо, дишемо као један. Чак ни послије побједе над Румунима не могу да кажем да је ишта боље него што је то било послије пораза од Хорна. Овдје смо дошли да се спремимо, испоштујемо тактичке замисли тренера и да се психички припремимо за све оно што нас очекује у наставку сезоне. Услови у Анталији су заиста феноменални и вријеме нас служи како треба, нема повреда, па је и оптимизам присутан на сваком кораку – ријечи су Бориса Распудића.

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
[quote="RBA 1987 eks VB 1987
Imaš Proleter i Metalist ???????????????''''[/quote]
Ma imam negdje na VHS kasetama,imao sam ja skoro svaku utakmnicu Borca kad je bilo aktuelno.Zna @Slanger (starija generacija :D ) gdje je bila Mostar gostiona e ja sam radio skoro 10 godina preko puta te gostione na tomboli FK Borac.To je kod danasnje Arije i Osmice.Sef mi bio Milan Vukelja(nekadasnji igrac Borca) i Pero Corak(blagajnik).Starija generacija zna ko su oni tako da nije bilo problema za snimake.Najzalije mi je kasete Borac-Dinamo kada su BBB izabceni sa stadiona ali ona luda vremena i ovo sam jedva pronjeo jer se mislilo da je neki ratni materijal.Ajde pogledacu posto sam se seljakao vec 5-6 puta kako sam ovdje gdje ih je supruga smjestila pa da vidim dali se vrte jos.I ajte vi mladji posvetite neki transparent pokojnom Kici, Koncaru i Mladenu Grebenaru Grebi!Zasto neko moze Dzildi(zna se ko),a vi nikoga!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ovo za transparente nije do nas a vec postoji jedan za Koncara :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Otkud ova novinarska potreba da se javnost stalno dezinformiše snagom naših protivnika i njihovim rangom takmičenja?
Nisam se oglašavao dok su danima pisali da je Horn drugoligaš iako je trećeligaš,mislio sam da je slučajno,ali sad opet pišu da je Himki ruski prvoligaš,iako je 13.u drugoj ligi!
Da li se tu radi o neobavještenosti ili Kopanja potcjenjuje inteligenciju čitalaca svojih novina?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Čađo je napisao:
E ljudi, ajde pustite slanje mejlova i dosađivanje tv stanicama! Svi oni znaju da Borac postoji i sigurno će prenositi i pisati o njemu kad oni od toga budu imali koristi.

Slažem se, dajem glavu da će ovaj SOS za godinu dvije sam trčati ovamo kad napravimo stadion i kad se ustalimo u Evropi, ali sad kad mi hoćemo oni neće i jbg. Jučerašnja akcija je najmasovnija bila do sada ako ne uspije nema potrebe više ići na tu kartu.
Evropski Borac batali Bel, otkud ti to pade na pamet, sos-u se pisalo i ponižavamo se tamo, jer su sportska tv i vrlo profesionalno rade posao i bilo bi dobro da nas malo poprate... a šta imaš od Bela, niti mogu šta snimiti niti prenositi, razmisli malo... nego daj vidi ima li onih linkova za Himki

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U toku dana cu dobiti neku stranicu gdje imaju ruski kanali pa vidjecu da tu nece biti nesto a sto se tice ovih ostalih kanala nema nista za sada ali ako nista bar cemo moci pratiti rezultat nasao sam neku stranicu :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Везано за ове утакмице на VHS-у... пребацивање једног сата са видео касете на ДВД кошта 15 марака, што значи 4 утакмице су отприлике 6 сати=90 марака, а то 10-15 форумаша скупи зачас. А за каснију дистрибуцију међу нама ћемо лако :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то се може лако одрадит ако неко има тв картицу на рачунару и видео рекордер..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Vuk Mandusic je napisao:
deep in the night je napisao:
Што се тиче овог текста у гласу ако се не варам о шарању града,то је одраз наше стварне ситуације и доказ да Бањалуком владају руралци.Ово је још један доказ у низу да се ми морамо у свом граду прилагођавати избјеглицама,а уствари би требало да је обрнуто.
Од додјељивања плакете града за најактивније удружење по питању промовисања и посебно наглашеног уљепшавања града УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА КЛУБ ПРИЈАТЕЉА ФК БОРАЦ БАЊА ЛУКА до данас прошло је јако мало.Шта се то десило за тако кратко вријеме то треба упитати господу из гламочко,дрварске управе.
Субкултура је убијена у Бањалуци,ако ниси искомплексиран и не желиш падати под утицај наметнутих сељаклука онда си наркоман,ниси нормалан,будалетина...
Исток је увијек био контра те приче,зато позивамо све симпатизере и навијаче клуба да не падају под утицај омаловажавања једног од симбола града и заједно до побједе вратимо Бањалуку онима којима и припада БАЊАЛУКА БАЊАЛУЧАНИМА.

СВИХ ОВИХ ГОДИНА ПРКОСИМО БИЈЕДИ,ФЕНСЕРИМА И ЛОШЕМ ФУДБАЛУ!

Kakav rasizam u temi za sport,to jest kakve gluposti sam procitao,jos ne mogu da vjerujem.
Cuj ruraralci vladaju gradom,cuj izbjeglice,znaci samo je pravi Banjalucanin fin i kulturan,i ne sara zgradu.
Kompleks te izjede decko,jedini ti je spas da imas ispod 10.godina,onda dobro,mlad si.

Расизам не знам којег дијела поста си сконтао да сам расиста?

Нико није рекао да је само прави Бањалучанин фин и културан.И то не знам из којег дијела си сконтао?
Нит сам ајмо рећи придошлице етикетирао генерално.

Шарање зграда,шарају их неки момци који тако показују љубав према клубу и граду.Мислим на графире за које је потребно мало више времена,труда и новца.Стим да велика већина има дозволу етажних власника,и уредно је печатирана од предсједника исте.

Објасни ми шта је то комплекс у овом случају?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Shadow je napisao:
Везано за ове утакмице на VHS-у... пребацивање једног сата са видео касете на ДВД кошта 15 марака, што значи 4 утакмице су отприлике 6 сати=90 марака, а то 10-15 форумаша скупи зачас. А за каснију дистрибуцију међу нама ћемо лако :)

Nije problem samo ako budu uredu kasete jer ih nisam pogledao pa ajd da kazemo od 98.Ako budu ok postavicu ih ja na torent.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Sto se tice prebacivanja utakmica sa VHS-a na DVD nema potrebe da placate bilo sta, samo nek neko obezbijedi ispravan videoplejer sa skart ili chinc izlazima i neka se javi da to prebacimo, nema potrebe da se placa bilo sta, samo se javite sa kasetama i da rijesimo.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ма људи шта вам је :)

ем је БОСС предалеко да вам пребаци било какве касете, ем вјероватно има боље услове и опрему од свих нас да то уради :D

тако да ако касете буду радиле не сумњам да ћемо те утакмице ускоро скидати са торента :)

ал има да сидујете! :D
ова против румуна ми заштекала на 57%, брзина даунлода ко да је у питању dial-up инетернет :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2010, 20:54
Oce li biti organizovan prevoz na Marakanu...?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
Rangarok je napisao:
Може се очекивати 40.000 на маракани :wink:
ево нека најава :D :lol: њихова наравно
http://www.youtube.com/watch?v=VaX8vQvNAy0

komentar ispod klipa :D :
Citiraj:
Лешинари јел долазите на Маракану ???? И да вам кажем у БГ-у вас сви поштују зато што сте једини прави српски клуб у БиХ, само ако долазите у БГ без прозивања, јер тешко ће вас 200 на нас 20.000 !!

to oni kao nesto prijete , ima da ih nadglasaju Lesinari :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jos cabra ufff casa loca :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
aleksej je napisao:
to oni kao nesto prijete , ima da ih nadglasaju Lesinari :)

Најгоре што пола тих коментара пишу дјеца која неће ни видјети Маракану, а камоли да ће бити на сјеверу, односно у кавезу на југу...

Све у свему, Лешинари "појачани" НС браћом неће проћи незапажено. Могла би ту фина бројка испасти. 8)
Плус још кад ми са запада или истока поскачемо ако рацБо да го 8)

Јој, волим те фудбале! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
ima da Prosinecki leti sa Zvezdine klupe kad ih Borac nabije sa 2-3 gola razlike :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
http://sportal.rs/news.php?id=45215 ???? kad je ovo bilo

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]